![]() |
#4171 |
Rozeznanie
|
Dot.: Mamy sierpniowe 2019
|
![]() ![]() |
![]() |
#4172 |
Zakorzenienie
|
Ja sie bede martwic lozeczkiem jak maluch wyrosnie z kosza, czyli jak bedzie mial +/- pol roku.
Tak sie z mezem dzis smialismy, ze w sumie wszystko przemawialo za chlopakiem. Odkupilismy niebieski kosz Mojzesza bo akurat taki sie trafil, odkupilam nowe pokrowce na pieluchy wielorazowe- jeden pokrowiec byl w samochody... Chyba tak mialo byc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4173 | ||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Jeszcze pasa mi w połogu brakowało ![]() PO urodzeniu się dziecka pytają TYLKO jak dziecko ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
Szkoda, lubiłam czytać tutaj kilka dziewczyn. Mam nadzieję, że może jeszcze wrócą. Szkoda, że na bieżąco nie jest aktualizowana lista bo SAME CHŁOPAKI!!!! ![]() Cytat:
![]() Może miał jakiś gorszy dzień. Oni nas nie rozumieją ![]() Nie przejmuj się...a już gadaniem chłopa to w ogóle się nie liczy. Nie był w ciąży więc niech za dużo nie zabiera głosu ![]() ---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ---------- Cytat:
![]() A tak serio to może być dla niektórych dziewczyn ogromny problem i szukają pomocy. Mnie nic nie zaskoczy. A może to normalne? Ja kiedyś jadąc autobusem na uczelnię słyszałam bardzo szczegółową rozmowę przez telefon o grzybicy pochwy ![]() ![]() Cytat:
![]() Gratki !!! ![]() ![]()
![]() |
#4174 |
Zakorzenienie
|
U mojego tżta byl taki przypadek. Miala byc Marcelina a wyskoczyl Marcel
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4175 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Widać ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ---------- JA melduję, że mnie dzisiaj wybrzuszyło ![]() Dzisiaj byłam na zakupach i kupiłam 2 luźniejsze bluzki w SH (dla dzieci umiem szukać, dla siebie jeszcze tej umiejętności nie opanowałam) i taką dresową sukienkę z % w New Yorkerze. Z ogłoszeń parafialnych: w C&A do jutra jest -20% na kolekcję dziecięcą (produkty również przecenione bez tych BestDeal czy jak im tam). Amen. Życzę miłego weekendu. Nadrobiłam Was ![]() ![]()
![]() |
#4176 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() Byłam dziś na nieplanowanej wizycie, bo przypałętała mi się infekcja, a oprócz niej okazało się, że mam mocno skróconą szyjkę i będę mieć zakładany pessar, bo niestety dziecko napiera w dół. Zanim dojdzie i mi go założą, to mam leżeć plackiem. Wystraszyłam się solidnie, szczególnie jak lekarka prosiła, żebym się zorientowała jakie mam najbliższe opcje szpitali.
#4177 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() To te dziewczyny co nie znają płci dla równowagi mają dziewczynki Haha. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4178 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sent from my E5823 using Tapatalk
![]() ![]() |
![]() |
#4179 |
Zakorzenienie
|
Jaka ja glupia jestem czasami
Od 5:30 nie spie, rozwarzalam sprzatanie ale tz i lokatorka spia i nie chcac budzic zaczel ogladac na youtube filmiki najpoerw o nastoletnich matkach w uk a potem wlaczylam o bezobjawowym poronieniu i teraz zameczam sie myslami jak kretyn ![]() Sent from my E5823 using Tapatalk
![]() |
#4180 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo Ci współczuję stresu i tej sytuacji. Dobrze, że szybko udało się zareagować. Będzie dobrze ![]() Cytat:
Tez to sobie czasami robię 🤦🏻☠♀️ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4181 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4182 |
Zakorzenienie
|
Czyli nie jestem sama
![]() Odliczam godziny do usg jutro i biegam jak nakrecona. Chalupa posprzatana tylko podlogi zostaly ale to dzialka tz wszak nie powinnam sie duzo schylac ![]() ![]() Sent from my E5823 using Tapatalk
![]() |
#4183 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4184 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4185 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie strasz, ja mam permanentną ![]() Witam się w 20 tygodniu ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4186 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny czy jest ktoraś z was na euthyroxie i badacie w ciąży FT4? M
Moje było miesiąc temu poniżej normy dla 2 trymestru.. po zwiększeniu dawki po miesiącu nawet nie drgnęło do góry i jest baardzo niskie 0.65 a norma a 2 trymestru jest od 0.8 Boje sie ze dziecku brakuje hormonów tarczycy:/ |
![]() ![]() |
![]() |
#4187 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak czytam o waszych badaniach i wynikach to czarna magia W uk nikt takich rzeczy nie sprawdza jesli nie ma potrzeby i dzueci rodza sie zdrowe, glowa do gory bedzie ok! ![]() Sent from my E5823 using Tapatalk
![]() ![]() |
![]() |
#4188 |
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczyny za wszystkie dobre słowa i za wsparcie
![]() Martynka może mąż miał zły dzień i poprostu wyżył się na Tobie. Jak ja mojego widze w złym humorze to schodzę mu z pola widzenia xD a tak po za tym gdyby nie chciał dziecka to by nie robił roboty ![]() Solony karmel : a odczuwałaś jakieś objawy ,że coś może być nie tak ? Ja sie naczytałam o skróceniach szyjki i przedwczesnym odpłynięciu wód płodowych i mam schizy. Kciuki za to żeby szyjka stała w miejscu przynajmniej do 38 tygodnia ![]() Dziewczyny ładne brzuszki ![]() Kciuki za najbliższe połowkowe, ja mam 4.04. Strasznie szybko ten czas leci ,zanim sie obejrzymy będziemy liczyć każdy kolejny poród na wątku. |
![]() ![]() |
![]() |
#4189 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4190 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
hah. ja sie naczytałam o odpłynięciu wód płodowych, później mi się to śniło. Sen był tak "realny" że dzień przepłakałam, a na następny dzień szukałam usg na szybko ![]() drugiego takiego przypadku paranoi jeszcze tu chyba nie było ![]() ![]() a połówkowe mam już za 4 dni! ![]()
![]() |
#4191 |
Zakorzenienie
|
Wiecie co?
Wczoraj wieczorem juz jakos oswoilam sie z synkiem itd. Dzisiaj postanowilam poogladac ubranka chlopience i znow mi sie "zle" zrobilo. Lubie zywe kolory, dla noworodkow i niemowlat sa ladne odcienie niebieskiego itd ale jak patrze na ubranka od roku wzwyz, to dramat. Szary, zgnila zielen, zgnila zolc, brazowy, gdzies tam trafi sie cos czerwonego ale tez bardziej zgnily odcien, granat (akurat lubie ale nie wszystko moze byc granatowe). Przygnebiajace to. |
![]() ![]() |
![]() |
#4192 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4193 |
Zakorzenienie
|
Zawsze jest zolty
![]() Sent from my E5823 using Tapatalk
![]() |
#4194 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
mam dokładnie tak samo ![]() no nic. pooglądałam i mój syn będzie wychowany w duchu superbohaterów, patrzcie jakie śliczne! https://www.smyk.com/catalog/product...SABEgJR5_D_BwE
![]() |
#4195 |
Zakorzenienie
|
Syn mojej znajomej tak od 2 roku zycia darl sie w nieboglosy jak ubrala mu cos czego nie lubi. Rano pokazywal co ma mu zalozyc haha
Przekochany jest ale jako maluch mial dziwne akcje. Np lubi chodzic na zakupy ( bedac jeszcze w wozku) pod warunkiem ze kupillo sie mr muscle jakikolwiek ![]() ![]() Sent from my E5823 using Tapatalk
![]() |
#4196 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4197 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4198 |
Raczkowanie
|
To ja też liczę ze po tych wszystkich chlopcach i u mnie będzie dziewczynka.
![]() Ja muszę przyznać ze się w tej ciąży mniej stresuje. Ja bym chętnie kupiła jakieś sukienki po tych wszystkich chlopiecych ubrankach. Jedna dziewczyna pisała coś o szyciu ![]() Wysłane z mojego SM-J100H przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#4199 |
Zadomowienie
|
uch.. ale się doedukuję
![]() ![]() - http://swiadomamama.pl/ - skoro są w ICZMP, to myślę, że bubla by tam nie wpuścili- darmowe - http://www.mama-wie.pl/ - komercyjne, ale tanie, 19zł - oprócz tego połażę po wszystkich okolicznych targach, i tak mam czas i nie mam obowiązków ![]() zobaczymy czy to to cokolwiek warte ![]() wyprawka, edukacja zaplanowane, pozostaje wyluzować i nie oszaleć ![]()
#4200 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:27.