|
|
#661 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czerwcówki 2019 cz.4
Cytat:
w sumie leżałam dzisiaj 10 minut ![]() Jadę dalej Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#662 |
|
Zakorzenienie
|
Ja leżę w łóżku
|
#663 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No mój też lubi po twarzy ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#664 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#665 | |
|
Zadomowienie
|
Czemu?
Mój też jak kolanem mała przejedzie to robi wielkie oczy ale już coraz rzadziej, chyba przywykł ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#666 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ---------- Cytat:
|
|
#667 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego Moto G (5S) Plus przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 16:43 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ---------- Moja chrzesnica się tak wierciła podobno, teraz będzie kończyć 3 no i jej tak zostało nawet lody nie potrafiły jej utrzymać na miejscu. Siedzi góra 30 sekund ![]() Wysłane z mojego Moto G (5S) Plus przy użyciu Tapatalka |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#668 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Juz się boję okresu dojrzewania!
|
|
#669 |
|
Zadomowienie
|
Ja też dziś leżę. Nie mam siły nic nic. Wypilam 2 kawy, spałam 2 godziny. Ciągnie mnie brzuch.
Mierzylam buty na wesele i nie wchodzę w żadne swoje baleriny. Siostry 1 rozmiar większe są na styk. Mi ciężko porównać ale wydaje mi się że moja rusza się umiarkowanie. Większa impreza jest wieczorem. Mój mąż coraz chętniej dotyka brzucha i czeka aż kopnie. Mam wrażenie że to abstrakcja czasem dla niego ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#670 |
|
Zakorzenienie
|
Jak mówię mężowi że kopie albo sam widzi że brzuch faluje to kładzie się na mnie i trzyma brzuszek
![]() Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#671 |
|
Zakorzenienie
|
Mój wczoraj trzymał i mówił, że czasami miał ochotę cofnąć rękę hehe
|
#672 |
|
Wtajemniczenie
|
my dziś mieliśmy ostatnie zajęcia w szkole rodzenia i mały odwalił takiego obcego, że cały brzuch mi chodził i Pan koło mnie tylko zerkał z przerażeniem
![]() a ja z pełną powagą udawałam, że to przecież normalne ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#673 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem czy mogę ale zakupiłam na kolację kurczaka z różna
|
|
|
#674 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wyglada pysznieWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ---------- Cytat:
![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
#675 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#676 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
O wlasnie. Zobaczymy jak się sprawy teraz mają Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ---------- Cytat:
Jeansy Eh, ostatnio smutnym wzrokiem patrzyłam na torbę z moimi dżinsami Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ---------- Cytat:
Ja przeglądam ostatnio ubrania ze łzami w oczach, myśląc kiedy ja się w to wcisnę. Na mnie większość moich ubrań jest nie dobra, zaledwie kilka luzniejszych t-shirtow, większość ubrań miałam opiętych, ciekawe kiedy wcisnę się w moje eleganckie bluzki, bo nie wspominając o brzuchu, to juz przez biust nie mogę ich przełożyć ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ---------- Cytat:
![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ---------- Cytat:
Super, ze wszystko okej Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ---------- Cytat:
Ja co 1,5 h musze coś wcinać ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
#677 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja będę próbować zupę krem z cukini i ziemniaków, ale coś czuję że po tak zmielonych warzywach to cukier będzie kosmiczny ![]() Wysłane z mojego Moto G (5S) Plus przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#678 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Super ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ---------- Cytat:
Moj tż tez słyszy serduszko małego, szkoda, że ja takich akrobacji nie mogę robić Ale zazwyczaj czuje Jego bicie serca, łupie dużo szybciej od mojego ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ---------- Cytat:
Oo jak super Mi został balkon jedynie Ale na święta będę w domu rodzinnym to nadrobię czas na podwórku ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ---------- Cytat:
Moj tez twarz przykłada jak mały kopie ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ---------- Cytat:
Nie strasz. mały chyba wcale nie śpi, wiec nie wiem co z Niego wyrośnie. Zarówno ja i tż jako niemowlaki byliśmy bardzo spokojni, ponoć prawie nie płakaliśmy i oboje przesypialismy noce, pózniej troche się temperament obudził, ale ja byłam spokojna, póki ktoś mnie nie zdenerwował, zawsze walczyłam o swoje, kilka razy mama była w podstawówce w szkole, bo wytknęłam nauczycielce na lekcji, ze zrobiła błąd, raz przy mojej pracy domowej, skreśliła mi i napisała źle, ja skreśliłam jej napis źle, podpisałam „dobrze” i zaniosłam jej zeby sprawdziła jeszcze raz, ale afera była jakiś czas pózniej krzyczała czemu z tablicy nie spisuje, a ja ze nie będę spisywać zadania, bo jest zle rozwiązane i zaś mamę wzywali, w obu sytuacjach ja miałam racje, a po drugiej nauczycielkę zwolnili. Teraz w sumie oboje z tż jesteśmy temperamentni, ale co dziwne dobrze się dogadujemy mimo to i przy kłótniach talerze nie latają. Raczej kłócimy się spokojnie, bardziej wymiana zdań ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 18:30 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ---------- O matko to bedzie kosmos ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ---------- Cytat:
![]() To na moj brzuch fizjo patrzył z takim przerażeniem jak kazał mi się położyć na plecach i rozciągać ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ---------- Cytat:
Oo uwielbiam ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
#679 |
|
Zakorzenienie
|
Cukinia
Też mam Idę smażyć placki z cukinii piec córce babeczki i robić cukier plastyczny Trzeba zrobić wzorki minecrafta ![]() ![]() Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#680 | |
|
Zadomowienie
|
Ja dzisiaj miałam od rana tyle energii, że szok, odkąd mi gin zwiększył dawki żelaza i witamin to energia mnie wręcz rozpiera. I nawet puls się uspokoił.
Teraz musiałam na chwile się polozyc, bo od nadmiaru ruchu zaczął mnie bolec niebezpiecznie kregoslup, troche jak na rwę, więc jak tylko zakuło to pobiegłam na kanapę ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ---------- Cytat:
Zaraz przez Was będę musiała do sklepu lecieć, ciagle mi chęć na cos robicie ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
#681 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ---------- Cytat:
|
|
#682 |
|
Wtajemniczenie
|
Moja córka się bardzo mało ruszała, co drugi dzień przechodziłam zawał bo myślałam że się coś stało. Po porodzie 3 miesiące to mogła w ogóle nie spać w nocy, była okropna. Później się uspokoiła a odkąd zaczęła chodzić to znowu jest nie do zniesienia, nie usiedzi 30 sekund.
Przez to jaka córka była w brzuchu to kupiłam sobie teraz monitor oddechu i w ogóle się nie przydaje bo syn z kolei wieczna balanga w brzuchu, wystarczy postukać i się rusza. Chyba nigdy nie śpi. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Pff nie monitor oddechu tylko detektor tętna oczywiście |
|
|
|
#683 |
|
Zadomowienie
|
Moja starsza też wariowala w brzuchu, zwłaszcza nocą i jak się urodziła była anioleczkiem, smialismy się że nie wiemy nawet jaki ma dźwięk jej płacz
za to jak usiadła samodzielnie zaczęły się cyrki w nocy ![]() Mlodsz ruszał się raczej normalnie, a w nocy wstawala z zegarkiem w ręku najpierw co 1,5 godziny, a później co pół godziny czy 40 minut aale powiem wam, że chodziłam bardziej wyspana niż teraz hahahaZobaczymy jaka będzie trzecia ![]() Mówicie okres dojrzewania... Wyobraźcie sobie cztery baby w domu i wszystkie jednocześnie mają miesiączkę i pms hahahahaWysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#684 |
|
Zakorzenienie
|
U nas będą 3 baby, czwarta suka ale wysterylizowana
|
|
|
#685 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A propo monitora, ja chciałam kupić ale mam psa i okazało się, ze nie można bo bedzie sygnał zakłócać ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ---------- Cytat:
Omg to dopiero kombo ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ---------- Cytat:
Chociaż u mnie w domu były 4 pokolenia bab. Ja, mama, babcia i prababcia. Oj biedny ten nasz dziadek był, ale podziw ze wytrzymywał ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ---------- Cytat:
Moja tez wysterylizowana Ale mimo to miewa humorki ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
#686 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#687 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#688 | |
|
Konto usunięte
|
Z wagą mam aktualnie coś około 7 kg na plusie .
W pierwszej ciazy przytylam w sumie 10 kg i szybko zeszło, zobaczymy jak będzie teraz. Świetna waga już! Cytat:
|
|
|
|
#689 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to już może się na cały miesiąc rozłożyć Miałam na studiach koleżankę która miała 5 sióstr, więc łącznie z mamą było 7 kobiet i u nich faktycznie przez cały miesiąc któraś albo był a w trakcie, albo po, albo tuż przed Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#690 |
|
Zakorzenienie
|
Hehe u mnie w domu były 3 kobiety. Mama, ja i SIS. Teraz będzie po równo. Nie miałam brata, będzie coś nowego.
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:46.

jeszcze tak z 5 stopni więcej by się przydało i było by idealnie
w sumie leżałam dzisiaj 10 minut 

albo Twoja tętnica bo jest koło pępka dosyć duża
jakkolwiek to brzmi 

Wyglada pysznie

Ale zazwyczaj czuje Jego bicie serca, łupie dużo szybciej od mojego 
Wyobraźcie sobie cztery baby w domu i wszystkie jednocześnie mają miesiączkę i pms hahahaha