tani podryw?! czyli gwizdy i głupie teksty facetów - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Pokaż wyniki sondy: Czy spotkałyście się z takimi sytuacjami?
tak 192 96,48%
nie 7 3,52%
Głosujący: 199. Nie możesz głosować w tej sondzie

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-08-20, 17:10   #31
Zmijka
Zakorzenienie

Dot.: tani podryw?! czyli gwizdy i głupie teksty facetów

Też mi sie wydaje, ze Pan pracuje na budowie
Zmijka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-20, 17:13   #32
kasientos
BAN stały

pracuje czy nie pracuje..
ale taka prawda...
jeden na 100 robotników nigdy nie zagwizdał albo nie powiedział czegoś do przechodzącej dziewczyny...
a przytoczony przez Ciebie lekarz...
no jeden na 100 gwiżdże do napotkanych przypadkowo dziewczyn...

coś się nie zgadza?
kasientos jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-20, 17:14   #33
Zmijka
Zakorzenienie

Faceci na budowach się nudza i sa w grupie, wiec wieksze prawdopodobieństwo że zagwizdaja
Zmijka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-20, 17:15   #34
kalotinos24
Raczkowanie

Kasientos rzeczywiscie to juz jest przegiecie jak ktos pokazuje srodkowy palec miala szczescie,ze trafila na ok goscia bo u mnie by ja rozszarpali hamstwo pani kolezanki rzeczywiscie przekroczylo granice.
Stary 2008-08-20, 17:19   #35
Lena_20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kalotinos24 Pokaż wiadomość
Kasientos rzeczywiscie to juz jest przegiecie jak ktos pokazuje srodkowy palec miala szczescie,ze trafila na ok goscia bo u mnie by ja rozszarpali hamstwo pani kolezanki rzeczywiscie przekroczylo granice.
rozszarpali..? czyli co by zrobili?

Lena_20 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-20, 17:24   #36
BarbiKena
Raczkowanie

kiedyś parę razy spotkałam się z takim zachowaniem ale to było za czasów gdy jeszcze byłam młoda a na serio to jakoś nie zwracam uwagi, może dlatego że ciągle chodzę zamyślona albo po prostu z kimś gadam po drodze

kiedyś szłam z koleżanką, rozmawiałyśmy i ciągle ktoś nas zaczepiał. jeden facet przechodząc powiedział "ja też", inny "to może się umówimy", "dasz mi swój numer?". później zobaczyłam, że ma napisane na koszulce po angielsku JESTEM WOLNA. dopóki faceci nie zaczęli tak reagować to nawet się nie kapnęłam że ma taki napis a ona też o tym zupełnie zapomniała
BarbiKena jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-20, 17:28   #37
kalotinos24
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Lena_20 Pokaż wiadomość
czyżbyś pracował na budowie? O co Ci w ogole chodzi? I przepraszam bardzo ale ja nie smierdze..
Przepraszam,ale chyba cos jest nie hallo nie znamy sie i nie przypominam sobie zebysmy mowili sobie na ty
Tak pracuje na budowie jestem zwyklym podawaczem cegiel zajmuje sie noszeniem piasku, zamiataniem... ogolnie (dopiero sie ucze fachu rozumie to pani) tak jestem robolem cos w tym zlego jest??? nie rozumiem jakas nagonka panuje... przeciez sie nie gniewam,ze tak ktos do mnie tak mowi tylko cholera mnie bierze i jak slysze i widze wypowiedzi pani ze ci ludzie to to a tamto siamto .
Niech pani spojrzy najpierw na siebie.
Chyba cos jest rzeczywiscie nie tak....
Stary 2008-08-20, 17:28   #38
Hultaj
BAN stały

Na budowach drogie panie to zazwyczaj nie ma pracy, tylko jest, że tak się niezbyt ładnie wyrażę, zapie**al... (Zależy oczywiście, co się robi...). Tak myślę sobie, że nikomu korona królewska z głowy nie spadnie, gdy przechodząc, hm, umili takiemu panu jednemu z drugim, choć na chwilę popołudnie czy poranek...
Hultaj jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-20, 17:35   #39
Lena_20
Zakorzenienie

Cytat:
Przepraszam,ale chyba cos jest nie hallo nie znamy sie i nie przypominam sobie zebysmy mowili sobie na ty
Tak pracuje na budowie jestem zwyklym podawaczem cegiel zajmuje sie noszeniem piasku, zamiataniem... ogolnie (dopiero sie ucze fachu rozumie to pani) tak jestem robolem cos w tym zlego jest??? nie rozumiem jakas nagonka panuje... przeciez sie nie gniewam,ze tak ktos do mnie tak mowi tylko cholera mnie bierze i jak slysze i widze wypowiedzi pani ze ci ludzie to to a tamto siamto .
Niech pani spojrzy najpierw na siebie.
Chyba cos jest rzeczywiscie nie tak....
Oh,niech PAN bedzie łaskaw mi wybaczyć... ()

Tak,Pani wszystko rozumie,ale nie rozumie dlaczego PAN sie jej uczepił jak ona nic na temat robotników złego nie powiedziała..? Coś sie PANU pomieszało.. PAN jest chyba troche przewrażliwiony..

