|
|
#541 | |
|
Kocia i psia mama :)
|
Dot.: Mamy majowe 2019 - część V
Cytat:
u mnie zawsze jak jest rzyg to zawsze ale to ZAWSZE na podłodze dębowej! Nigdy na płytkach. Albo jeszcze ja narożniku. Ostatnio po nocy miałam na podłodze dębowej w salonie i nie wiem, które to zrobiło. Stwierdziłam że muszę kamerkę zainstalować aby wiedzieć kogo opierdzielić ![]() Takie są prawa fizyki chyba, rzyg zawsze na dywan, podłogę lub łóżko a kanapka jak spada na podłogę to masłem do dołu |
|
|
|
|
#542 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja Niedobra Kota ( już jej niestety nie ma z nami) też upodobała sobie jedno miejsce na siku. Ok, przedstawiłam jej kuwetę, nie ma problemu. To ta kuwetę odsuwała i na podłogę ;/ ale w końcu przestała, też nie trwało to długo. Uf położyłam się. Tz wziął młodego na spacer, ja chwilę poleżę, chłopaki wrócą i jedziemy do znajomych. Moze jak chwilę odpocznę to jeszcze gofry machnę żeby zawiezc, bo mam pół ciasta ze wczoraj. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#543 |
|
Żona Gargamel
|
To moje psy jak im się bardzo chce na podwórko a się ich nie wypuści to idą do łazienki
![]() Wysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#544 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale akcje "okołobrzuszne" mnie oszczędzają, czasem tylko brzuch twardszy jak coś porobię, ale nie jest to uciążliwe/ bolesne/ Spojenie łonowe mnie nie boli,pachwiny też nie. Jak będę rodzić, to pewnie wszystko na raz i wtedy umrę z bólu!
|
|
|
|
|
#545 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mamy nowy i zapobiegawczo musze klasc koce, mimo tego ze nienawidze kocow na sofach, kojarzy mi sie to ze staruszkami ![]() Wiecie mam to gdzies, wywabilam plame odplamiaczem i proszkiem. Ten dywan i tak za miesiac musi isc do prania bo bedzie wygladal tragicznie. W ogole nie polecam dywanika z ikei w paski, to dziadostwo moze ladnie w katalogu wyglada ale na pewno nie jest do mieszkania! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
“You can spend minutes, hours, days, weeks, or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened... or you can just leave the pieces on the floor and move the fu.k on!” Edytowane przez Misha_ Czas edycji: 2019-04-12 o 16:18 |
|
|
|
|
#546 | |
|
|
Cytat:
![]() Dziewczyny w Biedronce super promocja na Pampersy. Za 144 sztuki (4-8 kg) zapłaciłam 52 zł. Edytowane przez lilianna90 Czas edycji: 2019-04-12 o 16:24 |
|
|
|
|
#547 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pierwsza ciążę znosiłam o niebo lepiej, naprawdę, i powiem ci że poród marzenie. Teraz zobaczymy jak będzie, ale też się nie nastawiam ani tak ani tak. Ale skoro mnie tak przeczolgało to może wynagrodzi porodem ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#548 | ||
|
Zakorzenienie
|
Trzeba polubić ból... Ja jak coś boli to. Się cieszę bo tu rusza akcja tu szyjka zmiękcza. Tu coś. To dobry ból zazwyczaj. Niech się dzieje! Tak samo porodowy! Dobry ból który przybliża nas do końca!
No chyba że plecy... To ujnia. Cytat:
Cytat:
nigdy nic mnie nie zabolało!Poród też za bardzo nie... ![]() Zobaczymy jak to będzie. Wywoływanie znam. Super szło. A tu nie wiem ile h przede mną do rodzenia.. W ogóle powinnam się znów witać. Wstałam z 3-4h drzemki... To jakiś szał bo ja nigdy w dzień nie śpię... Przy noworodu i niemowlaku mi się nie zdarzyło! Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
|
|
#549 | |
|
Żona Gargamel
|
Cytat:
![]() Btw mam nadzieję że mojemu dziecku wystarczą Dada Wysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#550 |
|
|
No właśnie ja kupiłam te Pampersy bo cenowo wychodzi tyle samo co Dady.
|
|
|
|
#551 |
|
Dostojna peema.
|
Smerfetka, mi ostatnio para młodych rodziców powiedziała, że Dada najlepsze, nie żaden Pampers itp. A nie wynika to u nich z oszczędności tylko serio tak uważają.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#552 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Podpowiem tylko że Dada jest większa od rossmana tych fitandfun i mój nosił 1 dada 2 dada 3baby dream 3 dada 4 babydream ![]() 4 dada/4+ babydream Teraz dalej babydream mmm Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
|
|
#553 |
|
Zakorzenienie
|
Bierzecie do szpitala butelkę dla dziecka?
Wysłane z mojego Nokia 7 plus przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#554 |
|
Wtajemniczenie
|
Z tymi pampersami to jest dziwna sprawa, bo pomijajac alergie kazdy rodzic ma inne zdanie. Czytam 5 pozytywnych opinii o rossmannowskich i pozniej 5 ze tragedia. Nie wiem z czego to wynika.
“You can spend minutes, hours, days, weeks, or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened... or you can just leave the pieces on the floor and move the fu.k on!” |
|
|
|
#555 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Inna kwestia to miękkości, tych gumeczek, zapachu, rzepów/rzep?, chłonności, długości, szerokości Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#556 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(tzn u mnie. Znam Laski które pompuja) Cytat:
Dzieci też więcej mniej się ruszają, śpią na plecach brzuchu otp... Chłopcy i dziewczynki też inaczej sikaja ![]() Trzeba samemu znaleźć może malutkiej rosman nie podejdzie. Zobaczymy Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
|
|
#557 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
“You can spend minutes, hours, days, weeks, or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened... or you can just leave the pieces on the floor and move the fu.k on!” |
|
|
|
|
#558 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie. Laktatora też nie. |
|
|
|
|
#559 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak komuś się tak zaczyna historia to jest niezadowolony plus są serię pampersow. Plus zmiany designu itp. To o pampers takich jakiś delikatnych było głośno jakiś czas temu (wśród matek oczywiście) że zmienili coś tam i stare kupować, nowe koszmar... A opinie w necie o tym samym produkcie są Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
|
|
#560 |
|
Zakorzenienie
|
Mam jeden rożek chyba za mało, nie? Bo jak się ubrudzi... Dokupić? Może śpiworek?
|
|
|
#561 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#562 | ||
|
Dostojna peema.
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#563 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też mam jeden rożek i nie kupuje więcej. Dzieciak nawet jak ufajda to jest wiosna, lato, raz dwa wyschnie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#564 |
|
Wtajemniczenie
|
A mamusie chlopakow przykrywacie czyms fjutka na czas przebierania pampka zeby was lub otoczenia nie zasikal?
|
|
|
#565 |
|
Zakorzenienie
|
Eceea ja bym drugiego nie kupowała, nawet bez żadnego da radę.
Ale się czuję do doopy. Brzuch jak skała, jeszcze młoda się tłucze i wypycha te swoje kościste odnogi, normalnie bez litości. Aż się zryczałam ![]() I jeszcze tż poszedł balować, a do syna przyszedł kolega na noc, nie mieliśmy jak odmówić, a tak mnie irytuje ten dzieciak, no jak mało który. Głośne to takie i nic innego go nie interesuje niż gry, na dwór nie wygonisz. Ciężki wieczór przede mną... |
|
|
|
#566 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#567 |
|
Żona Gargamel
|
Właśnie koleżanka mi ostatnio powiedziała że jej córka takie wrażliwe pupsko ma że tylko Pampersy
Ale zazwyczaj słyszę że ludzie używają Dady czy tam tych z LidlaWysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#568 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#569 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ale fakt, też zależy od częstotliwości przewijania ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#570 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() its all about penis! Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ---------- Ja mam 2 rożki. Rożek można z byle koca zawinąć. Jak maluch soi bez ruchu to się ani o cm nie odkopie Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:51.

u mnie zawsze jak jest rzyg to zawsze ale to ZAWSZE na podłodze dębowej! Nigdy na płytkach. Albo jeszcze ja narożniku. Ostatnio po nocy miałam na podłodze dębowej w salonie i nie wiem, które to zrobiło. Stwierdziłam że muszę kamerkę zainstalować aby wiedzieć kogo opierdzielić 
moja Niedobra Kota ( już jej niestety nie ma z nami) też upodobała sobie jedno miejsce na siku. Ok, przedstawiłam jej kuwetę, nie ma problemu. To ta kuwetę odsuwała i na podłogę ;/ ale w końcu przestała, też nie trwało to długo. 
! My mamy ten sam tp a ja się czuję jak staruszka. Teraz padam.na pysk, normalnie oczy mi się zamykają a uwaga, posprzątałam, nawet jedynie ogarnęłam sypialnie. I wstawiłam pranie, i rozwiesilam. Koniec.
mamy nowy i zapobiegawczo musze klasc koce, mimo tego ze nienawidze kocow na sofach, kojarzy mi sie to ze staruszkami
pierwsza ciążę znosiłam o niebo lepiej, naprawdę, i powiem ci że poród marzenie. Teraz zobaczymy jak będzie, ale też się nie nastawiam ani tak ani tak. Ale skoro mnie tak przeczolgało to może wynagrodzi porodem 

ale fakt, też zależy od częstotliwości przewijania