|
|
#361 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czerwcówki 2019 cz.4
Ja nie wiem co z tymi leukocytami, lekko ponad normę ale przy sikaniu piecze, bez szaleństwa ale zawsze
Tak to poza uciskiem i dyskomfortem pod lewym zebrem wszystko jest ok, więc czekam A przy cukrzycy podobno leukocyty mogą być podwyższone... Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#362 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mam dziwne pytanie, ale dziś sama zostałam nim zaskoczona a tak naprawdę ani nad tym nie myślałam zostałam dziś zapytana jak długo jeszcze zamierzam jeździć autem i to nie tylko po mieście. A przyznam, że nawet się nad tym nie zastanawiałam, bo czuje się dobrze mimo wszystko do terminu jeszcze trochę i nie zamierzałam sobie wyznaczać żadnej konkretnej datyWysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#363 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#364 |
|
Zakorzenienie
|
Powinno się raz na rok zbadać D. Ale ja np. Po zimie dalej byłam ponad kreska. Teraz sobie zbadam przy kolejnej morfo
![]() Mam wyniki toksoplazmozy 0,3to chyba ok? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
#365 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#366 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#367 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() kazdy powinien brac bo mamy zdecydowanie za dlugi sezon jesienno-zimowy Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#368 |
|
Zadomowienie
|
Ja też jeżdżę samochodem. Nie daleko, sama do max 30km. Dłuższe trasy, weekendy mąż jest kierowcą. Mam nadzieję że mała będzie samochodowa również
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#369 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#370 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
#371 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Za to nie wyobrażam sobie nie być mobilną. Ledwo wsiadam i wysiadam ale daję radę ![]() Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#372 |
|
Zadomowienie
|
Ogarnęłam resztę zakupów dla małej. Także mogę już wszystko spakować. Ufff...
Obiad podszykowany, dziewczynki wstaną z drzemki to pójdziemy na spacer i płac zabaw. W końcu można wyjść na dwór i się tym cieszyć, bez wichury jak wczoraj hehe Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#373 |
|
Wtajemniczenie
|
O to dobrze dzięki dziewczyny
bo tak mnie zaskoczyło to pytanie i zaczęłam się zastanawiać, że może faktycznie ja jestem totalnie nieodpowiedzialna i jest to oczywiste że od któregoś tygodnia się nie jeździ ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#374 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#375 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#376 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#377 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja jezdzę jak muszę
a ze nie mam dziecka to malo jezdzę bo sama na badania jade sobie komunikacją miejską![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#378 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do czego zawieźć ?! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ---------- Cytat:
Ja tez jeżdżę, samochód jest dla mnie pewna forma niezależności ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
#379 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#380 |
|
Zadomowienie
|
Fakt, drugi tydzień w domu siedzi hahahahaha
Ale powiem ci ze się wkurzylam już. Bo siedzą tam i tylko ciastkami się obżerają. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#381 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#382 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie wiem czy umialabym bilet skasować hahahahaWysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#383 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bo wsiadam i sobie czytam ksiazke albo wizaz podczytuje hehhe a czasowo autem u nas wychodzi podobnie zalezy jaka poraWysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#384 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja mieszkam w mieście w którym komunikacja praktycznie nie istnieje więc gdybym zrezygnowała z auta to mogłabym zamknąć się w domu i nawet do lekarza nie miałabym jak jechać.
|
|
|
#385 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#386 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#387 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
||
|
|
|
#388 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja jak mam stac w korkach i sie denerwowac to dziekuje a potem szukac miejsca do parkowania to wole poczytac ksiazke w tramwaju ale gdybym mieszkala w rodzinnych stronach to przeciez bym nie jezdzila autobusem auto obowiazkowo![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#389 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja się nie chce wypowiadać z obawy o lincz, ale moja cierpliwość się kończy. O ile mocno kibicowałam tak moje zdanie im dalej w las tym idzie w inna stronę. Nie podoba mi się to co się dzieje, zarówno z uczniami jak i rodzinami, oraz oczywiście przedszkolakami. Ja rozumiem solidarność, na prawdę ale już za daleko to wszystko idzie.To nie powinno TAK wygladac, niezależnie od moich poglądów politycznych... Niestety koje przedszkole dawało d.... przed strajkiem strasznie i muszę inerweniowac niech tylko się strajk skończy i zaraz idę do dyr.... jest po prostu złe. Żałuje ze nie przeniosłam b do innego przedszkola jakiś rok temu, teraz jie wiem co zrobić. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ---------- Kto widział żeby w przedszkolu Pani zostawiała dzieci same w sali bez opieki bo ona wychodzi gdzieś na chwile? Kto widział ze przedszkolanka się zmieniała co kilka msc w naszej grupie ( w innej nie) kto widział żeby dzieci nie opuszczały murów placówki w naszej grupie (w innej nie) żeby dziecko biło na oczach rodzica ofiary dziecko a obok stoją woźna i nie reagują kompletnie? Żeby słyszeć plotki ze dziecko dostało klapsa od Pani? W obliczu strajku mam generalna ☠☠☠☠ice po prostu. I nawet jeśli pojawiają się problemy, gdzie jakas inicjatywa ze strony dyrekcji? Nie ma, ostatnie spotkanie z rodzicami to był wrzesień. Odbierasz dziecko i zaprowadzisz bez słowa. Gdy chcesz się czegokolwiek dowiedzieć musisz się wbić w wąski grafik Pani, bo ta i tamta nie wie.. zero współpracy z rodzicem, zero zaangażowania, zero rozmów... Wrrrr
|
|
#390 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja jestem przeciwna tym strajkom bo to wszystko dzieje sie kosztem uczniow.... jak te dzieci nadrobią material potem...?? Gdybym byla nauczycielem to wstydzilabym sie tych uczniów hehe moze dlatego strajkują dalej bo podobno w niektorych miastach normalnie im za te dni zaplacą. A poza tym maja duzo wolnego, nie znam biednego nauczyciela... 4h w szkole i do domu a pozostaly czas przeznaczaja na dorabianiu (bo maja czas). Moja mama byla nauczycielka i wie ile czasu zajmują sprawdziany itd... niektorzy lubia koloryzowac. Niech siedzą w szkole po godzinach i sprawdzaja i im za to zaplacą a nie w domu pomiedzy kopaniem w ogródku, korepetycjami i gotowaniem obiadku.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:37.

zostałam dziś zapytana jak długo jeszcze zamierzam jeździć autem i to nie tylko po mieście. A przyznam, że nawet się nad tym nie zastanawiałam, bo czuje się dobrze mimo wszystko do terminu jeszcze trochę i nie zamierzałam sobie wyznaczać żadnej konkretnej daty
ale powiem Wam ze te 2 tys jednostek na zimę to jest malo... ja bralam codziennie i mimo to spadlo mi przez zime a teraz wraca i rośnie

hehhe a czasowo autem u nas wychodzi podobnie