Stary 2008-08-20, 17:42   #40
kalotinos24
Raczkowanie

To jest bardzo ciezka praca zwlaszcza gdy jest upal naprawde nogi przede wszystkim wysiadaja bola czlowieka rece.
Naprawde az sie czasami nie to,ze nie chce tylko krew czlowieka zalewa jak sie slyszy takie teksty naprawde juz ma sie wszystkiego dosc(nie rzuce pracy no bo jaka znajde ciezko jest z praca ) ,wkurzam sie bo nie chodzi o to czy my ciezko pracujemy czy nie nie wazne tylko jak to jest wszystko odbierane.
Stereotypy chamstwo tak ludzie sie do nas odn osza i to forum jest tego najlepszym przykladem.
Stary 2008-08-20, 17:42   #41
kasientos
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Zmijka Pokaż wiadomość
Faceci na budowach się nudza i sa w grupie, wiec wieksze prawdopodobieństwo że zagwizdaja
no na pewno...
z resztą chyba nam paniom łatwiej też w grupie z koleżankami zagadać niż tak samej podejść...
no ale trochę schodzimy z tematu...
bo raczej takim panom gwiżdźącym nie chodzi o podryw...
jest to takie 'umilenie' czasu...

Cytat:
Napisane przez BarbiKena Pokaż wiadomość
ciągle chodzę zamyślona albo po prostu z kimś gadam po drodze
to może nawet tego nie zauważałaś

Cytat:
po pierwsze po co stwarzać takie sytuacje...
skoro nie jest się zainteresowanym dalszą rozmową z takim panem.. to po co reagować?! a już na pewno jes bez sensu go 'pobudzanie' poprzez zaczepki jak pokazanie palca czy odpowiedzenie niezbyt mile...
no a po drugie.. po jasną ciasną ten facet wyzywa?! no ludzie kochani... skoro zaczyna 'podryw' to znaczy że podoba mu się... czyli nie potrafi godnie znieść porażki?
ehh...
ale ja też jestem ciekawa co by zrobili?

Cytat:
Napisane przez Hultaj Pokaż wiadomość
Na budowach drogie panie to zazwyczaj nie ma pracy, tylko jest, że tak się niezbyt ładnie wyrażę, zapie**al... (Zależy oczywiście, co się robi...). Tak myślę sobie, że nikomu korona królewska z głowy nie spadnie, gdy przechodząc, hm, umili takiemu panu jednemu z drugim, choć na chwilę popołudnie czy poranek...
no to wszystko zależy najwidoczniej od budowy.. bo człowiekowi zapracowanemu to chyba nie w głowie amory
umilić zawsze można.. często zdarza mi się z nimi rozmawiać.. rozmawiać za duże słowo... żartować.. dogryzać itp
no ale to wszystko musi być na poziomie...

ale tak jak już na początku powiedziałam.. jeśli komuś nie pasują takie zaczepki niech nie zwraca na nie uwagi..
a jeśli ktoś jest w stanie to potraktować z przymrużeniem oka.. no to do roboty... trzeba trochę spontaniczności i radości wnieść do życia... a nie tylko marudzic
kasientos jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-08-20, 17:48   #42
Lena_20
Zakorzenienie

Cytat:
To jest bardzo ciezka praca zwlaszcza gdy jest upal naprawde nogi przede wszystkim wysiadaja bola czlowieka rece.
Naprawde az sie czasami nie to,ze nie chce tylko krew czlowieka zalewa jak sie slyszy takie teksty naprawde juz ma sie wszystkiego dosc(nie rzuce pracy no bo jaka znajde ciezko jest z praca ) ,wkurzam sie bo nie chodzi o to czy my ciezko pracujemy czy nie nie wazne tylko jak to jest wszystko odbierane.
Stereotypy chamstwo tak ludzie sie do nas odn osza i to forum jest tego najlepszym przykladem.
wiem,ze to jest ciezka praca nie musi PAN nam tego mowic,bo kazda z nas zdaje sobie z tego sprawe.. To nie jest temat o robotnikach i nie wysmiewamy sie z ich pracy,na litosc.. Tylko z ich durnowatych zaczepek (co po niektorych robotnikow) .. Zresztą to nie tyczy sie tylko robotników ale wszystkich facetów.. Nie rozumiem skad to oburzenie.. Straszne chamstwo z naszej strony,ze przytaczamy usłyszane akurat od robotników teksty..

