|
|
#751 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy majowe 2019 - część V
Grejpfrutowa
zostaw ten wózek, ja w takich chwilach odpuszczam temat kompletnie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#752 |
|
Zakorzenienie
|
No to dziewczyny pakujcie się na wszelki wypadek jednak już teraz
|
#753 |
|
Zakorzenienie
|
....
|
#754 |
|
Wtajemniczenie
|
A matko motyl!!! Sciskaj nogiiii!!!!
Wlasnie widzialam na insta https://www.rp.pl/Spoleczenstwo/1904...-lozeczek.html czyli jak nie ufac materialom wokol buzi malego dziecka. Fishef price wycofuje swoje lozeczka Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
“You can spend minutes, hours, days, weeks, or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened... or you can just leave the pieces on the floor and move the fu.k on!” Edytowane przez Misha_ Czas edycji: 2019-04-13 o 22:26 |
|
|
|
#755 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ojojojjj motyl, czo to się narobiło????!! to juuuuż??
|
|
|
|
|
#756 |
|
Zakorzenienie
|
Kciuki! Ktoś musiał być pierwszy
![]() Ale mi stracha narobiłaś, cały dzień mam okresowe Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#757 |
|
Zakorzenienie
|
:/
|
#758 |
|
Zakorzenienie
|
Magda tfu tfu wypluj to! W pewnym momencie wprawdzie powiedziała,ze pewnie będziemy ciąć,ale po konsultacji z innym lekarzem się zreflektowała
![]() ---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ---------- Ale dobrze mieć wszystko spakowane i gotowe,gdyby nawet trzeba było pojechać do szpitala na chwile polezec
|
#759 |
|
Zakorzenienie
|
Motylek to magnez, sterydy i leżenie w szpitalu aż do donoszonej pewnie?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- Nie wiem czemu myślałam, że ty z początku maja Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#760 |
|
Rozeznanie
|
Motyl zobaczyłam zdjęcie i mnie ciarki przeszły. Dawaj znać co i jak. Pojechałaś przez skurcze ??
|
|
|
|
#761 |
|
Zakorzenienie
|
Magda no twardnienie brzucha miałam konkret,chociaż skurcze się nie pisały.ale od jakichś dwóch godzin bardzo mocno mnie kulo przy bliźnie,jak nigdy.na badaniu na samolocie
Jak dotykała to po prostu przeeeeebol.w dodatku powiedziała,ze młody jest bardzo nisko...no i powiedziała,ze jeszcze Zobaczymy na usg,ale pewnie będziemy dzisiaj ciąć....zawał Na miejscu,35t0d..... to jej mówię,ze jeśli by się dało to Zaczekajmy,bo mam z tymi zatokami,katar i kaszel i po cc będę mieć tragedie.uznala,ze wezwie do usg jeszcze drugiego lekarza no i wszystko wyszło idealnie - wody,łożysko,przepływy, młody 2200 g,tylko,ze nisko.i ze bardzo boli na dole...uznali,ze to może być od tego Kaszlu,ze wezwa do mnie internistę,dadzą magnez,steryd i będziemy obserwować.takze mam nadzieje,ze to pomoże a ja się wyleczę i dotrwam... ---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- Magda no bo ja mam cc 7/8 maja umówione,wtedy co ty.tyle,ze dla mnie to 11/12 śni przed tp:/ ---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- Ale jak zwykle wszyscy tutaj są do rany przyłóż i pustki w szpitalu! Dali mi samej sale,żebym nikomu nie przeszkadzała kaszlem
|
#762 |
|
Zadomowienie
|
Motylku trzymam kciuki żeby się jeszcze udało dotrzymać i żeby wszystko było ok. Przyznam szczerze że ja do końca nie mam torby spakowanej a jestem 37t5d a dziś caly dzień mam to wysokie ciśnienie i też myślałam że już wyląduje w szpitalu. Póki co czekam aż się poprawi.
Kciuki! ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#763 |
|
Zakorzenienie
|
No ja wlasnie miałam już wszystko spakowane i dobrze zrobiłam
|
#764 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie dlatego tak mi się myślało, że ty jak ja i że luz. No, ale skoro młody ok to chociaż tyle dobrze. Byle tylko ci szyjka nie puściła. Ale skoro jesteś w szpitalu to będą to kontrolować. Będzie dobrze
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#765 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze Motyl kciuki żeby jeszcze chwilę mały w brzuchu posiedział! Koniecznie dawaj znać co i jak...ale może przynajmniej ci ten kaszel i zatoki podlecza, zawsze jakaś dobra strona
|
|
|
#766 |
|
Zadomowienie
|
Motyl, trzymaj się
|
|
|
#767 |
|
Dostojna peema.
|
Motyl, trzymam kciuki!!!! Dacie radę! Ale fotka to mnie konkret wystraszyla!
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#768 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zaciskaj nogi. Oddychaj i śpij!! Ja jeydnie myślę żeby jeszcze nie rodzic bo chce mi się spać... Śpij kochana śpij! Na zapas!! Zaczęłam się pakować. Położyłam 5 rzeczy na krzyż na łóżko i zglupialam. Bo wygląda jakby było wszystko co mi potrzebne a wiem że wtedy miałam pełna walizkę... Ehs. Muszę wstawić pranie na pewno znaim skończę się pakować więc do wtorku nie rodze! Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
|
|
#769 |
|
Wtajemniczenie
|
O ja ale wiadomosci😨 tez sie wystraszylam. My prawie tak samo ja tp. na 16.05. Jak widac wszystko sie moze zdarzyc 🤔 torby tez spakowanej nie mam. Zrobie to w nastepnym tygodniu. To teraz bedziesz lezec az sie cos zacznie czy najpozniej do terminu Cc czy wypuszcza cie jeszcze do domu?
|
#770 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
słowo się rzekło a ja chcę żeby mi powiedzieli że wywołują 2 tygodnie przed terminem. Albo jakoś tak. Po cichu liczę że coś mi już w ten poniedziałek powiedzą ale też jakoś się nie nastawiam specjalnie... Tym razem tz jedzie ze mna, bo będzie moja endokrynolog a ona tak szybko gada że jej nie rozumiem. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#771 |
|
Zakorzenienie
|
Motyl, ale się narobiło! Trzymam kciuki za uspokojenie akcji!
Ja walizy nie pakuję, bo nie mam za bardzo gdzie jej trzymać tak w poziomie no ale może jednak wypadałoby coś pomyśleć.
|
|
|
|
#772 |
|
Zakorzenienie
|
Kasia jeśli te bóle ustąpią wraz z wyleczeniem się to mnie puszcza normalnie do domu,bo może to przez to.ale dobrze,niech sprawdzają te bliznę- jestem spokojniejsza.
Właśnie był u mnie przystojny,młody internista a ja taka nieuczesana ;P---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ---------- Już nie wspomnę,ze oczywiście nieogolona jestem,ale pierdziele to.a majtki koronkowe to mam haha
|
#773 |
|
Zakorzenienie
|
Motylku, babo czekaj jeszcze !! Powodzenia mysza, dobrze, że pojechałaś
![]() Wysłane z mojego moto g(6) plus przy użyciu Tapatalka
|
#774 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#775 |
|
Zakorzenienie
|
Motyl, co tam że nieogolona, ważne że bielizna wyjściowa
jakbym ja dziś musiała jechać to jak rasowa hipiska, więc jakby co to chociaż za twoim przykładem złapię koronkowe majtki
|
|
|
|
#776 |
|
Zakorzenienie
|
Motyl, hahaha
Może lubi zarośnięte, masz jeszcze szansę ![]() Wysłane z mojego moto g(6) plus przy użyciu Tapatalka
|
#777 |
|
Wtajemniczenie
|
Zarosniete sa ponoc teraz w modzie 😉👍 no i jeszcze koronka prosze prosze tos sie przygotowala 😁
|
#778 |
|
Kocia i psia mama :)
|
Motyl trzymam kciuki
Walam się już drugą godzinę po łóżku mąż śpi, pies śpi a ja oczy jak pięć złoty
|
|
|
|
#779 |
|
Zakorzenienie
|
Nic się nie można wyspać....ale dzidziusie jak płaczą
Agata nie wiedza.albo coś się naciaga od tego kaszlu i daje taki ból, albo młody coś naciska,albo może jednak coś z blizna...no ale wola dmuchać na zimne Mąż mi przywiezie maszynkę to się coś ogarnę
|
#780 | |
|
Kocia i psia mama :)
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:05.

zostaw ten wózek, ja w takich chwilach odpuszczam temat kompletnie

to juuuuż??

słowo się rzekło
a ja chcę żeby mi powiedzieli że wywołują 2 tygodnie przed terminem. Albo jakoś tak. Po cichu liczę że coś mi już w ten poniedziałek powiedzą ale też jakoś się nie nastawiam specjalnie... Tym razem tz jedzie ze mna, bo będzie moja endokrynolog a ona tak szybko gada że jej nie rozumiem. 
Może lubi zarośnięte, masz jeszcze szansę 
mąż śpi, pies śpi a ja oczy jak pięć złoty