|
|
#4981 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część V
Cytat:
.Liczę na Was !
„She´s Miss California, hottest thing in West LA. House down by the water, sails her yacht across the bay. Drives a Marinello, Hollywood´s her favorite scene. Loves to be surrounded with superstars that know her name..” |
|
|
|
|
#4982 |
|
xoxo
|
dzięki za Twoje uczucia. dzięki za gumę do żucia.
w kacikach ust usmiechu slad.. i ten jej, spojrzenia pelen wiary blask
|
#4983 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o a gdzies Ty sie podziewala ![]()
|
|
#4984 |
|
Raczkowanie
|
kochane przepraszam ze pisze to tutaj ale sma nie wiem gdzie to zamiescic a wlascieiw chodzi o gg
czy mozna jakos sprawdzic czy DANA osoba ma mnie na swojej liscie ale tak by ona o tym sprawdzaniu nie wiedziala??? hm slyszalalm ze to jakos o IP chodzi ale nie wiem kotki pomocy ...
|
|
#4985 |
|
Zadomowienie
|
jajek
a może napisz 'kocham Cię (imię jakiegoś , obojętnie jakiego chłopaka) ' ? ![]() drastyczne, ale skuteczne;p albo. jakież tu się rzeczy wydziewają... ( często daję jak chce sie z kims czyms podzielic a nie mam z kim , i zawsze piszą do mnie ludzie 'co sie dzieje?!' ;D)
|
|
#4986 |
|
Raczkowanie
|
wiesz , to przykre że właśnie dla mnie czasu Ci brakło.
nie rozumiem jak od tak czasu nie masz . dla mnie ' nawet chwili . ' przepraszam , że pytam .. ale czy Ty pamiętasz mnie jeszcze ' ? że , co czasu nie masz ?! chyba się pomyliłam co do Ciebie... chyba nie pomoglam :| gdyz mała deprecha :|
|
#4987 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
oooo ten drugi dobry pomysł...pierwszego nie zastosuje bo chyba by odwrotny skutek był... |
|
|
|
|
#4988 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
w gg, gdy odoba jest dosepna klikasz na nią prawym klawiszem myszki. i dajesz 'Informacje' i tam jest takie coś 'IP' i jak obok tego jest napisane '<brak>' to znaczy ze nie ma Cię ta osoba , a jak sa jakeś cyferki itp to ma Cię ta osoba. myślę że nie napisałam tego po rusku i zrozumiesz. ![]() bez off; jesteś moim aniołem. <3
|
|
|
#4989 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
ufff doczytałam ze jak jest dostepna... |
|
|
|
|
#4990 |
|
Raczkowanie
|
wlasnie o to IP mi chodzilo ... bo kiedys juz slyszlalam takie cos inie bylam pewna
dziekuje kochana za wyjasnienie :P teraz poporsze opis o tym ze chce zeby sie odezwal ze czekam az to on zrobi pierwszy krok skoro juz ma mnie na liscie... zeby zadzialal
|
|
#4991 |
|
Raczkowanie
|
Dawno mnie tutaj nie było chociaz chyba nikt za mna nie tesknił:P Wiecie.... wczasy wesele i te sprawy.... Noo i po tym weselu mam prośbe... a właściwie 3....XD
Więc.... 1. Prosze o opisy ze to wina jdnego chłopaka ze sie rozstalismy bo on zdradził i zeby teraz nie mówił wsyztskim ze to ja z nim zerwałam i to przeze mnie... 2. Przepłakałam 2 dni i to bylo za duzo... i ze zaczynam nowe zycie. Że chce zeby wsyztsk bylo ok chociaz bedzie m mi trudno zapomnieć... Ale e nie dam po sobie poznac ze jescze o nim pamieta i ede sie cieszyc każdą chwilą. 3. Że byłam na weselu i spotkałam pewnego chłopaka.... I od razu cos miedzy nami zaiskrzyło.. I ze jest nadzieja na dalsze szczescie... Wiem, wiem ze jestem "wymagająca" ale berdzo prosze o pomoc.... Jeszcze dzis wstawie duuuuzo opisów... Obiecuje...
"...Chce lecieć jak na skrzydłach wolności nad Ziemią, chcę leciec nad światem, życie zostawić pode mną. Swój strach, łzy, troski, by promień światła ogrzał Serce, które zwątpiło w istnienie dobra..." https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=303123 Mój pazurkowy wątek ![]() |
|
|
|
#4992 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ojejjj bardzo pomogłaś O takie właśnie mi chodziło Aj low ju ![]() Jeśli można to więcej .Będzie dobrze. Musi być dobrze ![]() ______________ I żeby nie było ______________ Bo kocham Cię. Mimo wszystkich Twoich wad.
