|
|||||||
| Notka |
|
| Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1441 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Planowanie ciąży, część 15. W tej części wszystkie już zachodzą a niektóre urod
Cytat:
ból piersi w sumie nie pamiętam kiedy się pojawił, ale inaczej niż we wcześniejszych cyklach. I byłam taka rozbita psychicznie, na maxa! Wysłane z mojego Redmi Note 5A przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1442 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Planowanie ciąży, część 15. W tej części wszystkie już zachodzą a niektóre urod
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;86555133]Choroba zaczęła się ok. 1-2 dni przed owu, krew przy smarkaniu jakoś 5dpo
ból piersi w sumie nie pamiętam kiedy się pojawił, ale inaczej niż we wcześniejszych cyklach. I byłam taka rozbita psychicznie, na maxa! Wysłane z mojego Redmi Note 5A przy użyciu Tapatalka[/QUOTE]To u mnie faktycznie chyba za wcześnie dzisiaj 3-4 dpo ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1443 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
trzymam kciuki!Wysłane z mojego Redmi Note 5A przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1444 |
|
Zakorzenienie
|
Pajka widzisz jak szybko mineło
Mój dziś jedzie na wesele, miał nie brac ale chce pomoc koledze no i przyplyw gotówki też bedzie. Jak mi sie nie chce sprzatac A to prze ból wiezadeł i kłucia w macicy. I te skurcze ktore troche tez bolą. No ale trzeba. Ehh |
|
|
|
#1445 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny
![]() U mnie remont pełną parą plus praca i czasu brak ale jako tako was nadrobilam ![]() Asia gratulacje ![]() Kamila jak ty urosłaś a dopiero co test robiłaś Majeczka też jesteś ładnie zaokrąglona, mam wrażenie że ja mam większy brzuchol i to mnie przeraża ![]() Juncia piękne ząbki mój mąż właśnie też po zdjęciu aparatu jestU mnie 15+3, jestem na wojennej ścieżce z luxmedem bo chore dla mnie jest że muszę mieć 2 wizyty A jedna tylko po skierowanie na usg, zresztą od kwietnia przenoszę prowadzenie ciąży do invicty.W wolnym czasie latam po sklepach i oglądam wózki A tż ze mną tak się wkręcił![]() Wysłane z mojego SM-A310F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#1446 |
|
Zakorzenienie
|
Aidil pokaż bebol
|
|
|
|
#1447 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;86555001]A już 3 minęły? Czy 2?
Moja wersja english breakfast ![]() Załącznik 7665954 Wysłane z mojego Redmi Note 5A przy użyciu Tapatalka[/QUOTE]3 już minęły, właściwie to nawet nie wiem kiedy ![]() Cytat:
na szczęście młoda się nie spieszy...Mam rzęsy! Co ja się wycierpialam na tym łóżku A młoda kopala mnie po zebrach cały czas... Nie ma kto mi pleców wymasowac. Zaraz się szykuje bo na 16 ide na parapetówkę Trzymajcie kciuki za mój biszkopt który siedzi w piekarniku, pierwszy raz robię torta! Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
|
|
#1448 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba wam nie mowilam ale moj dostal prace w Austrii także bedzie jeździć poki co do polowy maja, potem miesiac urlopu i znow...tylko ze on bedzie jezdzic np w niedziele i wracac w czwartek albo piatek.... Nie jest to super bo praktycznie w domu go nie bedzie no ale cos za coś...kasa duzo większą a to sie przyda przy dwojce dzieci... Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1449 |
|
Zakorzenienie
|
Kamila dobrze że taka praca jest. Dacie rade!
Pajka pokaz rzęsy ![]() Aidil ale leci!
|
#1450 |
|
Zadomowienie
|
Podziwiam was, jak dzielnie znosicie te wyjazdy mężów.
My jutro rano pakujemy się w auto i jedziemy w góry, mój TŻ w tym roku nie był na nartach, a ja odetchnę innym powietrzem czytając książkę podczas gdy on będzie jeździł śmieje się że nie wiadomo jak będzie w przyszłym roku ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1451 |
|
Zakorzenienie
|
Góry... Czad
|
#1452 |
|
Zakorzenienie
|
Aga przybij piątkę, my ruszamy tez w „góry” bo w sumie mieszkam przy górach i jadę na druga stronę gór
Ja tez na nartach nie pozjeżdżam, ale poczytam sobie, połażę, zjem pyszności i będę pić pyszności 20/30IMG_1343.jpg Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#1453 |
|
Zakorzenienie
|
Złapały nas wątpliwości do co wózka. Mamy dostać od brata tzta, fajny stabilny, drogi jak cholera był, prowadzi się wspaniale, ładny itd ale jest wielki. Ogrooooooomny ;/
