![]() |
#2311 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Czerwcówki 2019 cz.4
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2312 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2313 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Zbyt słabe lub nadmierne odczuwanie ruchów, plamienie, bóle brzucha o każdym nasileniu, twardnienie brzucha, gdyby wkładka była bardziej mokra niż zwykle, bo mogą znów sie sączyć wody, uczucie napierania, kłócie, ból kręgosłupa, inne objawy Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() |
#2314 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#2315 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
No wlasnie bolą ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ---------- Cytat:
Oby się nie powiększyło. Ten 1cm czułam jak sie rozpychał, było podobnie, mam nadzieje ze nic tam więcej mnie nie zaskoczy Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ---------- Cytat:
Tez tak mysle ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() |
#2316 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#2317 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2318 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale strasznie mnie te żyły bolały, jak wkłuli wenflon to czułam ból żyły w całej ręce, a nie tylko w miejscu wkłucia Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ---------- Cytat:
No te brzuchy to teraz szybko kształty zmieniają. ![]() Najlepsze jest to, ze moj syn lubi pastę szpinakowa. Wczoraj była w szpitalu i tak łapczywie zaczął łykać wody, ze czkawki od razu dostał. Zachłanne to bedzie ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() |
#2319 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2320 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nic nie wspominaj. Mi tez na ktg mały szaleje, ze nie da sie zbadać. Usłyszałam, ze mam zbyt ruchliwe dziecko ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() |
#2321 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2322 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#2323 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#2324 | |||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Fajnie by było ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ---------- Cytat:
No wlasnie, wiec wciąż nie będę wiedziała ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ---------- Cytat:
No na razie polowe z tych objawów mam, wiec nie wiem juz jak no spoglądać ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ---------- Cytat:
No wlasnie ja nigdy nie miałam problemu, nie wiem czy przez anemię mam takie te żyły ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ---------- Cytat:
![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ---------- Cytat:
Cwani są ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ---------- Cytat:
Ja jak leżę i dotykam brzucha to jest miękki teraz, ale tylko usiądę i jakby mi kamieni napchali ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ---------- U mnie idzie burza gigant. A tż dopiero za godzinę z pracy wroci. Gorzej, ze to moj słaby punkt i panicznie boje się burzy ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() |
#2325 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ---------- Cytat:
||
![]() ![]() |
![]() |
#2326 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Tego się obawiam. ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() |
#2327 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ałć.... Apropos schodów mieszkam na 4 pietrze bez windy, rano wbiegam jak sarenka, popołudniu sapie jak lokomotywa na 2-3 ![]() Za dużo dziś sobie pozwoliłam, nogi jak banie, słano się czuje, kostek nie mam pierwszy raz w sumie.... Jechałam autem i złapał mnie skurcz, który utrudnia oddychanie. Miewacie takie? Brzuch twardy ciagle w dół. Dziś od koleżanki usłyszałam ze nie wyglądam jakbym miała do terminu dotrzymać ![]() ![]()
![]() |
#2328 |
Wtajemniczenie
|
A mi mąż na wieczór tak podniósł ciśnienie że sama zaraz wyląduje w szpitalu. A do tego wszystkiego córka bawiąc się uderzyła w twardą część łóżka i zdarła sobie skórę pod nosem i do tego ma spuchniętą wargę. Całe szczęście zęby całe.
