|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Karwia...?
Co myślicie o Karwii? Może któraś tam była?
..bo właśnie zarezerwowałam pokój dla siebie i mojego chłopaka ale oczywiście rodzice zaczęli mówic, że może lepiej do Jastrzębiej pojedźcie? :/ Pokój mi się podoba (ma łazienkę, TV i ma madne mebelki) ...już sama nie wiem... mam jeden wielki mętlik w główce
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Re: Karwia...?////chlipppppp
jejku jak czytam takie posty to mi się łezka w oku kręci
![]() ![]() dolly zycze ci cudownych wakacji napewno bedzie pięknie ![]() a w Karwii nigdy niebyłąm wiec niestety nie moge ci pomóc ale moze inne wizazanki cos doradzą ![]() buziakiiiiii |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Re: Karwia...?
Cześć byłam tu i tu, bardziej podobało mi się w Karwi, bliżej natury, mniej dzieciaków z kolonii
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Zgadzam się w 100%
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Olunia... dziękuję, mam nadzięję ża będziemy się świetnie bawić
![]() No to teraz jestem już spokojna.... dwa głosy za Karwią to bardzo dobrze ![]() Buziaki
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Byłam w Karwii przez chwilę, nienajlepsza pogoda była, a ja wściekła na dodatek....Mimo, że źle mi się kojarzy- jest fantastycznym miejscem na wypoczynek. Myślę, że w Jastrzębiej byłby większy tłok...No ale zależy kto co lubi. Miłych wakacji.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Dot.: Karwia...?
a czy ktoś mógłby polecić konkretny nocleg w Karwii?
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
W Karwi jest duzo roznorodnych pensjonatow i o roznych cenach. Mieszkalam w Pensjonacie
Agawa tel 605 367 402 bezposrednio do wlascicieli. Jest: duzy pokoj osobno zbiorowa kuchnia lodowka pokojik dziecinny parking dla kazdego plac do grania w siatkowke duzy obszar zieleni grill blisko do plazy w czerwcu placilismy 26zl od osoby uwazam ze tanio poniewaz parking byl wliczony , nic nie doplacalismy Bardzo polecam szczegolnie mama z dzieciakami Urocze miejsce czysta plaza, szum morza i zapach lasu sosnowego. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
bardzo dziękuję za wskazówkę
![]() ceny w lipcu i sierpniu są zapewne wyższe, tylko pytanie o ile .. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
![]() ![]() ![]() Wlasnie wrocilam z Karwi, wczoraj byla super pogoda. Moje stopy i dlonie ktore moczylam w Baltyku, budujac piaski az odrzyly. Czuje sie 10 lat mlodsza, az nie mam ochoty wracac do pracy. A juz mozna dostac kwatere od dwudziestu kilku zlotych. A wspomnienia masz na cale zycie bo co roku jest inaczej ale za sciana mialam tych samych sasiadow co wczesniej, morze zabiera wydmy, jest bank i bankomat, wiecej straganow. W niedziele bylismy w cyrku w Karwi 30 zl od osoby a za dzieciaki do 3 lat za free. Przed pojsciem do cyrku zrobilam ta fotke na plazy. Zobaczcie jaka czysta i szeroka i nawet bezludna. ![]() ![]() Dodaje fotke z grzybami ktore zbieralismy w lesie km za Karwia, |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Lato 2008
Plaza karwia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:48.