„She´s Miss California, hottest thing in West LA. House down by the water, sails her yacht across the bay. Drives a Marinello, Hollywood´s her favorite scene. Loves to be surrounded with superstars that know her name..” |
|
|
|
|
#4993 |
|
Raczkowanie
|
dzięki dziewczyny za tłumaczenie . ; **
och ; ) cieszę się . ; ** panowie paniom, panie panom . kochają, ranią, wyznają, kłamią . Bo czasami chciało by wyrwać swoje serce by nic nie czuć. my mam muzykę o smaku płomieni. spadł kolejny dzień, robi sie chłodniej . jesli juz ktoś puka w jej drzwi, to z całych sił tylko przeciąg trzaska złudzeniami. Kwaśna słodycz. nie, to nie koniec nasz. planeta obróci się jeszcze nie raz. Tak pomiędzy wierszami powiem ci że gdybyśmy chcieli zbawiać świat pewnie zostalibyśmy sami A tak że nie chodzi nam o nic może tylko o ciepłe strumienie powietrza przekazywane z ust do ust ... on jej nie wierzy a ona płacze i z parteru na trawnik skacze . " księcia przejechał traktor, a królewna zdechła . powiem Ci ze za nim tęsknię . tak jak ja tak mocno ty tęsknisz , bo jesteśmy jednym . moje odbicie w lustrze , pozdrawiam . bądź dzielny , widzimy się wkrótce . lepiej sprawdź jak Cię niszczę. |
|
|
|
#4994 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niemozliwe kliknełam na kumpele z która własnie rozmawiam i IP brak ![]() opisu brak wiec off top ![]() wybaczcie
|
|
|
#4995 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Bo na gg każdy ma możliwość wyłączenia swojego IP. ; ) I nie da się sprawdzić czy dana osoba ma Cię na liście.
|
|
#4996 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
pan kryzys. Mentalnie i fizycznie przygotowana. kto powiedział że szczęścia nie można zmierzyć? moje zamyka się w 183 cm. W głowie mam mętlik i chciałabym wszystkiego naraz. nawet nie wiem kiedy te motyle odleciały. jeśli jakaś siła skieruje mnie z powrotem, to na pewno nie moja własna. unikamy się. chowamy spojrzenia. wstrzymujemy oddechy. jestem w dobrych rękach. popijam kawę winem. wino kawą. niby cię chcę, a jednak nie. W sercu huk ogłuszający oczy. na czerwonej kanapie. bezwstydnie. oczy na błysk. w repertuarze odpowiedzi tylko "tak" i "nie". a wszystko to przez dialogi, których nie ma, a które być powinny. słowa spadające z wysoka. roztrzaskane na betonie. tam nie było serca. Mogłabym życie spędzić w czerwonej spódnicy. szkoda, ze dorośniesz przeze mnie, przy mnie, ale nie dla mnie.
|
|
|
#4997 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
u mnie działa zawsze... każdy dzień jest dla Ciebie kochanie.
|
|
|
#4998 | |
|
xoxo
|
Cytat:
u mnie np przy kumpeli nie mam tego IP a wiem, że ona ma mnie na gadu bo ciagle razem gadamy ![]() _________________________ __ a teraz mam do was ogromną prośbe chciałabym jakis opis może być coś dłuższego o makijarzu. Mam fotkę na kturej akurat maluję sie błyszczykim.
|
|
#4999 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() dla Cięę może; Ja włożę sukienkę, tę przenalepszą i makijażem ubiorę oczy, a w ciało wetre słodkie balsamy, dla Ciebie będę królową nocy... Na tłustych wargach jeszcze ślad Tych brudnych słonych nocy Różowy błysk policzków zgasł Spłynęły kocie oczy Przed lustrem znów poranny blues Paleta pełna tęczy Wykroić nowe cuda z ust Nim wieczór ich nie zmęczy Gdy rano chcesz by nie zapomnieć Pamiętaj mówisz to nie do mnie Nie szukaj mnie Ukryłam się Nie poznasz twarzy Pod makijażem Zmęczenia odświeżony mrok Okryta pudrem broda Krzykliwa toalety woń Odwagi zawsze doda Tabletki i przykrótki sen Dwie kawy pierwszy Carmen Przepadną gdy nakłada się Stosownie grubą farbę Gdy dzwonisz pytać jak wyglądam W łazience rodzi się Jane Fonda Nie szukaj mnie... To śmieszne że zarzucasz mi Ucieczkę w kupę błota Że pytasz o prawdziwy sens I gdzie jest ma istota Zabieram kosmetyczkę swą Odwracam się odchodzę Bo ciebie nie obchodzi krąg Codziennych mych narodzeń I szepnę ci spod ciężkich powiek Że jestem taka jaką zrobię Nie szukaj mnie... [Renata Przemyk - Makijaż twarzy] nie wiem czy pomogłam, pewnie nie.ale może ktoś inny skorzysta;D pozdrawiam;***
|
|
|
#5000 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Każdy kto chce może wyłączyć swoje IP na gg, więc nie ma żadnego sposobu, by zobaczyć czy dana osoba ma Cię na liście! : ))
|
|
#5001 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja Ci przyznałam rację. tylko trochę po chinsku. ^^ ja napisałam że być może. i że ja znałam tak sposó to podałam, o ! ![]() nsztuczne ognie niech się palą, a Ty tańcz i wino pij.
