|
|
#271 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2009 cz. V
agnes, mnie jakos nie przypadlo do gustu to zaproszenie...
|
|
|
|
#272 |
|
Zakorzenienie
|
No własnie mnie tez sie tak srednio podoba ale z takim spotkałam sie 1 raz w wiekszosci to takie klasyczne no i te z sadem najmilszym, sztuka w 3 aktach, boguducha winnym panem młodym i naprawde do znudzenia wszedzie to samo.
Jeszcze gdzieś znalazłam cos takiego: tez nie porywa Imię i Nazwisko oraz Imię i Nazwisko mają zaszczyt Jaśnie Wielmożnych Państwa powiadomić, iż zaloty wprzódy uczyniwszy do zaślubin przystąpić pragną, a Jaśnie Wielmożnych Państwa w grono ślubne zaszczyt prosić mają. Mniemamy przeto, że zaproszenia naszego w pogardzie mieć nie będziecie jeno blasku uroczystości całej ochoczym swym przybyciem dodacie i weselić się wraz z nami będziecie. Owe zaślubiny zatwierdzone zostaną dnia 1 stycznia 2000 roku o godzinie 12.00 w Kościele ................ w ................. . Po uroczystości zaślubin zapraszamy Jaśnie Wielmożnych Państwa na przyjęcie do ................ przy ulicy ................... w ................. . Prosimy o potwierdzenie przybycia do ............. mojemu Tż podoba sie wersja z sadem najmilszym napewno znacie ale jakoś mnie nie bardzo bo chciałabym miec dla wszystkich jednakowe zaproszenia a jakos takie nie bardzo pasuje mi dla ciotek babc czyli tej starszej czesci gosci |
|
|
|
#273 |
|
Zakorzenienie
|
ja i tak mysle, ze suknie kupie w Polsce. najwyzej sie wybiore kiedys na tydzien do Polski i wtedy polatam po salonach. choc naprawde chciałabym i tu cos przymierzyc. znalazłam w necie kilka adresów salonów slubnych ale sa daleko a samej (z moją orientacja przestrzenną) jakos nie widzi mi sie tam podrozowac
i w takim wypadku bym musiała TZ poprosic aby w jakis weekend ze mna tam pojechal (on na zakupy a ja do salonu) mysle ze to jest niezly pomysł. tym bardziej, ze tu sklepy sa w niedziele nawet do 17 otwarte (za to w poniedziałki wiekszosc sklepów jest zamknieta) a w czwartki sa dni Handlowe i do 21 są pootwierane. troche tak dziwnie ale dla mnie super
|
|
|
|
#274 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
To "na kocią łapę" takie dziwne... Dla mnie przekombinowane te zaproszenia... A nie można tak po prostu zaprosić? ja jakoś klasycznie najbardziej lubię Może jestem wyjątkiem?
|
|
|
|
|
#275 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewuszki. Pamiętacie trochę moją suknię?
Zastanawiam się jaki do niej wybrać welon. Chciałabym taki dłuższy. Lamówki mi się za bardzo nie podobają, ale może się mylę, może ładnie się prezentują. No i tak dumam i dumam Znalazłam na allegro taki czysty welon bez lamówek:http://allegro.pl/item419672264_prom...bne_venus.html z kryształkami: http://allegro.pl/item419644729_hit_...ego_venus.html i z delikatnym haftem: http://allegro.pl/item420169531_welo...wszystkie.html I nie wiem który. Nie wiem też jaką długość. Chcę żeby welon kończył się na wysokości pupy. A może trochę dłuższy, tak za pupę. |
|
|
|
#276 |
|
Zakorzenienie
|
agnes, moze to ci pomoze
![]() http://www.zaproszenia.fotokowalski.pl/pl/teksty.php |
|
|
|
#277 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo dolaczylam do Was pozniej
|
|
|
|
|
#278 |
|
Rozeznanie
|
Przywitam się ładnie z PM 2009
![]() dołączam do Waszego Zacnego Grona na 4 lipca ![]() sale mamy już od czerwca zeszłego roku... i to był pierwszy wolny termin.. wesele dwudniowe, ok 120 osób (ode mnie 70, od TŻta 50) zespół zaklepany od tegorocznych walentynek, fotograf jakiś miesiąc temu, suknię kupię jak schudnę plan ambitny 10 kg![]() szykujemy się do projektowania zaproszeń, chcemy sami robić z pomocą przyjaciółek, i chyba będzie takie z naszym zdjęciem... no i szykujemy się na nauki ale chyba dopiero od października ruszają takie co nas by interesowały...pozdrawiam
|
#279 |
|
Zakorzenienie
|
madzia
http://yellowpages.goudengids.nl/search.ds popscene weloon idz poprzymierzaj ze suknią, wyedy będziesz wiedziała jaki pasuje do sukni i do Ciebie zarazem. Ja sobię robię sama co już wszem i wobec pisałąm ![]() już patrzę linki. generalnie tez kryształkami kiczowate. najlepiej prostu bez udziwnień i chyba lepszy będzie dłuzszy
|
|
|
|
#280 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() WITAMY KOLEJNĄ PANNĘ! ))
|
|
|
|
|
#281 |
|
Wtajemniczenie
|
Przypominam suknię:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4728 |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#282 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Suknia jest w prawie 400 km ode mnie![]() Najwyżej wtedy kupię. A tak myślałam, żeby skompletować już co nieco. Żeby mniej wydatków było przed samym ślubem ![]() Kliwia, dłuższy to jaki to?
Edytowane przez popscene Czas edycji: 2008-08-20 o 12:50 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#283 |
|
Raczkowanie
|
Ja jestem zwolenniczką takiego:
tekst 7 Magdalena Bromboszcz i Marek Kowalski z radością pragną zaprosić na swój ślub, który odbędzie się w dniu 13 października 2007 o godzinie 15.00 w Kościele Przemienienia Pańskiego w Libiążu. Po ceremonii, w imieniu Rodziców i własnym, serdecznie zapraszamy na przyjęcie weselne, które odbędzie się w Gościńcu na Rozdrożu. |
|
|
|
#284 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czesc edytko
|
|
|
|
|
#285 |
|
Zakorzenienie
|
popscene mi z tych trzech najbardziej podoba sie ten z kryształkami. choc nie pamietam dokładnie twojej sukni i nie wiem czy bedzie pasował
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#286 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wydaje mi sie ze do twojej sukienki pasowałby welon z taka cieniutenka lamówka a'la sznureczek |
|
|
|
|
#287 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
W ogóle to do Twojej sukienki taki długaśny by pasował raczej- zupełnie gładki albo hiszpański, ale raczej nie z kryształkami czy innymi pierdołami naszytymi, jak już to koronka na brzegu.
|
|
#288 |
|
Zakorzenienie
|
sukienka jest troche ozdobiona, a mierzyłas różne długości welonu czy tylko tez ze zdjęcia?
najbardziej ja widzę taki http://republika.pl/blog_nc_695019/1.../tr/welon2.jpg czyli w zasadzie do pasa, ciut dłuższy do pupy. a tekst na zaproszeniu - będę mieć najzwyklejszy |
|
|
|
#289 |
|
Zakorzenienie
|
kliwia, tak, tak, gladziutki
|
|
|
|
#290 |
|
Zakorzenienie
|
no i jeszcze gdzieś znalazłam coś takiego, zdecydowanie ładniejszy i nie tak oklepany: Ona: "I ślubujesz mi uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i żonkile na wiosnę?" On: "I poranki i deszcz i wiosnę- - ślubuję." W dniu 24 czerwca 2006 roku z wybiciem godziny 13.00 (imię i nazwisko) i (imię i nazwisko rozpoczną wspólną drogę życia, ślubując sobie miłość, wierność i uczciwość przed obliczem Boga w (nazwa Kościoła ). |
|
|
|
#291 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) ponizej 18, wiec ja bym majatku nie wydala (u nas kazdy placi za swoich gosci). Gorzej z TZ Niemniej jak jedno nie zechce zapraszac osob towarzyszacych malolatow to i druga strona bedzie do tego zobligowana.Cytat:
Cytat:
W pakiecie mam 260 zdjec wywolanych (200 z uroczystosci i wesela, 60 z pleneru) i do 1200 na plytce. Chociaz byl taki przypadek, ze moj fotograf oddal parze plytke, na ktorej bylo ok 6 tys fot. Za kamerzyste place ponad 2 tys.![]() edytka, juz Ciebie wpisalam na liste
|
|
#292 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
słodziutkie ale jakos tak...no nie wiem, nie pasuje mi.
Seks- maksimum radości bez jednego uśmiechu... http://www.suwaczek.pl/cache/36d1015f53.png Edytowane przez jupik Czas edycji: 2008-08-20 o 13:06 Powód: literówki |
|
|
|
|
#293 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze powiem Wam dziewczyny, że mam wielki problem z wyborem tekstu na zaproszenie pierwotna wersja brzmiała tak ale jeszcze szukam czegoś
„...! Czy zechcesz ze mną przeżyć dni wyśnione? Odpowiesz - Tak, - bo ufasz mi szczerze. Lecz kiedy wszystko już będzie spełnione, Bądź dla mnie takim, w jakiego wierzę…” „...! Czy zechcesz los swój złożyć w moich dłoniach? Odpowiesz - Tak, - bo serce mi dałaś. Lecz kiedy włos zbieleje na skroniach, Bądź mi tym wszystkim, czym dzisiaj być chciałaś…” … i … na przeżycie wraz z namiPostanowili połączyć swe serca węzłem dozgonnym wobec Boga i świadków i rozpocząć wspólną drogę życia zawierając związek małżeński Uroczystość zaślubin odbędzie się dnia … o godzinie … w Kościele pw. …. Serdecznie zapraszamy Sz.P. tej uroczystej chwili." Po uroczystości zaślubin miło nam będzie gościć Sz.P. na przyjęciu weselnym w Restauracji |
|
|
|
#294 |
|
Rozeznanie
|
najlepsze są teksty najprostsze, nie warto sobie zawracać głowy takim drobiazgiem, i tak 99% osób nie zwróci na tekst uwagi
|
#295 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ooo super az sobie go zapisze gdzies |
|||
|
|
|
#296 |
|
Wtajemniczenie
|
No właśnie taki czysty welon mi pasi. Ta baba w salonie chyba sie nie zna, albo ma gust jakiś zjechany, bo zakładała mi jakieś takie krótsze, do łopatek. Potem na zdjęciu co mam, to tak na szybko wzięła pierwszy lepszy, żeby do zdjęcia.
|
|
|
|
#297 |
|
Zakorzenienie
|
No niby tak jak sie zamawia gotowe to poprostu wybiera sie jakie proponuje firma i tyle ale jak sie je robi samemu to juz inaczej, człowiek wiekszą uwage zwraca na szczegóły. Ja zawsze zwracam uwage jak dostaje zaproszenie na jego tekst
|
|
|
|
#298 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiec swoje tez musze jakies fajne wykombinowac ![]() a ja wczoraj siedziałam i "kompletowałam" moj stroj slubny w necie musze jesczze odpowiedniego welonu poszukac bo mam ogolny pomysl ale nigdize nie znalazłam takiego jakiby mnie urzekł
|
|
|
|
|
#299 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też zwracam i jak jest inny niż klasyczny, to musiałby być bardzo pięknym językiem napisany, żeby mi się podobał.
Bez obrazy, ale te co wklejasz wydają mi się takie sztucznie wzniosłe
|
|
|
|
#300 |
|
Zakorzenienie
|
jak mi sie nie będzie chciało robić, to ku[ię takie ładne i zwykłe zaproszenia po 1,30 zł
![]() gdzie należy wpisać imiona naziska, adres kosciola ![]() o takie ![]() http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=420649473 te pierwsze mi sie tez podobaja http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=421400101 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:11.

Jeszcze gdzieś znalazłam cos takiego: tez nie porywa
i w takim wypadku bym musiała TZ poprosic aby w jakis weekend ze mna tam pojechal (on na zakupy a ja do salonu) mysle ze to jest niezly pomysł. tym bardziej, ze tu sklepy sa w niedziele nawet do 17 otwarte
Znalazłam na allegro taki czysty welon bez lamówek:
bo dolaczylam do Was pozniej 

Suknia jest w prawie 400 km ode mnie
W pakiecie mam 260 zdjec wywolanych (200 z uroczystosci i wesela, 60 z pleneru) i do 1200 na plytce. Chociaz byl taki przypadek, ze moj fotograf oddal parze plytke, na ktorej bylo ok 6 tys fot.
Za kamerzyste place ponad 2 tys.