|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2731 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Staraczki ze starej paczki i zaczynające starania w 2019 | cz. 12
Cytat:
Dzięki za słowa wsparcia wtedy gdy tego potrzebowałam Cytat:
---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#2732 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kiedyś się uda.Laloca, super wieści! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2733 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja myślałam, że tylko na pierwsze dziecko ma się takie "cisnienie" ale widzę, nie tylko po sobie, ze na druga ciaze tez mozna tak niecierpliwie czekac. W koncu sie uda, trzymam kciuki i nie tylko ja ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2734 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2735 |
|
Wtajemniczenie
|
No i dupa, biel vizira
. Ale za was trzymam kciuki ![]() ![]() Trochę mnie w takim razie martwią te bóle jajników i podbrzusza, czekam na wizytę co złego się tam podziało Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2736 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przykro mi ale może jest tak jak u mnie ze ja nic nie widziałam a dziewczyny już tak ?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#2737 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2738 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego CAM-L21 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 06:41 ---------- Poprzedni post napisano o 06:40 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z mojego CAM-L21 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 06:44 ---------- Poprzedni post napisano o 06:41 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego CAM-L21 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 06:45 ---------- Poprzedni post napisano o 06:44 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego CAM-L21 przy użyciu Tapatalka |
||||
|
|
|
#2739 |
|
Zadomowienie
|
LaLoca cudowne wiadomości
bardzo się cieszę że masz to już za sobą, dwa cykle szybko zlecą i wchodzisz do gry, super ![]() ![]() ![]() ![]() PatiPee ja na pierwsze dziecko wogole nie miałam ciśnienia, ustaliliśmy z tż że już w sumie pora na dziecko (oboje mieliśmy po 29 lat i 4 lata po ślubie) potem jedna impreza i już po temacie . Przy drugim też myślałam że tak będzie, no fakt na imprezę nie poszłam ale jak 1 cykl nie wyszło, drugi, trzeci, później strata i kolejne to powiem Ci że parcie to już takie było że hej.Angel może jeszcze za wcześnie, odczekaj dwa dni i zobaczysz ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2740 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
w pierwszej ciazy pamiętam że pokazał mi konkretnego bladziocha już dwa dni przed terminem i to po poludniu i w obecnej ciąży też mi pokazał już nie takiego bladziocha dzień przed terminem miesiączki ja bardzo lubię Nord testy, przynoszą mi szczęście jak widać Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2741 |
|
Zadomowienie
|
Wogole u mnie kalafior ciążowy level hard : pisałam Wam kilka dni wcześniej że mi apka nie działa, nawet ją wywaliłam i zainstalowałam od nowa i dalej nic aż do wczoraj, siedzę sobie wieczorem i wpisałam cyfry w moim haśle odwrotnie iiii działa, okazało się że przez cały czas wpisywałam źle hasło🤣🤣🤣🤣🤣
|
|
|
#2742 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
, tylko ze ja uwielbiam Emme Stone
|
|
|
|
|
#2743 |
|
Zakorzenienie
|
Lubię filmy. Z takich co mi zapadły w pamięci to Projektantka z Kate Winslet, Tajny dziennik-bardzo dobra historia z tajemnicą itd, Zaklęty w smoka- piękne ujęcia, muzyka, klimat baśniowy, dobre kino.
|
|
|
#2744 |
|
Wtajemniczenie
|
Może być za wcześnie, ale nie sądzę. Czekam na @ a test bieluśki, nic się nie da dopatrzec
. Mam dziewczyny złe przeczucia co do tych boleści, ehh..Ale trzeba dopatrywać się dobrych stron, usunę tą drugą 8 i będę miała już żeby super, wizyta u ginekolog coś się może dowiem. no i dostałam kontakt do innego lekarza, który zajmuje się takimi przypadkami typowo jak ja czyli endometrioza a ciąża . Dziewczyna który dała mi namiar też poroniła i to kilka razy. Podejrzewają z gin, że właśnie przez endometrioze i potrzebowała jakiś leków żeby ciąża się utrzymała. Może inny lekarz coś zobaczy na usg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2745 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2746 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wg mnie to wszystko posiada Gra o Tron. |
|
|
|
|
#2747 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale powiem Ci, że nie miałam jakiegoś ogromnego ciśnienia na pierwsze dziecko, a może nie zdążyłam mieć. Udało się w 3 cyklu i przyznam szczerze, że nie spodziewałam się kompletnie, że z druga ciąża będzie problem i to chyba jeszcze bardziej napędza to "ciśnienie". Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#2748 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Z tymi bólami to ja mam tak samo od zabiegu. Nonstop mnie coś kłuje. Gin stwierdził że to normalne bo brzuch pracuje i że to wcale nie muszą być jajniki ale nawet mnie nie zbadał. Chyba na następnej wizycie wymusze na nim usg. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2749 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
już wolałabym żeby to głowa mi płatała figle bo teraz to się martwię czy coś się tam serio nie popsuło. Endometrioza i zabieg to nie jest dobre połączenie, kto wie czy coś tam się nie pozrastało albo ogniska się nie porobiły nowe...A co do owulacji to wypada 12 dpo. Ale o poprzednią ciążę starałam się 3 miesiące to i tu nie miałam jakieś szczególnych wymagań, żeby przy pierwszym podejściu poszło i to jeszcze zabiegu. Trzymam za ciebie kciuki ![]() ja to chyba już w 2020 prędzej zostanę mamą ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2750 |
|
Zakorzenienie
|
Ojojojjjj ponad 200 wiadomości, nie przeczytam ale przejrze
![]() Wczoraj intensywny dzień był i nie było czasu zaglądać. Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#2751 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja zawsze chciałam mieć wiosenne dziecko albo z początku roku więc nie będe się załamywać jak się nic nie pokaże na teście. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Edytowane przez Haneczka1122334445 Czas edycji: 2019-03-01 o 08:06 |
|
|
|
|
#2752 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wiosenno-wakacyjne dziecko, ale teraz już biorę co leci... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2753 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja teraz też czuje czasem kłucie w jajniku gdzie była owulacja, ale staram się nie wkręcać niczego. U mnie dopiero 19dc, 7 lub 8 dpo.
|
|
|
|
#2754 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2755 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zatestuje najwczesniej chyba dopiero 07.03 |
|
|
|
|
#2756 |
|
Raczkowanie
|
Angel przykro mi, ale może faktycznie spróbuj za kilka dni jeszcze raz
![]() Ja mam syna styczniowego, chyba nie chciałabym chodzić w zaawansowanej ciąży w środku lata, ale z drugiej strony w zimie pakować się w kurtyki z wielkim brzuchem ( mój był okropnie wysunięty do przodu) też wesołe nie było i to ubiernie młodego w kombinezony, śpiwory 🤦My gre o tron obejrzeliśmy, w sumie całkiem ok, teraz czytam książki gry, jednak wolę takie wersje. Narodziny gwiazdy oglądałam wczoraj, po tym jak było nagłośnione spodziewałam się więcej, no ale kocham Bradleya ![]() ![]() Wczoraj była piękna pogoda, ciepło i słonecznie. Dzisiaj ciemno, ponuro i pada deszcz na pocieszenie kawka i pączek, bo wczoraj żadnego nie zjadłam ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2757 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() 🥂🥂 ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2758 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Angel może jeszcze coś się pokaże jutro, pojutrze? Trzymam kciuki.Ja chyba powoli zaczynam czuć się lepiej. Ale nie chce chwalić bo boję się rozczarowania. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2759 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny.
Mam wyniki Pappy. Jest tak sobieAle raczej nic dalej nie bede robic.. nie mam zamiaru wydawac 2 tysiecy na kolejne badanie. Cos mi sie wydaje ze to wyciaganie kasy jest. Akurat znajoma z pracy z przychodni pobierala mi dzis krew i ona tam pracuje tez w tym gyncentrum i mowi ze sporej czesci kobiet wychodza takie wyniki i robia te testy prywatnie wlasnie W ogole łaske mi zrobili ze dalo mi zobaczyc te wyniki ..babka w rejestracji powiedziala ze na 16 mam lekarza to sobie wtedy zobacze a ja myslalam ze wyjde z siebie i mowie do niej chyba pani zartuje, ze bede caly dzien sie denerwowac.. a w efekcie i tak jestem zdenerwowana.. wiec sie nie dziwie ze mam ryzyko zaniku wzrostu płodu przed 37tc jak mnie beda tymi testami tak denerwowac... i nie wiem jakim cudem oni to wyliczyli skoro biora pod uwage wywiad a wszystko co złe mam na "nie" ,tylko wiek 32 lata i juz 1:54.. jak zobaczyłam w 1 chwili tą dwucyfrową liczbe to myślałam, ze zawału dostaneEdytowane przez Paulina 87 Czas edycji: 2019-03-01 o 09:36 |
|
|
|
#2760 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:43.

iiiiii o Jezu jak się cieszę 

kiedyś się uda.
. Ale za was trzymam kciuki 
ale może jest tak jak u mnie ze ja nic nie widziałam a dziewczyny już tak ?

bardzo się cieszę że masz to już za sobą, dwa cykle szybko zlecą i wchodzisz do gry, super 

Majstersztyk!
Chyba na następnej wizycie wymusze na nim usg.
już wolałabym żeby to głowa mi płatała figle bo teraz to się martwię czy coś się tam serio nie popsuło. Endometrioza i zabieg to nie jest dobre połączenie, kto wie czy coś tam się nie pozrastało albo ogniska się nie porobiły nowe...
na pocieszenie kawka i pączek, bo wczoraj żadnego nie zjadłam 

wiec sie nie dziwie ze mam ryzyko zaniku wzrostu płodu przed 37tc jak mnie beda tymi testami tak denerwowac... i nie wiem jakim cudem oni to wyliczyli skoro biora pod uwage wywiad a wszystko co złe mam na "nie" ,tylko wiek 32 lata i juz 1:54.. jak zobaczyłam w 1 chwili tą dwucyfrową liczbe to myślałam, ze zawału dostane