I zaczęliśmy oglądać wózki od maxi cosi adorra... ale kurczę cenyyyyyyyyy Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#1454 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1455 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i psy też nie rozumieją, że pancia chora ![]() Wróciliśmy od TŻ rodziców! Sprawa wesela załatwiona, w poniedziałek jedziemy do księdza załatwiać 🤩 co prawda sklocilam się z nimi troche, bo ojciec chrzanił farmazony i poruszył czuły temat, ale summa summarum doszliśmy do porozumienia i wszystko załatwione ️ jestem mega szczęśliwa ️Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1456 |
|
Zakorzenienie
|
Gosiula, super
niech Wam nic już nie stanie na przeszkodzi w ślubie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1457 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
|
|
#1458 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#1459 |
|
Zakorzenienie
|
Planowanie ciąży, część 15. W tej części wszystkie już zachodzą a niektóre urodzą :)
Ziemniak
haha Najwiecej chyba właśnie będę „w drodze” z tym pierwszym wózkiem bo wiosna lato jesień... a spacerówka znowu koło zimy :/ No i ten „drugi” wózek to podejrzewam będziemy brali pod wybiegania Ale to chyba, nie wiem, nie znam się... ![]() Dzień dobry Pospalam jakieś 3 h to sukces Idę robić kawkę, włączę wiadomości i jedziemy do teściów na śniadanko i kierunek Österreich! Cieszę się, Austria zawsze piekna, bajkowa ![]() Mówiłam Wam? Zameldowałam się w nocy na mammutmarsch 100km 24h na 27.07 ! Celuje w 50-65 km Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#1460 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1461 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Ja tez bym nie wytrzymała w tak długiej rozłace, gora dwa dni po tym juz mnie skręca że go nie ma. Gosiulam gratulacje daty Słuchajcie czy to niemalne ze w drugim trym boi brzuch jak na @ dzis w nocy jak sie obudzilam bolał, nad ranem też i kilka dni temu. Jakbym powiedziala o tym Tz to by mnie jeszcze dzis wysłał na IP no ale wizyta już w środe to sama nie wiem. Moze to normalne i nic takiego |
|
|
|
#1462 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciagle sie wszystko rozciąga ![]() Co do wyjazdów, byłam juz przyzwyczajona ze moj jezdzil np na dwa tygodnie czy miesiac na poligon i go nie bylo przez ten czas w ogole...potem przestal jezdzic i sie odzwyczailam ...A teraz no cóż...no "tylko" 4-5dni w tygodniu go nie będzie..tylko teraz sytuacja inna bo przecież będzie maluch.. Szczerze...boje sie jak to bedzie no ale bede musiala sobie dac radę Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1463 |
|
Zakorzenienie
|
Kamila mocno nie boli i brzuch nie twardnieje
Wiadomo ze jak trzeba wyjechać to trzeba, może jakos długo nie bedzie musial tak wyjezdzac
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1464 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W razie co bierzesz magnez w odpowiedniej dawce ? ![]() No co najmniej rok bedzie jeździł..a pewnie jak bedzie to rzeczywiście fajna robota no i kasa to pewnie i dluzej zeby cos odłożyć. Marzy nam sie domek kiedys ![]() Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1465 |
|
Zakorzenienie
|
A ja witam się urodzinowo
można zmienić wiek na 33 ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1466 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1468 |
|
Konto usunięte
|
Juncia wszystkiego najlepszego
![]() ![]() spełnienia marzeń!Bejata szerokiej drogi uważajcie na siebie ![]() Wysłane z mojego Redmi Note 5A przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#1469 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1470 |
|
Rozeznanie
|
Juncia wszystkiego dobrego.!
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- Ja dzisiaj padam na twarz.. wczoraj moja mama miala ur wiec jej pomagalam przez caly dzien.. a dzisiaj pogoda jest tak daremna ze chce mi sie spac.xD Ale postanowilam ze w koncu sciagne sobie SIMSy i wlasnie to czynie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Nowe wątki na forum Ginekologia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:38.

chociaż jak na takie objawy to chyba za wcześnie 
ból piersi w sumie nie pamiętam kiedy się pojawił, ale inaczej niż we wcześniejszych cyklach. I byłam taka rozbita psychicznie, na maxa! 

A tż ze mną tak się wkręcił

twoj wraca a moj od jutra wyjeżdża
Zdrówka
A młoda kopala mnie po zebrach cały czas... Nie ma kto mi pleców wymasowac.
26.08.2017

i spia u nas dzisiaj dzieciaki bo siostra jedzie na koncert, więc cały dzień ciekawy
️ jestem mega szczęśliwa
haha