Stary 2008-08-20, 17:51   #43
xxsmutnaxx
BAN stały

lena nie obrażaj pana

koleś pracuje na budowie, gwizdze a potem sie oburza?

a ten Twój podpis o patrzeniu na biust, hm masz racje, ja bym przywaliła w łeb jakby sie kolo patrzył

ps. ja nie śmierdze
xxsmutnaxx jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-20, 17:52   #44
kalotinos24
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Lena_20 Pokaż wiadomość
Oh,niech PAN bedzie łaskaw mi wybaczyć... ()

Tak,Pani wszystko rozumie,ale nie rozumie dlaczego PAN sie jej uczepił jak ona nic na temat robotników złego nie powiedziała..? Coś sie PANU pomieszało.. PAN jest chyba troche przewrażliwiony..
Po prostu sie zloszcze i denerwuje mnie to,ze ktos takie glupoty pisze moge sie wypowiedziec pozwoli pani??.
Naprawde jak juz wczesnie napisalem krew czlowieka zalewa jakie ludzie do nas slowa kieruja i wiecie co najgorsze jest to,ze to nie sa starsze osoby(w recz przeciwnie one sa naprawde cudowne mile i sympatyczne)to sa osoby w moim wieku(ok23-27 lat) nie wiem jak jest na innych budac my raczej nie zwracamy na to uwagi,ale do licha ile mozna podobnych tekstow sluchac /?.
Stary 2008-08-20, 17:53   #45
xxsmutnaxx
BAN stały

Cytat:

skoro tak ci tu źle wśród kobiet nie wiem cóż tu robisz
i wcale nie wyłamujesz sie ze stereotypów, sam tworzysz nowe, teraz doszłam do wniosku że pracownicy budowy są dodatkowo drażliwi i niekulturalni wobec kobiet, pomijając gwizdanie
Stary 2008-08-20, 17:54   #46
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malikaa Pokaż wiadomość
tak mnie naszło żeby założyć ten temat z powodów czysto życiowych...

niedaleko mnie jest budowa no i oczywiście mnóstwo robotników... naturalnie obok tego miejsca nie da się przejść bez zaczepki typu " ej laska", "może się umówimy" i inne odzywki...

tak samo u mnie w bloku wprowadzili się nowi lokatorzy... sami faceci... stoją na balkonie i gwiżdżą coś gadają bleeee

wczoraj np koleś mija się ze mną i mówi na głos swój numer telefonu po czym dodaje na koniec "zadzwoń"

sorry ale nie wyglądam jak "różowa pusta panienka", nie chodzę w ubraniach które odsłaniają cycki czy też cały tyłek... nawet nie jestem blondynką...

i stąd moje pytanie? czy spotykacie się też z takimi sytuacjami i co wtedy robicie?
ja równiez się spotkałam z tanimi podrywami.możnaby duużo pisać,ale przytoczę kilka.

idziemy sobie z koleżanką ryneczkiem,ciepło ,liżemy lody (prosze nie insynuować) przechodzą koło nas kolesie i rzucają tekt-EJ MAŁA DAJ POLIZAĆ,A MNIE TEZ ZROBISZ L....?.moja znajoma odrzekła:-nie chce mi się ściągać majtek.(dodam,że facet miał nietęgą minę.

druga sytuacja.znow podobna sytuacja z tym,że byłyśmy w miniowkach.nagle słyszymy tekst-EJ MAŁA ZDEJMIJ MINI ,BO MI SIĘ ŚLINI..
i znow wygadana przyjaciółka odrzekła-nie tylko tobie parobie.

jeśli są to sytuacje kulturalne to owszem miło jest połechtać damską naturę.nie cierpię nietaktownych propozycji sexu,zawsze mam jedną odzywkę"że jestem jak porche.każdy może pooglądać,ale nie każdy może ją mieć
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-20, 17:54   #47
bAndzik
Raczkowanie

To jest temat o tanim podrywie, a NIE o tym jak ciezka prace maja robotnicy na budowie!
Stary 2008-08-20, 17:56   #48
Lena_20
Zakorzenienie

