|
|
#3571 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mamy sierpniowe 2019
Ja nie miałam w ogóle tej Linea Negra
czy jak jej tam. Ciekawe czy ma to coś wspólnego z tkanka tłuszczową bo u mnie jej nadmiar. Wysłane z mojego SM-J100H przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#3572 | |||
|
Zakorzenienie
|
Mamy sierpniowe 2019
Cytat:
Mnie właśnie koleżanki namawiają i chyba się skuszę. Moja poerwsza i ostatnia ciąża wiec skorzystam ![]() Cytat:
Ja mam mega busz na głowie ![]() Cytat:
Gdzie mieszkasz jeśli to nie tajemnica? Travis czyżby chłopak? Jeśli już gdzieś potwierdzilas, to przepraszam, ale nke mogę znaleźć ![]() No to zgadnijcie co we mnie mieszka ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3573 |
|
Rozeznanie
|
Kocurek.... chłopiec?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3574 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie radze majstrowac przy zadnych wloskach w ciazy. |
|
|
|
|
#3575 |
|
Zadomowienie
|
Kocurasek dwaj chłopcy
?
|
|
|
|
#3576 |
|
Rozeznanie
|
Ile z nas jeszcze nie zna płci? Kurcze skoro przegapiłam szansę z Nifty to może faktycznie poczekam do porodu
|
|
|
#3577 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3578 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja miałam baby shower super było Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3579 | ||
|
Raczkowanie
|
Kocurasek- dzisiaj bylam u ginekologa i powiedział, ze faktycznie jakaś chuda jestem, ale ze dziecko jest duże i mam sie cieszyć
Marianna- gratuluję dobrych wyników ja chyba tez bede do 20 tygodnia plaska a potem wywali. Dziecko się jakoś tak ułożyło. Panna Migotka- w 6 mcu? to też bylas dobra ze jeszcze nie mialas brzucha ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Bylam dziś na wizycie. Wszystko dobrze. Następna za miesiąc. No i znam płeć. Jak na naszą grupę przystało bedzie chlopak😂 A ja jestem zmarzluchem i okna szczelnie zamykam. Wymienione w 2017:p 😋 Lekarz mówi, że niektórzy nie tyją i mają duże dzieci. Ogolnie mowi mi ciągle, ze każdy jest inny. Chlopczyk dzisisj macgal do mnie rączką 😂 to kupuję wyprawkę i wszystko. No i wybieram imię, zanim mi tz wybierze:p |
||
|
|
|
#3580 |
|
Rozeznanie
|
Fajnie by było to zobaczyć na liście co kto ma. Piszmy więc dużo co by 2 część założyć haha
|
|
|
#3581 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Poza tym to mamy smog, bo ja w Mexico City mieszkam, czekam na pore deszczowa, bo troche wtedy spada zanieszczyczenie. A tak to mi sie tu podoba, ale znam osoby ktorym sie nie podoba. Zalezy od priorytetow. Najbardziej podoba mi sie, ze jest ciagle cieplo, swietne zarcie i produkty (owoce ![]() Ja troche sie obawiam baby shower, bo nie lubie imprez, ale mam nadzieje, ze bedzie ok, i ze dzieki niemu podostajemy te wszystkie mniej drogie rzeczy, ktore potrzebujemy jak wanienka, butelki itd. |
|
|
|
|
#3582 |
|
Rozeznanie
|
Nie wiedziałam że w Meksyku małżeństwa homoseksualne są legalne. U nas też wszystko co możliwe jest legalne. A jak służba zdrowia?
|
|
|
#3583 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
, no moze lepiej troche. Ale jest przeciazona i niedofinansowana.Ja, jak wszyscy powiedzmy z klasy sredniej, mam ubezpieczenie prywatne. Za wizyty i badanie w ciazy place sama, ale za porod i opieke postnatalna juz nie. Moge wybrac szpital, lekarza i jak chce rodzic (cesarka na zyczenie no problem). |
|
|
|
|
#3584 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3585 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bingo moje drogie ![]() Cytat:
