![]() |
#1441 | ||||||||||||
Rozeznanie
|
Dot.: Moja kolekcja perfum - część IV
Cytat:
Dziękuję ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Dzięki ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A z tym romantyzmem to różnie jest ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Dzięki ![]() Cytat:
![]() ![]() Przepraszam ale musiałam usunąć trochę emotek ![]() |
||||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1442 |
Zakorzenienie
|
Aszku-gratuluje okazalej kolekcji
![]() ![]() ![]() ![]() Widze tez limitowane wersje Eau des Merveilles ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1443 |
Zakorzenienie
|
Obserwuję ten wątek od dawna. Uwielbiam oglądac wasze kolekcje- są piękne. Pokaże wam moja kolekcję perfum, która ewaluuje ciągle. Zapewne rozpoznajecie buteleczki, ale napiszę co mam
![]() Vanilla Fields Hypnose 75,30ml i miniaturka edp Wish Chopard Neonatura Cocoon Burberry Brit edp B.S. Midnight fantasy B.S. Fantasy Escada Magnetism Dior Hypnotic Poison Chanel Allure edp Giorgio Armani Sensi L'instant Gabriela Sabatini Devotion Lacoste Pour Femme Lolita Lempicka L Dolce &Gabana The one Versace Crystal Noir Miniaturki: Hot couture, Tempore Donna, Nature millenaire Mam jeszcze Princess Very Wang, o ktorej zapomniałam na zdjęciu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1444 |
Zakorzenienie
|
Lynn łączą nas:
Hypnose, Wish Chopard, Neonatura Cocoon (miałam kiedyś i tęsknię), B.S. Midnight fantasy, Escada Magnetism(miałam i tęsknię najbardziej, planuję kupić ponownie), Lacoste Pour Femme, Lolita Lempicka L, Hot couture. Pięknie u Ciebie. Gratuluję.
![]() |
#1445 |
Zakorzenienie
|
Lynn rzeczywiście piękna kolekcja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1446 |
Wtajemniczenie
|
Lynn, pięknie u Ciebie. Jesteś chyba moją zapachową siostrą, a kuzynką to już na pewno. Łączą nas:
Vanilla Fields Hypnose 75,30ml i miniaturka edp Wish Chopard Escada Magnetism Dior Hypnotic Poison L'instant Lacoste Pour Femme Lolita Lempicka L To zapachy, które mam lub miałam.I jeszcze znalazłam niewymienione przez Ciebie Kenzo Amour. |
![]() ![]() |
![]() |
#1447 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Czy mam odszukać adres sklepu, w którym zakupiłam te limitowanki EdM ? ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1448 |
Zadomowienie
|
Lynn sliczna kolekcja
![]()
#1449 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1450 |
lipiec na maksa!!! :)
|
Aszku Twoja kolekcja jest naprawdę piękna. Wygląda na przemyślaną a jednocześnie bardzo spójną
![]() ![]() ![]() ![]() Lynn ile smakołyków u Ciebie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1451 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1452 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1453 |
Zakorzenienie
|
Lynn <Asia tupa z zazdrości> pięknie u Ciebie jest naprawde
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1454 |
BAN stały
|
Lyyn pieknie i slodziakowato
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1455 |
Zakorzenienie
|
Napisane przez Daffodilka
![]() Masz rację i pewnie dlatego ta niewysoka cena ![]() ![]() ![]() Udało się ![]() ![]() ![]() Lynn, piękna kolekcja ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1456 |
Zakorzenienie
|
Lynn sliczna kolekacja,lacza nas Fantasy,hypnose,Wish,D&G,
|
![]() ![]() |
![]() |
#1457 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Dziękuję bardzo ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1458 |
BAN stały
|
Mam dwa pytania:
1. Czy wiecie gdzie i za ile można kupić taki klaser z fiolkami, w jakich trzymają próbki firmy podróbkowe? 2. Czy któraś z was korzysta z serwisów typu hobbeo do prezentacji swojej kolekcji, chętnie bym pooglądała kolekcję miniaturek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1459 |
Zakorzenienie
|
Aszku, dopiero dziś zobaczyłam zdjęcia Twoich cudów. Jestem pod wrażeniem
![]() ![]() ![]()
#1460 |
Rozeznanie
|
Piękne kolekcje, u każdego znajdzie się coś, na widok czego serce szybciej mi bije... Gratuluje
