|
|
#631 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2009 cz. V
Cytat:
|
|
#632 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak mierzylam moja to pani pytala czy hcce koronke biala czy ecru wiec wsyztko zalezy od ciebie![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
historycznie, ale wplyw kultury jest dobry, moja promotorka jest polonistka i wlasnie zajmuje sie wplywem kultury na jezyk - na seminariach nam rozne ciekawostki podowala , tyle ze ona jest na wydziale pedagogicznym.. wiec dla ciebie niebardzo![]() Cytat:
pomysl, bo tydzien w karpaczu.. fajnie.. aczkolwiek jak bym to dokladnie sprawdzla, oco chodzi
|
|
|
#633 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#634 |
|
Zakorzenienie
|
w wikipedi jest malutki artykulik, nam opowiadal dr ze szczegółami, o tym jak ciapali te robaczki na kamieniach itd.
ech pomysłowi byli Ci słowianie ![]() Dzięki Rybulka. Ma nadzieje, ze przynajmniej jeden z moich Typów weźmie seminaria
|
|
|
|
#635 |
|
Zakorzenienie
|
czerwiec, czyzby wiec czerwi?
![]() ![]() Edit: hehehe, zgadlam. ![]() to sierpien od plonow i sierpa, lipiec od lipy, kwiecien od kwitnienia, listopad od lisci opadow... reszty nie wydumam... :P
|
#636 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#637 |
|
Zakorzenienie
|
musze znaleźć zaproszenia z zieloną kokardką
www.printko.pl nr 7 tylko, ze te mają fioletową
|
#638 |
|
Zakorzenienie
|
albo od jakiś nnych (różne są teorie) w każdym razie oni je tak pac, pac, potem suszyli i mieli czerwony barwnik
![]() i chodzi wlasnie o to z czerwiec od czerwieni, bo wtedy najwiecej tych robaczkow bylo (zreszta rozniaste teorie sa) |
|
|
|
#639 |
|
Zakorzenienie
|
no ale na marzec i na maj to zrobilismy zapozyczenie.
|
#640 |
|
Zakorzenienie
|
te mi sie podobaja.. i sa proste do zrobienia
http://www.printko.pl/zaproszenia/strony/s11.htmbardzo fajne... takie w moim stylu
|
|
#641 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się w czerwcu urodziłam i mam sentyment do niego, a te miesiące faktycznie z łaciny
|
|
|
|
#642 |
|
Zakorzenienie
|
|
#643 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#644 | |
|
Wtajemniczenie
|
Mój misio tez 26 czerwca i ślub mamy w czerwcu
Cytat:
Jejku znowu post pod postem SORKI
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-08-21 o 14:50 Powód: proszę nie pisać post pod postem! |
|
|
|
|
#645 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
samo zaproszenie mi sie podoba niespotykane
|
|
|
#646 |
|
Zakorzenienie
|
my byśmy zrobili wesele w czerwcu ale mój Misiu ma aparat na ząbkach i dopiero gdzieś w połowie sierpnia będzie miał zdejmowany
to juz poczekalismy do wrzesnia
|
|
|
|
#647 |
|
Zakorzenienie
|
Obiad przez Was przypalę
![]() Ostatnio jak nie pracuje to się kuradomowa zrobiłam ![]() Ale jutro dwie rozmowy mam nadzieje, ze juz bede kobieta pracujaca
|
|
|
|
#648 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, kupiłam dziś suknię ślubną. Na wyprzedaży. Zakochałam się w niej. Myślałam całą noc i dziś poszłam wpłacić zaliczkę. Rok przed ślubem. Nie za wcześnie?
|
#649 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dawaj zdjęcia
|
|
|
|
|
#650 |
|
Zakorzenienie
|
pokaż!!!!!!!!!! e tam nie jest za wczesnie
nie Ty pierwsza już masz suknię kupioną
|
|
|
|
#651 |
|
Zakorzenienie
|
ja też będe się czaic na wypżedarze
tylko ja mam ślub w kwietniu więc gdyby kupiła w sierpniu to 7 miesięcy tylko![]() POKAŻ!
|
#652 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tez mam juz kupiona![]() ![]() poka swoja szybko
|
|
|
#653 |
|
Zakorzenienie
|
Suknię będę miała dopiero jutro bo dziś nie miałam ze sobą całej kasy, wpłaciłam jedynie zaliczkę, jutro całość. Jest trochę za duża, ale rok przed ślubem czyszczenie, prasowanie, skracanie, zwężanie itd. Trochę mnie ten rok wcześniej przeraził... Rodzice zdziwieni, mówią, że mam czas. Ale pociesza mnie, że mówicie, że nie. Jestem szczęśliwa bo jest piękna
|
#654 |
|
Zakorzenienie
|
pokaż, pokaż
Ja też już bym chciała mieć sukienkę. Dziewczyny właśnie zwolniłam się z pracy, definitywnie, sama nie wiem cieszyc sie, czy nie
|
|
|
|
#655 |
|
Zakorzenienie
|
Dlaczego się zwolniłaś?
|
|
|
|
#656 |
|
Zakorzenienie
|
Bo:
a) mój szef jest niekompetentny b) jak się zatrudniałam to obiecwał gruszki na wierzbie itd. - nic z tego nie spełnił c) pieniądze miały być dzisiaj, okazało się, że będą ale 10 września !, pieniądze za lipiec! d) i w ogole nie lubiłam swojej pracy, szkoda mi tylko ludzi z ktorymi pracowałam, są naprawdę fajni |
|
|
|
#657 |
|
Zadomowienie
|
Hejka
![]() ...nie jestem w stanie za Wami nadążyć gnacie z postami jak opętane ![]() jeja jak czytam ile z WAS ma już kupione suknie to włos się na głowie jeży, ja mam w planach trochu zrzucić z siebie - ambitne plany, ale co z nich wyjdzie to jedna wielka niewiadoma yyy w zeszły poniedziałek zaczęłam ćwiczenia według zestawu A6W (AEROBICZNA 6 WEIDERA) i ćwiczyłam przez 3 dni ![]() (zrobiłam sobie własny harmonogram )Zestaw ćwiczeń fajny i pewnie przy regularnym stosowaniu przyniesie efekty, mnie się po trzecim dniu znudziło i muszę zaczynać od nowa Wczoraj byłam z kumpelą z grupy na ślubie naszej koleżanki - też z grupy...i powiem WAM dziewczyny, że dawno nie słyszałam tak pięknego kazania, wogóle cała oprawa mszy bardzo mi się podobała. Wracając do kazania to było ono niby skierowane tylko do pary młodej ale każdy z obecnych mógł w nim znaleźć wskazówkę dla siebie Moja koleżanka tak się wzruszyła, że ten nastrój udzielił się połowie damskiej części wesela a i księdzu się oczy zaszkliły, nie wspomnę już o mnie wyłam jak szalona ![]() Przy obrączkach już było radośniej natomiast życzenia, które składał młodym ksiądz już po mszy ogromnie wzruszyły młodego i nie tylko. Na sam koniec młodzi usłyszeli, że "bije" od nich niezywkła głębia uczucia, że ich miłość jest niemal namacalna i życzył im aby z dnia na dzień uczucie, którym się darzą rosło w siłę. Często się wzruszam, ale jeśli chodzi o śluby to nie pamiętam takiego kazania, które wzruszyłoby mnie do tego stopnia co wczorajsze ![]() Kolejna z grypy jestem ja mam nadzieję, że nam również trafi się ksiądz , który pięknie poprowadzi całą ceremonię
|
|
#658 | |
|
Zakorzenienie
|
kochane nie jestem w stanie nadrobic zaległości. produkujecie te posty w szalonym tempie
Cytat:
zielony to moj ulubiony koloru mnie dzieje sie tak dużo że nie jestem z wizażem na bieżąco (niestety) niedawno zaczęłam praktyki w księgowości bardzo podoba mi sie praca. mogłabym wykonywać w przysłości pracę w takim bądz podobnym zawodzie (zawsze podobała mi sie praca w biurze świstki karteczki papiery kalkulator i masa pieczątek ![]() byliśmy u księdza. tak baliśmy się tej wizyty a okazało się niepotrzebnie. ksiadz miał dobry humor i spędziliśmy u niego 2 godz. gadając o wszystkim (należymy z TZ do małej parafi gdzie ksiądz zna nas od urodzenia) i tak sie zagadaliśmy ze o mały włos a ksiądz spóźniłby się na wieczorną mszę Także data u Księdza zaklepana. 1.08.09 godz 16.00w poniedziałek jedziemy podpisać umowę z zespołem. jak narazie wszysto idzie po naszej myśli oby tak dalej |
|
|
|
|
#659 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja chcę miec koniecznie zielono-biały wystrój, tylko zieleń ma być pastelowa mniej więcej taka jak wkleiłam kilka stron dalej
|
|
#660 |
|
Zakorzenienie
|
ja w poprzednim wątku poruszałm ten temat. też wklejałam zdjęcia. zastanawiałam sie wtedy nad różowym lub zielonym w połączeniu z białym. no i zielony wygrał bezkonkurencyjnie. bardzo mi sie podoba taki wystrój (zdj)
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:02.

jak mierzylam moja to pani pytala czy hcce koronke biala czy ecru

(zrobiłam sobie własny harmonogram
Moja koleżanka tak się wzruszyła, że ten nastrój udzielił się połowie damskiej części wesela a i księdzu się oczy zaszkliły, nie wspomnę już o mnie wyłam jak szalona