![]() |
#1051 |
Zakorzenienie
|
Dot.: odchudzić się przed 40 ;) po 40 też ;)
Cześć Dziewczyny
![]() A u mnie dziś waga powyżej 70kg, dobrze robiłam, że się za bardzo nie przyzwyczaiłam jeszcze do tej szóstki ![]() A że dietę trzymam grzecznie, więc na pewno to zaległa treść pokarmowa w nadwyżce. Czekam na wieeelki spadek ![]() Menu na dziś: I śniadanie: kawa z mlekiem 1 kromka chleba z wędliną i zieleniną II śniadanie: 2 cienkie kroki chleba z zieleniną + wieśniak 3% Przekąska: 150ml jogurtu z broskwinią, kiwi i prażonymiplatkami owsianymi i słonecznikiem Obiad: 220g pieczonego w foli z warzywami pstrąga +50g ryżu Kolacja: kromka chleba z makrelą i zieleniną ![]() ![]() ![]() Zdrówka, zdrówka i jeszcze raz szczęścia ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1052 |
Zadomowienie
|
Basiu no tak, ja w aucie 10h... co 2h przerwa ale to taka 5 max 10min, lepsze to niz nic
![]() Ja tez lubie te kasze i inne cuda w mixach..teraz mam jaglana ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#1053 |
Zakorzenienie
|
![]() Milenko zdrówka ![]() ![]() ![]() A tak w ogóle to urodzinki ? no bo ja nie wiem,ale idę za ludem ![]()
![]() |
#1054 |
Rozeznanie
|
Ja właściwie też nie wiem co za święto ma Milenka ale też się przyłączam do życzeń
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1055 |
Zakorzenienie
|
Dzięki kochane
![]() Elizko-daj urodziny -zmiana kodu na ten w tytule ![]() Malz się postarał-40 roz i świnka ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1056 |
Zakorzenienie
|
Super
![]() A świnka na co będzie się zapełniać ![]()
![]() |
#1057 |
Zakorzenienie
|
Na ziemskie uciechy-dobre jedzenie,picie i dzikie chłopy-żartuje ofkors.Na razie mniejsza dopełniam -na kilka dni nad morzem starczy a ta duża to może na lifting
![]()
![]() |
#1058 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki ,wszystkiego najlepszego z okazji naszego święta
![]() Lyrcia- dla Ciebie szczególne życzonka z okazji Twojego święta ![]() ![]() ![]()
a w temacie narzekania to wiecie jak jest, każdy ma coś z Achillesa co mu przeszkadza i tyle -fasolinno- ![]() ![]() Edytowane przez Milennka03 Czas edycji: 2019-03-08 o 16:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1059 |
Wtajemniczenie
|
Kochane... dla Nas,by codzienność zawsze pachniała wiosną.... lekkością ciała i ducha
![]() ![]() Beatka... ściskam Imieninowo.... ![]() ![]() ![]() U mnie dzień stabilny żywieniowo.... a tak w ogóle ....dobrze jest ![]() ![]()
Narzekanie nie spali kalorii...ćwiczenia i dieta tak ![]() Edytowane przez barbra66 Czas edycji: 2019-03-08 o 18:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1060 |
Zadomowienie
|
Babeczki najlepszego....
![]() U mnie wpadla pizza.... przezyje mam nadzieje haha Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#1061 |
Rozeznanie
|
Oj źle się dzieje, oj źle!!!! Synowi zachciało się gofrów, zrobiłam
3 sztuki niechcący zjadłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1062 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() p.s. Łojejku... jejku... myslałam,że jakaś tragedia się stała jak pierwsze zdanie przeczytałam.... a tu o 3 gofry taki lament ![]() ---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- Ja w siebie dzisiaj koło 4 litrów wlałam....rozkręcam się ![]() A tak poza tym ....dietowo/bezsłodyczowo....sama nic nie kupuję,ale znajoma ma chyba sponsora na czekolady,bo co jej przysługę zrobię jako kierowca,to mam kolejne czekolady... 5 w lodówce już mi zalega.... ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1063 |
Zakorzenienie
|
Pozdrawiamy z Basią z babskiego wieczoru Było piwo były lody są chipsy i jest piwo a także gin z tonikiem jest wesoło i romantycznie świeczki się palą impreza trwa😁
a w temacie narzekania to wiecie jak jest, każdy ma coś z Achillesa co mu przeszkadza i tyle -fasolinno- ![]() ![]() Edytowane przez Milennka03 Czas edycji: 2019-03-09 o 21:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1064 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ---------- Dobranoc ![]() ![]() ![]()
Narzekanie nie spali kalorii...ćwiczenia i dieta tak ![]() Edytowane przez barbra66 Czas edycji: 2019-03-09 o 22:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1065 | ||
Zakorzenienie
|
Dziewczynki,