![]() Przy okazji inwetaryzacji (do której po części zmotywowała mnie Papuga) porobiłam zdjęcia. Nie są kompletne ponieważ brakuje klasycznej Prady, Presence Mont Blanc, Magie Noire oraz kilku innych, których w tej chwili nie pamiętam. Wielcy nieobecni goszczą u mamy, która skwapliwie korzysta z moich zapasów, ostatnio najlepiej ze wszystkiego wchodzą jej paczule (na szczęście - lub nie ![]() ![]() ![]() Opis wg kolejności pojawiania się zdjęć: Serge Lutens Borneo 1834 Serge Lutens Chergui Serge Lutens Fumerie Turque Serge Lutens Daim Blond Serge Lutens Ambre Sultan Serge Lutens Fleurs d'Oranger* Serge Lutens Sa Majeste la Rose Serge Lutens Rousse* Serge Lutens Un Bois Vanille Serge Lutens Datura Noir* Serge Lutens Miel de Bois Serge Lutens Santal Blanc Thierry Mugler Angel Le Lys* Thierry Mugler Angel Peony* Thierry Mugler Angel Violette* Kenzo Jungle Tiger Kenzo Flower Oriental* Yves Saint Laurent Yvresse Yves Saint Laurent Yvresse Legger Yves Saint Laurent Nu Comptoir Sud Pacifique Amour de Cacao* The Different Company Osmanthus The Different Company Bois d'Iris The Different Company Rosse Poivree* Paloma Picasso Tentations Paloma Picasso Paloma Picasso* Estee Lauder Youth Dew* Estee Lauder Youth Dew Amber Nude Estee Lauder Cinnabar* Salvador Dali Le Roy Soleil Fendi Asja* Fendi Theorema Guerlain Aqua Allegoria Winter Delice Guerlain Aqua Allegoria Pamplelune Guerlain Aqua Allegoria Gentiana* Guerlain Shalimar edp Guerlain Mahora Givenchy Extravagance d'Amarige Givenchy Organza Indecence Ralph Lauren Safari* Laura Biagiotti Tempore Vivienne Westwood Boudoir Cacharel Gloria Issey Miyake Le Feu Cartier Must (perfumy)* Narciso Rodriguez For Her Agent Provocateur Agent Provocateur Castelbajac Castelbajac* Giorgio Armami Mania Donna Karan Black Cashmere Christian Dior Dolce Vita Mauboussin Mauboussin edp Mauboussin Histoire d'Eau Mauboussin Histoire d'Eau Amethyste Celine Oriental Summer Costume National Scent Intense Costume National Scent Hanae Mori Magical Moon Nina Ricci Belle de Minuit Aquolina Pink Sugar Charles Jourdan The Parfum Elsa Schiaparelli Shocking Rochas Eau de Rochas Diptyque Tam Dao Diptyque Philosykos Rosine Rose D'Ete* Rosine Poussiere de Rose Hermes Un Jardin en Méditerranée Hermes Un Jardin Sur Le Nil Hermes Kelly Caleche Hermes Eau Des Merveilles Joop All about Eve Lubin Idole de Lubin L'Artisan Tea for Two L'Artisan Safran Troublant L'Artisan Dzing! L'Artisan Patchouly Patch Etro Messe de Minuit Etro Etra Bond No. 9 New Haarlem M. Micallef Royal Muska M. Micallef Patchouli M. Micallef Watch M. Micallef Gaiac Il Profvmo Patchouli Noir Sisley Soir de Lune Heeley Cardinal Annick Goutal Encens Flamboyant Viktor & Rolf Flowebomb edp Viktor & Rolf Flowebomb edt Comme des Garcons Incense: Kyoto Comme des Garcons Incense: Jaisalmer Comme des Garcons Incense: Avignon Comme des Garcons Incense: Ouarzazate Comme des Garcons Incense: Zagorsk Comme des Garcons Red: Palisander Comme des Garcons Comme des Garcons Comme des Garcons 2 Edytowane przez Nuitblanche Czas edycji: 2008-08-21 o 21:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#1461 |
Wtajemniczenie
|
Nuitblanche, przepiękna kolekcja!!! I tyle perełek!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1462 |
Zakorzenienie
|
O matulu! Ile skarbów!! I większosc w moim guscie
![]() Capnełabym Ambre sultan, Asje, Must, Mańkę i parę innych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1463 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Omamusiu!!! ![]() Nuit, toż to nie kolekcja, tylko zapachowy raj! Gratulować, to mało! Tu trzeba na kolana i czapki z głów! ![]()
Edytowane przez sasia73 Czas edycji: 2008-08-21 o 22:38 Powód: literówka |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1464 |
Wtajemniczenie
|
Nuitblanche, nawet nie stać mnie, na jakiś sensowny komentarz. Jestem pełna podziwu dla Twojej kolekcji. Oj pogrzebałabym Ci chętnie w tych buteleczkach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1465 |
Zakorzenienie
|
dawno tu nie zaglądałam, ale jak już zajrzałam, to naprawdę jest co oglądać i podziwiać
Wszystkim gratuluję pięknych i niepowtarzalnych zbiorów ![]() szczególnie blisko mi do zapachów Aszku ![]() na widok cudownej kolekcji Nuitblanche ![]() ![]() ogromna ilość skarbów, wszystkie (no może z wyłączeniem Lutensów z pierwszwgo zdjęcia) są mi bliskie (naliczyłam 15 łączących nas flaszek), a wszystkich z przyjemnością bym używała, szczególnie pożądam wszystkich buteleczek z zawartością paczulowych zapachów i serii Incense CdG gratuluję |
![]() ![]() |
![]() |
#1466 |
Zakorzenienie
|
Nuitblanche, przepiękna kolekcja
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1467 |
Zakorzenienie
|
Nuitblanche ......ale cuda
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1468 |
Zakorzenienie
|
Nuitblanche, Twoja kolekcja jest jak jak piękny bajkowy sen
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1469 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez tulipanka Czas edycji: 2008-08-21 o 22:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1470 | |||
Rozeznanie
|
Aggis, nebrasko, sasia73, taka taka, camelio111, Daffodilko
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:04.