|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2491 |
Konto usunięte
|
Dot.: Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać, cz. 48
No cóż, u mnie oprócz krótkoterminowych kwiatków typy hiacynt żywot wiedzie jedynie trawa na panu trawiastym
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2492 |
Zakorzenienie
|
Z FB faktycznie jakieś problemy, ale Instagram dobrze mi działa.
#2493 |
Zakorzenienie
|
U mnie dracena, zimokulkas, begonia, i takie kwitnące sie ladnie trzymają. Aloes jeszcze . Podlewam raz na tydzień. Aloes rzadziej.
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
![]() ![]() |
![]() |
#2494 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2495 | ||||
Zakorzeniona
|
Cytat:
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Cytat:
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2496 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mam dużo kwiatów, raczej nie dbam szczególnie, podlewam i tyle, jak mi się przypomni. Peperomie, skrzydłokwiat, kalatea, bluszcz, paproć, żyworódka, palma daktylowa, u mnie żyją i się mają dobrze. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Tylko u siebie w pokoju mam 15, właśnie policzyłam. Lubię bardzo kwiaty. Edytowane przez mabi27 Czas edycji: 2019-03-13 o 19:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2497 |
Konto usunięte
|
Na aliexpress widziałam takie coś na uda coś jak podwiązka ale szersze, albo coś jak spodenki ale bez tyłka (tak jakby same nogawki do kolan).
Jak chcesz to podrzucę linka później. edit: https://www.aliexpress.com/item/Leg-...AbTest=ae803_5 Edytowane przez b3e038722b79d57d91748189c48a0d4b42934a7c_612ac0051d267 Czas edycji: 2019-03-13 o 20:32 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2498 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#2499 |
Zakorzenienie
|
Ten samotny włos może wskazywać na zaburzenia hormonalne. Mnie rośnie taki jeden na szyi, a drugi na ramieniu
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#2500 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- Moj najukochanszy doniczkowy to jeszcze mam z domu rodzinnego, z 30 lat ma spokojnie. Może poszukam jak się nazywa ![]() ---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- Te kwitnące to Kalanchoe. Nie lubią przelewania i słońca za blisko. Ale cudnie się rozrasta i często kwitnie.
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2501 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2502 | |
Strzelaj lub emigruj!
|
Cytat:
Gdzie ty teraz w golych udach chodzisz? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2503 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Muszę się w końcu zebrać i zamówić jakieś nowe spodnie... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2504 |
Raczkowanie
|
Na co zwrócić uwagę przy zakupie bezprzewodowych słuchawek dousznych? Chciałabym takie połączone ze sobą, ale słyszałam zarówno dużo zachwytów że mega wygodne, jak i narzekań na nieczystość dźwięku/szumy. Da się kupić coś sensownego w okolicach 200 pln?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2505 |
Zakorzenienie
|
Mam krostę w uchu. Co mogę z tym zrobić ?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2506 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Bo z góry mówię, że słuchanie po cichu np w łóżku rzeczy typu asmr czy audiobooki odpada przez szumy. Bardzo bardzo żałuję, bo słuchanie w łóżku na kablowych słuchawkach jest niewygodne, ale jakość dźwięku jest o wiele lepsza (i mówię tu o słuchawkach dołączanych do telefonu, więc jakość raczej niska, a jednak wciąż lepsza niż słuchawki bezprzewodowe jako osobny produkt (moje akurat Huawei)). |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2507 |
Raczkowanie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;86597630]A co chcesz na nich słuchać i w jakich warunkach?
