![]() |
#211 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Co sądzicie o Roksie?
Cytat:
Tadam! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#212 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Naprawdę nie spotkałaś się z żadnymi badaniami, artykułami naukowimi mówiącymi o szkodliwości prostytucji? Prosisz o udowodnienie czegos co zostalo już opisane i zbadane wielokrotnie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#213 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Tylko po takim wpisie temat sie zamyka, bo wychodzi na to że to zawsze kwestia indywidualnego podejscia kobiety a okazuje się że większkość kobiet ma taka sama opinię. A facet? Pozostanie sam przez swoją głupotę i brak zrozumienia. Bo ma przeszłość, nie może być w pełni szczery z partnerką bo wie jak to sie może skonczyć. Dlatego zastanawiam sie czy da się na to jakoś inaczej spojżeć niż tylko krytycznie? Czy partner powinien zatajać takie fakty przed partnerką? Co taki facet powinien zrobić? ---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#214 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
Zakorzenienie
|
[1=f4dc90dff2e2b615c19266a 8122ebdaa1aaf3285_639bb50 290b9a;86568487]Przepraszam ale Twoja odpowiedź jest dla mnie absurdalana.
Naprawdę nie spotkałaś się z żadnymi badaniami, artykułami naukowimi mówiącymi o szkodliwości prostytucji? Prosisz o udowodnienie czegos co zostalo już opisane i zbadane wielokrotnie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]Ale to twoja teza i ty masz ja udowodnić w tej dyskusji... Jeszcze tego brakowało, żeby twój rozmówca sam siebir przekonywał za Ciebie. I zanim odpiszesz - "udowodnij szkodliwość prostytucji" to nie to samo stanowisko, co "prostytucja nie jest szkodliwa". Ciężar dowodu w tej rozmowie jest na tobie i tylko na tobie. (No i twoich ziomkach z klubu.) Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#216 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo mają do tego prawo. Nie muszę wiązać sie z kimś kto nie spełnia kryterów. Btw ja do kolesi płacących za seks nic nie mam (no okej, są frajerami lub byli w tamtym momencie xd ), jestem z taką osobą w związku, ale nie zwiążę się z prawiczkiem. A daleko mi do nazywania prawiczka śmieciem. Sam się nakręcasz, ot co.
![]() |
![]() |
#217 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#218 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#219 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
- Nie mówić partnerce - Mówić i liczyć się z ewentualnym rozstaniem - Szukać kobiety, której to nie przeszkadza, lub kobiety która nie chce słuchać o twojej przeszłości. Zapewniam, istnieją. Na samym Wizażu jest ich kilka. Ja mogę patrzeć na sytuację faceta płacącego za seks z pewnym zrozumieniem i współczuciem, ale to nie sprawi że on stanie się dla mnie materiałem na partnera. ---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ---------- Czyli osoby rozmawiające o swojej przeszłości z partnerem są nienormalne? Ciekawa teza. Jakie są twoje kryteria normalności?
![]() |
![]() |
#220 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Ciekaw jestem Twojej opinii naprawde, jako osoby która jest z kims takim w związku. Moześz napisać cos wiecej? Jak sobie z tym poradziłaś? Czy partner był z Toba szczery od początku? Czy powiedział Ci o tym? Sama to odkryłaś? Czy wasza relacja jest silna mimo tego? ---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#221 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dlatego ja tak samo podchodzę do prostytutek, nie chce mieć takiej przyjaciółki ani znajomej, co nie znaczy, ze uważam je za totalnie pozbawione cech ludzkich. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#222 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
BAN stały
|
Nie napisałem, że takie są nienormalne. Ale trzeba mieć pewne skłonności quasi-ekshibicjonistyczne aby opowiadać partnerce o tajemnicach alkowy z byłymi partnerkami seksualnymi, które winny pozostać między osobami, które tę intymność dzieliły.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#225 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Po 1 nie pytałam o stosowanie folii tylko listę zawodów polegających na wylizywaniu kogoś. Kosmetyczka też pracuje w gumowych rękawiczkach i np. dotyka cudzych stóp wykonując pedi. Za to w wielu kulturach całowanie kogoś po stopach, lizanie po tyłku, choćby wymytych, osikanie kogoś czy oplucie traktowane jest jako wyraz uległości, poddania / upokarzające. Praca proktologa nie jest obrzydliwa (w pewnym ujęciu) bo proktolog swojej sfery cielesnej nie oddaje. Bada cudzą i ma do dyspozycji gumowe rękawiczki, maseczkę, fartuch, okulary ochronne. Nijak sie to ma do prostytycji polegającej na ssaniu np. sutków czy lizaniu moszny. ![]() Cytat:
Ogólnie pracując z cudzym ciałem bierze się poprawkę na to, że ta osoba może mieć różny stopien zaniedbania. Może nawet być doszorowana ale mieć zgrzybiałe paznokcie u stóp. Lekarz takiego delikwenta nie pogoni bo założy rękawiczki i zajmie się badaniem. Stomatolog nie wyrzuci kogoś z gabinetu bo mu śmierdzi z buzi. Jak ktoś tego nie przeskoczy to nie będzie lekarzem czy kosmetyczką. Czy salową myjącą pacjenta. Ale w tych profesjach ludzie nie naruszają własnej bariery prywatności. Nikt nikogo zagrzybiałym podśmierdującym pazurkiem nie smyra. ![]() No i tu pojawia się cały własnie kontekst. Skoro prostytutka świadczy usługę nie jest od grymaszenia czy jej się podoba klient Zenek Gabryś Aleksander. I dlatego trochę się to dziwnie zestawia z dobrowolnością jakiegoś działania, które w dodatku stanowi mocne naruszenie osobistej przestrzeni osoby serwującej usługę. Edytowane przez Hultaj Czas edycji: 2019-03-05 o 19:27 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#226 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#227 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ---------- Dziekuje za radę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#228 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ludzie trafiają do paki, zostają kalekami albo łapią nieuleczalne choroby przez chwilę głupoty. Witamy w prawdziwym świecie.
![]() |
![]() |
#229 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#230 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#231 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#232 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#233 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale co tu więcej pisać? To tak jakbyś mi się zapytał jak to jest być z szatynem? xD Ni jak? Nie jest to dla mnie problem, nie miałam z czym sobie radzić. Tzn? Kiedyś, po prostu, wyszło w rozmowie "byłem na dziwkach". Nie rozumiem pytania, autentycznie. Istotna kwestia, bo to nie było powiedziane a nie jest oczywiste: ten epizod miał miejsce przed naszym związkiem, nie w trakcie. Zapłacenie za seks to nie jest dla mnie big deal, ale wciąż podkreślam, frajerstwo. Nie podchodzę do tego emocjonalnie więc nie rozumiem pytań. Chociaż może trochę rozumiem, bo tego typu pytania zadałabym kobiecie, która wybaczyła zdradę, co dla mnie jest nie do przyjęcie.
![]() |
![]() |
#234 |
Raczkowanie
|
Porównywanie lizania krocza z podawaniem reki może sie wydac absurdalne tak samo jak porównanie picia kawy "kopi luwak" a jedzenia resztek pokarmowych z odchodów.
To i to z odchodów ale jednak jedno tak nie odrzuca jak drugie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
Raczkowanie
|
[1=f4dc90dff2e2b615c19266a 8122ebdaa1aaf3285_639bb50 290b9a;86568487]Przepraszam ale Twoja odpowiedź jest dla mnie absurdalana.
Naprawdę nie spotkałaś się z żadnymi badaniami, artykułami naukowimi mówiącymi o szkodliwości prostytucji? Prosisz o udowodnienie czegos co zostalo już opisane i zbadane wielokrotnie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Właśnie nie wiem czemu tak oczywiste rzeczy trzeba udowodniać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#236 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
BAN stały
|
Nadal absurdalne, bo generalnie resztki pokarmowe z odchodów (mniemam ze ludzkich) nie są jadalne i mogą zaszkodzić.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#238 |
Zakorzenienie
|
Sadomasochistka.
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#239 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#240 | |
BAN stały
|
Cytat:
Wiesz, kobieta gdy idzie do gina, rozkłada przed nim nogi i pozwala badać sobie pochwę. Ale to jest jej wybór, narzucany z uwagi na metodologię leczenia (może w przyszłośc wystarczy założyć jakieś technologiczne majtki albo zrobić badanie genetyczne, póki co-nie), ale jednak jej wybór. Lekarz wkłada rekawiczki i czy dla niego widoki są super, czy nie w jego guście, w jego sferę intymności to nie uderza. Jeśli oczywiście uderza to nie zostaje ginekologiem, ale to jest zasadnicza różnica dlaczego ktoś może nie brzydzić się masować ciebie, albo cię wydepilować, czy umyć, ale to nie równa się temu że w stosunku do niego pozwoliłby ci na to samo. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:40.