Niedojrzały, leniwy ?- mam dość! - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2019-05-01, 12:00   #1
Al2018
Przyczajenie

Angry

Niedojrzały, leniwy ?- mam dość!

Hej,

Piszę na forum, gdyż muszę się wygadać! Przeprowadziłam się do nowego miasta i nie mam niestety tu żadnych bliskich koleżanek, dlatego pomysł o wpisie. Zapewne wiele czy wielu z Was ma różne poglądy w wielu tematach i o to mi właśnie chodzi - chcę poznać opinie innych!

Postaram się przedstawić temat krótko, zwięźle, aby post nie trwał wieki, wszak takie czyta się "przyjemniej".

Od ponad roku jestem z 23-latkiem (ja lat 28). Początki super, świetne, różnica wieku niezauważalna jak się wydawało. Chłopak pracuje za granicą, zjazdy do Polski co 2 tygodnie. W połowie naszej znajomości podczas jednej z rozmów okazało się iż ma kredyt (w wysokości 45 tyś. złotych, na który został podobno "namówiony" przez byłych już przyjaciół). Cała kwota została przez niego przelana na konto niejakiej firmy Lyoness/ Cashback World. Obiecywano mu świetne zyski i świetlaną przyszłość - jak się domyślacie to tylko błahe obietnice. Owa spółka to nic innego jak piramida finansowa. W ciągu kolejnych kilku miesięcy rozstałam się z nim, gdyż nie widział swoich błędów i naiwniactwa w tych całych machlojkach. W ciągu kolejnych 2mc, po wielu rozmowach, obietnicach, że zacznie coś z tym robić, że będzie się starał odzyskać część kwoty, bądź chociaż pójdzie do prawnika, wróciliśmy do siebie.

Nie wiem jak i dlaczego ale tym razem zaczęłam widzieć wiele innych rzeczy, zachowań, które dla mnie są infantylne, dziecinne, gamoniowate i nieodpowiedzialne. Przykłady typu: "mógłbyś załatwić to i to?" -"tak, ogarnę" , okazuje się, że "zapomniał". Sytuacje powtarzają się non stop. To nie są nawet kwestie z życia codziennego, ale sprawy ważne, które powinny być załatwione a nie były, bo z 98% rzeczy, które miał ogarnąć zostały "zapomniane". Kolejna kwestia to kwestia naszego seksu, a raczej jego brak. On ma problem z bardzo ale to bardzo szybką ejakulacją, nasze zbliżenia trwają 2 min bądź nawet krócej. Próbowałam rozmawiać, prosić, tłumaczyć ażeby poszedł z tym do lekarza. Na początku był to wielki problem, był urażony, aż w końcu poszedł, jednak nie postępuje według zaleceń lekarza i wszystko jest "po staremu" Najgorsze w tym wszystkim jest to, iż po zbliżeniu, gdy on już "skończy" to odsuwa się ode mnie, siada na łóżku i zaczyna albo wydzierać się, albo płakać albo po prostu idzie spać. Ja w takiej sytuacji czuje się upokorzona, niechciana i tak dalej

Chcę jeszcze wspomnieć o sprawach "codziennych". W każdej jednej kwestii on pyta mnie ( co na obiad, co będziemy jeść, co będziemy pić, gdzie idziemy, czy coś dziś robimy, o, której wstajemy, co robimy za tydzień, czy woda na herbatę jest gotowa, czy pranie jest suche, jaka jest pogoda i wiele innych kwestii, na które sam mógłby sobie odpowiedzieć)... zero inwencji własnej, zero niespodzianek, zero własnych pomysłów.. gdy go o coś poproszę to muszę powtarzać z 5 razy aby zapamiętał, a i tak później dzwoni i pyta o to samo. Czuję się jak matka, która musi wiecznie trzymać go za rączkę. Gdy próbuję go na coś nakierować, to wiecznie jest, że on nie wie jak, nie będzie tego robił bo nie potrafi.. Do tego gdy zaczynam wspominać mu o tych wszystkich rzeczach, które mi nie pasują, to oskarża mnie o czepialstwo i muszę przyznać, że faktycznie zaczynam już świrować, bo nie wiem czy to faktycznie ja przesadzam, czy może jednak nie

Mieszkamy razem, umowa najmu jest na mnie, ale on się dokłada do rachunków. W kwestii swojego kredytu nadal nie zrobił nic, mimo moich próśb.. Nie wiem jak ja mam myśleć o wspólnej przyszłości gdy facet ma na głowie sporą pożyczkę, której tak naprawdę na oczy nie widział, bo całość oddał podejrzanej spółce.

