|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Za krótki okres na farbowanie?
PYTANIE KIERUJE PRZEDE WSZYSTKIM DO SPECJALISTEK
![]() Mam takie pytanie. 27.07.08r ufarbowałam sobie włosy SZAMPONEM KOLORYZUJĄCYM "MULTI SOFT" - Księżycowy blond firmy Joanna, który trzyma się do 24 myć. Teraz mam już powoli odrosty a kolor zanika. Chce teraz użyć PRAWDZIWEJ farby, z innej firmy, który da mi efekt naprawde jasnego blondu na moich włosach. Czy mogę w tak 'krótkim' (26 dni) okresie czasu, użyć FARBY (gdy wczesniej użyłam szamponu koloryzującego) ? Mama mówi mi, że to za krótki okres. Że powinnam czekać miesiąc albo 2. A ja bym chciała użyć juz prawdziwej faby, dla lepszego odcieniu moich włosów... ![]() Megi =) |
|
|
|
|
#2 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Za krótki okres na farbowanie?
możesz już spokojnie farbować włosy trwałym kolorem. wystarczy 14 dni i już spokojnie można, zwłaszcza, że to był tylko szampon a nie farba. włosom nic złego się nie stanie tylko pamiętaj o odżywkach do włosów farbowanych.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:59.