|
|
#3931 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Staraczki 2019- część 2
Cytat:
min dzięki niemu tak myślę się udało i mam synka. Teraz też pije ale na razie na uregulowanie cyklu. Bo co że staraniami to nie wiem wyniki odbieram na dniach - trochę to dla mnie jak ogłoszenie wyroku eh na prawdę jakoś mi z tą niewiedza dobrze. Ale nie ma wyjścia muszę w końcu odebrać. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3932 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3933 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() No to ja trochę podgrzeje atmosferę byłam na becie wyniki po południu. Oczywiście szansa przy tej temp jest jak jedna na milion ale beta zrobiona dla pewności
|
|
#3934 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
starania od października 2018r. Dziękuję za informację jeśli chodzi o progesteron to pod kątem niepłodności, czy mam cykle owulacyjne itp. chcę po prostu wiedzieć czy nie ma u mnie jakiegoś problemu. Bo temp. nigdy nie mierzyłam i nie robiłam testów owu, dopiero zamierzam w następnym cyklu.
|
|
|
|
|
#3935 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry
![]() Pink, Vidia czuje, że tu będą dwie kreseczki ![]() Misty trzymam kciuki ależ jestem ciekawa jaki będzie wynik ![]() Kate94mouse jak u Ciebie ? Ja dziś mierzyłam temp. i dziś znów 37, wczoraj mierzyłam 2-3 h po wstaniu i była niska ale nie wiem czy to ma znaczenie, nie chce już robić sobie nadziei .. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3936 |
|
Raczkowanie
|
Czytam was ciągle, jestem z wami, tylko że pocichutku
Termin @ na sobotę. Czekam. Testu nie planuję robić. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3937 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3938 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Miałam weekend wyjęty z życiorysu, wszyscy chorzy, grypa żołądkowa ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Również proszę o dopisanie do listy staraczek, Starania o drugie dziecko od maja 2018 U mnie @ za jakieś 5 dni, temperatura wysoka jak na mnie (niespełna 37 stopni) ale jakichkolwiek objawów brak, nawet urojonych ![]() Trzymam kciuki za testujące w najbliższym czasie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#3939 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A jak u Ciebie ? ---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ---------- Cytat:
To chyba po @ zbadam sobie prolaktynę, a progesteron później
|
||
|
|
|
#3940 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
umiesz podgrzać klimat. Czekamy na wynik razem z Tobą Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3941 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Przy okazji witam się na wątku. To nasz drugi cykl starań po #. Miałam być mamusią październikową i nie wyszło, ale się nie poddajemy i działamy dalej. Podczytuję Was od straty w drugiej połowie marca, ale dopiero teraz się ujawniam. Dochodzę do wniosku, że w grupie siła i jeśli teraz nam nie wyjdzie, to będzie mi z tym wszystkim troszkę łatwiej, bo będę się miała komu wygadac. @ powinnam dostać 2 czerwca, więc pod koniec tygodnia będę testować. Dzisiaj u mnie spadek temperatury o ponad 0,2 stopnie, ale mam nadzieję, że to nie na @. Obawiam się tego rozczarowania jak @ przyjdzie Wtedy zostanie nam jeszcze jeden cs, a później będziemy musieli zrobić przerwę ze staraniami do następnego roku. Trzymam kciuki za wszystkie staraczki ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego Pixel 2 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#3942 |
|
Zadomowienie
|
[1=c84e6b762ae0e7730048181 323f65c0e3b773b0c;8685154 8]Fiolek, może to spadek implantacyjny? Trzymam kciuki.
Przy okazji witam się na wątku. To nasz drugi cykl starań po #. Miałam być mamusią październikową i nie wyszło, ale się nie poddajemy i działamy dalej. Podczytuję Was od straty w drugiej połowie marca, ale dopiero teraz się ujawniam. Dochodzę do wniosku, że w grupie siła i jeśli teraz nam nie wyjdzie, to będzie mi z tym wszystkim troszkę łatwiej, bo będę się miała komu wygadac. @ powinnam dostać 2 czerwca, więc pod koniec tygodnia będę testować. Dzisiaj u mnie spadek temperatury o ponad 0,2 stopnie, ale mam nadzieję, że to nie na @. Obawiam się tego rozczarowania jak @ przyjdzie Wtedy zostanie nam jeszcze jeden cs, a później będziemy musieli zrobić przerwę ze staraniami do następnego roku. Trzymam kciuki za wszystkie staraczki ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego Pixel 2 przy użyciu Tapatalka[/QUOTE]Będzie dobrze, trzymam kciuki ![]() Widzę że spora grupa ms termin @ na dzień dziecka, oby był dla nas szczęśliwy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3943 |
|
Raczkowanie
|
Ja brałam inofem i pomógł, niestety nic z tego nie wyszło ale to już nie jego wina 🙂. Teraz też biorę i mam taką nadzieję na ten cykl, bo kiedyś sobie powiedziałam, że dziecko będzie najpóźniej do 25 roku życia. Jakby się udało teraz, to termin byłby jeszcze przed 26 urodzinami 😁
|
|
|
|
#3944 |
|
Raczkowanie
|
[1=c84e6b762ae0e7730048181 323f65c0e3b773b0c;8685154 8]Fiolek, może to spadek implantacyjny? Trzymam kciuki.
Przy okazji witam się na wątku. To nasz drugi cykl starań po #. Miałam być mamusią październikową i nie wyszło, ale się nie poddajemy i działamy dalej. Podczytuję Was od straty w drugiej połowie marca, ale dopiero teraz się ujawniam. Dochodzę do wniosku, że w grupie siła i jeśli teraz nam nie wyjdzie, to będzie mi z tym wszystkim troszkę łatwiej, bo będę się miała komu wygadac. @ powinnam dostać 2 czerwca, więc pod koniec tygodnia będę testować. Dzisiaj u mnie spadek temperatury o ponad 0,2 stopnie, ale mam nadzieję, że to nie na @. Obawiam się tego rozczarowania jak @ przyjdzie Wtedy zostanie nam jeszcze jeden cs, a później będziemy musieli zrobić przerwę ze staraniami do następnego roku. Trzymam kciuki za wszystkie staraczki ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego Pixel 2 przy użyciu Tapatalka[/QUOTE]Witaj trzymam kciuki za owocne starania :-*Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3945 |
|
Raczkowanie
|
Przy okazji witam się na wątku. To nasz drugi cykl starań po #. Miałam być mamusią październikową i nie wyszło, ale się nie poddajemy i działamy dalej. Podczytuję Was od straty w drugiej połowie marca, ale dopiero teraz się ujawniam. Dochodzę do wniosku, że w grupie siła i jeśli teraz nam nie wyjdzie, to będzie mi z tym wszystkim troszkę łatwiej, bo będę się miała komu wygadac. @ powinnam dostać 2 czerwca, więc pod koniec tygodnia będę testować. Dzisiaj u mnie spadek temperatury o ponad 0,2 stopnie, ale mam nadzieję, że to nie na @. Obawiam się tego rozczarowania jak @ przyjdzie Wtedy zostanie nam jeszcze jeden cs, a później będziemy musieli zrobić przerwę ze staraniami do następnego roku. Trzymam kciuki za wszystkie staraczki ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego Pixel 2 przy użyciu Tapatalka[/QUOTE]Witaj i trzymam kciuki za ten cykl Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3946 |
|
Zakorzenienie
|
w środę laparo
|
#3947 |
|
Zakorzenienie
|
To szybko dali termin
|
|
|
#3948 |
|
Rozeznanie
|
No mam już wyniki bety wszystko jasne i klarowne. Beta poniżej 1.20 ciąży nie ma. A te wszystkie objawy to ja nie wiem co to było pewnie reakcja na hormony.
Także ja już odpadłam z biegu. Teraz kolej na was trzymam kciuki żeby było inaczej niż u mnie. Grania możesz mnie wpisać na staraczki 37 lat syn 6 lat 9 cs 1 cp na koncie.
|
#3949 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3950 |
|
Zakorzenienie
|
Misty o nie!
|
|
|
#3951 |
|
Raczkowanie
|
Misty przykro mi
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ---------- Powodzenia ! ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3952 |
|
Rozeznanie
|
Dzięki dziewczyny. Cóż powoli godzę się z rzeczywistością. Mój czas minął. Niestety nie miałam możliwości starać się wcześniej o drugie dziecko a gdy tylko możliwość się pojawiła już było za późno. Nie sądziłam że tak szybko to się stanie gdy zaczynałam nie miałam jeszcze 36 lat. Teraz za chwilę kończę 37. Nie pomogły inofemy suple hormony monitoringi. Wszystko niby ok a jednak nic z tego. Widocznie komórki już słabe. Z miesiąca na miesiąc coraz bardziej się z tym oswajam. Mam jednego skarba i to musi mi wystarczyć. Takie życie.
Teraz trzymam kciuki za Was wierzę że Wam się uda. W końcu komuś musi
|
#3953 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
można dołączyć?Od kilku dni Was podczytuję. Też staramy się o dzieciaczka. Mamy już dwóch synkow. Trzymam kciuki za wszystkie testujace. W tym tygodniu wiele takich będzie widzę
|
|
|
|
#3954 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tak mi przykro ⌠Ale trzeba wierzyć do końca
|
|
|
|
|
#3955 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3956 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3957 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#3958 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
slyszalyscie coś o mieszance ziół ojca Grzegorza Sroki ? Podobno bardzo dobrze wpływają na płodność, znam dwa przypadki, że po tych ziołach od razu była ciaza po wcześniejszych dłuższych staraniach, ja je kupiłam i od tego cyklu będę pić zobaczymy czy zadziałają Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3959 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#3960 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:28.

ostatnio z inofemem łatwo się udawało więc może i tym razem
min dzięki niemu tak myślę się udało i mam synka. Teraz też pije ale na razie na uregulowanie cyklu. Bo co że staraniami to nie wiem wyniki odbieram na dniach - trochę to dla mnie jak ogłoszenie wyroku
eh na prawdę jakoś mi z tą niewiedza dobrze. Ale nie ma wyjścia muszę w końcu odebrać. 

Termin @ na sobotę. Czekam. Testu nie planuję robić. 

Wtedy zostanie nam jeszcze jeden cs, a później będziemy musieli zrobić przerwę ze staraniami do następnego roku.