Staraczki ze starej paczki i zaczynające starania w 2019 | cz. 12 - Strona 92 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2019-02-28, 22:46   #2731
LaLoca
Zakorzenienie

Dot.: Staraczki ze starej paczki i zaczynające starania w 2019 | cz. 12

Cytat:
Napisane przez UltraMarryna Pokaż wiadomość
Łaaaa no to świetnie!!! Wiedziałam że będzie dobrze, a ty sobie takiego stresa z tą blizna wkręciłaś. No to lada moment będziesz aktywną staraczką
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Kurcze bo to on mnie nastraszyl. Niepotrzebnie. Taka byłam zdolowana eh no trudno. Może przy tej histero coś tam posklejal. Nie jest wylewny i wiele się nie dowiedziałam. Na usg była jedna ciemna plamka a dzisiaj już dwie małe. Tak jakby to czymś złapał? Nie wiem. Cokolwiek zrobił jest lepiej a ja cieszę się jak dziecko
Dzięki za słowa wsparcia wtedy gdy tego potrzebowałam

Cytat:
Napisane przez Angel7891 Pokaż wiadomość
Niby właśnie słyszałam, że kolejne sezony są juz super, że ten pierwszy taki. Ale ja przez niego nie przebrne w takim razie .
Loca jakiś nordtest był w aptece to wzięłam. Sprawdzę jakąś nowość iiiiii o Jezu jak się cieszę mówiliśmy ci, że będzie dobrze! Tyle trzymanych kciuków i wracasz, teraz szybciutko i będzie drugi skodurek

Dziękuję wierzę, że już teraz wszystko będzie dobrze

---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ----------

Cytat:
Napisane przez PatiPee Pokaż wiadomość
LaLoca a o co chodzi z Twoją macicą? Co się dzialo?

W telegraficznym skrócie. Miałam przegrodę w macicy +po cc rozeszła się blizna. Gin straszył że jak zacznie się powiększać to będzie dziura. No i niedawno poddalam się histeroskopii na której wyciąl przegrodę i zrobił porządek z blizną efekt dzisiaj oglądałam

Cytat:
To niewiarygodne jak dobre wieści na wątku cieszą

zawsze czułam się gorsza przez tą moją wadę. Nastawiona byłam na problemą ciążę. Teraz startuje z tej samej pozycji co Wy
LaLoca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-02-28, 22:47   #2732
sunshine16
Zakorzenienie

Cytat:
Co i Ciebie? Kiedy testujesz? Ciekawość mnie zżera, dobrze że się odezwałaś

Testuje jakoś w przyszłym tygodniu ale staram się tym już tak nie emocjonować. Coraz gorzej znoszę rozczarowania i jakoś tak nie jestem pozytywnie nastawiona już do tych starań. Sprzedalam już połowę rzeczy po córce, które trzymałam i chyba tak mi łatwiej. Ale nie chciałam przyjść tu marudzić kiedyś się uda.

Laloca, super wieści!

sunshine16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-02-28, 23:21   #2733
PatiPee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LaLoca Pokaż wiadomość
Kurcze bo to on mnie nastraszyl. Niepotrzebnie. Taka byłam zdolowana eh no trudno. Może przy tej histero coś tam posklejal. Nie jest wylewny i wiele się nie dowiedziałam. Na usg była jedna ciemna plamka a dzisiaj już dwie małe. Tak jakby to czymś złapał? Nie wiem. Cokolwiek zrobił jest lepiej a ja cieszę się jak dziecko
Dzięki za słowa wsparcia wtedy gdy tego potrzebowałam

Dziękuję wierzę, że już teraz wszystko będzie dobrze

---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ----------

W telegraficznym skrócie. Miałam przegrodę w macicy +po cc rozeszła się blizna. Gin straszył że jak zacznie się powiększać to będzie dziura. No i niedawno poddalam się histeroskopii na której wyciąl przegrodę i zrobił porządek z blizną efekt dzisiaj oglądałam

zawsze czułam się gorsza przez tą moją wadę. Nastawiona byłam na problemą ciążę. Teraz startuje z tej samej pozycji co Wy
Oj, to faktycznie poważna sprawa. Dobrze,ze już jest okey! Wcale sie nie dziwie,ze tak.sie cieszysz
Cytat:
Napisane przez sunshine16 Pokaż wiadomość
Testuje jakoś w przyszłym tygodniu ale staram się tym już tak nie emocjonować. Coraz gorzej znoszę rozczarowania i jakoś tak nie jestem pozytywnie nastawiona już do tych starań. Sprzedalam już połowę rzeczy po córce, które trzymałam i chyba tak mi łatwiej. Ale nie chciałam przyjść tu marudzić kiedyś się uda.

