|
|
#361 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kwietniówki 2019 - cz.4
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ---------- Cytat:
Ja brałam asmag sama z siebie bo miałam często skurcze lydek. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ---------- Powiem wam ze chciałabym poród mieć za sobą ale jak co dziennie siedzę taka umordowana w domu, szczególnie wieczorem i sobie myślę ze mogłabym dostać teraz skurczy to nie chciałoby mi się w tej chwili rodzic jak pomyślę o tym ze trzeba się zbierać z domu i ile wysiłku kosztuje porod to mi się nie chce rodzic ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
|
#362 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() W sumie magnez brałam całą ciążę tylko mniej. Jakoś po Sylwestrze miałam już trochę zwiększoną dawkę bo mi powieki drgały. Ktoś mi wyjadał co lepsze z organizmu
|
|
|
#363 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Tz przyniósł walizkę z garażu, jestem coraz bliżej pakowania torby ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#364 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzis leze caly czas bo nie mam sily... Ale zrobilismy z Igorem jajka wielkanocne z cekinow hahaha musialam mu jakos zajac czas bo mi sie nie chce nic. 2 godziny siedzial i przypinal cekiny Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#365 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Za dużo zachodu i zamieszania ![]() ![]() ![]() Cytat:
No, ale 2 godzinki spokoju....szacun ![]() Troszkę pospałam i mi lepiej. Chyba sobie ugotuję kaszkę z cynamonem i bananem ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
|
#366 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jest taki dumny ze swoich jajek Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#367 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zaciekawiłyscie mnie podczytywaniem marcówek - poszłam, poczytałm ostatnie 50 postów i stwierdzam, ze chętnie jeszcze się poturlam w ciąży. Bylismy dziś u moich rodziców, tato świętował urodziny i taki pyszny torcik był mogłabym go całego wsunąć.
|
|
|
#368 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Myślicie, że dobrym pomysłem będzie bon powiedzmy za 100 zł do Rossmanna? Niech sobie kupi jakieś kremy czy co tam będzie chciała, bo nie mam głowy do latania po sklepach. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
|
#369 |
|
Rozeznanie
|
Michacha jasne że to dobry pomysł ewentualnie możesz wnuczka dorzucić do prezentu babci
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#370 |
|
Zakorzenienie
|
Michacha - pewnie że dobry pomysł
|
|
#371 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
|
#372 |
|
Zadomowienie
|
Hahah, macie racje
Stówka w kieszeni ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#373 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny z początku kwietnia u was też kopniaki dziecka są takie rzadkie i bardziej rozpychanie czujecie? O swoich porach się odzywa ale co raz mniejsza ta aktywność.
|
|
|
|
#374 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
|
#375 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#376 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba juz ciasno tym naszym dzieciaczkom. Znasz wagę swojego? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#377 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Niemożliwe żeby to było coś innego bo od stóp robi się taka mała, twarda górka I czasem się taka wypchnięta przemieszcza pod skórą, dziwnie to wygląda
|
|
|
#378 |
|
Zakorzenienie
|
I u mnie jest mniej ruchów. Aktywny jest oczywiście pod wieczór, a w ciągu dnia pcha się dupskiem w prawy bok.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#379 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#380 |
|
Wtajemniczenie
|
To u mnie ostatnio duuuuużo ruchów, ale ja z końca miesiąca więc standardowo mam te 3 tygodnie opóźnienia
![]() Dziś owocny dzień - stworzyłam plan porodu i spakowałam do walizki rzeczy dziecięce, została tylko część dla mnie, ale już widzę że się nie zmieścimy. I teraz myślę czy lepiej mi wziąć większą walizkę czy mała walizkę + torbę sportową? Chyba skłaniam się do opcji nr 2.Jutro sfinalizuję pakowanie torby do szpitala i czyżbym miała wszystko gotowe? Ale dziwnie... podejrzane |
|
|
|
|
#381 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
chociaż nie wiem czy to konieczne. Jak coś to ma taki plecak na siłownię. W razie czego na szybko wrzucimy tam ciuchy, jakąś piżamę i klapki. I tak będzie musiał do domu jechać wyjść z psami jeśli moja mama nie zdąży dojechać. To gdzie ma swoje ciuchy akurat ogarnia
|
|
|
#382 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
||
|
|
|
|
#383 |
|
Zadomowienie
|
Odzywała się coś Tereska?
|
|
#384 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Na pewno czuję częściej niż czułam co nie przeczę uspokaja mnie szczególnie teraz jak zażywam ten lek przeciwwirusowy ![]() Opcja 2 bardziej by mi pasowała ;-) Brawo Ty! Oj podejrzane, tak jak podejrzana jest nadmierna senność mojego męża ostatnimi dniami czyżby ładował baterie??Ja nadal w lesie ;-) ale plan na przyszły tydzień to prasowanie, plan porodu i pakowanie torby Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
|
#385 |
|
Zakorzenienie
|
Kwietniówki 2019 - cz.4
Ja mam jedna torbę dla siebie i jedna malutka z rzeczami na powrót. Ta zostanie w aucie.
Coraz bliżej. Zaczynam przezywać Brzuch boli Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane przez bejata440 Czas edycji: 2019-03-24 o 23:34 |
|
|
|
|
#386 |
|
Zadomowienie
|
Czas spać, ciekawe czy któraś się rozpakuje do jutra
Dzisiaj było zaskoczenie rano ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#388 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() No tak, tez teraz na wątek wchodzę juz z innymi emocjami Właśnie - Tereska coś nam zamilkła
|
|
#389 |
|
Zakorzenienie
|
Tez już patrzyłam czy jakieś nowinki są
Dzień dobry Pospalam troszke w fotelu, uwielbiam ten fotel! później mnie tzt po domu szukał bo nie wiedział gdzie jestem.. i napisał mi wiadomość na telefon... to mu wyszłam na spotkanie posiedzieliśmy troszke w kuchni i się zebrał do pracy. A ja zjadłam czekoladę i banana i szklankę mleka do tego wypiłam, otworzyłam okno słucham ptaszków pięknie ćwierkają, kocham to. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#390 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też "odprawiłam" męża do pracy a teraz łzy mi z oczu lecą sama nie wiem dlaczego. Nawet smutna nie jestem a beczę
Mlody za chwilę będzie wstawał i szykował się do szkoły a Maluszek wypina się i pręży jakby chciał bokiem wyjść. Męska część mojrj rodziny to ranne ptaszki - część z musu, część chyba z usposobienia
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:14.

ciąża donoszona więc teraz nie ma co blokować bobątka 
jak pomyślę o tym ze trzeba się zbierać z domu i ile wysiłku kosztuje porod to mi się nie chce rodzic 

mogłabym go całego wsunąć.

Myślicie, że dobrym pomysłem będzie bon powiedzmy za 100 zł do Rossmanna? Niech sobie kupi jakieś kremy czy co tam będzie chciała, bo nie mam głowy do latania po sklepach. 

chyba juz ciasno tym naszym dzieciaczkom. Znasz wagę swojego?
I czasem się taka wypchnięta przemieszcza pod skórą, dziwnie to wygląda
Chyba skłaniam się do opcji nr 2.
Dzisiaj było zaskoczenie rano 
pięknie ćwierkają, kocham to.