Bo z góry mówię, że słuchanie po cichu np w łóżku rzeczy typu asmr czy audiobooki odpada przez szumy. Bardzo bardzo żałuję, bo słuchanie w łóżku na kablowych słuchawkach jest niewygodne, ale jakość dźwięku jest o wiele lepsza (i mówię tu o słuchawkach dołączanych do telefonu, więc jakość raczej niska, a jednak wciąż lepsza niż słuchawki bezprzewodowe jako osobny produkt (moje akurat Huawei)).[/QUOTE] Głównie chodzi mi o podcasty, nawet jeśli słucham w domu wolę słuchać na słuchawkach, bo odejdę na chwilę od źródła dźwięku i już coś przegapię bo czegoś nie usłyszę. Ale wizja słuchania muzyki poza domem bez plątającego się kabla też jest kusząca. Jesteś pewna, że to nie jest wina konkretnych słuchawek? Może słuchawki z firmy, która zajmuje się stricte słuchawkami/głośnikami i tylko tym, lepiej by się sprawdziły? Albo dorzucenie kilku stów zrobiłoby różnicę, ale tego wolałabym uniknąć;p |
![]() ![]() |
![]() |
#2508 |
Konto usunięte
|
Mąż kupił mi je (wydał właśnie około 200zł), żeby wygodniej było mi słuchać w łóżku - niestety po moim poskarżeniu się na szumy zrobił risercz i to jest niestety wada przesyłu dźwięku po bluetooth. Pewnie dołożenie wielu stów więcej może trochę by pomogło, ale nie wiem czy da się bezprzewodowo słuchać w lepszej jakości niż po kablu.
Ja moich nadal używam, są świetne do sprzątania czy na spacery, gdzie głośność sluchanego pliku czy szum z zewnątrz są tyle duże, że mogę zignorować szum przesyłu. Ale mój główny cel, tj asmr na najniższym poziomie głośności, słuchany po cichu w nocy - odpada. |
![]() ![]() |
![]() |
#2509 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Philips action fit shq 6500 ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2510 |
Raczkowanie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;86597770]Mąż kupił mi je (wydał właśnie około 200zł), żeby wygodniej było mi słuchać w łóżku - niestety po moim poskarżeniu się na szumy zrobił risercz i to jest niestety wada przesyłu dźwięku po bluetooth. Pewnie dołożenie wielu stów więcej może trochę by pomogło, ale nie wiem czy da się bezprzewodowo słuchać w lepszej jakości niż po kablu.
Ja moich nadal używam, są świetne do sprzątania czy na spacery, gdzie głośność sluchanego pliku czy szum z zewnątrz są tyle duże, że mogę zignorować szum przesyłu. Ale mój główny cel, tj asmr na najniższym poziomie głośności, słuchany po cichu w nocy - odpada.[/QUOTE]Meh, czyli słuchanie podcastów na bezprzewodowych to też raczej średni pomysł. No trudno, dzięki wyjaśnienie tematu ^^ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2511 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Koniecznie do chirurga - amputuje ucho i przeżyjesz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2512 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chętnie. Bo łeb mi pęka Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2513 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2514 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2515 | |
Zasiedzenie
|
Cytat:
Wysłane z mojego Redmi Note 5A przy użyciu Tapatalka
![]() |
#2516 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2517 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie zeszła. Kupie ta maść. Dzięki Jaki dzbanek filtrujący warto kupić? W Biedrze jest aquapoure Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2518 |
Konto usunięte
|
[1=bfca8d39b0c33d1e642320d 525f11dd69d86e6d3_6578f56 ebc91f;86592546]Ja mam na popękane dłonie wprawdzie od alergii kontaktowej i używam z polecenia alergologa cerkoderm 15. Służy mi
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Dzięki za pomysł ![]() Używałam przez dwa dni cerkogelu 30, bo i tak miałam takie coś w domu, i jest ogromna różnica. Mogę polecić, choć delikatnie się klei - po posmarowaniu usuwam mokrą chusteczką z opuszków, żeby móc normalnie funkcjonować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2519 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny.
Jestem po wypadku z wygolonym kawalkiem wlosow tuz przy czole, ktorego nie idzie zakryc w jakikolwiek sposob probowalabym zaczesac wlosy. Mozecie doradzic mi, ktora syntetyczna peruke moglabym sobie kupic? (na allegro jest sporo ofert, ale kompletnie nie potrafie sie zdecydowac). Potrzebuje jej do noszenia glownie w weekendy i dni wolne, wiec sadze ze szkody mi wiekszej nie powinna zrobic. (na codzien do pracy bede zakladac szeroka opaske, ktora zakryje te moja lysa polane) Z gory slicznie dziekuje za pomoc. ![]()
#2520 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z mojego SM-A320FL przy użyciu Tapatalka
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:10.