Laloca, super wieści!

A w jakim.wieku masz córeczkę?
Ja myślałam, że tylko na pierwsze dziecko ma się takie "cisnienie" ale widzę, nie tylko po sobie, ze na druga ciaze tez mozna tak niecierpliwie czekac.
W koncu sie uda, trzymam kciuki i nie tylko ja

Stary 2019-02-28, 23:29   #2734
kaaarii
Zakorzenienie

Cytat:
Pati Pee 5dpo

Angel a masz chociaż Bobotest? Na co sikasz?

Haneczka a co będzie jutro?

Ja w tv oglądam tylko Googlebox i tyle. Wolę internet i książki.

I na sam koniec wisienka na torcie Byłam u gina i wiecie co? Mam normalną gruszkowatą macie Nie mogłam w to uwierzyć jak zobaczyłam usg. Aż gin się ucieszył że mu tak ładnie wyszło kazał się starać a odnośnie blizny nie przejmować się bo cyt "nic się nie rozejdzie" Jaka jestem szczęśliwa to Wam mówię. Byłam nastawiona na najgorsze! Nie mogę dojść do siebie po tym co się dowiedziałam. Szok. Aha kazał dwa cykle odczekać,.
No i super wieści!

kaaarii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-03-01, 04:25   #2735
Angel7891
Wtajemniczenie

No i dupa, biel vizira . Ale za was trzymam kciuki
Trochę mnie w takim razie martwią te bóle jajników i podbrzusza, czekam na wizytę co złego się tam podziało

Angel7891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-03-01, 04:44   #2736
Nurek1119
Zakorzenienie

Cytat:
Trochę mnie w takim razie martwią te bóle jajników i podbrzusza, czekam na wizytę co złego się tam podziało

Przykro mi ale może jest tak jak u mnie ze ja nic nie widziałam a dziewczyny już tak ?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Nurek1119 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-03-01, 06:24   #2737
LaLoca
Zakorzenienie

Angelku to jeszcze bardzo wcześnie więc ja bym się jeszcze nie podfawała

Cytat:
Napisane przez Nurek1119 Pokaż wiadomość
Przykro mi ale może jest tak jak u mnie ze ja nic nie widziałam a dziewczyny już tak

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Może tak być. Angel zrób zdjęcie testowi
LaLoca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-03-01, 06:45   #2738
zebra666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sunshine16 Pokaż wiadomość
Cześć

Usunęłam aplikację z telefonu, dzięki temu zaglądałam na forum zdecydowanie rzadziej ale odciąć całkowicie się nie potrafiłam, a chciałam. No ale bylam ciekawa co u Was

U mnie w zasadzie nic nowego.
Gratulacje

Gratuluję również dziewczynom które zobaczyły dwie kreski i trzymam kciuki za kolejne

P.s. Gra o tron nas mocno wciągnęła i już wieki czekamy na kolejny sezon ale już niedługo...

Miło Cię widzieć

Wysłane z mojego CAM-L21 przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 06:41 ---------- Poprzedni post napisano o 06:40 ----------

Cytat:
Pati Pee 5dpo

Angel a masz chociaż Bobotest? Na co sikasz?

Haneczka a co będzie jutro?

Ja w tv oglądam tylko Googlebox i tyle. Wolę internet i książki.

I na sam koniec wisienka na torcie Byłam u gina i wiecie co? Mam normalną gruszkowatą macie Nie mogłam w to uwierzyć jak zobaczyłam usg. Aż gin się ucieszył że mu tak ładnie wyszło kazał się starać a odnośnie blizny nie przejmować się bo cyt "nic się nie rozejdzie" Jaka jestem szczęśliwa to Wam mówię. Byłam nastawiona na najgorsze! Nie mogę dojść do siebie po tym co się dowiedziałam. Szok. Aha kazał dwa cykle odczekać,.
Bardzo się cieszę, cudowne wieści. Będzie dobrze

---------- Dopisano o 06:44 ---------- Poprzedni post napisano o 06:41 ----------

Cytat:
Oj, to faktycznie poważna sprawa. Dobrze,ze już jest okey! Wcale sie nie dziwie,ze tak.sie cieszysz A w jakim.wieku masz córeczkę?
Ja myślałam, że tylko na pierwsze dziecko ma się takie "cisnienie" ale widzę, nie tylko po sobie, ze na druga ciaze tez mozna tak niecierpliwie czekac.