Biedronko, jeśli wierzyć statystykom naszym wątkowy to masz chłopca ![]() Cytat:
Super gratulacje ![]() ![]() Cytat:
To samo już dawno miałam zaproponować ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3586 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Myslalam kiedys nad emigracja do Kanady, bo wiadomo, spoko kraj, ale nie jestem w stanie zniesc zimna |
|
|
|
|
#3587 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja mieszkam w Ontario , ale ponoć w British Columbia nie ma zimy, bardziej deszczowo. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3588 |
|
Raczkowanie
|
Kocueasku gratuluję dwóch chlopczyków. To teraz musimy ochłonąć, trochę przeżyłam to, że już tak "klamka zapadła " 😄
Teściowa bardzo chciała dziewczynkę i slyszalam jak wczoraj wieczorem tż mowil jej ze jeszcze drugie albo trzecie moze bedzie dziewczynka. Dobrze wiedzieć 😂😂 ona miala dwoch synow i teraz drugiego wnuka. Cieszy się , ale tsk bardzo chciała kupic rozowe ciuszki😄 |
|
|
|
#3589 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
spójrz tylko na nasz wątek ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3590 | |
|
Zadomowienie
|
Super, gratuluje!
Cytat:
No tak, do 6 mca, ale ja mam normalnie dość duży brzuch nie-ciążowy wiec do któregoś momentu brzuchu się po prostu zastępowały (dziecko rosło, ja nie tyłam, wiec moj normalny brzuch malał )Gratuluje kolejnego chłopaka ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#3591 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Jak się dziś czujesz? Cytat:
, też nienawidzę zimy Cytat:
to Wasza impreza i powinna być zrobiona tak jak chcecie ![]() Cytat:
Super że na wizycie wszystko ok , jeszcze nie będziesz się mogła schylić do butów , chociaż mamy taki luz że najwyższą ciążę przechodzimy w klapkach ![]() Gratuluję synka ![]() Kocurasek gratuluję wiem że chciałaś inaczej, ale mam nadzieję że już , albo szybko oswoisz się z tą sytuacją i będziesz się cieszyć Powiem Ci szczerze że jak już odebrałam wynik i całe powietrze ze mnie zeszło , popłakałam się i uwierzyłam że jest wszystko dobrze, to poczułam takie ukłucie, ale jak to chłopak przecież byłam pewna że dziewczyna i że te wszystkie sukienki moje piękne, ale już mi przeszło takie myślenie i się cieszę że będzie para , podobno synki są bardziej mamusiowe ![]() ---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ---------- Na pierwszej stronie jest 28 dziewczyn, napewno klocki_LEGO nie ma na pierwszej stronie . Czy kogoś jeszcze ? I kolejna sprawa ile z pierwszej listy się udziela bo jednak sporo dziewczyn przeniosło się na fb, wiem że niektóre się udzielają i tu i tu. Czy któraś z dziewczyn pokusi się o zrobienie statystyki ile dziewczyn ile chłopców ile jeszcze niespodzianek mamy ?
|
|||||
|
|
|
#3592 |
|
Zadomowienie
|
Widzę ze mnie nie ma na pierwszej stronie
32 lata, druga ciąża, tp. 1.08, będzie dziewczynka ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane przez Panna Migotka 86 Czas edycji: 2019-02-28 o 10:57 |
|
|
|
#3593 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję i Tobie gratuluje jeszcze tu ![]() ![]() Właśnie mi tak nieswojo, że klamka zapadła oswajam się, że nie parka ![]() Cytat:
Dokładnie marzyć to sobie możemy ![]() Cytat:
Dziękuję ![]() ![]() ![]() Cytat:
Dziękuję tak, taka spełniona bym się czuła mając parkę. Ale łatwiej jak się ma jedną płeć u mnie same baby w rodzinie - ja z siostrą, siostry córeczka, wiec ja nie wiem „z czym to się je”, że chłopcy . Ale cieszę się, bo są zdrowi, bardzo duzi (z tego mniej się cieszę ), jeden się pięknie zaprezentował tatusiowi (pierwszy raz byliśmy razem) - bawił się ptaszkiem wiecie, takie męskie drapanie po jajach ![]() Mnie jeszcze nie ma na tej liście. Gońmy wątek, tak jak napisała Biedronka i będzie piękny pierwszy post Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3594 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję dziewczyny😘 a co do listy to trzeba napisać do Schmetterling , bo rzadko zagląda, a ona jest administratorem. Wiadomość prywatną
kazdy kto będzie chcial napisze i już
|
|
|
|
#3595 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale szybko się nauczymy obsługi . Ja to już łapki zacierałam że ubranka mam dla dzidzi a tu znowu będzie można/trzeba kupować , w sumie ja całe życie musiałam "dochadzać " ubrania po starszej siostrze a moje dziecko powiedziało ja się nie dam ![]() O to dużo Was nie ma na pierwszej liście. Teraz wątek szybciej ruszy bo coraz więcej będziemy miały spraw do pozałatwiania to i o czym pisać będzie . U mnie od wczoraj imiona na tapecie
|
|
|
|
|
#3596 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
wczoraj miałam dobry dzień A dziś znów jakoś bez życia. Wyszłam po schodach i mi się słabo zrobiło. Wczoraj zamowilismy obrączki i za miesiąc są do odbioru A ślub za 2msc. W nocy chyba poczułam ruchy ale teraz cisza. Pamiętam ze synek też bardziej w nocy się ruszal niż w dzień. U mnie dziś piękna pogoda zaraz biorę małego na spacer niech się trochę zmeczy przed drzemka ![]() Wysłane z mojego SM-J100H przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#3597 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A jeszcze co do imion, to zdecydowaliśmy, że co prawda wybierzemy wcześniej, ale nikomu nie powiemy aż się urodzi TŻ ochoczo podszedł do tego pomysłu. Chyba boi się, że mogłyby być od jego rodziców komentarze w podobnym tonie jak z płcią ![]() Btw. moi rodzice mieli też taką sytuację, że chcieli dać mojemu bratu imię Jakub, ale dziadek powiedział, że z Jakubem, to mogą nawet nie przyjeżdżać (nie wiem do teraz skąd ta reakcja, czy jakaś grubsza historia się za tym kryje ) i brat ma inne imię. Jakub zostało na drugie.klocki_LEGO, ale Cię daleko wywiało Jak to się stało, że akurat Meksyk? Kiedyś na wątku dziewczyn starających się o dziecko była też dziewczyna z Mexico City, ale ona już urodziła maluszka
|
|
#3598 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i też się ciesze, że jednak cześć xiuszków można dokupić, a baza może pozostać po starszym synku dziś przyszł moje zamówienie z 5 10 15, jakie te ubranka fajniutkie, takie małe Cytat:
ja też czuję już ruchy, ale bardzo nieregularnie. Najczściej chyba jak leżę na brzuchu ![]() Cytat:
)
|
|||
|
|
|
#3599 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Przyjmiecie mnie? Przyznam, że podczytuję wątek od Świąt BN.
|
|
#3600 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ---------- Witaj i opowiadaj ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:57.

czy jak jej tam. Ciekawe czy ma to coś wspólnego z tkanka tłuszczową bo u mnie jej nadmiar. 

Nienawidze zimy, na szczescie nie mialam z nia (nie) przyjemnosci od 7 lat
Jeśli już gdzieś potwierdzilas, to przepraszam, ale nke mogę znaleźć 

?

u mnie same baby w rodzinie - ja z siostrą, siostry córeczka, wiec ja nie wiem „z czym to się je”, że chłopcy
wiecie, takie męskie drapanie po jajach 

) i brat ma inne imię. Jakub zostało na drugie.