|
|
|
#5002 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
z wzajemnością. boskie Twe opisy. ![]() ![]() Cytat:
![]() wspaniałe. jak zwykle. ![]() ![]() nie potrafię Ci powiedzieć 'nie'. czy można aż tak tęsknić? nie znamy się. ale tęsknię. chciałabym mieć Cię przy sobie. nie dziś. nie jutro. zawsze. nie potrafię przestać myśleć. o Tobie. nieskończona tęsknota. pozostały zdjęcia. i wspomnienia. wiem, że opisy niezbyt. ale chwilowy [?] dół. |
||
|
|
|
#5003 |
|
Zakorzenienie
|
'MOGĘzagracOtoŻYCIEwKOŚCI boNIEmamNICdoSTRACENIApró czNIEPEWNOŚCI'
'Dziesiątka na skali szczęścia.!' 'Tak to ja - widzisz - bywa tak, w zimnym deszczu posłusznie moknę..' 'W uśpionych oczach zakochani, zbierają serduszka z kącików ust.' 'słowa namiętne czerwone mocą miłości.!' 'in the middle of nothing.' / pośrodku niczego.. 'nothingness.!' / nicość.. 'Lasem zaszumią marzenia tęskniące..' 'Kielich miłości wypić już pora.!' Edytowane przez AnusiaPn Czas edycji: 2008-08-19 o 23:55 |
|
|
|
#5004 |
|
Konto usunięte
|
najczęściej mam opisy z piosenek.
Wyjątek ...i żeby piwo było light :d |
|
|
|
#5005 |
|
Zakorzenienie
|
a jesli widze ip to ten ktos ma mnie na gg??
bo jesli nie ma IP to moge byc na liscie ale niekoniecznie. a jesli jest?![]() naiwna jak dziecko...
|
#5006 |
|
Raczkowanie
|
Z piosenek.
![]() krzyk podświadomości Niedorosła miłość We śnie jestem inna, robię co chce Jestem jak motylek w grubym szkle W blasku słońca zobaczyć go Majne. ![]() walczyć by żyć, żyć by walczyć.. Miasto miłości Uśmiechem zdobić świat. ![]() jak motyl poznawać najpiękniejsze zakątki świata. ten ból świadomości losu. Wena złapana? ![]()
|
|
#5007 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
I ode mnie: "a w ciało wetrę słodkie balsamy, dla Ciebie będe królową nocy" "jaki był ten dzien? Co darował co wziął, czy mnie wyniosł pod niebo, czy rzucił na dno?" "Kopernik na to z góry patrzy, a oczy mu się świecą jak dziecku" "Jestem w swoim Zagubinowie"
|
|
#5008 |
|
BAN stały
|
a jakieś opisy o tym, że nasza reprezentacja siatkówki przegrała w ćwierćfinale i jest już bez szans na walkę o medal ? ;(
|
|
|
|
#5009 |
|
Raczkowanie
|
POZIOMKOWA
moze: Prawdziwy kibic wstaje, usmiecha sie i mówi `nastepnym razem sie uda`. Placze niebo nad Polakami... tyle mi do glowy przychodzi ....
|
#5010 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wtyczka "inwigilator" tam będzie pisać, jesli ktoś Cie nie ma na liście. * * * naszym prawem jest radość istnienia, a nie martwa cierpliwość kamienia Posłuchaj Dziś serca w nim miłość się tli... Zapamiętaj słowa każde tchnienie, każda ma myśl jest Tylko dla Ciebie. Życie każe wykazywać się refleksem A Ty Mi zawróć w głowie Teraz ucisz serce swe, A w czarnej głębi małe światło drgnie. Żal odchodzi, ciepło tak, Z tych cienkich szczelin w ciasnej celi ciał. Wstyd przeszłości znika gdzieś... Po lekkich śladach bosych stóp Czasem sie lawina śle Gdybym zrobił bilans Wszystkich naszych dni Nie miałbym co odjąć Bo nie było złych
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:37.

Cudowne są te opisy wszystkie
. Głupio mi, że tak kradnę i kradnę, a sama nic nie dodaję
. Ale niestety na razie jestem chora i przykuta do łóżka. Wstaję tylko na chwilkę i od razu do kompa na 10 minut
.