Jak się nie udaje to nie ważne, na którą ciąże się czeka. Rozczarowania dołują.

---------- Dopisano o 06:45 ---------- Poprzedni post napisano o 06:44 ----------

Cytat:

A to termin @-czy przed robiłaś?

zebra666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-03-01, 06:46   #2739
Marianna48
Zadomowienie

LaLoca cudowne wiadomości bardzo się cieszę że masz to już za sobą, dwa cykle szybko zlecą i wchodzisz do gry, super
PatiPee ja na pierwsze dziecko wogole nie miałam ciśnienia, ustaliliśmy z tż że już w sumie pora na dziecko (oboje mieliśmy po 29 lat i 4 lata po ślubie) potem jedna impreza i już po temacie. Przy drugim też myślałam że tak będzie, no fakt na imprezę nie poszłam ale jak 1 cykl nie wyszło, drugi, trzeci, później strata i kolejne to powiem Ci że parcie to już takie było że hej.
Angel może jeszcze za wcześnie, odczekaj dwa dni i zobaczysz

Marianna48 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-03-01, 06:48   #2740
kasia1221
Zadomowienie

Cytat:
Niby właśnie słyszałam, że kolejne sezony są juz super, że ten pierwszy taki. Ale ja przez niego nie przebrne w takim razie .
Loca jakiś nordtest był w aptece to wzięłam. Sprawdzę jakąś nowość iiiiii o Jezu jak się cieszę mówiliśmy ci, że będzie dobrze! Tyle trzymanych kciuków i wracasz, teraz szybciutko i będzie drugi skodurek

Angel Nord test jest super w pierwszej ciazy pamiętam że pokazał mi konkretnego bladziocha już dwa dni przed terminem i to po poludniu i w obecnej ciąży też mi pokazał już nie takiego bladziocha dzień przed terminem miesiączki ja bardzo lubię Nord testy, przynoszą mi szczęście jak widać

kasia1221 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-03-01, 06:49   #2741
Marianna48
Zadomowienie

Wogole u mnie kalafior ciążowy level hard : pisałam Wam kilka dni wcześniej że mi apka nie działa, nawet ją wywaliłam i zainstalowałam od nowa i dalej nic aż do wczoraj, siedzę sobie wieczorem i wpisałam cyfry w moim haśle odwrotnie iiii działa, okazało się że przez cały czas wpisywałam źle hasło🤣🤣🤣🤣🤣

Marianna48 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-03-01, 06:58   #2742
milawo
Wtajemniczenie

Cytat:
Było o filmach...
Bohemian Rhapsody ostatnio oglądałam i jestem pod mega dużym wrażeniem do dziś Majstersztyk!

A mnie właśnie jakoś nie powalił na kolana, z oscarowych nominowanych to duzo bardziej podobal mi sie Faworyta , tylko ze ja uwielbiam Emme Stone
milawo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-03-01, 07:04   #2743
zebra666
Zakorzenienie

Lubię filmy. Z takich co mi zapadły w pamięci to Projektantka z Kate Winslet, Tajny dziennik-bardzo dobra historia z tajemnicą itd, Zaklęty w smoka- piękne ujęcia, muzyka, klimat baśniowy, dobre kino.

Stary 2019-03-01, 07:21   #2744
Angel7891
Wtajemniczenie

Może być za wcześnie, ale nie sądzę. Czekam na @ a test bieluśki, nic się nie da dopatrzec . Mam dziewczyny złe przeczucia co do tych boleści, ehh..
Ale trzeba dopatrywać się dobrych stron, usunę tą drugą 8 i będę miała już żeby super, wizyta u ginekolog coś się może dowiem. no i dostałam kontakt do innego lekarza, który zajmuje się takimi przypadkami typowo jak ja czyli endometrioza a ciąża . Dziewczyna który dała mi namiar też poroniła i to kilka razy. Podejrzewają z gin, że właśnie przez endometrioze i potrzebowała jakiś leków żeby ciąża się utrzymała. Może inny lekarz coś zobaczy na usg