Cytat:
Po prostu sie zloszcze i denerwuje mnie to,ze ktos takie glupoty pisze moge sie wypowiedziec pozwoli pani??.
Naprawde jak juz wczesnie napisalem krew czlowieka zalewa jakie ludzie do nas slowa kieruja i wiecie co najgorsze jest to,ze to nie sa starsze osoby(w recz przeciwnie one sa naprawde cudowne mile i sympatyczne)to sa osoby w moim wieku(ok23-27 lat) nie wiem jak jest na innych budac my raczej nie zwracamy na to uwagi,ale do licha ile mozna podobnych tekstow sluchac /?.
z kazdym PANA postem coraz mniej PANA rozumiem..

Stary 2008-08-20, 17:57   #49
Lena_20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez TmargoT Pokaż wiadomość
jeśli są to sytuacje kulturalne to owszem miło jest połechtać damską naturę.nie cierpię nietaktownych propozycji sexu,zawsze mam jedną odzywkę"że jestem jak porche.każdy może pooglądać,ale nie każdy może ją mieć
hej! to moj tekst...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-08-20, 17:58   #50
xxsmutnaxx
BAN stały

Cytat:
Napisane przez vadi Pokaż wiadomość
o matko, takie wyświechtane żenujące gadki rodem z Poradnika Donżuana wywołują we mnie tylko śmiech litości.

Jeden z moich top 10:
- bolało, aniołku, jak spadałaś z nieba?

to jest motyw przodowy tanich romansideł czyli już wiem co te casanovy muszą oglądać żeby być cool i nas powyrywać
Stary 2008-08-20, 17:59   #51
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
prosze mi powiedzieć,gdzie pracujecie .tak bardzo pragnę odrobiny zaiteresowania płcią przeciwną.krecą mnie mięśnie wrrr
Stary 2008-08-20, 17:59   #52
Lena_20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xxsmutnaxx Pokaż wiadomość
to jest motyw przodowy tanich romansideł czyli już wiem co te casanovy muszą oglądać żeby być cool i nas powyrywać
co sie smiejesz...ja bym na taki tekst poleciała..

Stary 2008-08-20, 18:01   #53
kalotinos24
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez xxsmutnaxx Pokaż wiadomość
lena nie obrażaj pana

koleś pracuje na budowie, gwizdze a potem sie oburza?

a ten Twój podpis o patrzeniu na biust, hm masz racje, ja bym przywaliła w łeb jakby sie kolo patrzył

ps. ja nie śmierdze
No i co cos w tym zlego jest ze pracuje na budowie?? cos jest nie hallo tutaj bo nie bardzo rozumiem i jeszcze jedno skad pani wie,ze gwizdze(prosze mi pokazac gdzie ja napisalem,ze takie zachowania jak niektore panie pisza zachwalam prosze mi to pokazac) pani Lena wspomniala,ze nikt tu sie nie czepia,ze rozumiecie ze to ciezka praca a tu pani Smutna trzaska slowem.
A ten moj podpis istniej nie od dzis na wizazu i po raz ostatni go panie zobacza .

Ps dzika truskawo wiesz co masz robic.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-08-20, 18:06   #54
butterfly008
BAN stały

Lena_20 xxsmutnaxx
odnosze wrazenie, ze poprostu nasmiewacie się z kalotinos24 tylko ldatego, ze pracuje na budowie....
to szczyt chamstwa.
nie wiadomo gdzie Wy bedziecie pracować... a moze juz pracujecie ???

xxsmutnaxx
tak samo jak na Intymnym probujesz zrobić z siebie wielce wyluzowaną, super przebojową dziewczyne...
oj słabo Ci to wychodzi....
butterfly008 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-20, 18:07   #55
Lena_20
Zakorzenienie

Cytat:
No i co cos w tym zlego jest ze pracuje na budowie?? cos jest nie hallo tutaj bo nie bardzo rozumiem i jeszcze jedno skad pani wie,ze gwizdze(prosze mi pokazac gdzie ja napisalem,ze takie zachowania jak niektore panie pisza zachwalam prosze mi to pokazac) pani Lena wspomniala,ze nikt tu sie nie czepia,ze rozumiecie ze to ciezka praca a tu pani Smutna trzaska slowem.
A ten moj podpis istniej nie od dzis na wizazu i po raz ostatni go panie zobacza .

