![]() |
#4351 |
Rozeznanie
|
Dot.: Mamy sierpniowe 2019
Ogólnie to mam strażnika brzucha
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4352 |
Wtajemniczenie
|
Jestem po wizycie i... dalej nic nie wiem
![]() ![]() Dziecko jak zwykle leniwe..i siedziało sobie na dupce. Gin widział niby jakis cypelek między nogami, ja zresztą tez i wg mnie to dziewczynka ale gin stwierdził,ze niekoniecznie, trzeba szukać jajek a jesli są to dzidek sobie na nich siedzi i ich nie widać ![]() ![]() No nic... czekam do środy na 4 D w takim razie Poza tym dzidzia waży 280gram, główka jak zwykle tydzień większa. Tętno 146 💓 Z tych gorszych wiadomości to okazuje sie, że łożysko jest na przedniej ścianie i zaczyna się tuż obok blizny po cc.. gin powiedział, że nie będzie krył - to jest najgorsza opcja... druga rzecz- jesli łożysko nie zacznie się rozrastać bardziej w góre i będzie przy bliźnie to mam na 100 planowaną cesarke tydzień przed terminem (wcześniej nie robią chyba ze trzeba) i to jeszcze podwyższonego ryzyka, bo moze być krwotok w czasie zabiegu..no ale na razie mam o tym nie rozmyślać bo to za wcześnie i cieszyć się ciążą. Co do wyników z prenatalnych takze poparł poprzdniego lekarza zeby olać te statystyki.. ☺ |
![]() ![]() |
![]() |
#4353 |
Zadomowienie
|
Ooo jaki cudowny
![]() ![]() Zawsze tak sie uwalał? Czy teraz, bo wyczuwa bobaski? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4354 |
Rozeznanie
|
Wcześniej w ogóle się na mnie nie kładł, zawsze gdzieś obok sobie leżał. Jakoś ze 3 tygodnie temu zaczął mi się tulić do brzucha i się bezczelnie na niego pchać. Co zabawne - zaczął się też przytulać do mojego narzeczonego, a wcześniej totalnie go unikał
|
![]() ![]() |
![]() |
#4355 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4356 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Oby po urodzeniu też był(a) takim śpiochem ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4357 |
Zadomowienie
|
Ja też po wizycie, bez rewelacji żadnych, hemoglobina za niska więc dostałam żelazo, dr płci nie potwierdził bo mały na dupce siedział i nie chciał pokazać
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4358 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4359 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sent from my E5823 using Tapatalk ---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ---------- Ja mam swinki morskie i one teraz nie chca lezec na brzuchu a wczesniej zawesze lezaly ![]() Sent from my E5823 using Tapatalk
![]() ![]() |
![]() |
#4360 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Na kilometr wyczuwa kiedy ten pierwszy jest głaskany i od razu przychodzi, bo on też chce. Jak gdzieś miziam narzeczonego, to ten też się pojawia i domaga się głaskania. Zacznę się drapać po ręce, a jemu już się wydaje, że siebie miziam, to on też chce ![]() Ogólnie strasznie upierdliwy jest jeżeli chodzi o głaskanie ![]() A ten, co mi się tuli do brzucha raczej spokojniejszy i ogólnie zadowolony z samego faktu, że może leżeć koło człowieka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4361 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Hue hueeee... https://mygiftdna.pl/body-niemowlece/Dasz-Rade-Tato Czaderskie ![]()
Czekamyyyyy! Edytowane przez Shiz Czas edycji: 2019-03-19 o 19:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4362 |
Rozeznanie
|
Tez mam alergie, ale... na te koty, których mój organizm nie zna. Także jak pojawia mi się w domu nowy kot to przez ok 3 tygodnie chodzę zasmarkana, zakichana i z totalnie czerwonymi i łzawiącymi oczami
![]() ![]() Największe nasilenie miałam jak nagle zostałam z 4 trzytygodniowym maluchami, które nie potrafiły same jeść czy nawet same się załatwiać. I nagle trzeba było je karmić co 3 godziny i ogólnie trzeba było je wszystkiego nauczyć. I teraz oto mam dwie takie przylepy, które wszędzie za mną chodzą <3 ---------- Dopisano o 06:51 ---------- Poprzedni post napisano o 06:36 ---------- Poza sfinksem są jeszcze inne, mniej uczulające: https://www.koty.pl/kot-dla-alergika...niej-uczulaja/ |
![]() ![]() |
![]() |
#4363 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
O 10 mam połówkowe i już je przeżywam i spać nie mogę ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4364 |
Rozeznanie
|
Spokojnie, będzie dobrze! Będę trzymać kciuki!
