|
|
#2671 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - część X
Cytat:
Pytaj dośwdczonych koleżanek, śmiało ![]() Cześć |
|
|
|
|
#2672 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cześć GOLD
|
|
#2673 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
. W każdym razie z własnej inicjatywy nie może .
|
||
|
|
|
#2674 |
|
Zadomowienie
|
Jak ja mam @ to wtedy czekamy az bedzie po
A jak mnie boli wtedy to Tz przytula, podnosi bluzke czy koszulke i glaszcze po brzuchu, caluje i mowi ze wycaluje brzuszek kochany zeby mniej bolalo Kochany Tzt![]() Madlen, pytaj z nami nie masz sie co krepowac ![]() Czesc Gold |
|
|
|
#2675 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2676 |
|
Zakorzenienie
|
mój mi daje termoforek
chociaz mnie rzadko boli
|
#2677 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Szczególnie gdy mam okres.
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2678 |
|
Zakorzenienie
|
Madlen nooo
lisi mnie
|
#2679 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
czesc dziewczynki
![]() ja jak zwykle odzywam sie po wiekach nieobecnosci ![]() co tam u Was? u mnie stara bida - ale dobrze ze nowej nie ma za tydzien mam rocznice z TZ i moja mama sie wygadala ze prosil ja po kryjomu zeby wziela dzien wolnego i zostala z malym....co on kombinuje hmmm
|
|
#2680 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć, dziewczynki!
Głodna jestem ![]() Oglądałam dziś Nigellę w TVN. Zrobiła fajnie wyglądającą pastę: ciecierzycę z puszki (nigdy nie jadłam) opłukała, dodała do niej paprykę ze słoika, bez skórki (ma cudowny, "dymny" smak ), serek filadelfia, nieco soku z limety (taki z małej buteleczki, nie wiem, czy u nas dostępny), paprykę w proszku (nie mówiła, czy ostrą czy słodką) i oliwę aromatyzowaną, czosnkową. Całość zmiksowała ![]() Cholera, muszę coś zjeść
|
|
|
|
#2681 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Gdzie byłaś gdy Cię nie było?
|
|
|
|
|
#2682 |
|
Zakorzenienie
|
trzymam kciuki kiedy ta rocznica?
|
#2683 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cześć Czyli coś się szykuje ....![]() Ja jestem od miesiąca żoną
|
|
|
|
|
#2684 |
|
Zakorzenienie
|
no już, włosy suszyłam
![]() Czy dla was o. w trakcie stosunku jest czymś powszechnym i osiągacie go w zasadzie bez problemu, czy też to jest dla was trudne? O dotyk nie pytam, tylko o sam akt. Tyle się mówi na temat o. pochwowego, jakto z tym jest? Edit: idę włączyć pralkę i kawę sobie zrobic, a wy sobie piszcie kobietki
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M |
|
|
|
#2685 |
|
Zakorzenienie
|
O.? Czy słowo orgazm jest niestosowne albo coś?
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2686 |
|
Zakorzenienie
|
Nie jest poemi.
orgazm - lepiej? ![]() Jakoś mi się napisało, jak piszemy okres to też @. Nawyk internetowy. Dorinka: rany, już miesiąc? A wy wiecie, że ja w październiku będę miała pół-rocznicę?! Nie mogę się nadziwic, że też czas tak leci... O_o z/w
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M |
|
|
|
#2687 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja nigdy nie miałam orgazmu podczas samego stosunku. W zasadzie o. mam tylko wtedy, gdy TŻ mnie dotyka, przed lub po. W trakcie jest bardzo ciężko, nawet, gdy się bardzo stara Mi to strasznie nie przeszkadza, ale miło by było
|
|
|
|
|
#2688 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
hmmm a wpadam rzadko bo co mam smucic Wam na watku
rocznice mamy za tydzien w srode Dorinko gratuluje i jak sie czujesz jako zona?Boze mnie to nigdy nie czeka
|
|
#2689 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Skomplikowany temat............ Wiadomo, że są dwa rodzaje orgazmów (łechtaczkowy i pochwowy). Pierwszy jest łatwiejszy do osiągnięcia a z drugim bywa różnie... U mnie wszystko zalezy od sposobu w jaki się kochamy (techniki),od stopnia podniecenia i od pozycji . Oragazmu pochwowego nie miałam kiedyś kilka lat, teraz mam zazwyczaj ale nie zawsze, wszystko zalezy u mnie od okoliczności i opisanych kwestii Kiedyś czytałam, że orgazmu pochwowego trzeba się nauczyć ...![]() Dzięki Svinecko, czeka Cię czeka !!!! |
|
|
|
|
#2690 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja lubnie nazywać rzeczy po imieniu, orgazm, okres itd. ![]() Miewam orgazmy podczas stosunku, co ciekawe już przed wiem czy będę miała czy nie (jeśli jestem zmęczona albo niezbyt dobrze się czuję to nie miwam podczas stosunku, ale TŻ zna inne sposoby ). Na dzień przypada jeden orgzam podczas stosunku (ale inne nie są limitowane ).Wybieram prezent dla TŻ-a
|
|
|
|
|
#2691 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny.
Z tym, że się trzeba nauczyć to jest chyba trochę prawdy, bo z czasem wzmacniają mi się doznania. Np teraz wszystko odczuwam dużo mocniej niż miesiąc-dwa temu, chyba poznaję siebie po prostu. Ale cały czas mam takie uczucie, że jestem coraz bliżej a nie umiem tego rozładować. Tzn wiem, że są inne techniki ( ) któr są niezawodne, i jak się np połączy sam akt z symulacją przed dotyk, to wszystko gra, no ale..zwyczajnie chcialabym wiedzieć jakto jest "bez wspomagania"Mówiłam wam, że jesteście obłędne? poemi: jaki prezent?
|
|
|
#2692 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może to faktycznie kwestia większego doświadczenia, czy nauczenia się... ale ja i tak obstaje przy tym, że w moim przypadku TŻ jest najbardziej sprzyjającą temu 'okolicznością'
|
|
|
|
|
#2693 |
|
Zakorzenienie
|
![]() to ja jestem nawiedzona bo mam w 95% czyli prawie zawsze
|
#2694 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
a ja nie wiem co to znaczy orgazm pochwowy
|
|
#2695 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie robilam bo jakoś nigdy nie pamiętam o zakupie tej ciecierzycy. W ogole ona wtedy dobre pasty na bagietki robial Madlen poruszylas moj ulubiony temat .Zawsze wszystkim powtarzam- o. to nie chop siup. Ja czekałm dluugoo. Jakieś 6 lat. ![]() Po pierwsze miłość, po 2 praktyka, po 3 brak kompleksow (trzeba kochac samą siebie), po 4 brak zahamowań, po 5 pełna harmonia w związku, szczescie itp. Tyle czynnikow się na to skalda ze masakra. Ja uwazam ze jest tyle odmian orgazmu ze nie ma sensu go dzielić na jakiś tam pochwowy czy lechtaczkowy. Ja czasem w szoku jestm co mnie w lóżku spotyka .Tyle lat TO robię a caly cza sie zaskakuję. Madlen nie zastanawiaj sie nad tym po prostu oddawaj sie przyjemności. Im więcej o tym czlowiem mysli tym gorzej. I dodam jeszcze ze z mężem zawsze mam o.
|
|
#2696 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
, czy o to że Cię kręci ?Bo ja zakładam, że każdą z nas kręci jej facet |
||
|
|
|
#2697 |
|
Zakorzenienie
|
zgniec żółwia
tylko ja nie mam męża haha
|
|
#2698 |
|
Zakorzenienie
|
Postanowiłam, że kupię TŻ-owi zestaw do wina
. Ja chyba traktuję wszystko za bardzo serio . Nie mogę znieść jak TŻ obcina folię scyzorykiem , ale to i tak ta lepsza opcja bo wcześniej po prostu wkręcał korkociąg przez folię i wyrywał . To jest mój typ ja na razie, ale sprawdzę jeszcze co mają do zaoferowania sklepy ![]() http://allegro.pl/item422837268_zest...8_el_3295.html Tak sobie myślę, że biedny jest ten mój TŻ, szczególnie gdy chce mi dogodzić . Nie tak dawno prosił mnie bym mu opowiedziała o idealnych zaręczynach... Od razu tego pożałował ![]() Edit. Nie, jednak stwierdzam, że ten zestaw ma zbyt kiczowaty kuferek, poszukam w sklepach. |
|
|
|
#2699 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiadomo, że kręcą nas nasi właśni faceci, ale ja po prostu wcześniej tak nie miałam.... Tzn nie, że nie kręcili... tylko nie przeżywałam czegoś takiego... Dlatego mówię, że to kwestia TŻ Nie wiem czy wyjaśniłam, o co mi chodzi
|
|
|
|
|
#2700 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No z tą długodystansowościa- to takie jakies przereklamowane . Ja często orgazm mam po 2 sekundach![]() Z tym "kręceniem" to też wcale nie takie oczywiste. Niby moi eks mnie kręcili, chemia byla...ale to jakas sciema była a nie chemia- w porownaniu do tego co czuję do TZ .
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:38.

.

), serek filadelfia, nieco soku z limety (taki z małej buteleczki, nie wiem, czy u nas dostępny), paprykę w proszku (nie mówiła, czy ostrą czy słodką) i oliwę aromatyzowaną, czosnkową. Całość zmiksowała 
, ale to i tak ta lepsza opcja bo wcześniej po prostu wkręcał korkociąg przez folię i wyrywał