![]() |
#151 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Chcę być mamą - ploteczek część II :)
Cytat:
---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ---------- Co tu dziś tak cicho? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#152 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
Zadomowienie
|
Ja musiałam się zdrzemnąć. Słaba jestem trochę. Gin mi odpisała że nic niepokojącego w wyniku nie ma więc trzymamy się tego co ustaliliśmy na wizycie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#155 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czy któraś z Was w najbliższym czasie testuje? Bo coś mi się tak wydaje, ale nie pamiętam kto ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#156 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Zakorzenienie
|
Hejo, wpadłam się przywitać ostatnio mam mało czasu, ciagle coś jest do zdobienia.
Ania pierwszy dzień po dłuższym wolnym zawsze ciężki, powinien on być luźny żeby móc powoli wkręcić się w prace po przerwie. Malutka cieszę się że poki co wszystko w porządku i trzymam kciuki za kolejną wizytę. Aa ktoś pytał czy strajkuje, otóż nie bo pracuje w prywatnym przedszkolu. Bellina też lubię biegać, powoli wracam, bo przez zimę nie biegałam i wprawiam sie na nowo, póki co robie marszo-biegi. Co za sen miałam, masakra.... śniło mi się że moi sąsiedzi się spalili i jeszcze później niosłam ranne dziecko. Cały czas mi to w głowie siedzi... Spokojnej nocy wam życzę.
25.01.2008 ![]() ![]() Ważne rzeczy nigdy nie przychodziły łatwo. Dlatego były ważne. Początkująca scraperka ![]() Zapraszam https://www.instagram.com/w_chwili_luzu/ https://www.facebook.com/W-Chwili-Luzu-122769098281801/ Edytowane przez KarolaKG Czas edycji: 2019-04-08 o 20:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#158 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dzień dobry ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Zakorzenienie
|
Ale koszmarny sen miałaś! A ja znowu po dziwnych snach na drugi dzień szukam w senniku znaczników co on mógł oznaczać i później tez dużo myślę po tym co przeczytałam i kalkuluje..
Dzień dobry i ja sie witam z kawusia w łóżku. Czytam sobie książkę. Ciekawe ile ten strajk potrwa..na razie wzięłam opiekę do środy. Później jak coś babcia będzie mieć zajęcie.. echh. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry,
też jestem ciekawa ile ten strajk potrwa. Miłego dnia wam życzę.
25.01.2008 ![]() ![]() Ważne rzeczy nigdy nie przychodziły łatwo. Dlatego były ważne. Początkująca scraperka ![]() Zapraszam https://www.instagram.com/w_chwili_luzu/ https://www.facebook.com/W-Chwili-Luzu-122769098281801/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#161 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry 😊
Ja od kilku dni mam też niedobre sny... Słyszałyście, że zbliża się arktyczne powietrze? ---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- Apropo zbliżającego się zimna, Dzasta mam nadzieję że ubierasz się ciepło 😊 kiedy to w czwartek z tego co kojarzę? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#162 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczynki
![]() Jak miło, że o mnie pamiętacie ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#164 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jeśli byście się zdecydowali to jak długo trwają przygotowania do in vitro? Myślę że Tz na pewno się zgodzi ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#165 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#166 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Na pewno się jakoś dogadacie. Jeśli dobrze rozumiem, to chodzi o to aby nie oddawać żadnego mrozaczka do adopcji. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#167 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#168 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mam chyba takie same rozkminy jak Twój tż. Może być 6 zarodków,a może nie być żadnego. Ja nie umiem sobie tego wyobrazić, że komuś oddam nasze dziecko, dużo o tym myślę ostatnio... Z drugiej strony może nie być co oddawać. Myślę, że na spokojnie trzeba się oswoić z tematem. A może akurat będzie po myśli tż i będziecie mieć piękną gromadkę , no chyba, że ta ewentualna 6 to dla Ciebie za dużo i musicie wypracować kompromis ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#169 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ja non stop śpię, chwilę coś porobie np przy kompie i zbiera mnie sen, i tak dzień i noc, coś energii nie mam, mam nadzieję że u kropka wszystko ok i mu to potrzebne ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
Zadomowienie
|
Malutka organizm teraz tworzy nowe życie, a to ciężka praca dlatego jesteś taka zmęczona 😊 na pewno wszystko jest w porządku 😊
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#171 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny czy któraś z Was miała może problem ze znacznie przekroczonym poziomem DHEA? Wizytę u Endo mam dopiero za kilka dni...