Ja będę dzisiaj jechać odebrać obrączki i po stanik pod sukienkę ślubna ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4365 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mam nadzieję, że z tym łożyskiem jeszcze wyjdzie ok ![]() U sąsiada na parterze w innym pionie jest remont (ja mieszkam na 3p) a słychać jakby za ścianą robili. Już mnie głowa od tego boli, bo kują ściany trzeci dzień od samego rana do wieczora a ja teraz jestem non stop w domu. No ale dziś mam wizytę, to chociaż na godzinę się wyrwę od tego hałasu. Mój Maluch też ma kociego strażnika ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4366 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie było bardzo intensywnie ostatnio, a teraz coś się uspokoiły i lekko mnie to stresuje. Cytat:
Współczuję :/ ja pewnie będę mieć to samo z bólem kości ogonowej ![]() Cytat:
Gratulacje! Ja tu widzę dwóch strażników ![]() Cytat:
Ale uparciuch! Nie pokaże i koniec ![]() Kciuki żeby szło ku dobremu ![]() Cytat:
Ooo czyli jest szansa dla mojego zimnego drania ![]() Cytat:
Co za brak współpracy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4367 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() MI się z anglojęzycznych Colin podoba ![]() Cytat:
Jesteś hardkorem z tym filmem ![]() JA w 13 tyg. Ze 3 tyg. czułam a teraz nic. Chociaż teraz mam aktywne dni i pewnie dzidziuś przez to więcej śpi. Albo się inaczej przekręcił. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Kciukam, żeby było wszystko ok ![]() 280g ![]() ![]() Cytat:
![]() Jeśli chodzi o wózki bliźniacze. Ja tu gdzie mieszkam obserwuję taki trend, że do 1 r.ż mamy wożą w takich 1 za 2. A w lżejszych spacerówkach dzieci są już obok siebie.
![]() |
#4368 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
![]() Biedronka gratuluję dziewczynki ![]() Ja płeć najwcześniej poznam 9.04. Ruchy czuje zazwyczaj wieczorem jak się poloze. W pierwszej ciąży synek był bardzo leniwy i się mało ruszal ![]() Co do położnej to do mnie przyszła po porodzie położna z przychodni do której jestem zapisana. I ja akurat mialam fajna ![]() Wysłane z mojego SM-J100H przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#4369 |
Wtajemniczenie
|
Dzięki dziewczyny ☺
Badzia 987 hah jak 3 czekolady mówisz a ja wczoraj do tżta mówie 280gram to jak dwie porcje frytek na co on "co ty dziecko do frytek porównujesz???" Hah ![]() Gratuluje wszystkim wizyt 😊 Biedronka gratulacje dziołszki 👩👏 |
![]() ![]() |
![]() |
#4370 |
Zadomowienie
|
Hejo, już po połówkowych, to zdecydowanie synek (używamy roboczego imienia Aragorn)
![]() Mąż stwierdził, że w końcu waży więcej niż nasza jaszczurka ![]() Wogóle mam chyba z 7 fot 3d twarzy, bo sie wyjątkowo ładnie układał, jedno z pępowiną, inne z rączką, jeszcze inne ze stopą przy twarzy <3 <3 <3 A teraz czekam na warsztaty Świadoma mama, to dam znać czy warto się wybrać ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4371 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4372 |
Zakorzenienie
|
Aaa super
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4373 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie zdjecia z 4d przerazily, bo nie wyglada za pieknie moje dziecie ![]() Na polowkowych tu niestety nie robia 3d czy 4d wiec raczej wiecej nie bede miala okazji zobaczyc ![]() Wogole tutaj polowkowe ush to ostatnie usg jakie przysluguje w dobrze przebiegajacej ciazy. chyba ze pojde znowu prywatnie ![]() Jestem ciekawa czy podadza mi tu wage. bo jak bylam prywatnie i spytalam jaki jest duzy to sonografka popatrzyla w sufit i mowi jestes w 17 tyg to tak okolo 11-12cm. tyle to ja z gogli wiem babo jedna
Edytowane przez travis Czas edycji: 2019-03-20 o 10:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4374 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego SM-J100H przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4375 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Daje słowo, jakbym nie mieszkała w Polsce, to jeden z moich synów miałby na imię właśnie Aragorn ![]() Ja połówkowe mam dopiero 5 kwietnia. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4376 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Za 3 tyg mam wizytye z ob gyn i nie wiem czy mi zrobia USG. W pierwszej ciazy mialam co miesiac a teraz standardowo pierwsze i polowkowe. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4377 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4378 |
Zadomowienie
|
Oj Martynka przepraszam zapomniałam, wybacz mi dziury w mózgu ale mam na kogo zwalić winę
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Także byłaś pierwsza a teraz worek się rozwiązał ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4379 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4380 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jutro wizyta ii maja znowu brac chyba i mocz i krew
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:34.