| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Manicure hybrydowy Forum dla osób, które interesują się manicurem hybrydowy. Tutaj znajdziesz porady związane z technikami zdobienia paznokci. Poznasz plusy i minusy hybrydy. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2018-12-22, 20:57 | #1 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2018-12 Lokalizacja: Okolice Legnicy 
				 | Oliwka kokosowa Semilac

Czy któraś z Was dostała uczulenia po użyciu kokosowej oliwki z Semilaca?? Zrobiłam paznokcie 3 dni temu, na drugi dzień zaczęły swędzieć mnie kostki i skóra wokół paznokci, dzisiaj boli mnie skóra pod 4 paznokciami, dodatkowo spuchła, jak dotykam to jakby kłuje, na tych palcach wyskoczyły mi też malutkie bąbelki, ale nie bolą, swędzenie też ustało, jedynie opuchlizna pod 4 pazurkami została i boli, czy to może być od tej oliwki?? Używałam jej wcześniej kilka razy i nic się nie działo, potem jakoś zapominałam o oliwce po zrobieniu hybryd a teraz jej użyłam i takie coś   Proszę o pomoc | 
|     |   | 
|  2019-03-14, 10:44 | #2 | 
| BAN stały Zarejestrowany: 2019-03 
				 | 

Dot.: Oliwka kokosowa Semilac

Też używam oliwki Semilaca i uważam, że jest SUPER! Teraz wyszły nowe, dwufazowe oliwki, nie mogę się doczekać, aż wypróbuję.    | 
|     |   | 
|  2019-03-27, 11:23 | #3 | 
| BAN stały Zarejestrowany: 2019-03 
				 | 

Ja też używałam tej oliwki i absolutnie mnie nie uczulała   Te nowe, dwufazowe są baaaardzo fajne. Polecam gorąco! | 
|     |   | 
|  2019-04-02, 09:54 | #4 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2019-04 
				 | 

| 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Manicure hybrydowy | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:53.