![]() |
#4051 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy sierpniowe 2019
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4052 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak dziala kalendarz chinski. Nie znam ![]() Sent from my E5823 using Tapatalk
![]() ![]() |
![]() |
#4053 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz patrze, ze te pozniejsze robia za 55 a nawet wczesniej nie patrzalam czy to sie cena rozni od tego, co robia we wczesnej ciazy. Moze meza wyciagne jak w piatek plci nie poznamy. W internecie jest sporo tych chinskich kalenarzy plci. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4054 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, umrem chyba
![]() ![]() No. Pozalilam się. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4055 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4056 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I pytslam Jak nie zobacza plci to oferuja po kosztach 2 podejscie innego dnia x Sent from my E5823 using Tapatalk ---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- Cytat:
![]() Sent from my E5823 using Tapatalk ---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- Cytat:
Sent from my E5823 using Tapatalk
![]() ![]() |
![]() |
#4057 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Czasami mnie myśli nachodzą czy nie za szybko mamy tego msluszka. Jestem tak przeorana że głowa mała a gdzie tu kolejne do tego wszystkiego. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4058 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z chinskiego wychodzi dziewczynka, jakis inny znalazlam i wyszedl chlopiec. Coz, napewno ktorys mowi prawidlowo ![]() Sent from my E5823 using Tapatalk
![]() ![]() |
![]() |
#4059 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#4060 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
O mamooo, ja o tej porze to na drugi bok się przekręcam. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja mieszkam w Warszawie nie mam szans na dom, pod Stolicą działki też są okropnie drogie a długie dojazdy chyba spowodowałyby, że nie miałabym kiedy się cieszyć tym domem. ---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- Cytat:
Ta diabetolog to prywatna czy państwowa? Może chce Cię naciągnąć na koszty? JA uważam, że nadgorliwość gorsza od faszyzmu i też radziłabym to z ginekologiem skonsultować. Cytat:
---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4061 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
O matko ![]() ![]() ![]() Cytat:
Z chińskiego wychodzi mi dziewczynka ![]() Tak, ustaną ![]() ![]() Cytat:
Eeeeehhhj Cytat:
Ja zwykle też już leżę, ale siła wyższa ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4062 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jeśli mogę Cię jakoś pocieszyć- mi przy drugim było łatwiej bo Maluch był wpatrzony w wygłupy Starszej i w większości zapominał co go tam boli. Na pewno mnie płaczu było przez to. ---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ---------- Cytat:
W pierwszej ciąży w 4 miesiącu miałam masakrę na twarzy, w drugiej była masakra na plecach a teraz jestem tak gładka i wszystkie stare ciemne blizny zdążyły mi zniknąć. Coś pięknego. I jeszcze powiem Wam, że jak karmiłam to też miałam ładną cerę a jak skończyłam to trądzik znów się pojawił ![]()
![]() |
#4063 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
popostu musisz byc caly czas w ciazy/karmic ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4064 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zazdroszczę, ja tak miałam przed ciążą ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4065 |
Wtajemniczenie
|
Mnie poprawiła się cera
![]() ![]() Co do rodzeństwa to też mam nadzieję że będzie na plus i starsza siostra będzie pomagać i może nawet wyręczać mnie w usypianiu ![]() Któraś pisała o oddychaniu. Od kilku dni tez mam problemy z oddechem. Czytałam na necie, ze to moze być od anemii. Ostatnie wyniki hemoglobiny były ok . Jutro ide na badanie, moze rzeczywiście spadła. Oby nie.. A w te kalendarze to juz nie wierze. Sam fakt ze są 2 wersje juz je skreśla i w efekcie sprawdzają się może w 60% |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4066 |
Wtajemniczenie
|
Ciut przystara jestem
![]() Miałam ostatnio 2 dni przypływu energii bo od półtora miesiąca wegetuję ale znów brak sił ![]() Coś Wam się ostatnio udało fajnego na obiad zrobić? Apetyt mi powrócił ale odrzuciło mnie od drobiu, ziemniaków i herbaty ![]() Wczoraj robiłam takie kotlety brokuł+mozarella, dzisiaj będzie domowa pizza a z jutrem mam problem.
#4067 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
z ciekawosci sprawdziłam chinski kalendarz i syn miał być córką ![]() teraz niby tez dziewczynka wychodzi ![]() Cytat:
Cytat:
![]() melduje się po wczorajszej wizycie. rzeczywiście na łożysku jest "coś", cięzko stwierdzić co... jakaś "narośl"? wymiary miało niezncznie mniejsze niż tydzien temu, więc może się zmniejsza. Na razie nie stanowi zagrozenia dla dziecka, ale trzeba obserwować. Być moze taka uroda mojego łożska, że jest takie niejednorodne, ale cięzko powiedzieć. Dostałam dodatkową luteinę, magnez na twardnienie brzucha i zalecenie żeby się nie stresować ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4068 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
a jak się Tobie objawia to twardnienie brzucha? Z szyjką wszystko ok? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4069 |
Zakorzenienie
|
Ja oczywiscie nie wierze w te kalendarze czy tam inne aplikacje, nawet w plec z USG nie wierze w 100%, ale to fajna zabawa.
Z corka akurat mi sie zgadzalo bo z chinskiego wyszla dziewczynka, ale wiadomo, sa tylko 2 opcje wiec 50% szans na to, ze sie sprawdzi. Co do cery, moja to dramat. Pryszcze na twarzy i plecach, to norma, nawet czyraka na udzie zdazylam sie dorobic kilka tygodni temu. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4070 | ||||||
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ja dziś byłam na wizycie na nfz. Jestem juz 5.5 kg na plusie 🙈 sprawdzał bicie serca młodego ale tak szalał ,ze taką sonde przyłożył mi do brzucha i tak zmierzył bicie serca bo przez usg (chyba z 15 wieku) się nie dało xD |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4071 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ja funkcjonuje jak na studiach: wpadamy do rodziców, bierzemy co mają do jedzenia, a później tylko losuje z zamrażalnika ![]() ![]() udało mi się dzisiaj nagrać mikro kopnięcie ![]()
![]() |
#4072 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() My mieliśmy dobrze z teściami bo oni chowali świnki i zawsze od nich jakąś porcję mięsa braliśmy. Ale musieli zlikwidować zwierzęta iiii...nie ma co jeść ![]() Też nie lubię długo stać przy garach.
![]() |
#4073 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Mi w 2 trymestrze tez sie cera poprawila. A do tego wlosy moge myc raz na 3-4 dni zamiast raz na dwa. Super. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4074 |
Zakorzenienie
|
zazdroscze Wam!
cera moze i ciut lepsza ale wlosy to najlepiej musialabym myc rano i wieczorem tak sie przetluszczaja. Na moje bole glowy lekarz przepisal mi cocodamol a ja mam objekcje wykupic recepte..... dziewczyny mam taka nude w pracy ze na 8h to z 2-3 pracuje a reszte gapie sie w monitor, juz nawet nie chce mi sie wiadomosci etc czytac
![]() |
#4075 |
Raczkowanie
|
Mi kalendarz chiński pokazuje dziewczynkę, a u mnie ma być chłopiec :P
|
![]() ![]() |
![]() |
#4076 |
Zakorzenienie
|
U mnie cera okropna, ale wlosy? Zamiast myc co 2 dni myje co 4 i to tylko dlatego ze dziwnie sie czuje z tak dlugim nie myciem
#4077 |
Zadomowienie
|
A mi się robią bolące pryszcze na twarzy i cyckach :/. Włosy się mniej przetlyszczaja ale też bez szału.
Alez mnie dziś boli głowa. Amnesia wiem że to początek problemów ![]() ![]() Ja z ciekawości też zrobiłam ten kalendarz chiński i też mi wychodzi dziewucha a podobno ma być chłopak. Zobaczymy kto ma racje wrozba czy nifty ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ---------- Kocurasek współczuję bólu. Mnie kość ogonowa nie boli naszczescie ale za to od kilku tygodni kręgosłup punktów po prawej stronie ale tak dotkliwie że czasem nie mogę wstać :/ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4078 |
Rozeznanie
|
Pamiętajcie że musicie patrzeć ile miałyście lat przy dacie poczęcia a nie teraz
![]() Ja mam ok skóre i włosy, nie mogę narzekać. Chociaż przydał by się jakiś pilling. Ostatnio marudziłam że nie czuje robaczka i już czuję coraz więcej. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4079 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny czy Wy też trochę przez ciążę czujecie się jakby Wy i Wasza ciąża była na świeczniku wśród ludzi ? U mnie w rodzinie wszyscy wierzą o ciąży i wszyscy znajomi. Kogo nie spotkam zaraz jest obczajka od góry do dołu . Wczoraj odwiedziła mnie moja kuzynka, która jest w 27tc i do mnie z tekstem : jaka ty gruba ,jak widać po tobie, ty jesteś grubsza ode mnie będziesz jeszcze grubsza jak tak dalej pójdzie. (Gdzie ona wiadomo ma większy brzuch). To ta sama która mi powiedziała gdy jeszcze nie wiedziałam o plci ze : brzydko wyglądasz na twarzy widac ze bedzie dziewczynka. Kolejny przyklad jade na zakupy z mojej mamy siostra, która jest niewiele starsza ode mnie więc traktujemy sie jak koleżanki i chce sobie kupić bluzke : wez wieksza bo zaniedlugo sie nie zmiescisz hehe. I wiele innych sytuacji na poczatku nie przywiązywałam do tego uwagi ale teraz zaczęło mnie to w☠☠☠☠%$@#. I ciągle slysze a ta przytyła tylkon kg a ta wygladala jak potwor a ta to a ta tamto. Takie porownania non stop.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4080 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja nie mam tu rodziny więc nikt nic nie komentuje raczej. Szwagierka raz czy dwa w pierwszej ciąży uświadomiła mnie że jej koleżanki piersi po kp obwisły do ziemi i ma brzydkie sutki i mnie też to spotka . Ale tak ogólnie to Luz. Bardziej mnie denerwowały uwagi teściowej że jej syn urodził się wielki to i moje dziecko takie będzie i mam absolutnie nie kupować rozmiaru 56. Sama nakupywała jakieś 68 kombinezony na zimę (córka z lutego) które były dobre na lato. Na marginesie córka urodziła się 47cm i 2900kg i rozmiar 56 był dobry na kilka 2-3 miesiące a na początku to i za wielki. Strasznie mnie to denerwowało bo ja wiedziałam że będzie krasnal. Staraj się olewać i rób swoje. Swoją drogą to ludzie faktycznie lubią powiedzieć ciężarnej, że będzie wielka i w nic się nie zmieści. Pewnie by chcieli aby tak już na zawsze zostało haha Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:47.