![]() |
#721 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Chcę być mamą - ploteczek część II :)
To w sumie dobrze, że się rozkręcił 👍 Ja padam dziś ze zmęczenia. Zaczęłam ćwiczyć i już czuję zakwasy, a co będzie jutro to nawet nie chcę myśleć 🙉🙊
![]() |
#722 |
Zakorzenienie
|
Hej, powiem wam, że cze kam na urlop, brak czasu mi dokucza
![]() Dance powinno byc ok, gin jest w stanie stwierdzić owu nawet kilka dni po niej, bo jest widoczny płyn w zatoce Douglasa i takie jakby pęknięcie na jajniku. Moj gin mi kiedyś pokazywał ![]() Ania to wychodzi na to, ze wynik calkiem ok ![]() Dzasta coś konkretnego ćwiczysz? Chcesz schudnąć czy wyrzeźbic sylwetkę? Byłam dzisiaj kupić buty. Chcialam czarne szpilki, półbuty i sandały, ale niestety nic mi się nie widziało i wyszłam tylko z klapkami ![]() ---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ---------- Tinulinka dam znać jak dojdą ![]()
25.01.2008 ![]() ![]() Ważne rzeczy nigdy nie przychodziły łatwo. Dlatego były ważne. Początkująca scraperka ![]() Zapraszam https://www.instagram.com/w_chwili_luzu/ https://www.facebook.com/W-Chwili-Luzu-122769098281801/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#723 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ---------- Jak już o ćwiczeniach, to ja muszę wziąć się wreszcie za siebie, bo wyglądam jak taka rozlana klucha. Chociaż od czasu tabletek anty dalej mam problemy ze zrzuceniem wagi. 0,5kg miesięcznie mało mnie motywowało. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#724 |
Wtajemniczenie
|
Ćwiczę z Kołakowską, na wyrzeźbieniu sylwetki mi nie zależy. Pasuje mi trochę schudnąć. Brzuch i uda są najgorsze 🤦🏻☠♀️
Dance, a będziesz brać w tym cyklu Clo? Co do wizyt u ginekologa to ja u mojego lekarza się czuję jak u siebie. Zero wstydu, od progu buty ściągam jak wchodzę 😂 Karolka kiedy planujecie jakiś urlop? 🙂 ---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ---------- Co do zakupów to też rozglądałam się dziś za jakąś letnią sukienką i wróciłam z niczym.
![]() |
#725 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Próbowałam kilka razy z kołakowską, ale za dużo ma skakania. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ---------- Podbrzusze mnie boli okropnie i to coraz bardziej, a przeciwbólowe oszczędzam dla tż-ta. Będzie ciężka noc i to bardzo. Dawno nie miałam tak bolesnej @. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#726 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry w piąteczek
![]() Dance jak nocka minęła? Mam nadzieję, że spałaś 🙂 Udanego dnia wszystkim 🌷
![]() |
#727 |
Zadomowienie
|
I ja się witam w piąteczek 😀 my dziś mamy ognisko klasowe, takie integracyjno-zapoznawcze bo klasa pierwszy rok ze sobą w nowej szkole. Myślę, że bardziej rodzice do zgrania bo dzieci sobie poradziły już ze zgraniem
---------- Dopisano o 07:40 ---------- Poprzedni post napisano o 07:39 ---------- Mam nadzieję, że normalnie wyjdę z pracy, bo dziś mam zamknięcie miesiąca ---------- Dopisano o 07:41 ---------- Poprzedni post napisano o 07:40 ---------- U mnie drugi dzień luteina i już tempka poszybowała w górę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#728 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny. Udało mi się pospać trochę. Znowu małpa skąpa jest, ale przynajmniej nie spóźniona. W sumie może lepiej ze skąpa, bo mogę sobie pozwolić na wyjście z domu na dłuższy spacer, a nie tak jak zwykle, że kilka dni muszę w domu siedzieć.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ---------- Wczoraj tż wyciągnął mnie na spacer i jak siedzieliśmy na ławce, to chodził mi po dłoni ogromny kleszcz ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#729 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry 😊
Idę dzisiaj na meczyk, cieszę się bo dawno nie byłam 😊 Tinulinka mam nadzieję, że na tych 3 miesiącach się zakończy. Co do zakupów to przed urlopem zrobiłam trochę zaopatrzenia w top secrecie wysyłkowym. Ogólnie ostatnio w tych sklepach w których robiłam zakupy, albo kompletnie nic mi się nie podoba, albo cena w stosunku do jakości jest tak wysoka, że stwierdzam , iż aż tak bardzo tego nie potrzebuję i rezygnuje z kupna. ---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ---------- Bellina dawno się nie odzywała ostatnio |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#730 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#731 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#732 |
Wtajemniczenie
|
My z kolei mamy kota z długą sierścią i codziennie po dwa, trzy kleszcze mu Tż wyciąga
![]()
![]() |
#733 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#734 |
Wtajemniczenie
|
Na te paskudztwa nie ma rady. Można krople stosować, specjalne obroże a i tak się wbiją
![]()
![]() |
#735 |
Zadomowienie
|
Znalazłam sobie pracę na jutro przy dniu dziecka
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#736 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#737 |
Wtajemniczenie
|
Dance świetna wiadomość 👍 ja jutro wybieram się na monitoring.
![]() |
#738 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#739 |
Wtajemniczenie
|
8 dopiero 🙂
![]() |
#740 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cześć Dziewczynki ![]() Ja Was codziennie podczytuje, ale nie mogłam się jakoś wbić w temat. U mnie ok, miałam niedawno testy prenatalne i wyszło ok tylko akcja serca trochę za szybka i musiałam robić też test z krwi. Czekam na wyniki, ale jestem dobrej myśli ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#741 | |
Kocia i psia mama :)
|
Cytat:
Ja również dopiero po prenatalnych się chwaliłam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#742 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na usg poszłam prywatnie, ale lekarz się wystraszył ta akcja serca i dał mi skierowanie na ta Pappe. Tam mi zrobili krew i usg ponownie. Na tym drugim usg akcja serca juz była w normie. Krew myślę że wiele mi nie da, bo to tylko statystyka. Ważne że parametry są ok ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#743 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#744 |
Zadomowienie
|
Jak na złość jak muszę rano wstać, to zasnąć nie mogę
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#745 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 05:48 ---------- Poprzedni post napisano o 05:44 ---------- Witam się w sobotę 😀 ja już na nogach, tż ta wyszykowałam do pracy i leżę sobie z pieskiem w łóżeczku. Zaraz wstaje do robót domowych. Wczoraj na tym ognisku spotkałam koleżankę z liceum. Jaki też świat jest mały. Wymieniłysmy się telefonami i mamy umówić się na spotkanie 😀 ona i jeszcze jedna lub dwie koleżanki, z którymi się trzymałam w liceum. Cieszę się bardzo. A tak mi się nie chciało wczoraj iść. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#746 |
Wtajemniczenie
|
Dzień doberek ☀️
Też już nie śpię. Marcja no czasami świat naprawdę jest mały. Fajnie, że się tak złożyło, czyli dzieci macie w tym samym wieku tak? Co do monitoringu to ja zawsze miałam dość wcześnie owulację i w 9dc dostawałam zastrzyk na pęknięcie i potem sprawdzenie czy pęcherzyki pękły 🙂 Miłej soboty 🌻
![]() |
#747 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Spałam dzisiaj do 8, dawno mi się to nie zdarzyło, ale widocznie potrzebowałam snu. Co do urlopu to zaczynam dopiero 29 lipca i 3 tygodnie bedzie trwał, doczekać się nie mogę. Mam plan zapisać się w pon do mojego gina, ciekawe jaki będzie termin wizyty... Biorę się za sprzątanie, a później pójdę na ogródek sie porelaksować, Miłego dnia wam życzę ![]()
25.01.2008 ![]() ![]() Ważne rzeczy nigdy nie przychodziły łatwo. Dlatego były ważne. Początkująca scraperka ![]() Zapraszam https://www.instagram.com/w_chwili_luzu/ https://www.facebook.com/W-Chwili-Luzu-122769098281801/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#748 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dzieci nie mamy w podobnym wieku. Ona ma córkę 5 lat i chłopca tak 10 lat. ---------- Dopisano o 08:06 ---------- Poprzedni post napisano o 08:05 ---------- Mój tż chce iść do kina na Herezje. Bylyscie? To horror i taki mocny mi się wydaje. ---------- Dopisano o 08:08 ---------- Poprzedni post napisano o 08:06 ---------- Dziś dopłacamy za wycieczkę. Ajajajaj będzie bolało. No ale wakacje to wakacje 😀 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#749 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dzień dobry w sobotę ![]() Ja jeszcze leżę w łóżku, ale zaraz prysznic śniadanie i jedziemy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#750 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny. Wróciłam godzinę temu z pracy, dawno tak długo nie stałam, nogi mnie bolą okropnie. Ogólnie ciężko było, większość dzieciaków była strasznie rozpieszczona i była średnio co piec minut histeria. Najbardziej zaskoczył mnie 12 latek który w szale zaczął tarzać się po ziemi i wrzeszczec, bo nie była jego kolej w grze.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:36.