![]() ![]() |
![]() |
#2329 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja wczoraj zaliczyła guza. Płaczu było ze hoho. A to dlatego, że drzemek nie chce robić w ciagu dnia i o 18 chodzi już kołowata. Nie wiem jak ja ogarnę 2 ![]() Cytat:
Mnie jeszcze nogi nie puchną, ale pamietam, że w końcówce pierwszej ciąży to spac nie mogłam od tego pulsowania. W nocy wstawałam i zimna wodą je traktowałam. Mnie brzuch twardnieje jak się przeciążę, poza tym ok. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2330 | |||||||||
Wielce Szanowna Pani
|
Cytat:
Raz kupiłam (trzy różne) i czym prędzej odesłałam ![]() Cytat:
A może kąpiel, posiedź w parku, posłuchaj ptaków, poczytaj książkę jakąś? Cytat:
Poszukaj w Lidlu ![]() Cytat:
Oo, majówka upłynie pod znakiem grilla ![]() ![]() Cytat:
Masz maść z arniką? Cytat:
Przesuwanie ok, potem jest wypychanie i rozciąganie, a czasem wyciąganie kończyn jak najdalej, tyle ile się skó ![]() Cytat:
A z grzbietu dłoni nie mogą? Cytat:
Ale jak zaczną przeć, to małe tarany są ![]() Cytat:
Żebyś zapalenia żył nie dostała... Wyjątkowo paskudna sprawa. Ja dzisiaj byłam w Lidlu i przegrzebałam kosz z ostatnimi sztukami i się obłowiłam aż miło ![]() Koleżance kupiłam dwie pary legginsów dla córki- 3,49zł za parę- pieniądze śmieszne, a córka koleżanki na kolanach przemierza świat, więc nawet na zniszczenie się przydadzą ![]() Body dla syna, w oszałamiającej cenie 2,99 ![]() I do tego trzy koszule nocne ciążowe- każda w cenie 6,99 ![]() Dwie takie same biorę do szpitala- mają kieszonkę na piersi i górę rozpinaną- akurat do kangurowania lub karmienia już po porodzie. Trzecia szara ulegnie przeróbkom myślę- utnę długie rękawy i skrócę całość- jakoś koszula nocna do kolan wydaje mi się za długa... Ale za takie pieniądze, to ja mogę robić zakupy, koszule porodowe jak ta lala ![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2331 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie mam takich skurczy, jedynie nogi ciagle cierpna i skurcze są Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ---------- Cytat:
O matko. A co mąż zrobil? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ---------- Cytat:
Nie mam. Musze się zaopatrzyć. Wlasnie juz mi pobierali krew z grzbietów dłoni ![]() Przy parciu bedzie masakra patrząc na to rozpychanie ![]() O kurde ale łupy ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() |
#2332 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2333 |
Zadomowienie
|
Wiecie co? Strasznie po tych skurczach zmalał mi biust, aż o rozmiar. Piersi przestały byc tkliwe, sutki są jaśniejsze. Tak jakby wstrzymanie porodu wstrzymało tez laktację
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
#2334 |
Raczkowanie
|
Masakra pobudka na siku i teraz zasnąć nie mogę :/ a znając życie Franek ze szczęścia że TŻ wolne obudzi się o dziwnej godzinie...
Mnie w tej ciąży raz poleciała siara, z jednej piersi...az w szoku byłam. Zobaczymy jak będzie po cc kiedy ruszy,.. Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka
#2335 | ||
Konto usunięte
|
Dzień dobry. W nocy 2 okropne skurcze łydek
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
||
![]() ![]() |
![]() |
#2336 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny mam nadzieję że wszystkie dotrwamy!
U mnie mocno odpukac nic szalonego się nie dzieje. Mąż na medal, byliśmy wczoraj na ognisku do 1 w nocy. Ale ja już spać nie mogę. Wszyscy chwalą mój brzuch że mam piękną piłeczkę (dziękuję córko! ![]() Mała się bardzo rozpycha, a jej kumulacja aktywności to godzina 23, dosiega do żeber już 🤣 Ale posiniaczone ręce! Może to problem z krzepliwoscią dodatkowo? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2337 |
Wtajemniczenie
|
U mnie mysle, ze jak cisnienie bedzie tak do ****y jak teraz to rozwiązą mnie jeszcze w maju pewnie jak tylko dotrwam do 37+0. Wszyscy na majowke planuja wyjazdy itd. a my z TZ zostajemy w mieszkaniu i ogarniamy wszystko na tip-top.
A mi sluchajcie jeden cycek zrobil sie twardy i bolący a wczoraj wieksza ilosc siary leciala. Ginek powiedzial, ze na tym etapie to normalka. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2338 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, ale macie przygody. Oby was unormowali i jeszcze odrobinę przytrzymać maluszki. Pamiętajcie zeby jak niemniej się denerwować bo dzidzie to czują.
Martwi mnie Natalka, bo cos nie widać, nie słychać. Oby było wszystko ok Ja wczoraj trochę zrobiłam ogródek warzywny, rwa mi się przez to nasiliła. Zjaralam się jak *** ![]() Potem byliśmy na koncercie, mała poczuła rytm bluesa i robiła mi z brzucha worek do rozciągania. Ale przespalysmy noc elegancko. Dawno tak mocno nie spałam. Podłączyli mi wreszcie pralkę, ustawiłam pierwszy program i za chwile zaczynam porządki. Trochę mi gorąco ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2339 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego Moto G (5S) Plus przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2340 | |
Wtajemniczenie
|
Haaaa wychodzimy!! wód jest więcej, płytek 91 tys. Czyli bez szału ale też nie zagrożenia
![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez mrofka89 Czas edycji: 2019-04-27 o 09:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:41.