Na zakończenie, czara goryczy dziś się przelała. Prosiłam go od kilku dni aby mi w czymś pomógł, ale "zapomniał". Zakończyłam związek, jednak ten nie przestaje prosić, błagać. Rozum, podpowiada nie, nie właź w to ponownie, ale serce (kocham go mimo wszystko) mówi, że wszystko się "jakoś" ułoży..

Jaka jest Wasza opinia?
Al2018 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-05-01, 12:25   #2
ruda_beksa
Zakorzenienie

Dot.: Niedojrzały, leniwy ?- mam dość!

To jest tragikomedia a nie związek, od kredytu w wysokości 45k na kretyńską piramidę po płacze i wrzaski po dwuminutowym "seksie". Jeśli facet jest tragicznie głupi i nieogarnięty, to niech przynajmniej będzie dobry w łóżku, czy coś.

https://www.youtube.com/watch?v=oHgCXhY6kZ0
ruda_beksa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-05-01, 12:27   #3
Taranka
Zakorzenienie

Przeczytaj sobie na spokojnie to co napisałaś.
Wtedy będziesz miała odpowiedź
Stary 2019-05-01, 12:32   #4
Jestembeznadziejna
Raczkowanie

Jakie czerpiesz korzyści z tego związku?
Jestembeznadziejna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-05-01, 12:34   #5
ruda_beksa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jestembeznadziejna Pokaż wiadomość
W związku nie jest się dla korzyści, a dla MIŁOŚCI

Stary 2019-05-01, 12:36   #6
f284c48a05423b409a451c4db0eed2c1276616e1_6008c4288f43f
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Al2018 Pokaż wiadomość
Rozum, podpowiada nie, nie właź w to ponownie, ale serce (kocham go mimo wszystko) mówi, że wszystko się "jakoś" ułoży..

Jaka jest Wasza opinia?
Nic się nie ułoży, taka to moja opinia. Więcej nie ma sensu pisać.
f284c48a05423b409a451c4db0eed2c1276616e1_6008c4288f43f jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-05-01, 12:36   #7
Konto usunięte

Cytat:
Przecież go skończyła.
f284c48a05423b409a451c4db0eed2c1276616e1_6008c4288f43f jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2019-05-01, 12:37   #8
c640cdfa886255292692728c9c3f51a456c1754b_657ce90228a24
Konto usunięte

Cytat:
Hej,

Piszę na forum, gdyż muszę się wygadać! Przeprowadziłam się do nowego miasta i nie mam niestety tu żadnych bliskich koleżanek, dlatego pomysł o wpisie. Zapewne wiele czy wielu z Was ma różne poglądy w wielu tematach i o to mi właśnie chodzi - chcę poznać opinie innych!

Postaram się przedstawić temat krótko, zwięźle, aby post nie trwał wieki, wszak takie czyta się "przyjemniej".

Od ponad roku jestem z 23-latkiem (ja lat 28). Początki super, świetne, różnica wieku niezauważalna jak się wydawało. Chłopak pracuje za granicą, zjazdy do Polski co 2 tygodnie. W połowie naszej znajomości podczas jednej z rozmów okazało się iż ma kredyt (w wysokości 45 tyś. złotych, na który został podobno "namówiony" przez byłych już przyjaciół). Cała kwota została przez niego przelana na konto niejakiej firmy Lyoness/ Cashback World. Obiecywano mu świetne zyski i świetlaną przyszłość - jak się domyślacie to tylko błahe obietnice. Owa spółka to nic innego jak piramida finansowa. W ciągu kolejnych kilku miesięcy rozstałam się z nim, gdyż nie widział swoich błędów i naiwniactwa w tych całych machlojkach. W ciągu kolejnych 2mc, po wielu rozmowach, obietnicach, że zacznie coś z tym robić, że będzie się starał odzyskać część kwoty, bądź chociaż pójdzie do prawnika, wróciliśmy do siebie.

Nie wiem jak i dlaczego ale tym razem zaczęłam widzieć wiele innych rzeczy, zachowań, które dla mnie są infantylne, dziecinne, gamoniowate i nieodpowiedzialne. Przykłady typu: "mógłbyś załatwić to i to?" -"tak, ogarnę" , okazuje się, że "zapomniał". Sytuacje powtarzają się non stop. To nie są nawet kwestie z życia codziennego, ale sprawy ważne, które powinny być załatwione a nie były, bo z 98% rzeczy, które miał ogarnąć zostały "zapomniane". Kolejna kwestia to kwestia naszego seksu, a raczej jego brak. On ma problem z bardzo ale to bardzo szybką ejakulacją, nasze zbliżenia trwają 2 min bądź nawet krócej. Próbowałam rozmawiać, prosić, tłumaczyć ażeby poszedł z tym do lekarza. Na początku był to wielki problem, był urażony, aż w końcu poszedł, jednak nie postępuje według zaleceń lekarza i wszystko jest "po staremu" Najgorsze w tym wszystkim jest to, iż po zbliżeniu, gdy on już "skończy" to odsuwa się ode mnie, siada na łóżku i zaczyna albo wydzierać się, albo płakać albo po prostu idzie spać. Ja w takiej sytuacji czuje się upokorzona, niechciana i tak dalej

Chcę jeszcze wspomnieć o sprawach "codziennych". W każdej jednej kwestii on pyta mnie ( co na obiad, co będziemy jeść, co będziemy pić, gdzie idziemy, czy coś dziś robimy, o, której wstajemy, co robimy za tydzień, czy woda na herbatę jest gotowa, czy pranie jest suche, jaka jest pogoda i wiele innych kwestii, na które sam mógłby sobie odpowiedzieć)... zero inwencji własnej, zero niespodzianek, zero własnych pomysłów.. gdy go o coś poproszę to muszę powtarzać z 5 razy aby zapamiętał, a i tak później dzwoni i pyta o to samo. Czuję się jak matka, która musi wiecznie trzymać go za rączkę. Gdy próbuję go na coś nakierować, to wiecznie jest, że on nie wie jak, nie będzie tego robił bo nie potrafi.. Do tego gdy zaczynam wspominać mu o tych wszystkich rzeczach, które mi nie pasują, to oskarża mnie o czepialstwo i muszę przyznać, że faktycznie zaczynam już świrować, bo nie wiem czy to faktycznie ja przesadzam, czy może jednak nie

Mieszkamy razem, umowa najmu jest na mnie, ale on się dokłada do rachunków. W kwestii swojego kredytu nadal nie zrobił nic, mimo moich próśb.. Nie wiem jak ja mam myśleć o wspólnej przyszłości gdy facet ma na głowie sporą pożyczkę, której tak naprawdę na oczy nie widział, bo całość oddał podejrzanej spółce.

Na zakończenie, czara goryczy dziś się przelała. Prosiłam go od kilku dni aby mi w czymś pomógł, ale "zapomniał". Zakończyłam związek, jednak ten nie przestaje prosić, błagać. Rozum, podpowiada nie, nie właź w to ponownie, ale serce (kocham go mimo wszystko) mówi, że wszystko się "jakoś" ułoży..

Jaka jest Wasza opinia?
Olej gościa. Bardzo nieciekawy typ z opisu.
c640cdfa886255292692728c9c3f51a456c1754b_657ce90228a24 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-05-01, 12:39   #9
Jestembeznadziejna
Raczkowanie

Niedojrzały, leniwy ?- mam dość!

Cytat:
Napisane przez ruda_beksa Pokaż wiadomość
W związku nie jest się dla korzyści, a dla MIŁOŚCI

A No tak, miłość Ci wszystko wybaaaczy

---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ----------

[1=f284c48a05423b409a451c4 db0eed2c1276616e1_6008c42 88f43f;86767317]Przecież go skończyła.[/QUOTE]

Ale zastanawia się nad powrotem
Jestembeznadziejna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-05-01, 12:46   #10
Konto usunięte

Cytat:
Ale zastanawia się nad powrotem
Nie wziąłem tego pod uwagę po tym co przeczytałem o jej byłym Jak chce niech wraca, widocznie ma zbyt dużo wolnego czasu w życiu.
Stary 2019-05-01, 13:32   #11
Al2018
Przyczajenie

W tym momencie nie myślę nad powrotem.. zapewne dlatego napisałam na forum aby po raz kolejny nie przyszło mi to na myśl...

---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ----------

Właśnie czasu to ja nie mam! Jestem aż nad zapracowana( w tym momencie otworzyłam własny biznes), więc tym bardziej potrzebuję spokoju mimo wszystko, pewnie każdy wie, że jakaś część nas pewnie ta gorsza, chciałaby wrócić do tego co kocha, fakty mówią jednak za siebie. Swoją drogą wychodzi na to, że nie przesadzam?

---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ----------

Dodam, że pewnie ta moja słabość do niego może wynikać po części z tego, jak zostałam wychowana. Wiele razy na niego krzyknęłam( np w sytuacjach gdy już nie miałam siły tłumaczyć), kilka razy wygarnęłam mu, że tylko kretyn wypłacił by 45 tyś złotych na obce konto nic z tego nie mając. Chyba go teraz trochę tłumaczę...
Stary 2019-05-01, 13:37   #12
I am Rock
lokalna gwiazda

Cytat:

Dodam, że pewnie ta moja słabość do niego może wynikać po części z tego, jak zostałam wychowana. Wiele razy na niego krzyknęłam( np w sytuacjach gdy już nie miałam siły tłumaczyć), kilka razy wygarnęłam mu, że tylko kretyn wypłacił by 45 tyś złotych na obce konto nic z tego nie mając. Chyba go teraz trochę tłumaczę...

Weź, ludzi nie rozśmieszaj.
I am Rock jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-05-01, 14:26   #13
White_Dove
Zakorzenienie

Znalazł druga matkę z którą dodatkowo jest seks.

A nie pyta czy spłacisz jego kredyt?

Ochłoń i nie wracaj do niego to jeszcze dzieciak a nie facet.
White_Dove jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-05-01, 15:41   #14
Al2018
Przyczajenie

Ochłonęłam, przeczytałam raz jeszcze i macie rację. Z tej mąki chleba nie będzie...
Stary 2019-05-01, 16:38   #15
Pinkieee
Rozeznanie

Bedac inteligentna kobieta, uwlaczaloby mi być z mezczyzna na tyle naiwnym zeby wierzyc w piramidy finansowe i ich mamienie i na tyle glupim, zeby zapozyczyc sie w tym calu.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Pinkieee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2019-05-01, 16:44   #16
Al2018
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Pinkieee Pokaż wiadomość
Bedac inteligentna kobieta, uwlaczaloby mi być z mezczyzna na tyle naiwnym zeby wierzyc w piramidy finansowe i ich mamienie i na tyle glupim, zeby zapozyczyc sie w tym calu.

Może i tak, jednak ja nigdy tak na to nie patrzyłam. Wielu ludzi, mniej i więcej inteligentnych wpada w sidła piramidek.. chociażby przykładowo Amber Gold... Co do tego, że koleś jest naiwny masz stuprocentową rację, natomiast trzeba podkreślić, że ma 23 lata i małe pojęcie o życiu..
Stary 2019-05-01, 17:02   #17
ruda_beksa
Zakorzenienie

Cytat:
Może i tak, jednak ja nigdy tak na to nie patrzyłam. Wielu ludzi, mniej i więcej inteligentnych wpada w sidła piramidek.. chociażby przykładowo Amber Gold... Co do tego, że koleś jest naiwny masz stuprocentową rację, natomiast trzeba podkreślić, że ma 23 lata i małe pojęcie o życiu..
Wybacz, dla mnie trzeba być ciężkim idiotą żeby należeć do pokolenia millennialsów i dać się nabrać na coś tak durnego. Internetu nie miał? Nawet nie wygooglował sobie nazwy tej firmy? Ja nawet kremu do stóp nie kupiła bez czytania recenzji, a tu koleś wychowany w dobie internetu wywala 45k na MLM. No bez jaj.

Stary 2019-05-01, 17:22   #18
Limonka2738
Zakorzenienie

Cytat:
To jest tragikomedia a nie związek, od kredytu w wysokości 45k na kretyńską piramidę po płacze i wrzaski po dwuminutowym "seksie". Jeśli facet jest tragicznie głupi i nieogarnięty, to niech przynajmniej będzie dobry w łóżku, czy coś.