dzień dobry ![]() Basiu, Millenko, dziewczyny, dziękuje za życzenia. Oj ciężki to był okres.... Dawniej bym się nie poddała a teraz... ![]() Wczoraj jak pisałam, miałam dzień pieczenia pizz. Ostatecznie upiekłam ich 10. To było wyzwanie. Na 2 ręce robiłam, miałam kilka wcześniej już przygotowanych tylko do piekarnika wsadzić, ale znikały w zawrotnym tempie, i potem już na bieżąco schodziły, ale ostatecznie towarzystwo się nasyciło i na talerzach zaczęły kawałki poszczególnych smaków zostawać. W wyniku końcowym , prawie 3 mi zostały, więc część wydałam na wynos a resztą się zajadają moi domownicy Jak już skończyłam wydawać pizze to usiadłam..przy piwku i niestety 4 kawałki mi weszły w gębę. Nie jadłam obiadu, zresztą tylko dwa pierwsze posiłki były w/g diety, potem opuściłam posiłek o 15-tej i dopiero po 18tej te pizze wpadły. Bilans kalorii przekroczony o 250kcal, a nie zliczało mi kalorii dodanych z ruchu. A że się niemało przy kuchni ruszałam, to może i część spaliłam więcej. No, co ja tu nawijam i samą siebie oszukuję. Dziś waga pokazała na nowo 70kg... Musiałam to wiedzieć rezygnując na jeden dzień z diety na korzyść obżarstwa ![]() A od dziś już dalej przykładna dieta ![]() Też mam taką świnkę. Po 5zł zbieram jak dobry uczynek zrobię ![]() Cytat:
![]() Cytat:
W pracy dziś dzikie tłumy... Normalnie pracować trzeba ![]() Miłego dnia
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1066 |
Zakorzenienie
|
Było super,co prawda dziś musiałam SOR zaliczyć bo urznelam palca tak że prawie obcielam ale Basia dzielnie mi asystowala i opatrywała
![]() Lyra-10 pizz-podziwiam .Ja miałam jutro robić dla małża ale nie będę w stanie z ta kontuzja.
![]() |
#1067 | |||
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry....
![]() ![]() [QUOTE] Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A ja dzisiaj tworzę menu wg własnej koncepcji,bo poweekendowe zapasy chcę wykorzystać: śniadanie: kanapki z chleba razowego z serkiem twarogowym+papryka czerwona obiad:krem pomidorowy z ryżem kolorowym,dwa krążki suszonego ananasa podwieczorek:koktajl owocowo szpinakowy z nasionami chia +garść orzechów do podgryzania kolacja:kanapki z jajkiem i ogórkiem Płyny...powinnam do 3 literków spokojnie zmieścić.... ![]() Wczoraj było słabo,bo tylko w gr.2 litrów zmieściłam ![]() Asia...a jak u Ciebie,udaje Ci się trwać solidnie w zaleceniach dietetyka ![]() ---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ---------- Cytat:
Narzekanie nie spali kalorii...ćwiczenia i dieta tak ![]() Edytowane przez barbra66 Czas edycji: 2019-03-11 o 14:05 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1068 |
Zadomowienie
|
Basiu...no tego... nie pytaj
W sobote opchnelam z kumpela flache wina... a tz zrobil skrzydelka z pieca i salatka z kapusty byla do tego.... nawet nie bylo tragedii... Podpatruje przepisy z diety ale jakos srednio mam czas na nie i jakos nie do konca mnie przekonuja... Ok miecho z warzywami moge pozerac ale jak ktos to zrobi bo sama po 10h wracam do domu i padam... ale jaglanke na platkach jaglanych wg pana dietetyka moge pozrec bo sie szybko robi ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#1069 |
Zakorzenienie
|
Barbra-nie było szycia bo po 6 h już nie szyja czego nie wiedzialam a poszłyśmy na drugi dzień bo myślalam że nie będzie aż tak poważne. Ale jakoś sie goi choć dziś miałam maly wypadek na rowerze i noga do krwi rozharatana.Jak pech to pech
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1070 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Przekonałam się też do koktajli, których wcześniej nie praktykowałam, w ten sposób mam posiłek warzywno owocowy w jednym .... bomba witaminowa ![]() Obiady typu kaszotto...robię już tradycyjnie od razu na dwa dni.... No zobaczymy jak będzie dalej..... troche więcej się ruszam,czasem na fitness zaglądam.... fajny kostium na basen upatrzyłam w necie....chyba się skuszę na niego .... ![]() Do miłego... ![]()
Narzekanie nie spali kalorii...ćwiczenia i dieta tak ![]() Edytowane przez barbra66 Czas edycji: 2019-03-11 o 18:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1071 |
Zakorzenienie
|
![]() Siedzę cicho bo wstyd. 1,5 kg na plusie.Pt i sb imprezy.Ndz i pn byle jak.Wczoraj zjadłam dużą paczkę czipsów.Głupawki dostałam.Dzisiaj już się ogarniam.
![]() |
#1072 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mówi to ta co jeszcze ich nie znalazła ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1073 | ||||
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny
![]() Cytat:
![]() W robieniu pizz jestem mistrzem. Mam sprawdzony przepis na dwie kulki, mam dobry robot, który za mnie ciasto robił, wcześniej przygotowałam wszystkie sosy, pokroiłam produkty, starłam sery, przesmażyłam, co było do przesmażenia, potem tylko wykładałam taśmowo ![]() Cytat:
![]() Ja też mam problem z przygotowywaniem posiłków obiadowych, ale się zmuszam i po pracy gotuję to co mam na drugi dzień, bo rano bym się nie wyrobiła. Jakoś wytrzymuję. Cytat:
![]() Cytat:
![]() U mnie całkiem,całkiem. Waga z tendencją spadkową, ale powolutku, jak to na diecie, na której się ciągle i wszystko je ![]() Dziś ważę 69,2kg. Do celu 2,6kg ![]() U mnie i wczoraj i dzisiaj przepiękna, słoneczna pogoda. Wczoraj sobie na nogach wyjście do okulisty zrobiłam, porcję ruchu zaliczyłam. Dziś planuję ogrodnicze sklepy i cmentarz odwiedzić, więc też się poruszam. Fajnie mieć wolne w środku tygodnia. Pomału mnie szybki w oknach wołają do mycia, ale jeszcze nie dojrzałam. Miłego dnia ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1074 |
Zakorzenienie
|
choć tyle że ładne odszkodowanie z mojego ubezpieczenia dostałam-zawsze coś, choć wolałabym mieć zdrowy paluch
![]() |
#1075 |
Zakorzenienie
|
Dzieńdoberek
![]() U mnie bez zmian. Stabilna dieta, bez zawahań i zwątpienia w sens jej stosowania. Moje ulubione portki zaczynają leżeć idealnie. Jak czuję, ze nogawki zaczynają się już przesuwać po udach w trakcie ruchu to znaczy, że chudnę. Jeszcze troszkę boczki wychodzą, ale do zaakceptowania. Te 3 kilo chcę schudnąć żeby latem w moje sukieneczki się normalnie wbić i nie czuć jak baleron. Menu na dziś: I śniadanie 2 kromki chleba z wędliną, sałatą i ogórkiem 1 jajko na miękko kawa II śniadanie 2 kromki chleba z zielenianą i wędliną 160g. kefiru przekąska 50 g jogurtu z połową pomarańczy, łyżką powideł śliwkowych i 20g prażonymi ziarnami dyni, słonecznika i platków owsianych obiad gulasz z 100g piersi indyka z duszoną papryką, pomidorami z puszki, kiszonym ogórkiem i 50g kaszy (całość łącznie z kaszą (bez ogórka), doprawiłam, dodałam czosnek i przesmażyłam na 5g oleju, potem zalałam pół szklanki bulionem i dusiłam aż kasza zaczęła pęcznieć i mięknąć. Na koniec dodałam pół puszki pomidorów z sosem i ogórka. Dusiłam do miękkości kaszy. Obłędnie pyszne! kolacja kromka chleba z zieleniną ![]() I tyle u mnie.. Pisałyście i przestałyście ![]()
![]() |
#1076 |
Zadomowienie
|
Mnie sie poprzestawialo cos w apce i mi wyskakuje albo pierwsza strona watku albo uj wie co....masakra...
Stabilnie... 71.4...doopy nie urywa ale zle nie jest... chyba ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#1077 |
Zakorzenienie
|
![]() Mnie choróbsko jakieś bierze.Rano wstałam z bólem głowy i gardła.W głowie mi się kręci. Zjadłam dwa raffaello ![]()
![]() |
#1078 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Na słodkie o dziwo w ogóle nie mam ochoty, ale na słone...tak ![]()
![]() |
![]() |
#1079 |
Zakorzenienie
|
Ja wczoraj dojadłam rafaello i już nic niezdrowego nie mam w domu.
Od poniedziałku dopiero może zmobilizuje się spiąć d... Bo w sobotę mam jeszcze maraton rowerowy który muszę przetrwać ![]() Moja waga nadal nie zachęca by na nią wstawać więc omijam ja szerokim łukiem. Dla Was szacun za mobilizacje i spadki... Może i ja kiedyś się doczekam Biegnę na zajęcia Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1080 |
Zakorzenienie
|
Basia a cóż to za maraton ?
Napisz coś więcej ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:37.