|
|
#331 |
|
Żona Gargamel
|
Dot.: Mamy majowe 2019 - część V
Bodziak, spodenki, kocyk, czapeczka
Zakładam że już ciepło będzie Moja znajoma rodzi też w maju. Jej mąż nie dostanie ani dnia wolnego, nie ma mowy o żadnym okolicznościowym, tacierzyńskim czy L4. Dlaczego? Bo pracuje u teścia, który takich wymysłów "nie uznaje", u niego jedyna opcja na urlop to zaklepane wczasy raz do roku bądź umieranie. Z rodziną najlepiej wiadomo gdzie... ![]() Wysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#332 | |
|
Zakorzenienie
|
Zależy jaka będzie pogoda, na ten moment ciężko to przewidzieć, bo zmienia się z dnia na dzień
![]() Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#333 |
|
Zakorzenienie
|
Też jeszcze nie wiem w co, zobaczymy jak temperatury urosną. Na pewno bodziak
a reszte się zobaczy Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#334 |
|
Dostojna peema.
|
Smerfetka, przyjemniaczek z tego teścia xD
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#335 |
|
Zakorzenienie
|
Smerf paranoja jakaś. Na miejscu gościa bym się chyba zwolniła
przecież teść łamie prawo. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ---------- Na wyjście body kr, pajac, czapeczka i kocyk Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#336 |
|
Wtajemniczenie
|
Moja mini podusia do karmienia jest gotowa 😁Screenshot_20190411-153818_Gallery.jpg
|
#337 | |
|
Żona Gargamel
|
Cytat:
No ale - RODZINA przecież, nie można taty na lodzie zostawić!! Wysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#338 | |
|
Kocia i psia mama :)
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#339 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja mam naszykowane juz ciuszki na wyjscie, wisza w szafie. Dzis dostalam 2 paczki z uzywanymi ubrankami i jestem zachwycona. Za grosze mam rzeczy ktora wygladaja serio jak nowki. Po prostu wow.
“You can spend minutes, hours, days, weeks, or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened... or you can just leave the pieces on the floor and move the fu.k on!” |
|
|
|
#340 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam też większość używanych i też naprawdę nie widać po nich ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#341 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
także jak dla mnie temat do omówienia z lekarzem, a w drugiej kolejności ze szpitalem.Cytat:
Ja w takim razie "urodziłam" SL....siłami lekarza...
|
|
#342 |
|
Raczkowanie
|
Elsabel, wszystkiego najlepszego dla Ciebie. Spełnienia marzeń i zdrowej, ślicznej dzidzi.
Cały dzień chodzą za mną truskawki, chyba przejdę się do tej biedry. Pytanie czy jakaś cieplejsza kurtka się na mnie zapnie, bo u nas straaaasznie zimno. |
|
|
|
#343 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pani sobie nie dodaje. Miałaś wydobyciny Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
|
|
#344 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=e60e5454b131baabfef11f4 156e093bc04f95d5e_5ebdcd7 25ac57;86696947]
![]() ![]() Już leżę, swoje zrobić trzeba, bo kto zrobi, no nikt [/QUOTE]mam to samo, przecież ktoś zrobić musi, to i tak odpoczynek hehe ![]() Cytat:
ale to tak samo jakby miała zaplanowaną i umówioną cc- też mogłoby ją złapać kilka dni wczesniej i ta sama sytuacja. Serio myślicie,że to,że ma się termin cc oznacza,że na pewno się do niego dotrwa? ![]() Mam koleżankę,która miała 2 cc planowane i w obu przypadkach zaczęła rodzić wcześniej ![]() Cytat:
dobrze,że jesteś zadowolona ![]() biorę zarówno zestaw body długi rękaw+spodenki, kombinezonik i pod niego body z krókim, no i bluzę i kocyk
|
|
#345 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
“You can spend minutes, hours, days, weeks, or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened... or you can just leave the pieces on the floor and move the fu.k on!” |
|
|
|
|
#346 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ten znajomy ma normalną umowę o pracę?Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#347 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam 90% wyprawki używane i się tego nie wstydzę
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#348 | |
|
Dostojna peema.
