|
|
#481 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Panny Młode 2009 cz. V
Cytat:
Siedzialyśmy nawet razem w necie i mowila co o której myśli(pokrywają nam sie gusta . Bidula tak sie stresuje, że też wolałaby to odwlec ![]() Też mam ASUSA-i superancki jest! |
|
|
|
|
#482 |
|
Wtajemniczenie
|
Fajny, malutki. Mój brat takiego ma. Kosztuje około 1000zł.
http://pl.wikipedia.org/wiki/ASUS_Eee_PC Jak kiedyś będę zmieniać laptopa to właśnie na takiego. Asus to dobra firma
Edytowane przez popscene Czas edycji: 2008-08-21 o 10:03 Powód: dopisek |
|
|
|
#483 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam california access, firma może mało znana (ja nie znałam jej wcale), ale to była najlepsza konfiguracja w tej cenie, zależało mi na dobrej karcie graficznej (do programów graficznych), a wszelkie hapeki, sony, toshiby itd. w tej cenie mieli zintegrowaną i jestem zadowolona, wszystko mi ładnie śmiga, ie zawiesza się. Ogólnie chyba dobrze wybrałam (no bo wybierałam ja - mężulo się wcale na tym nie zna)
Ale z tego co wiem najlepiej opłaca się sprowadzić sprzęt z USA, no ale niestety ja nie mam tam nikogo
|
|
|
|
#484 |
|
Wtajemniczenie
|
ja byłam wczoraj pooglądać sukienki i pani mnie zapytała kiedy mam ślub i prawie mnie skrzyczała " na co Pani czeka to już trzeba mierzyć..."
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#485 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) Mariusza, zeby mu pokazać co mnie się podoba i wybadać jego zdanie, pani mnie sie zapytaa kiedy ślub, a jak powiedziałam, ze wrzesien 2009 to jeszcze za wczesnie, w ogole tam w salonie do sukienki dają gratis 2 noclegi w Karpaczu
|
|
|
|
|
#486 |
|
Wtajemniczenie
|
Scio, czy to nie przypadkiem w Nowej Soli albo w Zielonej Górze te noclegi oferują?
|
|
|
|
#487 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ale i tak pewnie w cenie te noclegi sobie odbiją!!! |
|
|
|
|
#488 |
|
Zadomowienie
|
Cześć Dziewczyny!
Widzę, że o laptopach mowa. Ja się na tych komputerowych prametrach nie znam, pomimo, że TŻ informatyk Wiem tylko, że Asus to dobra firma, a Acer zła Co do wódki to jeszcze nie myśleliśmy nad nią. Na razie chcemy nasze ulubione wino Cin Cin czerwone i miód pitny. Wczoraj byliśmy na lampce wina w naszej rastauracji, a przyszłej sali weselnej. Myślę, że ona sama w sobie ma taki klimat, że nie potrzebuje dekoracji. Pokaże Wam fotki.
|
#489 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Zazdroszczę fotografa, bo ja nie mam. I jestem załamana! Odpisał mi ten fotograf, którego chciałam, że niestety nie może sfotografować mojego śłubu! Cytat:
|
||
|
|
|
#490 |
|
Zakorzenienie
|
W Karpaczu (chyba, jakąś amnezje mam), a ceny wcale nie wygórowane, takie jak wszędzie, byly i takie za kilka tys, ta co mnie sie spodobala kosztowala bodajze 1800 zl - to chyba nie az tak strasznie zle? Wlasnie nie wiem, nie mam rozeznania w cenie.
Ja eż nie rozumim dlaczego w niektoych salonach są takie niemiłe Panie, jakby Ci robiły łaskę, że pozwolą kupić sukienkę. A fotograf to mój bardzo dobry kolega, profesjonalista, zajmuje się tym zawodowo i zrobi nam za free, a zdjecia zrobi mi za free (no bo ja chcę tylko z przygotować i ze ślubu, ale znając go to i wesele mi obfotografuje, bo z niego taki zapaleniec) - jak mupowiedzialam ze nie chce go wykorzystywc, to mi powiedzial, ze i tak nie rozstaje się z aparatem, wiec trafilo mi sie jak slepej kurze ziarno (jak to mawia moja babcia)
|
|
|
|
#491 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bo kiedyś znalazłam taką ofertę salonu w internecie, z takimi noclegami gratisowymi. |
|
|
|
|
#492 |
|
Zakorzenienie
|
Scio pokaz efekty pracy w PS
![]() kitosa całkiem całkiem ta sala,a to na górze będa goście siedzieć czy się na dole zmieszczą, jak to tam jest? Zasłony mają średnie i ta lampe stojącą bym wyelimonowała na zaplecze. przynajmnioej na przyjęcie. edit: potwioerdzam acery sa do dupki
|
|
|
|
#493 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#494 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Myślisz? Ta lampa mnie się podoba. Na górze to jest tylko jeden stół. Podejrzewam, że może być tak, że my będziemy tam siedzieć i górować nad wszystkim. Zobaczy się.
|
|
#495 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakas tak dzisiaj ciężko kapująca jestem![]() Nie salon jest w Kielcach
|
|
|
|
|
#496 |
|
Zadomowienie
|
Około 50 osób. Babka w restauracji mówi, że nie przystrajają jej, bo sama w sobie jest ozdobna. Jedynie to przystrajają stół dla młodych, żeby wyróżnić.
|
#497 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A z Lubym to ja wolę do pubów na piwsko!!!
|
|
|
|
|
#498 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kliwia, wymyśliłam że upiekę jakieś drożdżówki na drogę. Znalazłam kilka wypaśnych przepisów w internecie
Edytowane przez popscene Czas edycji: 2008-08-21 o 10:43 Powód: dopisek |
||
|
|
|
#499 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do stołów, to wiadomo. Ale chodzi mi o sufit. Wiem na pewno, że nie chce balonów i serpentyn. Więc może jakaś delikatna tkanina?
W radości i w smutku mój dom jest w Twoich ramionach Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-08-21 o 14:37 Powód: proszę nie pisać post pod postem! |
|
|
|
|
#500 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kliwia, pa na to: http://o-pysznym-jedzeniu.bloog.pl/i...rem,index.html |
|
|
|
|
#501 |
|
Raczkowanie
|
Wiesz-po pierwsze to ja bardzo nie lubię żaluzji-i dlatego one mi sie rzucily od razu w oczy.
Tak poza tym wszystko ok Może tą dużą lampkę bym gdzies schowała? Ale żeby bawić się w jakieś szczegolne ozdoby-?? Knajpka bardzo przytulna, no i jeszcze kiedy zapadnie półmrok-superancko ![]() Ja też nie znoszę balonów i ich u mnie nie będzie
|
|
|
|
#502 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dobry pomysł z tym, by zobaczyc jakieś wesela na własne oczy. Ja niestety nie miałam okazji, ale myślę, że jakoś będę miała możliwość P. S. Właśnie przyszedł papier na zaproszenia
|
|
#503 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
I zdjecia fajne nawet!
|
|
|
|
|
#504 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#505 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Patrz tyle razy już tam byłam i nie zwróciłam uwagi Oczywiście eliminacja bez dwóch zdan! Dzięki !
|
|
#506 |
|
Zakorzenienie
|
co do wódki to ja chyba sobieskiego
nie pijam, ale chyba dobra jest przynajmniej żurawinowa jest dobra bo piłam z sokiem![]() Jaga zraniłas moje uczucia
|
#507 |
|
Zakorzenienie
|
popscene a w dziub chcesz?? pokazywać takie pyszności
|
|
|
|
#508 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mała jak tam zupa ?? ja zaraz uciekam na jazde konna do kolezanki ![]() dzis wracam do domu
|
|
|
#509 |
|
Wtajemniczenie
|
![]() Zamierzam wykorzystać tę stronę do cna!! |
|
|
|
#510 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczynki a tak wygląda moja sala
http://www.lesnydwor.com.pl/gals/imprezy/img5_b.jpg http://www.lesnydwor.com.pl/gals/glowna/img12_b.jpg
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:55.

Siedzialyśmy nawet razem w necie i mowila co o której myśli(pokrywają nam sie gusta 

Jakas tak dzisiaj ciężko kapująca jestem