|
|
#1351 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Czerwcówki 2019 cz.4
Pierwsza noc w szpitalu się wyspałam, mimo ze mnie tak bolało to nic mnie nie dobudzić dziś
![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
#1352 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Super she! Ja też dziś się wyspałam
![]() ---------- Dopisano o 06:49 ---------- Poprzedni post napisano o 06:48 ---------- Cytat:
![]() Wczoraj odmowilismy przyjścia na komunie w maju. ---------- Dopisano o 06:50 ---------- Poprzedni post napisano o 06:49 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 06:51 ---------- Poprzedni post napisano o 06:50 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 06:53 ---------- Poprzedni post napisano o 06:51 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 06:56 ---------- Poprzedni post napisano o 06:53 ---------- No to mamy duże prawdopodobieństwo pierwszego, rozpakowanego 2paka na wątku. A miała być natlem; )
|
|
#1353 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja też w końcu się w miarę wyspałam. Dziewczyny zaczęły kaszleć. Mam nadzieję, że tylko ma straszeniu matki się skończy. Z resztą przedszkole nadal zamknięte ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1354 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1355 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=fae2ed4f50bdf12eb08e857 55bfb87aa00ff6c30_6771e28 92266b;86736921]Trzymaj się kochana
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] ![]() Mysle, ze jutro mnie wypuszczą. Zobaczymy jak dzisiejsze badania chyba beda diagnozowac zeby wykluczyc zatrucie ciazowe. U mnie nocka tez niezle jak na 1 dzień w szpitalu. W ogole pierwszy raz w zyciu leze w szpitalu hehe.a Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1356 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dawaj znaćWysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1357 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny w nocy miałam takie mocne skurcze, że mieliśmy z mężem już jechać do szpitala na poród. Ale się wyciszyły. Z córką miałam takie mocne skurcze kilka dni przed porodem. I teraz nie wiem czy przepowiadające mogą być aż tak bolesne kilka tygodni przed porodem że aż skręca z bólu czy faktycznie zbliża się poród?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1358 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() . W czwartek wizyta i decyzja czy idę na patologie czy zostajemy jeszcze w domu ![]() Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1359 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja w ogóle mam wrażenie, że teraz brzuch to już permanentnie mnie boli ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez mipola Czas edycji: 2019-04-23 o 08:46 |
|
|
|
|
#1360 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale nam się porobiło na wątku w ciągu kilku dni 🤦☠♀️ dobrze że dziś do lekarza na wizytę, bo już sama nie wiem czy to podświadomość czy rzeczywistość mnie dopadła i od niedzieli czuje się już źle. Lepiej niech sprawdzi, bo ja już sama nie wiem.
She i Polashi kciuki za was i za maluchy. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1361 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czyli prawdopodobnie niedługo będziesz mieć malucha po drugiej stronie brzucha..? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Może lepiej podejdź do lekarza dzisiaj... Wysłane z mojego SNE-LX1 przy użyciu Tapatalka |
|||
|
|
|
#1362 | |||||
|
Zadomowienie
|
Wzywał mnie ordynator, jestem po badaniu, wieczorem zrobią kolejne usg szyjki i jak bedzie bez zmian to jutro wyjdę do domu, bo juz i tak dziecka nie zatrzymają.
Ale bardzo delikatny ten doktor, nie było takiego stresu na fotelu ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 07:56 ---------- Poprzedni post napisano o 07:55 ---------- Cytat:
A jak ciśnienie dzisiaj? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 07:57 ---------- Poprzedni post napisano o 07:56 ---------- Cytat:
O kurcze, aż tak mocne? Nie lepiej podjechać do lekarza? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 07:58 ---------- Poprzedni post napisano o 07:57 ---------- Cytat:
Trzymam kciuki zeby było okej ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 07:58 ---------- Poprzedni post napisano o 07:58 ---------- Cytat:
Kciuki za wizytę ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 08:00 ---------- Poprzedni post napisano o 07:58 ---------- Cytat:
No żaden lekarz, nie chce wywróżyć dłuższego terminu. Ale będę mogła u siebie rodzic jak dziś nic sie nie Brdzie działo z szyjka ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
#1363 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ojaaaa to tż pewnie będzie bał się z domu wyjść choć na 2 minuty Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1364 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Haha no, bedzie czatował w domu Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
#1365 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
#1366 |
|
Zadomowienie
|
A młody pokaże jaki uparty i posiedzi jeszcze ze 2 tygodnie hehe
|
|
|
#1367 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1368 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
moze jeszcze posiedzi sobie Dzis o 5 rano 127/80 wiec w normie. Ciekawe jak bedzie w dzien. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1369 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Może to tylko takie straszacze skoro mipola pisze ze tez miała takie mocne z córkami. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:22 ---------- Poprzedni post napisano o 08:21 ---------- Cytat:
||
|
|
|
#1370 | |||
|
Zadomowienie
|
[1=fae2ed4f50bdf12eb08e857 55bfb87aa00ff6c30_6771e28 92266b;86737110]To już maluch coraz bliżej
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 08:25 ---------- Poprzedni post napisano o 08:25 ---------- Cytat:
Ale bym się cieszyła ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 08:26 ---------- Poprzedni post napisano o 08:25 ---------- Cytat:
O to fajne. Nie tak jak moje 70/50 ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 08:27 ---------- Poprzedni post napisano o 08:26 ---------- Cytat:
Mimo wszystko dobrze zeby chociaż przebadali Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
#1371 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szkoda że twój lekarz ma urlop ![]() Rozumiem cię bo ja też ostatnio miałam taki wieczór gdzie mnie skurcze bolesne i tak co 3-4minuty lapaly i też już miałam wizję szpitala przed oczami ale przeszło po nospie i magnezie na szczescie... Bo nie wiem co by było gdybym rzeczywiście musiała jechać i zostać w szpitalu, co z młodym. ![]() Wysłane z mojego SNE-LX1 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1372 |
|
Wtajemniczenie
|
A w ogóle to Jasiek dostał tyle prezentów na zajączka że musiał być grzeczny, chociaż ja po żołądku czuje coś innego
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1373 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Przechwalilam te nocki, dzisiaj była tragegia Ciśnienie mam dzisiaj w normie 130x80 ale puls 125 Leżę Pola, she like i migifigi Kciuki ![]() ![]() Zaczyna się robić bardzo poważnie, a u mnie dopiero jutro remont rozpoczną Wieczorem jedziemy do bodzia i agaty po fotel uszak, decathlon itepe W sobotę party, muszę dotrzymać ![]() Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#1374 |
|
Zadomowienie
|
Dzien dobry!
Zaczyna się nam tu robić poważnie... ale mam nadzieję że maluszki się jeszcze wstrzymaja. Mnie swędzi brzuch, skóra się jeszcze bardziej nadciąga. Palce mam opuchnięte tak że mi kostki przeskakują noc tragedia, nogi rwą do tej pory A idąc po schodach trzymam się poręczy. Mało się dziś mężowi nie poryczalam bo mi ciężko.Muszę dziś zrobić sobie paznokcie na wesele i jechać kupić buty. Balerinki cokolwiek mi wejdzie na nogę. W niedzielę ma być ponoć ładnie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1375 |
|
Wtajemniczenie
|
Jeszcze tydzień i maj, więc faktycznie może zacząć się już poważnie. Na październikowych mamach mieliśmy dosyć sporo porodów we wrześniu w tym kilka planowanych cc
|
|
|
#1376 | |||
|
Zadomowienie
|
Juz nie wiem co gorsze
wyjdziesz na herbatę do domu i znów pojedziesz ![]() Przy takich silnych skurczach to się troche dziwie ze zaryzykują wypuszczeniem, ale przynajmniej dasz rade przejechać do swojego szpitala. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ---------- Cytat:
Ale się dziewczyny rozkrecilyscie ![]() Mnie sie juz śni codziennie ze mam dziecko z ramionach ![]() My jutro wracamy do siebie! Wreszcie Teraz mnóstwo roboty żeby to poszukiwać, poukładać. Zaczynam od malutkiej. I tak nasza szafa bedzie jakos za tydzien, a kuchnia po majowce. Muszę jechać kupić komodę w ikei, choć Monia mnie zmartwiła jakością. Muszę zamówić materac do łóżeczka. Dziś ten fotelik wreszcie jedziemy zobaczyć i jeszcze łóżeczko turystyczne zamówić, ale to mogę jako ostatnie. I zostanie pranie prasowanie, układanie, skrecanie i potem Gabryśka może wychodzic. Wczesniej ma zakaz.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ---------- Cytat:
Tak z niczego nagle tyle akcji mamy,co? ![]() ![]() I jak tu spokojnie czekac... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ---------- Cytat:
Mnie tez okropnie skora się wysuszyła. Wszędzie. A brzuch najgorzej Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#1377 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
my zawsze z TŻ mamy takie szczęście, że czegoś brakuje, do kabiny nam ostatnio uszczelek brakowało 🤦![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ---------- Mi się dzisiaj śniła moja mała jak urodziłam i położyli mi ją na klatce i patrzyła na mnie, a taka malutka była ️ już coraz bliżej to zaczynają się sny, to był pierwszy taki ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1378 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dobrze że udało wam sie zalatwic. A ktora malm wzięłaś? Ja myślę nad ta miedzy 4 a 6(4duze+2male) szuflad. Muszę zobaczyć jak w rzeczywistości wysokość wygląda. Wszystkie rzeczy Gabi muszą się tam zmieścić. Łącznie z pampersami, sprzętami, kosmetykami, ciuchami. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1379 |
|
Zadomowienie
|
Ja mam 162 wzrostu, mam cztero szufladową i jest ok.Dokupiłam do niej nakładkę specjalna na przewijak
|
|
|
#1380 | |||||||||
|
Wielce Szanowna Pani
|
Cytat:
Co za baba! Ale podziwiam odwagę, że się nie bała że jeśli ktoś będzie skrzywdzony, to ona za takie teksty... 120/80 to już coś się dzieje i jest to stan nienaturalny ![]() Cytat:
No i masz swojego wymarzonego Bruna Cytat:
Cytat:
Też spakuję... Coś się nam tu nerwowo zaczyna robić, wszystkie przejęte bez granic... Cytat:
Dobrze że pojechałaś, zawsze się człowiek uspokoi jak fachowiec sprawdzi co jest grane Cytat:
Tam od razu umierasz, normalne ciśnienie ![]() Cytat:
Zazdroszczę! Od dwóch tygodni spać nie mogę, śpię dobrze dopiero rano (między 4 a 9 z pobudką godzinną na wychodzenie TŻ do pracy), a dzisiaj nam administracja zrobiła prezent- remont murku osiedla... Bardzo się cieszę, ale skuwanie betonu od 8 rano to masakra Cytat:
Niech teraz siedzi do terminu dziecię i skończy te młodzieńcze wyrywy na wolność Cytat:
A jaką szafkę/komodę chcecie? My kupiliśmy Malm- przyznam szczerze że dawno takiego szajsu nie widziałam
|
|||||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:12.

nawet jak urodzisz to i tak dobrze, ze dali rade troche przetrzymac

chyba beda diagnozowac zeby wykluczyc zatrucie ciazowe.
dawaj znać

Czyli prawdopodobnie niedługo będziesz mieć malucha po drugiej stronie brzucha..? 

dobrze że dziś do lekarza na wizytę, bo już sama nie wiem czy to podświadomość czy rzeczywistość mnie dopadła i od niedzieli czuje się już źle. Lepiej niech sprawdzi, bo ja już sama nie wiem.
Ale będę mogła u siebie rodzic jak dziś nic sie nie Brdzie działo z szyjka 

️ już coraz bliżej to zaczynają się sny, to był pierwszy taki