|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4501 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Staraczki ze starej paczki i zaczynające starania w 2019 | cz. 12
Dobre wiadomości, przybywajcie!
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4502 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4503 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego SM-J320FN przy użyciu Tapatalka
|
|
|
#4504 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4505 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny przepraszam, że się nie odzywam, ale mam męża po zabiegu i nie bardzo miałam czas na forum. Poza tym dużo pracowałam i w piątek przyszła @. Nie miałam siły Wam o tym pisać, dopadł mnie kryzys. Dziś już jest trochę lepiej, ale ogólnie jestem przybita.
Ultra wiem, że ty we mnie wierzyłaś i dziękuję Ci za wszystko testy spakowałam i schowałam na dno szafy, nie mogę na nie patrzeć. Najgorsze jest to, że chyba sama sobie wykrakałam to, że będzie mi ciężko zajść w ciążę. Czuję się taka wybrakowana.Spróbuję trochę Was nadrobić. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4506 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego CAM-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#4507 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4508 | |
|
Zadomowienie
|
Dobry wieczór
od wczoraj jestem u rodziców i nie mam za bardzo czasu pisać ale na bieżąco was czytam. Będę się teraz mniej odzywać bo w nocy przyjeżdżają siostry i za tydzień mam imprezę rodzinną Do testowania jeszcze tydzień i już nie mogę się doczekać. Ten cykl jest inny, nic mnie nie kłuje, nic nie boli, nie robiłam za bardzo testów owu, nie wsłuchuje się tak w organizm. Zobaczymy co z tego wyniknie. Ale nie nastawiam się za bardzo na pozytyw bo ️ było tylko raz w okolicach owu. Cytat:
![]() Angel coś tam prześwituje jak u Nurka. Trzymam kciuki żeby się pokazała mocna ta druga kreska. A jak się przyglądałaś to widziałaś tam coś czy biel biała? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4509 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. I dla mnie pozytyw to ma być kreska bez wątpliwości. No nie wiem, zobaczymy. Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#4510 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4511 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Chciałbym w tym miesiącu zobaczyć wreszcie dwie krechy.... Wysłane z mojego CAM-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#4512 |
|
Wtajemniczenie
|
Dorotka przykro mi ze @ przyszła..
![]() Angel, voice póki nie ma @ jet nadzieja Zajrzałam z ciekawości do galerii i znalazłam fotke swojego testu z 10dni po owu. Wtedy myślałam, ze jest negatywny a to był trafiony cykl. Na drugim zdjęciu test z 12 dpo. 11 nie testowałam Tak w ogole to dzień dobry.😊 Dziś zaczynamy 22 tc 😲 💣 ![]() ale ten czas leci. Musze do dentystki sie umówić, bo oczywiście tradycyjnie w ciąży plomba mi sie ukryszyła 😑 |
|
|
|
#4513 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A to już 18tc ![]() Wczoraj byliśmy na Mamaville i trochę pokupiwalismy. Moja wyprawka robi się coraz większa potrzebuje więcej miejsca w szafie ![]() 1546015985694.jpeg20181230_070127.jpeg Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#4514 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć, no u mnie nadal cisza
. Ale pyszne torty na urodziny przywiozła moja rodzinka! Ja miałam wakacyjny, plaża i morze. Mąż miał beczkę piwa z napisem Łomża. Poza tym mam więcej noży do rzucania w męża także teraz to już statystycznie większa szansa na trafienie .Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4515 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4516 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ---------- Cytat:
Mój TŻ ma dobrze, bo jego jak boli głowa to wystarczy, że się zdrzemnie i po po problemie Chociaż mi ostatnio na ból pomogła... woda ![]() ---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- Dziewczyny w ciąży i po porodzie, czy Wy też miałyście w ciąży takie jakby kołatania serca? Ostatnio często serce mi szybciej bije.. To normalne? Przejdzie kiedyś czy teraz już tak będzie? |
||
|
|
|
#4517 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4518 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Chyba w drugiej ciąży się nie ma takiej bomby na wyprawkę przynajmniej ja nie mam, jeszcze nic nie ogarnięte, ale stwierdzam że mam jeszcze tyyyle czasy . Narazie musimy kupić farby do pokoju dzieci, tż pomaluje i dopiero zwiozę rzeczy po córce i zacznę przeglądać co muszę dokupić Ja w pierwszej ciąży miałam kołatania serce, problemy z oddychaniem ale to pod koniec , konsultowałam z ginem i u mnie to nic poważnego, przeszło po porodzie. Ale zawsze warto sprawdzić u lekarza. |
||
|
|
|
#4519 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#4520 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4521 |
|
Zakorzenienie
|
Hejo
Wpadłam nadrobić ale chyba nie dam rady, jak są jakieś nowe kreski to gratulacje Mała ma już 11 dni, ja się czuję jak jedna wielka chodząca brodawka. I tak też chyba moje dziecko mnie widzi dzisiaj od 5 z nią walczyłam żeby w końcu poszła spać gdzie indziej niż przy cycku no i w końcu sukces, śpi już jakaś godzinę i w końcu mogłam się ubrać położna dziś bedzie, zobaczymy ile ten glut przybrał na wadze i czy w ogóle ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4522 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie mów że jesteś wybrakowana! Nie jesteśmy! Nam też się uda.Cytat:
Wysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
#4523 |
|
Zakorzenienie
|
Jak czytałam w internecie to piszą, że te kołatania są normalne :/ Tak jak AnnLady piszesz, więcej jest krwi i serce musi ciężej pracować, żeby wszystko przepompować. Zapytam dzisiaj (mam prenatalne) o to, może można to jakoś złagodzić :/ Przez to nawet na spacery nie chodzę, bo męczy mnie przejście z pokoju do kuchni i z powrotem, a co dopiero spacer. Niektórzy piszą o ćwiczeniach dla kobiet w ciąży - taaa, jak serce mi tak bije jakby chciało wyskoczyć z piersi jak nic nie robię to przy ćwiczeniach pewnie bym dostała zawału
|
|
|
|
#4524 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny! Dawno mnie tu nie było z racji tego że kolejny 9 cykl się nie udało i trochę zwatpilam. W najbliższy piątek mąż idzie na badania nasienia- więc zobaczymy jaki będzie wynik. Powiedzcie mi proszę czy któraś z Was stosowała mieszankę ziół Ojca Sroki nr 3 na płodność i jeżeli tak to z jakim rezultatem?
|
|
|
|
#4525 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zobaczymy niedługo dwie kreski na pewno. Cytat:
![]() Cytat:
Co do bólu głowy to też od razu muszę wziąć tabletkę bo jak się rozkręci to jest dramat. Ale przez ostatni miesiąc chyba tylko raz bolała mnie głowa gdzie zazwyczaj zmagałam się z bólem przez nawet 10 dni w miesiącu Obstawiam, że to zasługa suplementacji magnezu i zmiany diety.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||||
|
|
|
#4526 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na szczęście okazało się że ten dodatkowy skurcz nie jest groźny wystarczyło brać tylko magnez i na tym się zakończyło, nie dostałam żadnych leków. W sumie mam jeszcze skontrolować po ciąży za jakiś czas jak to się teraz układa ale ogólnie jest okej. Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#4527 | ||
|
Zakorzenienie
|
Zrobiliśmy zaliczkę na wózek i możemy kupić w cenie targowej w wakacje żeby gwarancji ni tracić.
Do tego rożek i spiworek z La Millou, kocyk z La pampuch i aspirator katarek. I prawdopodobnie wybraliśmy fotelik tylko trzrba sprawdzić czy pasuje do mojego samochodu. Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
#4528 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem po badaniach
![]() U dzidziusia wszystko ok i na 80% będzie to chłopiec
|
|
|
|
#4529 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4530 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:10.

Nic nie rob. Moze tamte krwawienia były spowodowane tym tabletkami. Teraz karmisz to @ nie ma. Ja bym się raczej nie przejmowała.

testy spakowałam i schowałam na dno szafy, nie mogę na nie patrzeć. Najgorsze jest to, że chyba sama sobie wykrakałam to, że będzie mi ciężko zajść w ciążę. Czuję się taka wybrakowana.

Do testowania jeszcze tydzień i już nie mogę się doczekać. Ten cykl jest inny, nic mnie nie kłuje, nic nie boli, nie robiłam za bardzo testów owu, nie wsłuchuje się tak w organizm. Zobaczymy co z tego wyniknie. Ale nie nastawiam się za bardzo na pozytyw bo
️ było tylko raz w okolicach owu. 
. I dla mnie pozytyw to ma być kreska bez wątpliwości. No nie wiem, zobaczymy.
. Chciałbym w tym miesiącu zobaczyć wreszcie dwie krechy.... 

.
zobaczymy niedługo dwie kreski na pewno.