![]() |
#2641 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kwietniówki 2019 - cz.4
A no właśnie druga sprawa zapach sika kota toż to chyba niezbyt przyjemny zapach i łatwo rozpoznać można?
Dobry dzień☺ Wczoraj popołudniem wróciłam do życia. 2 dni dochodziłam do siebie po świętach taka byłam zmęczona. Dosypiałam choć ledwo wstałam. Wczoraj się wybrałam z tżtem na lody i zakupy. Zaopatrzyłam się w testy pH w razie wu ☺ Dzisiaj też wybieram się na spacer i lody - to chyba ostatnie moje samotne wyjście (podróż mpk) Coraz bardziej czuję, że urodzę w maju ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2642 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Zamawiałam w nocy cienką bonetkę ![]()
![]() |
![]() |
#2643 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja dzis na przesluchanie na komisariat jade, na szczescie w roli swiadka ![]() ![]() Wczoraj dzwonilam do goscia, ze 8 rano to dla mnie lekko nierealna godzina bo 1. Mam małe dziecko, 2. 50 km na ten komisariat. Wiec przelozylismy na dzis na 11... I wszyscy szczesliwi, bo pan zamknie sprawe, a ja na spokojnie dam sie przesluchac... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:14 ---------- Poprzedni post napisano o 08:09 ---------- Cytat:
![]() Ja dostalam opiernicz od babci meza jak poszlam do niej z Leo zakutanym w chuste... 3 dni babka płakała wszystkim, ze krzywde dziecku robie ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2644 |
Zadomowienie
|
Wychodzimy dzisiaj
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2645 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Właśnie- czapka i kremy ochronne. Wczoraj Maluch był ubrany w spodenki, bodziaki, skarpetki, szydełkowe buciki (ma słabe krążenie w stopach i jeszcze w szpitalu jak i położna mówiły żeby na stopy dwie warstwy miał) i bawełnianą bluzę z kapturem. Tylko on ma na czole znamię i mówili mi żeby to chronić przed słońcem. Chyba muszę mu poszukać jakieś czapeczki cieniutkiej z kozerkiem.
![]() |
#2646 |
Zakorzenienie
|
My w ogóle czapki nie ubieramy.., chyba ze jest zimno albo jest silny wiatr.. ma bluzy z kapturem
Mam zdjęcia z dzidziusiowej sesji ![]() ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2647 |
Rozeznanie
|
Hmm dla mnie to tez nie jest pogoda na czapeczke dzis ma byc 28 stopni wiec jaka temperatura jest akceptowalna do sciagniecia czapki
A tez wkładam glowe gdzie ona ja ma i tam jest skwar Sent from my SNE-LX1 using Wizaz Forum mobile app |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2648 |
Wtajemniczenie
|
To my jesteśmy dziwni, bo po zapachu nie stwierdziliśmy że to koci mocz.. niby kota mamy, ale nie wąchamy jego siuśków to może po prostu nie wiedzieliśmy jaki jest. Tak to musiała być ona, bo tam stopą ja ledwo sięgam, a tż mówił że słyszał że bardzo się tam gramoliła i kopała, ale myślał że nie może się po prostu ułożyć
![]() Miałam mówić dzis lekarce o tej akcji z IP, ale w tym układzie to sobie odpuszczę ![]() Ja bym nie chciała przegrzewać, mam nadzieję że się uda :P Filtr mam w planie kupić, jak i parasolkę - jednak czeka nas cały gorący sezon z takim maluszkiem. Bejata wrzuć fotki na fejsa ! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2649 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2650 |
Wtajemniczenie
|
Ja juz powyżej 22 stopni nie zakladam czapki do gondoli, moja mama przeżyć nie moze 🤣 no chyba że mocny i chlodny wiatr, bo jak ciepły to tez nie daje.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#2651 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wczoraj popoludniu znow zaczal poplakiwac przy jedzeniu wiec zamotałam go i poszlam jeszcze do ogrodka. Byl spokoj, pospal nawet. Mam wrazenie, ze jemu wtedy chce sie po prostu bliskosci i poprzytulac i nie jest glodny tylko cycem chce jakby te bliskosc uzyskac. Dzis powtorze chustowanie popoludniu i zobaczymy jak bedzie. Cytat:
![]() Ta lepiej przegrzac dziecko.... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2652 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Bejata, koniecznie pokaż zdjęcia ![]() Ja Polę wczoraj ubralam w body, na to bluzeczka i polspiochy, na głowę czapeczka lekka Bo to był nasz 1 raz no i kocyk bambusowy na okrycie. Sprawdzlam kilka razy kark i ciepły ale nie spocony, czyli wszystko było ok. Mój biedny mąż nie mógł przeżyć, że jest na pewno za lekko ubrana ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2653 |
Zakorzenienie
|
Zdjęcia są jeszcze ze znakiem wodnym, ale wrzucę wam jedno jako zapowiedź
![]() Mi lekarz w klinice jeszcze powiedział : jak będą mi matki teściowe i babcie opowiadać ze czapeczkę trzeba to mam zmierzyc dziecku temperaturę.. i jak będzie niższa niż powinna być to ubrać czapkę ![]() Zawiązałam dziecko, pierwszy raz. To chustowanie jest super, zjadłam w takim spokoju śniadanie i kawusie wypiłam i telefonowałam z rodzicami właśnie i w ogóle dużo rzeczy już zrobiłam ![]() Jedyny problem ze jak jadłam tosty to mu na główkę nakruszyłam ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2654 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#2655 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2656 |
Wtajemniczenie
|
Haha jedzenie w chuscie to jak w ciazy tylko spada na glowe dziecka
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#2657 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2658 |
Zadomowienie
|
A moja mama dzisiaj z tekstem: ubierz go w body, pajaca, przykryj kocykiem, a i jeszcze zalóż plandekę na wózek bo wieje! Z plandeką to przegięcie. Ale faktycznie nie wiem jak mam ubrac małego na pierwszy spacer 😕
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2659 |
Wtajemniczenie
|
Czekam na wizytę po ktg. Jak powiedziałam położnej że narazie chyba nic na poród się nie zapowiada to dobila "no faktycznie zapisał się tylko taki jeden, malutki skurczyk"
![]() Szkoda że taka pogoda lipna w weekend ma być, bo chociaż bym pogrillowala skoro nie rodze ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2660 |
Zakorzenienie
|
Hahah ta akcja z naczosem
![]() ![]() Apropo ubierania : ja ubieram o jedna warstwę więcej niż ja mam. No i kocyk do tego, w zależności od pogody cieńszy lub grubszy. Zawsze można odkryć przykryć. Plandekę od wózka wsadziłam na dół „do bagażnika” bo przy wysokich temp nie chce dziecku zrobić sauny... ale jak wiatr mocniejszy się zerwie to zakładam ![]() Na pierwszy spacer i tak chyba nie idziesz na godzinę? Wiec sprawdzaj karczek w trakcie i sprawdź po spacerku ![]() Dziewczyny zeszła wam nuz zatrzymana woda czy jesteście jeszcze trochę spuchnięte ? Dalej nie wkładam obrączki ![]() A obecnie mam 5kg więcej od wagi startowej.. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ---------- Coco- ja dwa dni przed porodem (odejściem wod) grillowalam ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2661 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U nas jest wrecz okropnie duuuszno. Leo spi w ogrdku, ja pije herbate na schodach i bedziemy leciec po 15 po Igora do przedszkola. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2662 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() No a z tym choćby małym skurczem to zazdroszczę.. Bo ja już dziś 7 dni po TP i zero skurczy na KTG.. a Ty masz jeszcze kilka dni.. Miałam dziś być w szpitalu ale dajemy jej czas jeszcze przez weekend i w pon tam pójdę.. Ehh. Wychodź dziecko z tego brzucha!!!! Pewnie się okażę majówką a nie kwietniówką :/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2663 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też nie wkładam obrączki jeszcze, także spokojnie, choć obawiam się, że będę musiała ją powiększyć, bo za cholerę nie wiem, jak ona się mieściła na moim palcu ![]() Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
![]() |
![]() |
#2664 |
Przyczajenie
|
Oto nasze koty.. W łóżeczku rzecz jasna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2665 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Mały przespal caly spacer, wiec jest nadzieja ☺ Dzisiaj zaliczylam pierwsze wyjście do sklepu. Odzwyczaiłam się od jazdy samochodem i wogóle od tlumow przez te prawie 2 tygodnie 😀 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2666 |
Wtajemniczenie
|
Po wizycie w sumie nic nowego, dalej 0 oznak porodu. Jak powiedziałam że wydaje mi się że czuję go dość nisko to się dowiedziałam że jest wysoko i się jeszcze nawet nie wstawia w kanał rodny także tego
![]() Kalka słodkie kociaki ![]() Ja tak z niecały miesiąc, odkąd jest cieplej nie zakładam obrączki i pierscionka na wszelki wypadek, nie puchne jakoś niby ale nie chce się męczyć że ściąganiem jakby coś. Wracam teraz do domu i misja złapać mocz kota ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2667 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2668 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chyba czas sobie zażyczyć ![]() Cytat:
Zazdroszczę, że Ty po ktg. Ja czekam poniedziałku ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2669 |
Zakorzenienie
|
Matka Beatka dziś założyła na dupę swoje „skórzane” obcisłe spodnie rozmiar 34/36
![]() ![]() Troszke skóry mam za dużo ale hihi cieszę się ! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2670 |
Rozeznanie
|
Hmm to ja chyba w ogolnie nie puchlam w ciąży bo obraczke i perscionek sciagnelam w dniu porodu by nie jechac z bizuteria do szpitala. A wchodze we wszystkie ubranie sprzed ciąży
Tz z mala na spacerze a ja relaks na kanapie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:53.