Ps dzika truskawo wiesz co masz robic.
Ok... PAN nie gwiżdże wiec ok. Ale niektorzy "PAŃSCY koledzy" z branży zachowują sie "nie hallo" i gwiżdżą powiedzmy. To tyle. I skonczmy ten bezsensowny temat. To samo mozna powiedziec na temat innych zawodów. W kazdym znajdą sie takie wyjątki.

Stary 2008-08-20, 18:07   #56
kalotinos24
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez bAndzik Pokaż wiadomość
To jest temat o tanim podrywie, a NIE o tym jak ciezka prace maja robotnicy na budowie!
Tak o to ciekawe dlaczego od razu kojarzy sie to z robotnikami na budowie ??(prosze przeczytac wczesniejsze posty).
Moze pani odpowiedziec bo ja juz sie zgubilem.
Stary 2008-08-20, 18:08   #57
Hultaj
BAN stały

Wiecie co, po mojemu, trochę wyłażą z Was wredne france , tak jak z facetów wyrywają się, no właśnie, lowelasi od 7 boleści... Bywa.
Dlaczego aż tak Was bawią wpisy Kalotinosa, to nie wiem...
Cytat:
no to wszystko zależy najwidoczniej od budowy.. bo człowiekowi zapracowanemu to chyba nie w głowie amory
Nikt nie jest w stanie przez 12 godzin bez przerwy pruć sobie ścianę czy strop, to tak btw, poza tym, gdy oni harują fizycznie, to nie przeliczają w głowach, nie wiem, kursów statków kosmicznych, to chyba jasne. Bo to nie jest zapracowanie, tylko harówka właśnie (no, może takie układanie kostki specjalnie ciężkie nie jest...).

Owszem, seksizm, ale myślę sobie, że jeśli chodzi 'tylko' o mniej lub bardziej niewybredne komentarze, ale jeszcze bez agresji, itd.,, to naprawdę, można to śmiało olewać...
Mnie takie sytuacje czasami bawią, bo panowie potrafią być pomysłowi w swoich hasełkach.
Hultaj jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-20, 18:09   #58
Lena_20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez butterfly008 Pokaż wiadomość
Lena_20 xxsmutnaxx
odnosze wrazenie, ze poprostu nasmiewacie się z kalotinos24 tylko ldatego, ze pracuje na budowie....
to szczyt chamstwa.
wybacz ale gdybys czytala moje wypowiedzi ze zrozumieniem to zauwazylabys ,ze sie z tej pracy nie wysmiewam.. A,ze niektore wypowiedzi tego PANA są dla mnie nie zrozumiałe...no coz.. Wiec prosze bez oceniania.

Stary 2008-08-20, 18:11   #59
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hultaj Pokaż wiadomość
Wiecie co, po mojemu, trochę wyłażą z Was wredne france , tak jak z facetów wyrywają się, no właśnie, lowelasi od 7 boleści... Bywa.
Dlaczego aż tak Was bawią wpisy Kalotinosa, to nie wiem...

Nikt nie jest w stanie przez 12 godzin bez przerwy pruć sobie ścianę czy strop, to tak btw, poza tym, gdy oni harują fizycznie, to nie przeliczają w głowach, nie wiem, kursów statków kosmicznych, to chyba jasne. Bo to nie jest zapracowanie, tylko harówka właśnie (no, może takie układanie kostki specjalnie ciężkie nie jest...).

Owszem, seksizm, ale myślę sobie, że jeśli chodzi 'tylko' o mniej lub bardziej niewybredne komentarze, ale jeszcze bez agresji, itd.,, to naprawdę, można to śmiało olewać...
Mnie takie sytuacje czasami bawią, bo panowie potrafią być pomysłowi w swoich hasełkach.
owszem nie robią krzywdy.ale odrobiny kultury kazdemu by się przydało.
czasem takie odzywki moga kogoś urazić.nie kazdy jest tak bardzo tolerancyjny
Stary 2008-08-20, 18:12   #60
kalotinos24
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez butterfly008 Pokaż wiadomość
Lena_20 xxsmutnaxx
to szczyt chamstwa.

xxsmutnaxx
tak samo jak na Intymnym probujesz zrobić z siebie wielce wyluzowaną, super przebojową dziewczyne...
oj słabo Ci to wychodzi....
Oj tu bym sie klocil mozemy sie sprzeczac,ale rozmowa wydaje mi sie na jakims poziomie
Chodz tez mam takie wrazenie,ze niektore sie wysmiewaja no nic boku sobie nie wyrwe zwlaszcza po postach od pani Smutnej czy Kasiano,ale no coz trudno .

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości