|
|
#931 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Czerwcówki 2019 cz.4
Cytat:
Cytat:
i już dziś zdążyliśmy się pokłócić i zdziwiony, że przecież on wcale mnie nie przegania w tą i z powrotem. Aż że złości wzięłam i ciasto wyrzuciłam do śmieci i poszłam do sypialni. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#932 |
|
Zadomowienie
|
Mi jeszcze nic nie mówił
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#933 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#934 |
|
Zadomowienie
|
Tez dzisiaj o tym pomyślałam. Raz miałam takie wrażenie rano. Ide w czwartek do gin.
|
|
|
#935 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego Moto G (5S) Plus przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#936 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem po wizycie. Wszystko ok Wody. Szyjka. Młody ma 1880g. Jedyny minus, że mam mieć teraz wizyty co tydzień. Zaczynając za 3 tyg. Cena poszła w górę. 180 zł.
|
#937 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#938 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
hah to po 3 tyg niewiele Ci zostanie takie uroki gin niestety, mój też ten pierwszy podrożał ale zdążyłam od niego uciec ![]() Wysłane z mojego Moto G (5S) Plus przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#939 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#940 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#941 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny jak myślicie o czopie to mimo że to obrzydliwe wpiszcie w Google wyskakuje zdjęcie jak wygląda.
|
|
|
#942 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#943 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
U nas na usg widać, ze czysty tatuś. Ale jakby był do mnie podobny to rzeczywiście dziwnie by było ![]() No wlasnie Ja podziwiam moja teściowa, ze urodziła 6kg SN. Nie wiem jak to zrobiła Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ---------- Cytat:
U mnie się data zmienia co wizytę ![]() Moj tż jak ktoś patrzy na usg i mówi, ze do Niego podobny to aż rośnie taki zadowolony ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
#944 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nie dosc że częściej to jeszcze drożej? Sie cenią.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#945 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To malutko. Teraz jakoś masz lekarza, dobrze pamietam? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ---------- Cytat:
Moj cos od drugiej połowy ciagle pokazuje buźkę, mamy tyle ładnych zdjęć z usg. Super pamiątka bedzie ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ---------- Nie, w sumie nic. Ja tez nic nie pytałam. Teraz pójdę to wspomnę przed badaniem, że wypadł Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
#946 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
najgorzej że tego nie da się podnieść naturalnie ani nie umiem już nic więcej zrobić żeby więcej nie spadały tylko leki sterydoweWysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#947 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mi gin mówił, ze od 3800 juz cc robi Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
#948 | ||||||||
|
Wielce Szanowna Pani
|
Cytat:
Teraz wyniki byłyby niemiarodajne- dzieci są już za duże. Wagowo tez coraz gorzej będzie, w badaniu do porodu waga może się przecież różnić o 500 g w obie strony! ![]() Cytat:
5 to już przegięcie, choć na mojej szkole rodzenia przy szpitalu powiedzieli że coraz większe dzieci się rodzą- kiedyś 4kg to było duże dziecko, a teraz to już standard się robi... Cytat:
A ja nie umiem nigdy określić do kogo są dzieci podobne ![]() No chyba że są jakieś wybitne cechy charakterystyczne, ale to rzadko ludzie je mają ![]() Cytat:
Da się jakos wpłynąć na to? Cokolwiek zrobić na podniesienie? Jeszcze nic Cytat:
U nas nie, ale to też zależy od rozmiarów matki- niska, drobna dziewczyna prędzej się załapie na cc, niż wysoka z szerokimi biodrami, choć na to też reguły nie ma Cytat:
A jakbyś ty go przegoniła kilka razy w tę i we wtę? Cytat:
Wymiary super, ale czemu aż co tydzień chce cię widzieć? Strasznie często! Cytat:
Szacun dla teściowej! |
||||||||
|
|
|
#949 |
|
Zadomowienie
|
Ja mam wskazanie powyżej 4 kg do cc. Ale to przy cukrzycy tak jest. Przy normalnej ciąży niczym nie obarczonej w sumie nie wiem jak jest.
Mi np. w ogóle czop nie odchodził wcześniej. Dopiero w trakcie porodu Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#950 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To jak byliśmy z tż na którymś z początkowych usg, to chyba 2 było, gdzie dziecko jeszcze dziecka nie przypomina i gin się śmiał, że jak kosmita jeszcze wyglada, po czym dodał, ze do mamusi podobny ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
#951 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#952 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mam wrażenie że czuje się lepiej niż faktycznie mój organizm to znosi Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#953 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Serio po taką pierdołe? ![]() Ja to sobie chociaż jak tż w pracy jest mogę cos porobić, bo jak ma wolne to ani do sprzątania ani do obiadu mnie nie dopuszcza, a ja się gorzej czuje jak mam leżeć. A przyszedł chociaż do sypialni? Przeprosić? Porozmawiać? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
#954 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#955 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#956 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Moja kuzynka się kiedys na męża wkurzyła i postawiła pusty garnek na kuchence. On wraca i pyta co na obiad, ona do Niego, że gargoły, ten patrzy do garnka a tam pusto i zdziwiony „jakie gargoły?”. A Ona „no gar goły, na dwa dni ugotowałam” Nawet zaczął chłopak gotować ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ---------- Cytat:
Super. Sporo podrósł od ostatniej wizyty. ![]() ![]() A czemu co tydzień? Oby u mnie nie podrożało. Płace 170 zł na razie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
#957 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
warto spróbowaćWysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#958 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To ewidentnie był czop, gesty śluz wyglądał inaczej. U mnie w rodzinie to dosc powszechne, ze czop odchodzi sporo przed porodem Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ---------- Cytat:
Ja wpisywałam i dokładnie takie cos ze mnie uleciało. Dziwne uczucie to było Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ---------- Co? Aż 500? Bardzo dużo Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ---------- Cytat:
A nie mogą teraz podać? Ja wiem, ze sterydy to niezbyt dobra sprawa i najważniejsze jest dobro dziecka, ale Twoje zdrowie tez nie moze tak kuśtykać. Masz przy tym jakieś objawy? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
#959 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
już raz ostatnio jak mnie wkurzył tak zrobiłam, ugotowałam tylko dla siebie a on jadł pierogi ze sklepu. Zaraz potem musiał robić tosty bo lubi dużo zjeść i był głodny. Od tamtego momentu dziękuje za każdy ugotowany obiad, chyba nawet jak mu nie smakuje czasem ![]() Wysłane z mojego Moto G (5S) Plus przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#960 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
️ 180 co tydzień? Sporo. Ja też 180 płace ale teraz co 2 tygodnie wizyta. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:33.

i już dziś zdążyliśmy się pokłócić i zdziwiony, że przecież on wcale mnie nie przegania w tą i z powrotem. Aż że złości wzięłam i ciasto wyrzuciłam do śmieci i poszłam do sypialni. 

hah to po 3 tyg niewiele Ci zostanie
takie uroki gin niestety, mój też ten pierwszy podrożał ale zdążyłam od niego uciec 

najgorzej że tego nie da się podnieść naturalnie ani nie umiem już nic więcej zrobić żeby więcej nie spadały tylko leki sterydowe

Aż 500? Bardzo dużo
️