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry z rana
![]() Dobrze, że już środa. Nie mogłam zwlec się z łóżka ![]() Malutka ja też jestem dobrej myśli i wierzę, ze u was będzie dobrze ![]() Miłego dnia ![]()
25.01.2008 ![]() ![]() Ważne rzeczy nigdy nie przychodziły łatwo. Dlatego były ważne. Początkująca scraperka ![]() Zapraszam https://www.instagram.com/w_chwili_luzu/ https://www.facebook.com/W-Chwili-Luzu-122769098281801/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Wtajemniczenie
|
Witam się i ja z rana z kawką w pracy
![]() Karolcia też dziś miałam problem ze wstaniem ![]() Malutka to, że jesteś senna i czujesz zmęczenie to jest naprawdę bardzo dobry objaw ciąży. Większość dziewczyn tak ma. Wiem bo czytam fora i mam koleżanki, także wrzucamy na luz Kochana ![]() W dużym skrócie to doktor kazał mojemu powtórzyć dwa badania w innej klinice i zapewnił, że wynik będzie inny bo nie jest stały i się zmienia. Powiedział, że te wyniki są lepsze niż te z przed inseminacji. Zapytałam wprost o IUI to on by robił in vitro. Dodał jeszcze że widząc mnie w poczekalni był pewny, że przyszłam w ciąży. Raczej nie daje szans na powodzenie IUI. Jak dobrze, ze szłam na ten monitoring przygotowane na te słowa ![]() Aniu u Was się uda naturalnie. Nie wiem czemu, ale mam przeczucie, że przyczynę wyeliminowaliście w postaci polipów ![]() Bellina co tam u Ciebie Kochana? ![]() ---------- Dopisano o 07:25 ---------- Poprzedni post napisano o 07:24 ---------- Rarita niestety nie pomogę, chyba nawet tego nie badałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
---------- Dopisano o 07:42 ---------- Poprzedni post napisano o 07:40 ---------- Rarita też nie robiłam takiego badania, niestety nie pomogę U mnie dużo pracy i jestem bardzo zmęczona. Było spokojnie i tu raptem bum. ---------- Dopisano o 07:43 ---------- Poprzedni post napisano o 07:42 ---------- Trzymam kciuki za decyzje dotyczące in vitro. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
Wtajemniczenie
|
Uuu Marcja współczuję. Po pracy spróbuj odpocząć, może nawet się zdrzemnąć to zregenerujesz siły
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry dziewczynki. A ja jeszcze dzis wolne mam, jutro juz do pracy. No A strajk dalej trwa..kiedy to się skończy?! Moje dziecie juz się upomina kiedy pojdzie do szkoły
![]() Ania, to dobrze się nie rozkrecilas w pracy A już wolny dzionek, masz czas na dobre wdrożenie sie i wejście na dobre tory. Malutka, dobry objaw, twój organizm potrzebuje snu i odpoczynku, korzystaj ![]() Rarita, nie pomogę. Karola, ja juz sie boje jutrzejszego wstawania, na wolnym śpiocham do bitej 8 a do 10 lenistwo łóżkowe. Właśnie sobie leżę i oglądam tv. Wiedząc że na dworze taka zimnica to nie chce mi sie wstawać. Dzasta, trzymam kciuki żeby wszystko było zdecydowane na plus. Ciężkie decyzje do podjęcia ale wierzę że sie uda. A ja mam ciche dni z mężem.. troszke sie popsztrykalismy. Dni plodne A on wyjechał na wyjazd służbowy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez Beellina Czas edycji: 2019-04-10 o 08:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Rarita ja też nigdy tego nie badałam, także niestety nie pomogę ![]() Dzasta trzymam kciuki żeby wszystko się ułożyło, ciezki czas teraz dla Ciebie i Tzta, wysyłam dużo siły! Marcja to po pracy jakiś relaks i ładowanie baterii się należy, może lampka wina, gorąca kapiel? ![]() Belina o widzisz dziecku już się tęskni za szkołą, pieknie ![]() Ja obstawiam ze strajk będzie do końca tygodnia ![]() Ciche dni z Mężem miną, nie ma co się kłócić o takie rzeczy, na pewne rzeczy nie mamy wplywu ![]() Ja też dalej leżę w wyrku, no power ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
Wtajemniczenie
|
Dzięki dziewczyny za odpowiedzi, widzę że nikt nie badał a u mnie było w pakiecie diagnozowania niepłodności więc sądziłam że to takie standardowe badanie. No nic, poczekam do wizyty, może nie ma to aż tak dużego wpływu na płodność...
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#179 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ---------- Cytat:
Dzasta ja tam wcale nie jestem taka pewna czy się uda. Muszę dopytać gin o wynik dotyczący endometrium. Ja myślę, że u nas składa się kilka rzeczy, te polipy które zasłaniały ujście prawego jajowodu na pewno też no i nasienie było dużo gorsze nadające się tylko do inseminacji. Teraz nasienie się poprawiło, polipów dużych nie ma, ale zostały te malutkie w macicy, które mają być leczone farmakologicznie. Ponadto ja mam jakieś takie wewnętrzne strasznie niemiłe przeczucie, ze moja pierwsza ciąża się źle skończy...nie wiem dlaczego, ale siedzi mi taka myśl w głowie. Na Maltę lecimy ![]() ---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ---------- Marcja oby siły przybyły ![]() Bellina to spróbujecie przed wyjazdem męża ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Wtajemniczenie
|
Rarita kiedy masz wizytę u lekarza? Aniu mimo wszystko wierzę, że Wam się uda bez in vitro. Naturalnie lub przez inseminację. Po laparoskopii naprawdę zwiększają się szanse na zajście w ciążę, a leczenie farmakologiczne ma sprawić, że te mniejsze polipy się wchłoną dobrze rozumiem? Ooo Malta super super i jeszcze raz super
![]() Edytowane przez Dzasta11 Czas edycji: 2019-04-10 o 11:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:28.