|
|
#3181 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: My Style Diary V
ja nie powiedziałam,że coś jest w Twoich nogach tylko, że spodnie są niekorzystne, możliwe, że to wina zdjecia/ lustra. A zresztą nie powinnaś się az tak bulwersowac, takie moje zdanie
|
#3182 |
|
Rozeznanie
|
Oliffka: ładnie i prosto, tak lubię
Szkoda, że nie widać butów i torebki brak.buttereflyyyy: kurcze, troszkę się zlewają te korale z bluzką na pierwszym, a szkoda, bo bardzo fajne są, takie dłuuugie ale chyba czarne wyglądałyby fajniej; torebka też jakoś mi się nie podoba, tzn. wciąż chodzi mi o to, że się zrobiła jednolita plama; a ze swetrem już super chociaż też nie zakładałabym paska, zapięłabym tylko jeden guzik i tyle Zapach deszczu: z tego co widzę... to bardzo ładnie. szczególnie spódnica pink: pierwszy bardzo ładny masz na nim dwie bluzki, czy mi się wydaje, że czarna wystaje spod białej? w tym drugim znowu mi brakuje korali na białym... ale już Ci to pisałam; trzeci świetny, bardzo kobiecy mi się wydał tylko szkoda że bez butów a ostatni na tak, ale bez dołu.Oleczka: ![]() bonorlz: chyba wszystko mi się podoba szkoda, że tak mało dodatków, ale sama też mam z tym problem nicegirl: serduszko mam do niego sentyment, choć stare jak świat miałam jeszcze złote kolczyki; dziękuję dzisiejszy, wciąż mam problem z dodatkami 14.jpg
|
#3183 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a zestawy jak zawsze sliczne ![]() fajnie Cytat:
![]() prosto, ale tak lubie super Cytat:
cudoo! wygladasz pieknie! ![]() ta torba fajna
|
|
#3184 |
|
Wtajemniczenie
|
mój dzisiejszy
|
|
|
|
#3185 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3186 |
|
... choć nie Westwood
|
Te spodnie są po prostu zbyt... opięte, przez co wyglądają na za małe. I nogi - mimo, że nie są, broń Boże, grube - wyglądają w nich niekorzystnie.
|
|
#3187 | |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje
![]() dziekuje dobrze, ze to byl tylko towarzyski mecz ![]() Cytat:
tak szalik tylko z okazji meczu ![]() dziekuje ![]() a to dzisiejsza nuda, kontrasty polaczenie czarnej koszulki i bialych butow oraz zielonej bluzki i czerwonych rajstop. ale watpie, ze tak gdzies wyjde
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
|
#3188 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
miałam białe balerinki ![]() Cytat:
![]() dzięki ![]() Oleczka świetnie super kontrast!
|
||
|
|
|
#3189 |
|
Wtajemniczenie
|
Pasek z second handu a buciki kupowane dawno temu na allegro
![]() Pink każdym wątku jak coś się komuś nie oodoba związanego z Tobą to od razu na niego najeżdżasz. Miałam już wcześniej o tym wspomnieć ale się powstrzymywałam. Chyba jak coś tutaj wklejasz to nie możesz oczekiwać tylko zachwytów. Jak coś się komuś nie podba to od razu piszesz że jest zaściankowy i nie tolerujemy tutaj indywidualności. Dziewczyny mają racje- drugi zestaw jest nie korzystny. Jeteś zgrabna a przez zestawienie takich spodni dodajesz sobie pare kilo. Tzn. jeszcze spodnie jak spodnie, ale podkolanówki tutaj mi zupełnie nie pasują, jeszcze z tymi butami... Kolorystycznie moze pasuje ale nie stylowo. Owszem, sama lubie polaczenie eleganckiego ze sportowym ale akurat tutaj wyszlo Ci to nie umiejętnie. Daj sobie coś powiedzieć dzieczyno, przecież nie robimy tego ze złośliwości czy dlatego że mamy zły dzień! |
|
|
|
#3190 |
|
Rozeznanie
|
Soline: dziękuję
Oleczka: Ładnie shatin: kurcze, jakoś nie mogę się przekonać do tych butów może dlatego, że nosiłam takie w pierwszych klasach szkoły podstawowej Niemniej pasują do bluzki Te przetarcia na spodniach tylko trochę mi się tu gryzą z ładną, przewiewną, delikatną bluzką.Hm... a dziewczyny nie piszą o czerwonych spodniach pink przypadkiem? Bo się pogubiłam
|
#3191 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wkażdym bądz razie ja piszę o tych podkolonówkach![]() a co do spodni to na prawde nie sa az takie widoczne, wlasnie przejzalam sie w lustrze |
|
|
|
|
#3192 | |
|
Zakorzenienie
|
fajny, mam wrazenie ze ta bluzka jest zrobiona z mega miekkiego i milego materialu
![]() serio? jakos nie bylam przekonana ![]() Cytat:
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
|
#3193 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#3194 |
|
Zadomowienie
|
Oleczka jak juz pisalam zakochalam sie w Twoich bialych t-barach,wiec zmien bluzeczke na biala w swoim ostatnim zestawie i smialo w nim chodz bo bardzo mi sie podoba
|
|
|
|
#3195 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Buty bym tylko zmieniła na jakieś czarne
|
|
|
|
|
#3196 |
|
Raczkowanie
|
|
#3197 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3198 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie oczekuję zachwytów,bo nie raz spotkałam się z krytyką i nie odnotowałam,żebym na kogokolwiek za to najechała. Poza tym mowa o nogach była w wypadku czerwonych spodni,a nie tych krótkich.
|
|
#3199 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3200 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no nie wiem czy potrafisz przyjmować krytykę bo Twoja reakcja na moj komentarz byla dość jednoznaczna. Wklejając tutaj swoje stroje oczywiste jest to, że oprócz zachwytów i pozytywnych opinii zdarzają się też te drugie. Ale po to chyba jest ten wątek aby wyrażać swoja opinie i dostawać rady od innych.
|
|
#3201 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No i świetne buty! jedyne co mi za bardzo nie pasuje to ten pasek
|
|
|
|
|
#3202 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
gora srednio mi sie podoba, ale dol bardzo fajny - ladny pasek i buty Cytat:
Fajnie, troszke jak dla mnie ekstremalnie, ale wesolo i pomyslowo _________________________ _________________________ _____________ A to moj dzisiejszy Taki troche bardziej jesienny, bo chlodno sie zrobilo znowu u nas, eh.
|
|
#3203 |
|
Wtajemniczenie
|
Mój z urodzin koleżanki.
![]() Wklejam zestaw pierwszy raz więc proszę o wyrozumiałość, ale i o krytykę bo zdaję sobie sprawę że nie ubieram się doskonale Liczę na Wasze rady Może z czasem odważę się wklejać fotki regularnie.Do tego zestawu miałam w uszach czarne kulki- nie ma tego na zdjęciu niestety.
|
#3204 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wklejałam tu zdjęć po raz pierwszy i nie po raz pierwszy ktoś miał uwagi.Nigdy za to nikomu nic nie powiedziałam.I moją reakcją na twój post było po prostu zdziwienie,widać nie zrozumiałam o co chodzi. Chociaż ciężko mi nadal zrozumieć,bo spodnie w żadnym miejscu nie są za ciasne,choć może tak to na zdjęciu wygląda.
|
|
#3205 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3206 |
|
Zakorzenienie
|
a ja wybywam na godzinne ploty z przyjaciółkami
|
|
|
|
#3207 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bardzo fajnie, naprawdę gabi-spódnica super ale bluzeczka mi się nie podoba-nie lubię cekinów |
|
|
|
|
#3208 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3209 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ladnie wygladasz w zestawach z szortami (nie zdecydowalabym sie na te skarpety i trampki bo daja efekt pilkarza) i w sukience. gabi slicznie wygladasz, ale brakuje mi bransolety albo bardziej wyrazistych butow. |
|
|
|
|
#3210 |
|
Zadomowienie
|
Mój dzisiejszy
![]() Przepraszam za wymiętą koszulkę, ale była przed prasowaniem
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:11.

co nie tak jest w moich nogach ?
Szkoda, że nie widać butów i torebki brak.
ale chyba czarne wyglądałyby fajniej; torebka też jakoś mi się nie podoba, tzn. wciąż chodzi mi o to, że się zrobiła jednolita plama; a ze swetrem już super
a ostatni na tak, ale bez dołu.

cudoo! wygladasz pieknie! 

miałam białe balerinki