![]() |
#211 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Kwietniówki 2019 - cz.4
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#212 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ---------- Cytat:
![]() Wrocilam ze sr, wlasnie mieso i warzywa sie pieką, kasza się gotuje. A potem lece na niemiecki ![]() Piekna pogoda nawet spacer zaliczylam z córką i mamą ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#213 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#214 |
Wtajemniczenie
|
Pochwalę się, mam nadzieję tylko że fotki będą przed porodem 🤭
Swoją drogą na podgladach w aparacie jak się widziałam zdałam sobie sprawę jaka teraz jestem wielka baba, ale cóż sama jestem sobie winna że sesja w ostatniej chwili ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez coco00 Czas edycji: 2019-03-22 o 14:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#215 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Polecałyście tu konkretne firmy, przypomnicie gdzie warto zamówić? Cytat:
![]() Czekam na efekty!!! Ja się trochu naczekałam i moje przypuszczenia się sprawdziły ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#216 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#217 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() U nas calkiem nieźle. Malutka ciągle spi co mnie dziwi bo starsza taka nie była. Cyca chwyta ale po cc nie mam jeszcze pokarmu ale jestem dobrej mysli, niech rozkręca laktacje. Jutro zacznę działać laktatorem. Co do samej cesarki, byla długa i trudna ze wzgledu na położenie małej, dwóch lekarzy męczyło sie zeby ja wyjac, nie mieli jak złapać bo ona zaparla sie głową i nogami... Było naprawdę kiepsko. Dostała 9pkt na 10 ze względu na sina nożke za którą lekarze musieli pociągnąć bo już to trwalo za długo. Od wyjazdu z sali do powrotu ponad 2 godz, z czego operacja 1,5 h gdzie pierwsza to bylo 30 minut. Rane tez mam dużo większą, od kosci do kosci no ale trudno. Pionizowanie poszło mi calkiem sprawnie o 24 tej. Dzis juz normalnie chodzę tylko wstawanie z łóżka jest bolesne. Nooo to tyle, reszty szczegółów Wam odpuszczę ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#218 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ---------- Cytat:
![]() Mnie tez nie bada, nie wiem jak moja szyjka ale na tym etapie roznicy mi to nie zrobi, tyle ze bede wiedzieć. Najwazniejsze ze usg zrobione i wszyztsko posprawdzane wiec moge byc spokojna. Gin powiedzial ze czekamy po prostu ![]() ---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- Cytat:
Edytowane przez Listopadowaa Czas edycji: 2019-03-22 o 14:37 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#219 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Marze o tym, zeby ten dzien sie skonczyl. Psycha mi dzis siadla i poplakalam sie tak, ze nie chlopaki mnie nie mogli uspokoic. Mam kryzys macierzynstwa i jestem okropna matka... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Rozeznanie
|
Cocolinea kurcze szkoda że jednak ospa więc teraz dużo odpoczywaj i bierz leki i na pewno nic małej nie będzie szczególnie że do terminu ma jeszcze trochę czasu
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#221 | |
Zakorzenienie
|
Cocci, ojej,biedna
![]() ![]() ![]() Mamaszkrabka, każda z nas ma takie dni. Na pewno jesteś najlepszą mamą dla swojego synka ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#222 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#223 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja po fryzjerze-mogę rodzić. Jeszcze tylko paznokcie u stóp obetnę ![]() I postanowiłam sobie jedno- do porodu nie jeżdżę w żadne dłuższe trasy. Sytuacja z dziś: remont jendego pasa, ruch wahadłowy. Stoimy przed światłami, wprost na nas jedzie ciężarówka, tak popie....lała że prawie nas zahaczyła, zjeżdżając na swój pas. Tż go konkretnie obtrąbił, a ja ręce dosłownie mokre, jak wyjęte spod kranu, serce mi waliło jak oszalałe, tak się zdenerwowałam ![]() A i dzisiaj sie dowiedziałam, że moja kuzynka urodziła w karetce. Ale to pół roku temu, tylko że nigdy się tym nie interesowałam. Odeszły jej wody i tak szybko szło, że zadzwonili po karetkę. Karetka ją zabrała i musieli się w połowie drogi zatrzymać i przyjąć poród ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#224 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szczęście w nieszczęściu, że to 3 trymestr i jeszcze trochu do porodu. Po przechorowaniu mam się zgłosić na kontrolę na pc. Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
Teraz mała nie ma wyjścia musi grzecznie siedzieć ;-) Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
