![]() |
#31 |
Konto usunięte
|
Dot.: Hourglass
W Polsce można te kosmetyki dostać na looktop.pl
Mnie interesuje Vanish Seamless Foundation Stick - widzialam kobiety z tym podkladem na twarzy i wyglądał pięknie. Cena jednak lekko powala, w szczególności, że to cena za zaledwie 7g ![]() ![]() Ktoś, coś jakieś własne opinie o tym sztyfcie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
🐛🐈 🦄 🐾
|
[1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;83895516]W Polsce można te kosmetyki dostać na looktop.pl
Mnie interesuje Vanish Seamless Foundation Stick - widzialam kobiety z tym podkladem na twarzy i wyglądał pięknie. Cena jednak lekko powala, w szczególności, że to cena za zaledwie 7g ![]() ![]() Ktoś, coś jakieś własne opinie o tym sztyfcie?[/QUOTE] Ja miałam . Nawet dwa, w różnych kolorach - bo mimo dużego wyboru kolorów, nie było dla mnie idealnego żółtka. Musiałam mieszać oba. U mnie to było jedno z największych rozczarowań kosmetycznych. Pięknie napigmentowany, bardzo wydajny, ale po kilku minutach ważył się, spływał. Nie mam zwyczaju przypudrowywać podkładów, a tu nawet mimo stosowania różnych pudrów nic nie pomogło. Po zużyciu może 1/3 pozbyłam się ich i nie mam ochoty na więcej. No po prostu koszmar |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Sorry za offtop, ale próbowałaś może podkładów Marc Jacobs? Ostatnio w Sephora testowałam podkład Remarcable, odcień Golden Beige - fajny żółtek. Sama nie wiem jak sie sprawował, bo tuż po nałożyłam korektor Too Faced na twarz. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
🐛🐈 🦄 🐾
|
[1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;83897896]Hmmm... ciekawe jest to co piszesz! Na razie się wstrzymam
![]() Sorry za offtop, ale próbowałaś może podkładów Marc Jacobs? Ostatnio w Sephora testowałam podkład Remarcable, odcień Golden Beige - fajny żółtek. Sama nie wiem jak sie sprawował, bo tuż po nałożyłam korektor Too Faced na twarz.[/QUOTE] Tak, nawet znalazłam post z czasów testów: KLIK Zniechęciłam się w końcu z powodu braku odcienia. Golden Beige nie próbowałam, nie było. Ale, z tego co widzę, nie jest u nas dostępny? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Kici kici miau miau
|
[1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;83895516]W Polsce można te kosmetyki dostać na looktop.pl
Mnie interesuje Vanish Seamless Foundation Stick - widzialam kobiety z tym podkladem na twarzy i wyglądał pięknie. Cena jednak lekko powala, w szczególności, że to cena za zaledwie 7g ![]() ![]() Ktoś, coś jakieś własne opinie o tym sztyfcie?[/QUOTE] tez mialam, dobre krycie ale dosc ciezki. u mnie nie splywal ale niestety w polowie dnia twarz jest tlustawa |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Rozeznanie
|
Właśnie wróciłam do domu z Hourglassowym żelem do brwi
![]() Ma świetne recenzje na influesterze, udało mi się dobrać ładny chłodny kolorek...zobaczymy jutro co to za cudo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
A ja sie zakochałam w Luminous Bronze Light w pudrze sypkim
![]() ![]() ![]()
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
Wrzuć proszę zdjęcie składów
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Wywaliłam juz opakowania
![]() ![]()
![]() |
#40 |
Rozeznanie
|
Neath, składy Hourglassa są na amerykańskiej stronie Sephory
![]() edit. ...ale nie wszystkich kosmetyków jednak. Ja mogę zrobić zdjęcie ze składem różu jakby ktoś był zainteresowany... Edytowane przez Jowita Agnieszka Czas edycji: 2018-06-04 o 12:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Zakorzenienie
|
No trudno
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Rozeznanie
|
Hej wszystkim
![]() Odkopuję wątek, skoro Hourglass pojawił się nareszcie w Polsce ![]() Życzę miłego testowania i kupowania Hourglassowych kosmetyków! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
ja już czekam na przesyłkę...
zdam relację jak dojdzie moja potrójna paleta ![]()
![]() |
![]() |
#44 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wzięłam Diffused Edit - a Ty? Edit - Już doczytałam w sąsiednim wątku ![]() ---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ---------- Ja już oczywiście się martwię czy dostanę wersję fajną skomponowaną kolorystycznie. W necie widać, jak bardzo potrafią się różnić poszczególne egzemplarze - jedne mają przewagę pigmentu inne odwrotnie. Chciałabym mieć w miarę równo zmiksowane kolory.
Edytowane przez OlaM Czas edycji: 2018-09-02 o 08:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja tylko myślę czy nie kupić jeszcze czegoś ![]() ale rozsądek nakazuje poczekać i zobaczyć czy coś o czym słyszałam same zachwyty jest faktycznie takie wow.... bo zwykle niestety okazuje się, ze efekt na twarzy jest u mnie wtórny ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja profilaktycznie nie nastawiam się na efekt wow, bo doświadczenie mnie uczy, że im większe oczekiwania, tym większe rozczarowanie ![]()
![]() |
![]() |
#47 | |
🐛🐈 🦄 🐾
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Konto usunięte
|
Wie ktoś czy kosmetyki są już dostępne w sklepach stacjonarnych Sephora?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja się zastanawiam czy naprawdę mam takie wymagania czy nie ma kosmetyków "cud" właśnie kolejny raz podchodzę do lustra i widzę, że mam coraz bardziej podkresloną suchość i zmarszczki po korektorze Born This Way tym nowym w dużym opakowaniu, który miał nie podkreślać niczego, a tym czasem jest jak zwykle czyli sachara i podkreslone wszystko co się da (oczywiście nie nałożyłam nawet połowy tego co nakładają dziewczyny na YT) Cytat:
![]() ![]() ![]() 3220g 54 cm ------------------ Edytowane przez p4w Czas edycji: 2018-09-02 o 12:27 |
||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 |
Kici kici miau miau
|
Ja mam nowa maskare Caution.
Wydluza rzesy ale niestety niezbyt pogrubia mimo to lubie ja podobnie jak Film Noir ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zadomowienie
|
[1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;85792601]Wie ktoś czy kosmetyki są już dostępne w sklepach stacjonarnych Sephora?[/QUOTE]Nie sa, na insta Sephory pisano że przynajmniej do końca roku marka będzie dostępna tylko online
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#52 |
Kici kici miau miau
|
jest jakis bronzer hourglassa w zimnym odcieniu?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() O widzisz, a ja też już chciałam brać ten korektor, tylko nie wiedziałam jaki kolor. Z drugiej strony jak widziałam, że używany na inne partie twarzy mocno kryje, to podejrzewałam, że na strefę podoczną może być za bardzo treściwy, kryjący i przez to podkreślający zmarszczki ![]() ![]() Jako najchłodniejszy podawany jest Diffused Bronze Light.. W Sephorze tego odcienia nie ma. Ja kupowałam go na Cult. Może i jest najchłodniejszy ze wszystkich, ale wg mnie wcale nie jest zimny, co najwyżej neutralny, ale jednak w stronę ciepłego. Myślę, że odcień może też zależeć od tego, jak zmiksowano kolor. Mój egzemplarz ma dużo tego ciemnego koloru. Może inne, z przewagą jasnego, dają chłodniejszy efekt ![]()
![]() |
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
Testowałyście podkład Veil Fluid Makeup?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
Gdyby miał ktoś na zbyciu puder Veil to dajcie znać na priv
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#56 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#58 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
Ja ciągle nie mam czasu żeby pojechać do galerii. A czy na tą marke wchodzą jakieś rabaty?
![]() |
#60 | |
Pani Mizantrop
|
Cytat:
https://www.mecca.com.au/hourglass/v.../V-032511.html
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:21.