Ale racja.

Top secret Uczestnik ściśle tajnego rządowego programu badań nad eksperymentalną szczepionką na malarię.
Limonka2738 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-05-01, 17:36   #19
skazana_na_bluesa
.

Gdyby mi płacili to bym nie chciała z nim być.

skazana_na_bluesa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-05-01, 17:44   #20
b872d78680f891d873273d31baaf276c9d6e57ec_6594a44f1cc14
Konto usunięte

Cytat:
Ochłonęłam, przeczytałam raz jeszcze i macie rację. Z tej mąki chleba nie będzie...

niedojrzały, leniwy, na dodatek kiepski w łóżku ..... nie będzie ....
b872d78680f891d873273d31baaf276c9d6e57ec_6594a44f1cc14 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-05-01, 18:26   #21
Al2018
Przyczajenie

Cytat:
Wybacz, dla mnie trzeba być ciężkim idiotą żeby należeć do pokolenia millennialsów i dać się nabrać na coś tak durnego. Internetu nie miał? Nawet nie wygooglował sobie nazwy tej firmy? Ja nawet kremu do stóp nie kupiła bez czytania recenzji, a tu koleś wychowany w dobie internetu wywala 45k na MLM. No bez jaj.
Szczerze? Ja też nie. Gdy tylko usłyszałam u niego zdanie "inwestycja z której będę miał 400% zysku" wiedziałam, że to jakiś szlam. Niestety, niektórzy nie myślą trzeźwo. Z tego co mi mówił, to zapewne chęć pokazania tym wszystkim, którzy w niego nie wierzyli, że potrafi, że też może mieć fajne samochody, dom itp. Tak, wiem - dla mnie jak i zapewne dla wielu z Was obietnice wysokiego zysku "śmierdzą" ale dla wielu może i jak widać, jest wiarygodne Co do googlowania owej spółki, to również o to pytałam, jego odpowiedź "chciałem, jednak za każdym razem mówiono mi, żebym nie patrzył w internet, bo tam ludzie kłamią, bo zazdroszczą". Dał się omotać i tyle. Nie myślał, widmo wysokiego zysku widocznie wygrało. Mnie boli tylko fakt, że mimo moich próśb aby walczył o swoje, poszedł do prawnika, na policję, cokolwiek - powiedział, że on chce ten kredyt spłacić i "zapomnieć"
Stary 2019-05-01, 18:29   #22
Ellen_Ripley
Zakorzenienie

Cytat:
Kocham ten komentarz.
Stary 2019-05-01, 18:39   #23
Al2018
Przyczajenie

Próbowałam to wszystko co napisałam tutaj, opowiedzieć koleżance, wysłuchała, jednak miała inne zdanie uważała, że zbyt wiele od niego wymagam, że on jest jeszcze młody i to nawet lepiej, że sam z siebie nic nie zrobi, bo "będziesz mogła go sobie wychować".. jak widać, co człowiek to i opinia! W niedzielę jadę odebrać swojego pieska, gdyż jest u jego rodziców, przy okazji podrzucę jego rzeczy (wyjechał akurat za granicę do pracy). Potem bon voyage! Obym tylko okazała się konsekwentna w swoich decyzjach!
Stary 2019-05-01, 18:43   #24
Rena
Zakorzenienie

Cytat:
Mieszkamy razem, umowa najmu jest na mnie, ale on się dokłada do rachunków. W kwestii swojego kredytu nadal nie zrobił nic, mimo moich próśb.
Jakim cudem mieszkasz razem, jak facet pracuje zagranica i bywa co dwa tygodnie? Moim zdaniem mieszkasz sama i masz dwa razy w miesiacu goscia. Mysle, ze jak facet bedzie mniej wydawal na podroze, to szybciej splaci.
Rena jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-05-01, 18:57   #25
Elfir
Zakorzenienie

Ta oferma życiowa daje się omotać każdemu.
Przyczepił się do ciebie jak rzep, bo doskonale wie, że z jego możliwościami intelektualnymi i seksualnymi dużego wyboru partnerek nie ma.
A tu trafiła się mamusia, która za niego w razie czego pozałatwia, jak on coś zapomni.

Nie rozumiem jak od dorosłego faceta, który ma pełnię praw wyborczych, konto w banku, pracę, prawo jazdy, nie wymagać odpowiedzialności i dojrzałości?

Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy.
T.Pratchett

Edytowane przez Elfir
Czas edycji: 2019-05-01 o 19:00
Elfir jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-05-01, 20:21   #26
januszpolak
Zakorzenienie

Bycie z taką osobą jest zwyczajnie niebezpieczne. Jeśli ktoś robi tego typu transakcje, nie mając świadomości co robi (czyli nie są to przemyślane inwestycje osoby z kierunkowym wykształceniem i doświadczeniem w tym zakresie, oparte o pewne ryzyko i wykalkulowane na zysk) to jest to osoba, która ma potencjał do doprowadzenia was obojga do bankructwa. Jeśli nie marzy ci się obudzić się kiedyś na ulicy z długami to dla własnego dobra trzymaj się od typa z daleka.
januszpolak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-05-01, 20:39   #27
GdyKochamy
Zadomowienie

Wychować to możesz sobie dziecko. Czy tobie byłoby miło, gdyby ktoś chciał cię wychować? Wchodźmy w związki z osobami, które nam odpowiadają, a nie z pierwszym lepszym i potem dziwimy się, że on nadal jest taki jak na początku...

Miłość to nie tylko uczucie, ale także akceptacja i decyzja. Tutaj 2/3 czynników brakuje...
Stary 2019-05-01, 22:01   #28
Ellen_Ripley
Zakorzenienie

Cytat:
Próbowałam to wszystko co napisałam tutaj, opowiedzieć koleżance, wysłuchała, jednak miała inne zdanie uważała, że zbyt wiele od niego wymagam, że on jest jeszcze młody i to nawet lepiej, że sam z siebie nic nie zrobi, bo "będziesz mogła go sobie wychować".. jak widać, co człowiek to i opinia! W niedzielę jadę odebrać swojego pieska, gdyż jest u jego rodziców, przy okazji podrzucę jego rzeczy (wyjechał akurat za granicę do pracy). Potem bon voyage! Obym tylko okazała się konsekwentna w swoich decyzjach!
Wyciągnij jeszcze pierś i nakarm dzidzię. Twoja koleżanka źle Ci doradza. Jasne, na wiek należy brać poprawkę, ale akurat wymaganie, żeby 20+ zdawał sobie sprawę z tego z czym wiąże się wzięcie kredytu i czytał, co podpisuje, to nie jest wymaganie zbyt wiele.

Edytowane przez Ellen_Ripley
Czas edycji: 2019-05-01 o 22:02
Ellen_Ripley jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-05-01, 22:59   #29
ruda_beksa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ellen_Ripley Pokaż wiadomość
Wyciągnij jeszcze pierś i nakarm dzidzię. Twoja koleżanka źle Ci doradza. Jasne, na wiek należy brać poprawkę, ale akurat wymaganie, żeby 20+ zdawał sobie sprawę z tego z czym wiąże się wzięcie kredytu i czytał, co podpisuje, to nie jest wymaganie zbyt wiele.
Oplułam się herbatą

Autorko, ta koleżanka to ci chyba nie za dobrze życzy...

Stary 2019-05-02, 09:36   #30
Al2018
Przyczajenie

Kilka razy próbowałam rozmawiać z koleżankami, które jak widać, mają różne dziwne opinie. Raz dałam mu szansę, bo moim zdaniem, każdy na nią zasługuje. Tym razem jak wspomniałam wcześniej, tak nie będzie, ale nie jestem jakimś potworem bez uczuć i mimo wszystko to boli wiem, że ja również mam sporo za paznokciami, czasem potrafiłam za ostro powiedzieć, że ma się wziąć za siebie bo zachowuje się jak kretyn, czy potrafiłam wygarnąć, że jeżeli będzie się tak zachowywał to do niczego w życiu nie dojdzie. Fakt, facet ma 23 lata, i na tym etapie powinien być ogarnięty, jednak może nie każdy potrafi. W tym momencie co chwilę dzwoni, pisze, błaga, mówi, że się zmieni, że będę mogła na niego liczyć.. ciekawe ile w tym czczego gadania
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości