![]() |
#1711 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie 4
Cytat:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...rreal-edt.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1712 |
Raczkowanie
|
Woda toaletowa Surreal:
Kategoria: kwiatowo-owocowo-leśna. Nuty zapachowe: - nuta głowy: malinowe liście, porzeczka, tuberoza - nuta serca: kapryfolium, biała gardenia, różowa magnolia, orchidea motyla - nuta bazy: ambra, paczula, piżmo. Tylko tyle wiem... |
![]() ![]() |
![]() |
#1713 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Dzięki za podpowiedzi... Szczególnie Hosence... jak zwykle niezastąpiona ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1714 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wątek o Avonie jest dosyć "specyficzny" - rozrasta sie w zastraszajacym tempie, dlatego pilnujemy tutaj (a chociaż staramy sie) aby najpierw szukać na KWC i przeszukiwać watek (po to jest zreszta przeszukiwarka ![]() ![]() Podejrzewam ze szybciej byś sama znalazła bo nie jest przeciez pewne ze ktoś od razu Ci odpisze. A o wodzie było naprawde sporo i nikt RACZEJ nie bedzie setny raz pisał o tym samym.
![]() |
#1715 |
Wtajemniczenie
|
Podczas składania zamówienia z katalogu 12 zorientowałam się, że zamawiając z oferty internetowej Śródziemnomorski balsam do ciała na noc z oliwką, 150ml o nr 82198, w mailowym potwierdzeniu pod tym samym numerem jest SPA ZEL/KAPIELI OLIWKA 8,90
![]() Własnie dostałam lakoniczną odpowiedź: Informujemy, że w katalogu 12/2008 pod numerem 82198 występuje Żel do kąpieli Oliwka z serii Planet SPA. |
![]() ![]() |
![]() |
#1716 |
Raczkowanie
|
W odpowiedzi na emaila informujemy, że perfum z powodu niskiego zainteresowania
został wycofany i nie będzie dostępny w najbliższej sprzedaży katalogowej. Zachęcamy do zapoznawania się z ofertą netto oraz ofertą internetową dla Konsultantek. Taką właśnie dostałam odpowiedz z Avon na mój mail "dlaczego wycofali pink sude z oferty. widać ze coś kręcom bo swojego czasu co trzecia kobieta tym pachniała a na dzień dzisiejszy na różnych aukcjach ich wartość dobiega ponad 100 zł ![]() ![]() ![]() ![]() http://www.allegro.pl/item394234445_...lku_50_ml.html oto dowód a ta woda dobiega już swojego terminu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1717 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#1718 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1719 |
Raczkowanie
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;8656573]no tak- ale krem wyspecjalizowany do twarzy,bedzie w kat 13[/QUOTE]
Odwrotnie, krem do ciała będzie w k13 ![]()
![]() |
#1720 |
Zadomowienie
|
![]()
Mi te perfumy pink sude podobały się i jak by były to bym sobie zamówiła
#1721 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1722 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
" perfumy". Avon ci odpisał " perfum" ? ![]()
![]() |
#1723 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1724 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1725 |
Zakorzenienie
|
ja tam nie widzę różnicy, mi to jest obojętne jak używam tego terminu.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1726 |
Zadomowienie
|
Mnie to denerwuje. Zwlaszcza, jesli konsultantki niepoprawnie nazywaja to co sprzedaja
|
![]() ![]() |
![]() |
#1727 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1728 |
Zakorzenienie
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;8662189]a mi to nie jest obojetne, bo nieprawidłowo użyty wyraz-to błąd[/quote]
Ile razy ludzie używają złych nazw że nie chce się ich poprawiać co chwilę, ja też się tu pomyliłam, napisałam perfum i dostałam burę, dalej tego używam bo nie pasuje mi jak na jeden perfum mówię jeden perfumy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1729 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dostałam dziś paczkę, wyjatkowo późno, zawsze dostawałam w poniedziałek, siostra wzięła dla siebie ten tusz Fall Plum, wydaje się być na tyle jasny, że na rzęsach powinien być widoczny, jak wypróbuje zdam relację ![]() wczoraj w COKu widziałam Torebki Gabriella i muszę powiedzieć że są prześliczne ![]() ![]() ![]() Edytowane przez ashiva Czas edycji: 2008-08-20 o 19:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1730 |
Rozeznanie
|
Witam serdecznie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1731 |
Zakorzenienie
|
A ja zawsze dostawałam paczki we wtorki(dzień B), ale jeszcze jej nie ma. Ale to przez przesunięcia związane z 15.08 na pewno. Ciekawe kiedy przyjdzie...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1732 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
a czy lepiej by brzmiało "W odpowiedzi na emaila informujemy, że perfumy z powodu niskiego zainteresowania..."? Jak dla mnie powinno być kogo?/czego? perfum (bo kogo?/czego? perfumy brzmi głupio :P ) Ale nie znoszę jak ktoś mówi zamów mi tą perfumę :[
![]() ![]() |
![]() |
#1733 |
Zakorzenienie
|
A ja jestem strasznie rozczarowana firmą, zawsze uważałam ją za przyjazną ale teraz zmieniłam zdanie.
Miałam b. duże zamówienie jakiś miesiąc temu na ponad 6tys. zł Robiłam przedpłatę a póżniej zapłaciłam jeszcze część pieniążków. Były kolejne zamówienia, później najważniejsze sprawy z wynikami matur, studiami, szukanie mieszkania. Avon zszedł na dalszy plan, bo wiadomo, że to było ważniejsze. Kompletnie zapomniałam się zapłacić te 260zł za tamte duże zamówienie. Gdy przysłali mi ponaglenie, wszystko posprawdzałam i zapłaciłam. Teraz moje saldo w danych finansowych wynosi zero, czyli wszystkie rachunki uregulowane. Wczoraj z rana dostaję 3 koperty z Avonu w w środku ponaglenia do zapłaty za zamówienia, które już zapłaciłam!! I to na dodatek w terminie!! Jedne zamówienie wynosiło coś ponad 600zł-- zapacone w terminie Drugie coś ponad 300 a trzecie 500. Więc te 2 zamówienia zapłaciłam w jednym przelewie ale w tytule dokładnie napisałam za jaką kampanie i jaką fakture. Więc myślę, że z weryfikacją przelewu nie powinni mieć problemu. Na dodatek za te zamówienia, które zapłaciłam w terminie naliczyli mi 1,17 odsetek. Czy to jest sprawiedliwe???? Początkowo myślałam,że to za te 260zł i wtedy mieliby rację bo się spóźniłam ale za te 3 to bezpodstawnie. Siedziałam z 2godziny i fakturka po fakture przeglądałam wszystkie wpłaty, salda itd..mam wszystkie przelewy i wszystko wychodzi, że mam zapacone. Napisałam wczoraj do OMS ale oczywiście nic nie odpisała. Nie będe im nic płaciła, bo wszystko już uregulowałam. Owszem zapomniałam o tamtej fakturze w terminie ale to nie znaczy aby przysyłać mi stos papierów za zamówienia zapłacone na czas ![]() Mam nadzieje, ze ostatni termin z kat. 11 zrealizują mi, bo mam zamówienie na ponad 1000zł a później to już nic nie będe dawać im zarabiać, NIC! Chyba, że najbliżsi będą coś chcieli ale większego zaangażowania nie będe wkładać. To oni na mnie tyle zarabiali, w każdym terminie składałam ogromnie zamówienia a teraz tak traktują współpracowników. Bez nas nie zarobiliby ani grosika. Muszę także powiedzieć aby OMS odesłała mi umowę, bo do tej pory nic nie otrzymałam. Podałam tam swój numer konta jeszcze by tego brakowało jakby mnie okradli. Nie będe wchodzić z nimi w interesy Jestem zirytowana i bardzo rozczarowana. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1734 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1735 | |
Przyczajenie
|
Jezeli masz wszystko uregulowane to nie denerwuj sie tymi ponagleniami. Sprawdz w intenrecie czy masz saldo na 0 ,jesli tak to zingnoruj ponaglenia,a jesli nie to musisz zadzwonic do avonu niech sprawdza. Jesli zrobilas przelew internetem albo na poczcie to pieniadze moga isc dluzej ,zw;laszcza na poczcie (nawet 3 tyg!!)
Cytat:
![]() No coz... W jezyku pl PERFUMY wystepuja tylko w liczbie mnogiej i tyle na ten temat. Nie czegos takiego jak 'perfum'?! wtf?! 'ten perfum'??!! To na pewno nie jest po poslku. Pozdrawiam i zachecam do pracowania nad jezykiem ojczystym ![]() Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2008-08-20 o 11:26 Powód: prosze nie pisac postu pod spotem tylko korzystać z funkcji "edytuj" i "multicytuj" |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1736 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko nie wiem czy zrealizują mi zamówienie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1737 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Napisz do nich przez strefę konsultantki i przedstaw całą sytuację, napisz że jesteś rozczarowana ich postępowaniem. Zobaczymy co odpiszą ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1738 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#1739 |
Zakorzenienie
|
Mnie Deborah zastanawia jak zdobyłaś takie gigantyczne zamówienie?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1740 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:45.