![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: Na poprawienie humoru
Niebieski jest fantastyczny
![]() fajnie,ze wrocilas Twoje makijaze sa swietne,a szczegolnie video stepy ![]() a co do facetów,to chyba kazdej dziewczynie tutaj zdarzyla sie w zyciu taka sytuacja i zobaczysz,ze jeszcze spotkasz kogos wyjatkowego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Wtajemniczenie
|
Z niebieskim makijazem jak rybka, super.
![]() Ja tez mam inny charakter.. baaardzo dlugo 'otwieram sie'zanim zaufam, słyszałam tez ze nie okazuje uczuć.. ale tak naprawde ktoś komu zależy i ktoś kto jest Ciebie wart zrozumie wszelkie 'inności' ;P czasami na zmiane pewnych cech(ktore nawet nam samym moga sie nie podobać), badz zrozumienie samego siebie potrzebujemy czasu, więc uszy do góry! No i czekamy na więcej ![]()
![]() |
#33 |
Wtajemniczenie
|
Oooj jak się cieszę że wróciłaś
![]() ![]() ![]() ![]() Nie smutaj się, ci wszyscy faceci nie byli Ciebie warci i tyle ![]() ![]() ![]()
"Wiesz, mam ochotę pokazać ci zdjęcia z poprzednich wakacji. (...) Wiesz co było najgorsze? Poranki. Za każdym razem, gdy się budziłam wyobrażałam sobie, że całujesz mnie w kark, a wtedy dreszcze przechodzą moje ciało. Ciebie tam nie było, nie całowałeś mnie, a jednak czułam dreszcze."
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
piekny make-up
![]()
![]() |
#35 |
BAN stały
|
dzieki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:24.