Zakorzenienie
|
Cocci - a niech to z ospą. Ale grunt że Maleńkiej nie szkodzi, obyś Ty dobrze ją przeszła
![]() Listopadowa- tak, pobierał. Na fotelu więc tak jak trzeba, ale szyjki nie skomentował. Posłuchał bicia serca, pomacał troche brzuch, zmierzył ciśnienie, wagę moją sprawdził, zapytał jak się czuję. Kolejna wizyta za dwa tygodnie. Torebkę uszyła mi znajoma - ładnie jej wyszła. U nas dziś tak pięknie: słonecznie i ciepło a ja nie miałam w co się ubrać. Na szczęscie zapiełam się w płaszczyku (co prawda tylko na jeden, środkowy guzik ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#226 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
teraz w rodzinie u mnie chorują dorośli i tak: cała twarz wysypana, jama ustna, gardło! Tors, a nawet w majtach są! I to bąble nawet na 1cm z płynem...więc oni a ja (odpukać) to niebo a ziemia. Gin twierdzi, że w ciąży to jeszcze gorszy przebieg ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ---------- Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ---------- Cytat:
![]() Zazdroszczę słonka. U nas dziś szaroburo Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#227 | ||||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mój mąż częściej chodzi do fryzjera niż ja. Ale u niego jest co obcinać ![]() ![]() Cytat:
![]() Ale wyprałam torby, część koszul, ciuszki do szpitala i pieluszki. Leżą i błagają żeby je wyprasować. Nawet mamie kazałam dzisiaj nie składać deski do prasowania żeby mnie straszyła ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() I całkiem długa już dziewczyna ![]() Cytat:
![]() Śmieję się, że to tryb bobas: zjeść, pokręcić się i lulu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() My byliśmy dzisiaj na tym ślubie w USC. Zdecydowanie plusem jest to że poszło szybko (od wyjścia z domu do powrotu minęło trochę ponad godzinę) i nie trzeba klękać ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#228 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#229 |
Zadomowienie
|
I w ramach czyszczenia zamrażarki upiekłam wczoraj ciasto ucierane z śliwkami, wiśniami i aronią (mieszanka na kompot
![]() ![]() ![]()
![]() |
#230 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ---------- Cytat:
![]() |
![]() |
#231 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#232 |
stary jednooki dachowiec
|
Fitelina, gratulacje!!!
![]()
"Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Wierz mi, malutka, żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się." A. Sapkowski
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#233 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#234 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#235 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Historia z karetka wcale nie taka malo spotykana. Czesto u nas sie zdarza ![]() Cytat:
Na jaki prezent postawilas? Dzieki dziewczyny za mile slowa ale czuje sie jak kupa... Nakrzyczalam na mlodego, kazalam mu isc do pokoju, on krzyczal, ze mnie nie kocha i sie poplakalam, a on przyszedl potem sie przytulic bo nigdy nie widzial jak placze i byl w szoku, a ja jeszcze bardziej zaczelam wyc. Teraz przyszedl i pyta, czemu mam smutne oczy... I jeszcze mowi, ze jakbym byla glodna to mi przyniosl platki do mleka ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez mamaszkrabka Czas edycji: 2019-03-22 o 16:21 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#236 |
Zakorzenienie
|
Mamaszkraba - jesteś najlepszą matką dla swojego dziecka. Wszystko zwal na hormony
![]() ![]()
![]() |
#237 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A i tak moi rodzice kupili komplet sztućców, babcia jakąś zastawę i ktoś tam jeszcze kilka takich typowo ślubnych prezentów kupił. Ciocia nie bardzo wiedziała co oni chcą, a ja z tą siostrą cioteczną praktycznie nie rozmawiam, więc po prostu daliśmy czekoladki (z Karmello ![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#238 |
Zadomowienie
|
Jak wracałam dzisiaj z urzędu (w końcu się wybrałam dowiedzieć jakie papiery musimy poskładać) to weszłam do dziecięcego Reserved i tam taki kwiatek znalazłam
![]() ![]() I dostaliśmy wczoraj od kolegi z żoną przenośną matę do przewijania, body i czapaczkę z uszkami ![]()
![]() |
#239 |
Zakorzenienie
|
Przy rozmiarze 68 to już wprawy nabierzesz
![]() Ja znalazłam kurtkę po synku - nie wiem jak ja ją mu zakładałam bo jest bardzo sztywna ale pamieram, ze w październiku była w użyciu (syn z sierpnia) teraz nie ma opcji, żeby Maluszkowi służyła.20190322_180222.jpeg20190322_180248.jpeg
![]() |
#240 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:40.