|
Cytat:
co do używanych rzeczy to ja mam dla dzieciaka chyba z 95% używanych ciuchów i nie tylko się tego nie wstydzę ale jestem dumna, że taka fajna gardeobe mu skompletowałam za grosze mam też kilka nowych rzeczy ale to prezenty. Z używanych innych rzeczy to mam bujaczek tinylove i wanienke, nie wiem jeszcze jak będzie z kokonem. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#349 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dzieki Lilly w ogole nawet nie sa sprane kolory, az napisalam do dziewczyny mega mila wiadomosc z podziekowaniami ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
“You can spend minutes, hours, days, weeks, or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened... or you can just leave the pieces on the floor and move the fu.k on!” Edytowane przez Misha_ Czas edycji: 2019-04-11 o 16:45 |
|
|
|
|
#350 |
|
Zakorzenienie
|
o rzesz ty podła kobito, ktura śmie siem nazywać madkom! muj bombelek siem urodził najlepsiejszym sposobem, a ty tak muwisz, poniewasz zazdrościsz! oby ciem Bozia pokarała chorom piersiom z zastójem!
|
#351 |
|
Konto usunięte
|
Sg, mi dr mówiła, że póki nie urodzie to dieta, więc biorę trochę dozwolonych produktów i trochę nie.
Ja jeszcze nie przygotowywałam nic na wyjście. Ale pewnie czapka, body, polspiochy i cienki kombinezon plus wrzucę kocyk, a potem się zobaczy jaka pogoda będzie. |
|
|
|
#352 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ja tesz jezdem madkom ktura òrodzila dziecko przes cesarkę i fcale nie muf rze nie jestesmu normalnymi madkami bo my tesz òrodzilysmy tylko nie tak jak wy i w ogule nie masz prawa tak muwic bo ja kcialam òrodzic normalnie a moja curka nie hciala się tak òrodzic!!! A ja prubowalam i miałam skòrcze i wiem co to skòrcze bolesne o! ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego Moto Z2 Play przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#353 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() O hesuuuuWysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 16:57 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ---------- Madka madce madkommm Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
|
|
#354 |
|
Rozeznanie
|
Ja podobnie, większość używana w tym trafiły się nówki z metkami
kupiłam chyba 1 pięciopak nowy i jakieś 2 inne sztukiWysłane z mojego Redmi 6A przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#355 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie nastawiam gar rosołu... Muszę no musze to zjeść
![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
|
#356 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#357 | ||
|
Żona Gargamel
|
Cytat:
![]() Cytat:
Jak będzie większa i ubranek się nie będzie wymieniać co chwilę to dostanie nowe Wysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
#358 |
|
Konto usunięte
|
Mąż wraca dzisiaj
![]() Ja zrobiłam znowu leczo, bo pyszne, bo mogę dużo zjeść i cukier niski, no same plusy. A po porodzie jadę w drodze do domu do maca na hamburger i czekoladowego shake ![]() Dzisiaj tylko chodzę i podjadam. Zjadłam 2 śliwki i po 1 h miałam cukier 111, mniejszy mam po cieście. |
|
|
|
#359 |
|
Raczkowanie
|
Pytanie do dziewczyn co są blisko terminu.
Jak ruchy Waszych maluchów w brzuchu? Dzisiaj jestem zestresowana, bo mała mało się rusza. Ja mam mdłości, w ciagu dnia ból jak na okres teraz juz nie. Brzuch mam twardy . Sprawdzałam tętno detektorem, to jest ok, serduszko bije miarowo. Nie wiem czy dzieci juz w 37, 38 tyg słabo sie ruszają czy jednak coś jest na rzeczy. Nie pamietam juz. Nie wiem czy dzwonić do szpitala czy czekać na ruchy. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#360 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:53.

a reszte się zobaczy 

kupiłam chyba 1 pięciopak nowy i jakieś 2 inne sztuki