|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1591 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Staraczki ze starej paczki i zaczynające starania w 2019r. - cz. 13
Cytat:
Wysłane z mojego CAM-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1592 |
|
Wtajemniczenie
|
Polashi gratulacje!!
Kasia mam nadzieje teraz juz bedzie tylko dobrze z tymi lekami. Zebra ja tam wierze w Twoje II kreski w tym miesiacu ![]() Bluebeatrice85 zdrówka dla Was! Haneczka na pewno rozwalisz system
|
|
|
|
#1593 |
|
Zadomowienie
|
Ufff nadrobiłam! Hej dziewczyny!
Coco, Polashi gratuluję dzieciaczków! Zdrówka dużo! Paulinka jak czytałam o Was to aż mi łzy poleciały. Trzymam mocne kciuki za małego wojownika! ![]() ![]() Jak tam to USG główki? Wiecie coś nowego? Mam nadzieję że wszystko skończy się dobrze ![]() Icannotfly piękny masz brzuszek ![]() Gaja jak tak piszesz o tym spaniu swojego ancymona to od razu przyszedł mi na myśl mój chrześniak. Ma 3 lata. Gad chodzi spać o 20:30-21:00 i jak pospi do 5 to jest luksus. Dodatkowo budzi się w nocy na mleko bo nie chce skubany jeść za bardzo w dzień więc zwyczajnie jest głodny. Jak mu ostatnio mama w nocy wyrzucała że jest okrutny i nie da jej pospać to spojrzal jej w oczy i mówi "kocham cię" no i weź tu z takim dyskutuj ![]() ![]() Trochę mnie nie było ale miałam delikatnego focha na to wszystko co ciążowe i staraniowe. U nas w tym temacie do kitu. TŻ jeszcze nie zapisał się do tego andro co nam polecali bo... Zmienił pracę i nie ma żadnej umowy jeszcze więc czekamy. A finanse leżą i kwiczą więc o prywatnych wizytach nie ma na chwilę obecną mowy. Dodatkowo jakby tego wszystkiego było mało to TŻ dostał nowe leki na te swoje psychozy itp. i.... Nie może po nich dojść ![]() ![]() ![]() także ten cykl stracony na maksa. Nawet już nie mam ochoty na działania. Jeszcze 3 cykle i będzie rok starań. Wysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#1594 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1595 |
|
Zakorzenienie
|
Hej! Ledwo dochodzę do siebie po weselu, wczoraj cały dzień latałam i zalatwialam, do domu wróciłam ledwie żywa i do 23 gotowałam na dziś jedzenie dla męża na cały dzień. Ale dziś zaczynamy szkole rodzenia
![]() Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#1596 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego CAM-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1597 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
Paulinka daj znać co u Was Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Będę natomiast musiała kiedyś dziecko przebadać. Sprawdzasz te plamienia ? A u Ciebie już kiedyś były takie o ile dobrze pamiętam? |
||||
|
|
|
#1598 |
|
Zadomowienie
|
Właśnie Paulina dawaj znać jak się macie? Jak maluszek?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1599 |
|
Zakorzenienie
|
Też czekam na wieści od Pauliny
|
|
|
|
#1600 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#1601 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z mojego CAM-L21 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego CAM-L21 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ---------- Dobrze, że komunia mnie zajmie, bo czuję wielkiego doła i rozczarowanie. Wysłane z mojego CAM-L21 przy użyciu Tapatalka Edytowane przez zebra666 Czas edycji: 2019-05-14 o 14:02 |
||
|
|
|
#1602 |
|
Rozeznanie
|
Na chwilę obecną wygląda tak. Doczekałam się przyjęcia na oddział ( 3 h czekania) . Przeprowadzili wywiad, zrobili usg, pobrali krew , przeprowadzili ktg płodu i kilka razy przykladali detektor ruchu. Narazie nic więcej nie wiem.
Ultra jak lekarz każe to się kładę. Wazne by maleństwo nic się nie stało Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1603 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej wam
Maluch dalej walczy💪 Wczoraj byl kryzys ..słabo saturował.. było podobni tak źle, że w nocy z niedzieli na pon.pielegniarka go ochrzciła Poszłam wczoraj kolo 12 do niego zaczełam go dotykać mowić do niego i stał sie cud.. z sinego zrobił sie z powrotem różowy i parametry sie poprawily! Do tego przyjechala taka kolezanka nlz olejami sw. Szabrela j mu namasxilam głowke. Podobno działa cuda. Lekarze i pielegniarki niedowierzali. Mąż płakał strasznie pierwszy raz widziałam jak płakał a jestem z nim 12 lat..a ja sie trzymam na blokadzie bo wiem.ze maluch czuje moją siłę.. dzis mial znowu usg głowy podobno był jakis wylew podpajeczynowkowy i dalej pozostaje tylko obserwowacć czy to sie wchłonie..Wczesniaki maja przewaznie wylewy 1-4 stopnia do komór mózgu a on nie .. zobaczymy no narazie walczy |
|
|
|
#1604 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Paulina a wiesz dlaczego u was tak sie stalo? Ech. Trzymam kciuki za malego wojownika Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1605 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
silne dzieciątko da redę![]() Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1606 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aż mną wstrząsnęło Jesteś mega dzielna. Musisz być silna, bo synek tego potrzebuje. Wiara czyni cuda.
|
|
|
|
|
#1607 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wasza historia wyciska że mnie wszelkie łzy. Ale cieszę się że Maluszek jest waleczny. Paulina życzę Wam duuuuzo siły i trzymam cały czas kciuki ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1608 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak to mowi sie o wczesniakach, dwa kroki w tyl, jeden do przodu, ale wciaz do przodu. Paulina, a jak w szpitalu zapatruja sie na kangurowanie? To tez podobno dziala cuda. Bo z wczesniakami tak jest, wystarczy im obecnosc mamy zeby odrazu byla poprawa. PS: mój telefon lepiej wie co autor tego posta miał na myśli, niż wiem to ja...
|
|
|
|
|
#1609 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Życzę Wam dużo siły i wiary i trzymam kciuki ![]() ![]() Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1610 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1611 |
|
Wtajemniczenie
|
Paulina jestesmy z Toba! Tez mam lzy w oczach
|
|
|
|
#1612 |
|
Rozeznanie
|
Paulina wszyscy są z Tobą. Dzielna kobieta jesteś ja już pewnie bym w depresję wpadła. Trzymam kciuki za Was
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1613 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1614 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba za mały na kangurowanie. Widziałam że w Stanach to robią ale w Polsce nie wydaje mi się.
Mama ginekolog pisze jak to jest mieć wczesniaka. Warto poczytać. |
|
|
|
#1615 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To nie o wielkosc chodzi tylko jego stan musi byc stabilny. A dwa to zalezy od personelu PS: mój telefon lepiej wie co autor tego posta miał na myśli, niż wiem to ja...
|
|
|
|
|
#1616 |
|
Zadomowienie
|
Paulinka synek walczy dla was. Trzymam mocno kciuki i wierzę że będą same takie cuda. Mama i tata to cały świat dla niego... Będzie dobrze, na pewno
️ ️ ️Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1617 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() trzymam ciągle kciuki za malucha. Ma dla kogo walczyć ![]() Wysłane z mojego SM-J320FN przy użyciu Tapatalka
|
|
#1618 |
|
Zadomowienie
|
Paulina tak jak wszystkie dziewczyny tutaj trzymam za Was kciuki. Całym sercem jestem z Wami i wierzę że maluszek z dnia na dzień będzie rósł w siłę.
![]() Tak nawiasem to zdałam autoryzacje i od czwartku zaczynam pracę bez nadzoru. Cieszę się jak niewiem ale też mam stracha przed tym pierwszym dyżurem. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1619 |
|
Zakorzenienie
|
Nie chodziło mi o wielkosc tylko o wiek - dojrzałość. Użyłam skrótu myśliwego bo się spieszylam. Temu maluchowi daleko do stabilnego stanu. Musieliby go z tą całą aparaturą wyciągnąć z inkubatora. W tym momencie wątpię żeby się odważyli. Szpital ma też swoje procedury.
|
|
|
|
#1620 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:06.

Trzymajcie za mnie dzisiaj kciuki bo mam dzisiaj autoryzacje w pracy i będzie przypał jak jej nie zdam 

Paulina a wiesz dlaczego u was tak sie stalo? Ech. Trzymam kciuki za malego wojownika
Jesteś mega dzielna. Musisz być silna, bo synek tego potrzebuje. Wiara czyni cuda.
Wasza historia wyciska że mnie wszelkie łzy. Ale cieszę się że Maluszek jest waleczny. Paulina życzę Wam duuuuzo siły i trzymam cały czas kciuki
jak to mowi sie o wczesniakach, dwa kroki w tyl, jeden do przodu, ale wciaz do przodu.
️