Stary 2019-03-01, 07:28   #2745
zebra666
Zakorzenienie

Cytat:
Może być za wcześnie, ale nie sądzę. Czekam na @ a test bieluśki, nic się nie da dopatrzec . Mam dziewczyny złe przeczucia co do tych boleści, ehh..
Ale trzeba dopatrywać się dobrych stron, usunę tą drugą 8 i będę miała już żeby super, wizyta u ginekolog coś się może dowiem. no i dostałam kontakt do innego lekarza, który zajmuje się takimi przypadkami typowo jak ja czyli endometrioza a ciąża . Dziewczyna który dała mi namiar też poroniła i to kilka razy. Podejrzewają z gin, że właśnie przez endometrioze i potrzebowała jakiś leków żeby ciąża się utrzymała. Może inny lekarz coś zobaczy na usg

Jak w tym cyklu mi nie wyjdzie też idę usunąć 8 mkę. Takie postanowienie...

Stary 2019-03-01, 07:28   #2746
Juncia
Zakorzenienie

Cytat:
A swoja droga ogladalyscie film "Narodziny gwiazdy"?

Wiecie, ze ja durna zrobilam dzis test. No medal z ziemniaka dla mnie! 5d po owu
Film oglądałam, medal Ci wręczam

Cytat:
No to chyba nie obejrzę, denerwuje mnie coś takiego, dla mnie to musi być super historia i piękne ujęcia, świetnie zagrane sceny.
wg mnie to wszystko posiada Gra o Tron.
Juncia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-03-01, 07:37   #2747
sunshine16
Zakorzenienie

Cytat:
A w jakim.wieku masz córeczkę?

Córcia w kwietniu skończy dwa lata
Ale powiem Ci, że nie miałam jakiegoś ogromnego ciśnienia na pierwsze dziecko, a może nie zdążyłam mieć. Udało się w 3 cyklu i przyznam szczerze, że nie spodziewałam się kompletnie, że z druga ciąża będzie problem i to chyba jeszcze bardziej napędza to "ciśnienie".
Cytat:

Na pewno za wcześnie! Trzymam kciuki żeby @ nie przyszła
Cytat:
Napisane przez kasia1221 Pokaż wiadomość
Angel Nord test jest super w pierwszej ciazy pamiętam że pokazał mi konkretnego bladziocha już dwa dni przed terminem i to po poludniu i w obecnej ciąży też mi pokazał już nie takiego bladziocha dzień przed terminem miesiączki ja bardzo lubię Nord testy, przynoszą mi szczęście jak widać

Też kupiłam ostatnio ten test więc zobaczymy, może i dla mnie będzie szczęśliwy

sunshine16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-03-01, 07:43   #2748
Haneczka1122334445
Zadomowienie

Cytat:

Przytulam ale jeszcze nie puszczam kciuków. Ile masz dpo?
Z tymi bólami to ja mam tak samo od zabiegu. Nonstop mnie coś kłuje. Gin stwierdził że to normalne bo brzuch pracuje i że to wcale nie muszą być jajniki ale nawet mnie nie zbadał. Chyba na następnej wizycie wymusze na nim usg.

Stary 2019-03-01, 07:52   #2749
Angel7891
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Haneczka1122334445 Pokaż wiadomość
Przytulam ale jeszcze nie puszczam kciuków. Ile masz dpo?
Z tymi bólami to ja mam tak samo od zabiegu. Nonstop mnie coś kłuje. Gin stwierdził że to normalne bo brzuch pracuje i że to wcale nie muszą być jajniki ale nawet mnie nie zbadał. Chyba na następnej wizycie wymusze na nim usg.

No kurcze dla mnie to dziwne właśnie, te bóle są okropne. Takie ukłucia szpilką bolesne, miałam je właśnie przy udanym cyklu więc myślałam, że może to jest to. Ale tutaj te jajniki mnie jeszcze bardzo bolą, choćbym chciała to nie wymyśliłam sobie tego już wolałabym żeby to głowa mi płatała figle bo teraz to się martwię czy coś się tam serio nie popsuło. Endometrioza i zabieg to nie jest dobre połączenie, kto wie czy coś tam się nie pozrastało albo ogniska się nie porobiły nowe...
A co do owulacji to wypada 12 dpo. Ale o poprzednią ciążę starałam się 3 miesiące to i tu nie miałam jakieś szczególnych wymagań, żeby przy pierwszym podejściu poszło i to jeszcze zabiegu. Trzymam za ciebie kciuki ja to chyba już w 2020 prędzej zostanę mamą

Stary 2019-03-01, 07:52   #2750
madz88
Zakorzenienie

Ojojojjjj ponad 200 wiadomości, nie przeczytam ale przejrze
Wczoraj intensywny dzień był i nie było czasu zaglądać.

Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka

madz88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-03-01, 08:05   #2751
Haneczka1122334445
Zadomowienie

Cytat:
No kurcze dla mnie to dziwne właśnie, te bóle są okropne. Takie ukłucia szpilką bolesne, miałam je właśnie przy udanym cyklu więc myślałam, że może to jest to. Ale tutaj te jajniki mnie jeszcze bardzo bolą, choćbym chciała to nie wymyśliłam sobie tego już wolałabym żeby to głowa mi płatała figle bo teraz to się martwię czy coś się tam serio nie popsuło. Endometrioza i zabieg to nie jest dobre połączenie, kto wie czy coś tam się nie pozrastało albo ogniska się nie porobiły nowe...
A co do owulacji to wypada 12 dpo. Ale o poprzednią ciążę starałam się 3 miesiące to i tu nie miałam jakieś szczególnych wymagań, żeby przy pierwszym podejściu poszło i to jeszcze zabiegu. Trzymam za ciebie kciuki ja to chyba już w 2020 prędzej zostanę mamą

U mnie ten ból jest dziwny bo od zabiegu jestem już ok roku i od samego początku co kilka dni się pojawia. Czasami zakłuje raz a czasami męczy dzień czy dwa. W tym cyklu to już rekord bo od owu mam praktycznie cały czas. To chyba nie jest normalne... Jak nic w tym cylku nie wyjdzie to pójdę do gia niech to w końcu sprawdzi.
Ja zawsze chciałam mieć wiosenne dziecko albo z początku roku więc nie będe się załamywać jak się nic nie pokaże na teście.

Edytowane przez Haneczka1122334445
Czas edycji: 2019-03-01 o 08:06
Haneczka1122334445 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-03-01, 08:25   #2752
dorotka1066
Wtajemniczenie

Cytat:
U mnie ten ból jest dziwny bo od zabiegu jestem już ok roku i od samego początku co kilka dni się pojawia. Czasami zakłuje raz a czasami męczy dzień czy dwa. W tym cyklu to już rekord bo od owu mam praktycznie cały czas. To chyba nie jest normalne... Jak nic w tym cylku nie wyjdzie to pójdę do gia niech to w końcu sprawdzi.
Ja zawsze chciałam mieć wiosenne dziecko albo z początku roku więc nie będe się załamywać jak się nic nie pokaże na teście.

Ja chciałam mieć
Wiosenno-wakacyjne dziecko, ale teraz już biorę co leci...

dorotka1066 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-03-01, 08:29   #2753
milawo
Wtajemniczenie

Ja teraz też czuje czasem kłucie w jajniku gdzie była owulacja, ale staram się nie wkręcać niczego. U mnie dopiero 19dc, 7 lub 8 dpo.
Stary 2019-03-01, 08:35   #2754
Haneczka1122334445
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez milawo Pokaż wiadomość
Ja teraz też czuje czasem kłucie w jajniku gdzie była owulacja, ale staram się nie wkręcać niczego. U mnie dopiero 19dc, 7 lub 8 dpo.
Jej ale masz krótkie cykle. U mnie też dzisiaj jest 8dpo ale u mnie to 30dc. Kiedy testujesz?

Stary 2019-03-01, 08:41   #2755
milawo
Wtajemniczenie

Cytat:
Jej ale masz krótkie cykle. U mnie też dzisiaj jest 8dpo ale u mnie to 30dc. Kiedy testujesz?

te cykle to mam tak różnie w zasadzie. bardzo długo brałam tabletki anty. po odstawieniu pierwsze 2-3 cykle to były po 31-32 dni. później dwa się skróciły do 26 dni. po ostatnich # znowu się automatycznie wydłużyły. no i teraz owu niby wypadła w 11 lub 12 dc (test pozytywny był w środę 10dc - ale gin na wizycie w środe twierdził ze owu bedzie w piatek)

zatestuje najwczesniej chyba dopiero 07.03
Stary 2019-03-01, 08:48   #2756
Manka157
Raczkowanie

Angel przykro mi, ale może faktycznie spróbuj za kilka dni jeszcze raz

Ja mam syna styczniowego, chyba nie chciałabym chodzić w zaawansowanej ciąży w środku lata, ale z drugiej strony w zimie pakować się w kurtyki z wielkim brzuchem ( mój był okropnie wysunięty do przodu) też wesołe nie było i to ubiernie młodego w kombinezony, śpiwory 🤦

My gre o tron obejrzeliśmy, w sumie całkiem ok, teraz czytam książki gry, jednak wolę takie wersje. Narodziny gwiazdy oglądałam wczoraj, po tym jak było nagłośnione spodziewałam się więcej, no ale kocham Bradleya

Wczoraj była piękna pogoda, ciepło i słonecznie. Dzisiaj ciemno, ponuro i pada deszcz na pocieszenie kawka i pączek, bo wczoraj żadnego nie zjadłam

Manka157 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-03-01, 08:58   #2757
POLAshi
Wtajemniczenie

Cytat:

No to kamień z serca ! SUPER
🥂🥂

POLAshi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-03-01, 09:02   #2758
UltraMarryna
Zakorzenienie

Dzień dobry Angel może jeszcze coś się pokaże jutro, pojutrze? Trzymam kciuki.
Ja chyba powoli zaczynam czuć się lepiej. Ale nie chce chwalić bo boję się rozczarowania.

UltraMarryna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-03-01, 09:16   #2759
Paulina 87
Wtajemniczenie

Cześć dziewczyny.
Mam wyniki Pappy. Jest tak sobie
Ale raczej nic dalej nie bede robic.. nie mam zamiaru wydawac 2 tysiecy na kolejne badanie. Cos mi sie wydaje ze to wyciaganie kasy jest. Akurat znajoma z pracy z przychodni pobierala mi dzis krew i ona tam pracuje tez w tym gyncentrum i mowi ze sporej czesci kobiet wychodza takie wyniki i robia te testy prywatnie wlasnie
W ogole łaske mi zrobili ze dalo mi zobaczyc te wyniki ..babka w rejestracji powiedziala ze na 16 mam lekarza to sobie wtedy zobacze a ja myslalam ze wyjde z siebie i mowie do niej chyba pani zartuje, ze bede caly dzien sie denerwowac.. a w efekcie i tak jestem zdenerwowana.. wiec sie nie dziwie ze mam ryzyko zaniku wzrostu płodu przed 37tc jak mnie beda tymi testami tak denerwowac... i nie wiem jakim cudem oni to wyliczyli skoro biora pod uwage wywiad a wszystko co złe mam na "nie" ,tylko wiek 32 lata i juz 1:54.. jak zobaczyłam w 1 chwili tą dwucyfrową liczbe to myślałam, ze zawału dostane
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20190301_081251.jpg (76,9 KB, 95 załadowań)

Edytowane przez Paulina 87
Czas edycji: 2019-03-01 o 09:36
Paulina 87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-03-01, 09:34   #2760
UltraMarryna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Paulina 87 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny.
Mam wyniki Pappy. Jest tak sobie
Ale raczej nic dalej nie bede robic.. nie mam zamiaru wydawac 2 tysiecy na kolejne badanie. Cos mi sie wydaje ze to wyciaganie kasy jest. Akurat znajoma z pracy z przychodni pobierala mi dzis krew i ona tam pracuje tez w tym gyncentrum i mowi ze sporej czesci kobiet wychodza takie wyniki i robia te testy prywatnie wlasnie
W ogole ladke mi zrobili ze dala mi zobaczyc te wyniki bo powiedziala ze na 16 mam lekarza to sobie wtedy zobacze a ja myslalam ze wyjde z siebie i mowie do niej chyba pani zartuje, ze bede caly dzien sie denerwowac.. a w efekcie i tak jestem zdenerwowana.. wiec sie nie dziwie ze mam ryzyko zaniku wzrostu płodu przed 37tc jak mnie beda tymi testami tak denerwowac... i nie wiem jakim cudem oni to wyliczyli skoro biora pod uwage wywiad a wszystko co złe mam na "nie" ,tylko wiek 32 lata i juz 1:54.. jak zobaczyłam w 1 chwili tą dwucyfrową liczbe to myślałam, ze zawału dostane
Płaciłaś czy miałaś za free?

UltraMarryna jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości