odchudzić się przed 40 ;) po 40 też ;) - Strona 47 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2019-05-26, 12:46   #1381
LyraBea
Zakorzenienie

GG do LyraBea
Dot.: odchudzić się przed 40 ;) po 40 też ;)

Cytat:
Napisane przez basia_ww Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Ja pisałam wczoraj ale jakoś nie skończyłam .

Teraz mam takiego wqrw że szok...

Ale za to pogoda piękna

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

Można i tak
U mnie bez zmian. Nastal czas balkonowy i tak jakoś wychodzi, że co wieczór wpada piwo.

A wczoraj przesadziłam z ilością zupy, jaką w siebie zmieściłam. Ugotowałam botwinkę. Wyszła mi cudownie pyszna, niestety zabielana 18% śmietanką
Cel wciąż nieosiągalny

Edytowane przez LyraBea
Czas edycji: 2019-05-26 o 12:48
LyraBea jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-05-26, 13:26   #1382
basia_ww
Zakorzenienie

Lyrcia Twój cel jest już tak blisko - a mojego nawet nie widać jest taki odległy...
Dziś dostałam rafaello i jak żyć... Ale na razie schowałam głęboko będę ćwiczyć moja słabą silną wolę

Pogoda piękna dziś a mnie się nie chce z domu wyjść, balkon niestety nie nastraja do wyjścia na niego.

Za to dziś grzecznie - ugotowałam w piątek krem z brokulów i dziś dojadłam teraz latte i jestem pełna.

basia_ww jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-05-26, 13:31   #1383
eliza40
Zakorzenienie

Odbiór
Wczoraj zjadłam z grila kiełbaskę i dwa skrzydełka i dzisiaj 1 kg więcej na wadze.Bez sensu.
Byliśmy motorem pojeździć i w pewnej chwili skończył nam się asfalt
Trzeba było spojrzeć w mapy Ale fajnie
Stary 2019-05-27, 10:38   #1384
LyraBea
Zakorzenienie

GG do LyraBea

Ale u mnie paskudna pogoda. Wieje, zimno, deszcz popaduje. Najgorsze jak może być. Dzięki temu łatwiej iść do pracy
Jeśli mi coś nie odwali przez kolejne 2-3 dni, to powinnam dotrzeć do mety wagowej. W pracy mi dieta idzie perfekcyjnie, bo i godziny posiłków co do minuty i przygotowane żarcie na tip top.

W menu u mnie standard.
I śniadanie - kromka chleba z górą zieleniny i wędliną
II śniadanie - 2 kromki w tym samym

przekąska - pół jabłka
obiad 100g uduszonego kurczaka + 30 g kaszy gryczanej+ 300 g. warzyw lekko podduszonych (papryka, cebula, pieczarki pokrojone na duże kawałki, zamarynowane w kapce oliwy z ziołami, usmażone na chrupko jak się robi do szaszłyków).
kolacja - 125g. chudego twarogu+60g jogurtu+ 5g oleju lnianego+ przyprawy

Wczoraj miałam niemal tak samo, tylko mięsko inne
Waga - 67kg

Miłego dnia
Stary 2019-05-27, 14:23   #1385
Milennka03
Zakorzenienie

Dobry (?)
U mnie po stanięciu na wagę oraz zmierzeniu cukru na czczo dostałam kubeł zimnej wody na łeb i się opamiętałam.Przytyłam masakrycznie i od dziś dieta ale na 101%,W ostatnich 2 tygodniach folgowałam tak ze rozepchałam żołądek monstrualnie ,po obiedzie zaraz czułam głód..
Dziś tak:

Śniadanie - sałatka z pomidorków koktajlowych, ogórków ,rzodkiewki ,cebulki zielonej, papryki , 5 oliwek ,sałata lodowa i 25gram fety.Bez sosu ino z łyżeczką octu balsamicznego.Do tego kawka z mlekiem, świeży sok z jabłka, pomarańczy i marchewki oraz morwa.

II śniadanie - 2 nektarynki i miał być kefir ale kupiłam inny niż zwykle i ohydny- będzie do koktajlu.
Obiad- właśnie kończę gotować: kalafior z wody, mizeria na jogurcie i buraczki z papryką ze słoika wyrobu mamy (na ksylitolu)
Kolacja -kupiłam truskawki więc pewnie koktajl.Do tego poszło 2 l. wody a to jeszcze nie koniec.

Stawiam w tym tygodniu na głównie warzywa i owoce, niestety muszę odstawić pieczywo bo rano ograniczyłam się do 3 kromek ale późny wieczór to był dramat... wolę się na razie nie kusić.

a w temacie narzekania to wiecie jak jest, każdy ma coś z Achillesa co mu przeszkadza i tyle

-fasolinno-

siestowo

Edytowane przez Milennka03
Czas edycji: 2019-05-27 o 14:44
Milennka03 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-05-27, 16:15   #1386
Stylowa1
Rozeznanie

Lyrcia no to czekamy na TADAM!!!!

Milenka co ty tam jadłaś takiego że rozepchalas żołądek, ja cały czas czytam jak przykładnie się odżywiasz???
Stylowa1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-05-27, 19:02   #1387
Milennka03
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Stylowa1 Pokaż wiadomość

Milenka co ty tam jadłaś takiego że rozepchalas żołądek, ja cały czas czytam jak przykładnie się odżywiasz???
Stylowa, no za dnia potrafię ładnie ale wieczorami dostawałam jakiegoś małpiego rozumu i żarłam, poza tym potężne porcje jednak jadłam na obiad.Niby zdrowo ale objętościowo za dużo.Poza tym i u mamy folgowałam i z mężem więc efekty są... jakiś kompuls ostatnio mnie dopadł w żarciu w dosłownie przechodziłam samą siebie.
Na szczęście się opamiętałam i kilka dni ścisłej diety mi nie zaszkodzi.

a w temacie narzekania to wiecie jak jest, każdy ma coś z Achillesa co mu przeszkadza i tyle

-fasolinno-

siestowo

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2019-05-27, 19:10   #1388
Stylowa1
Rozeznanie

Milenka no to trzymam kciukasy 😆
Ja niestety też dietę odpuściłam a tak pięknie szło, wróciłam do starego odżywiania i niestety waga wraca do punktu wyjścia. Muszę się też ogarnąć, zmniejszyć racje żywnościowe. Na szczęście jeszcze nie odpuściłam ćwiczeń... Kondycja powoli wraca. W sumie jeszcze nie jest ze mną źle, ostatnio byłam na szkoleniu rko to niektóre po reanimacji manekina na podłodze nie mogły wstac
Stylowa1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-05-27, 19:25   #1389
Milennka03
Zakorzenienie

Stylowa to fajnie że kondycja jest u mnie dno ale ja wiadomo-z tym nieruchawych Za 3 tygodnie mam wyjazd nad morze z mamą ale wcześniej będę 5 dni z mężem.. tak że będę musiała się ostro pilnować.
Dziś piłam pierwszy raz w tym roku koktajl truskawkowy-smakował wybitnie

-fasolinno-

siestowo

Stary 2019-05-27, 20:08   #1390
LyraBea
Zakorzenienie

GG do LyraBea

Cytat:

Tiaaaa, akurat, będzie SRA.. M. Wpierdzi..... m małą paczkę chrupkow Cheetos pizza. No po co?

Stary 2019-05-27, 20:12   #1391
Milennka03
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LyraBea Pokaż wiadomość
Tiaaaa, akurat, będzie SRA.. M. Wpierdzi..... m małą paczkę chrupkow Cheetos pizza. No po co?
bo dobre?

-fasolinno-

siestowo

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2019-05-27, 20:22   #1392
LyraBea
Zakorzenienie

GG do LyraBea

Cytat:
Napisane przez Milennka03 Pokaż wiadomość
bo dobre?
Takkkk! Ale odpowiedź jest bardziej nieoczywista. W pracy odklejalam z taśmy chrupki i mi sie rozerwały..... A tak mi sie ich chciało. Pyszne

Stary 2019-05-27, 20:35   #1393
Milennka03
Zakorzenienie

Cytat:
Takkkk! Ale odpowiedź jest bardziej nieoczywista. W pracy odklejalam z taśmy chrupki i mi sie rozerwały..... A tak mi sie ich chciało. Pyszne

taaaa, jasne, najlepiej zwalić na zdarzenie losowe

-fasolinno-

siestowo

Stary 2019-05-28, 16:04   #1394
basia_ww
Zakorzenienie

Lyrcia no chodzą takie przypadki po ludziach .

Ja też się trochę opamietalam plan - 30 dni fit... . Już cztery dni idealne, choć w pracy z każdej strony bombardują złośliwe baby , dziś pojechały do Mc po lody... Nie dałam się . Ale było ciężko.

Teraz zbieram się na zajęcia, a tak mi się nie chce.

Stary 2019-05-28, 18:30   #1395
Milennka03
Zakorzenienie

Ja mam mega wqrwa po nieprzyjemnym dniu w pracy- było blisko pocieszenia się jedzeniem ale.... Dałam radę! Na dodatek jadąc z powrotem rowerem z pracy wpadłam w największy deszcz i tak mnie dolało że miałam spodnie przyklejone do nóg ale góra spoko bo mam super kurtkę z Lidla na deszcz.Złość pożytkowałam w kuchni robiąc:
17 naleśników z serem na słodko dla małża
chilli sin carne - też dla niego
zupę pomidorową- dla siebie odlałam przed zabieleniem i zjadłam na kolację z makaronem ryżowym shirataki.
Poza tym zrobiłam sałatkę do pracy na jutro i tyle.
Menu dziś podobne do wczoraj tj
Śniadanie -kawa z mlekiem ,morwa, sałatka.
II śniadanie -truskawki ,pomarańcza,(miała być jeszcze nektarynka ale mi się zapomniało)
Obiad-kalafior z wody,mizeria na łyżeczce jogurtu naturalnego, reszta buraczków ze słoika i 2 małe młode ziemniaki.
Kolacja -wspomniana zupa pomidorowa
I 3 Hallsy strong.(jakby nie było ponad 60kcal)Do tego 2 litry wody i jeszcze popijam.Miłego wieczorku

-fasolinno-

siestowo

Czas edycji: 2019-05-28 o 18:31
Stary 2019-05-29, 10:54   #1396
LyraBea
Zakorzenienie

GG do LyraBea

Cytat:
Lyrcia no chodzą takie przypadki po ludziach .

Ja też się trochę opamietalam plan - 30 dni fit... . Już cztery dni idealne, choć w pracy z każdej strony bombardują złośliwe baby , dziś pojechały do Mc po lody... Nie dałam się . Ale było ciężko.

Teraz zbieram się na zajęcia, a tak mi się nie chce.
Nooo, chodzą a nie powinnam się na koniec tak na złość sobie spowalniać.

Tobie się nie chcę chodzić na zajęcia, ale chodzisz. Mnie się nie chce, wiec nie chodzę. Z nas dwóch Ty jesteś bardziej rozsądna i mądrzejsza.

Cytat:
Ja mam mega wqrwa po nieprzyjemnym dniu w pracy- było blisko pocieszenia się jedzeniem ale.... Dałam radę! Na dodatek jadąc z powrotem rowerem z pracy wpadłam w największy deszcz i tak mnie dolało że miałam spodnie przyklejone do nóg ale góra spoko bo mam super kurtkę z Lidla na deszcz.Złość pożytkowałam w kuchni robiąc:
17 naleśników z serem na słodko dla małża
chilli sin carne - też dla niego
zupę pomidorową- dla siebie odlałam przed zabieleniem i zjadłam na kolację z makaronem ryżowym shirataki.
Poza tym zrobiłam sałatkę do pracy na jutro i tyle.
Menu dziś podobne do wczoraj tj
Śniadanie -kawa z mlekiem ,morwa, sałatka.
II śniadanie -truskawki ,pomarańcza,(miała być jeszcze nektarynka ale mi się zapomniało)
Obiad-kalafior z wody,mizeria na łyżeczce jogurtu naturalnego, reszta buraczków ze słoika i 2 małe młode ziemniaki.
Kolacja -wspomniana zupa pomidorowa
I 3 Hallsy strong.(jakby nie było ponad 60kcal)Do tego 2 litry wody i jeszcze popijam.Miłego wieczorku
Co tam Kochana sie zadziało. Czym Ci tak nerwa zrobili?

Ja miałam jakiś czas temu w pracy taki zbieg kilku zdarzeń i nawet poprosiłam o widzenie z samym szefem. Przedstawiłam mu sprawę i to, jak to serce do tego miejsca przestaję mieć, i że jak jest ze mnie niezadowolony to niech mi powie a jeśli zadowolony, to niech powie gówniarce, która koordynuje, żeby mi się do mojego działu nie wpierd...li.
Sytuacja się rozluźnia i od jakiegoś czasu znowu do pracy przychodzę bez wstrętu. Zobaczymy, jak długo ten stan się utrzyma.
Cytat:
Milenka no to trzymam kciukasy 😆
Ja niestety też dietę odpuściłam a tak pięknie szło, wróciłam do starego odżywiania i niestety waga wraca do punktu wyjścia. Muszę się też ogarnąć, zmniejszyć racje żywnościowe. Na szczęście jeszcze nie odpuściłam ćwiczeń... Kondycja powoli wraca. W sumie jeszcze nie jest ze mną źle, ostatnio byłam na szkoleniu rko to niektóre po reanimacji manekina na podłodze nie mogły wstac
Też zrobiłam kurs pomocy przedmedycznej i trochhę mnie to na początku przygięło z racji tego, co przeżyłam w moim życiu naprawdę, otem się spięłam i chyba jako jedna z nielicznych cały kurs przeszłam sumiennie, z uwagą, bez podśmiewajek tak, żeby wynieść z niego jak najwięcej. O dziwo kondycję jako taką mam. Nie wiem jak na dłuższych dystansach. Z takich drobiazgów, windy dla mnie nie istnieją, jak po schodach to podbiegam, ale to by było ruchu na tyle.

Weź się zmobilizuj. Domyślam się, że gdy zaczęłaś ćwiczyć, organizm zaczął się upominać o zwiększone kalorycznie menu a Ty mu ustąpiłaś. Masz dietę, wykupiłaś. Wyzeruj i od nowa start. Zdążysz być fit do wakacji tylko zacznij od dziś

U mnie wczoraj wpadło trochę za dużo kalorii niż mam zadeklarowane, bo w domu byłam i silą rzeczy więcej ziemniaczków do obiad wpadło a potem garstka orzechów arachidowych niesolonych (tak mi się zachciało, że szok).

Dziś w pracy i mam przygotowane tyle jedzenia, ile trzeba i koniec kropka. Do mety 300g..................... ............... .
Miłej środy
Stary 2019-05-30, 10:32   #1397
barbra66
Wtajemniczenie

GG do barbra66

Witajcie Dziewczęta.... trochę w rozjazdach byłam....

U mnie jako tako,nadal trzymam się zasad ogólnych..... to znaczy 4-5 posiłków dziennie, 3 litrów płynów, dbam by była porcja warzyw/owoców .... czasem zaglądam na fitness/basen.... to zapewnia mi stabilną wagę.... ale nadal z jakieś 5 kg mam do zrzucenia jeszcze ... bo czasem jednak po coś słodkiego sięgam .... i o spadki trudniej .

A tak ogólnie,to nie mogę narzekać....lubię wiosnę,nawet z tymi jej charakterystycznymi kaprysami pogody.... lata jakoś szczególnie nie planuję,żyję tak całkiem spontaicznie,i całkiem mi dobrze z tym....
Stary 2019-05-30, 19:25   #1398
Milennka03
Zakorzenienie

Cytat:

Co tam Kochana sie zadziało. Czym Ci tak nerwa zrobili?

Dziś w pracy i mam przygotowane tyle jedzenia, ile trzeba i koniec kropka. Do mety 300g..................... ............... .
A takie tam korporacyjne niesprawiedliwości , szkoda gadać

I co meta osiągnięta?
U mnie cel się po wczoraj oddalił bo w ramach "leczenia "chandry poszłam z małżonkiem na piwko i lody.Co prawda przekroczyłam limit kalorii o 100 ale humor od razu lepszy.

Cytat:
Napisane przez barbra66 Pokaż wiadomość

U mnie jako tako,nadal trzymam się zasad ogólnych..... to znaczy 4-5 posiłków dziennie, 3 litrów płynów, dbam by była porcja warzyw/owoców .... czasem zaglądam na fitness/basen.... to zapewnia mi stabilną wagę.... ale nadal z jakieś 5 kg mam do zrzucenia jeszcze ... bo czasem jednak po coś słodkiego sięgam .... i o spadki trudniej .

A tak ogólnie,to nie mogę narzekać....lubię wiosnę,nawet z tymi jej charakterystycznymi kaprysami pogody.... lata jakoś szczególnie nie planuję,żyję tak całkiem spontaicznie,i całkiem mi dobrze z tym....
Basiu-Ciebie zwodzą słodycze a mnie % 5 kilo też bym chciała.. na początek -takie minimum a potem 5 ale póki co to tyję

W menu dziś tak:
Śniadanie - sałatka ,kawka z mlekiem i morwa.
II śniadanie -truskawki, jabłko ,jogurt naturalny.
Obiad-kalafior i brokuł z wody,2 młode ziemniaki i mizeria.
Kolacja -zawijańce z sałaty z warzywami w środku

Do tego 2 litry wody i 3 hallsy

-fasolinno-

siestowo

Czas edycji: 2019-05-30 o 19:29
Stary 2019-05-30, 19:27   #1399
LyraBea
Zakorzenienie

GG do LyraBea

Cytat:
A takie tam korporacyjne niesprawiedliwości , szkoda gadać

I co meta osiągnięta?
U mnie cel się po wczoraj oddalił bo w ramach "leczenia "chandry poszłam z małżonkiem na piwko i lody.Co prawda przekroczyłam limit kalorii o 100 ale humor od razu lepszy.
Meta znowu sie oddalila. Wczoraj piwo (tak bo tak, bo na chandre nie mam powodu zrzucic) A dziś w ramach obiadu wyjazdowego KFC . A jutro miałam osiągnąć cel :/

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2019-05-30, 20:29   #1400
basia_ww
Zakorzenienie

Cześć dziewczynki

Ja trzymam się też jako tako dietetycznie, dziś zjadłam bułkę zamiast przekąski.
Ale poszłam na basen 40 długości jak ba pierwszy raz po przerwie zaliczyłam.

Dziś już nie chce mi się szykować obiadu na jutro - więc zamienię go na sałatkę

Lyrcia to pojutrze już będzie

Stary 2019-05-30, 21:09   #1401
barbra66
Wtajemniczenie

GG do barbra66

Cytat:
Meta znowu sie oddalila. Wczoraj piwo (tak bo tak, bo na chandre nie mam powodu zrzucic) A dziś w ramach obiadu wyjazdowego KFC . A jutro miałam osiągnąć cel :/

Lyrcia.... gdyby mi brakowało do celu,tyle co Tobie to bym pół tortu pożarła (chociaż za nim nie przepadam )

---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ----------

Cytat:

Basiu-Ciebie zwodzą słodycze a mnie % 5 kilo też bym chciała.. na początek -takie minimum a potem 5 ale póki co to tyję

W menu dziś tak:
Śniadanie - sałatka ,kawka z mlekiem i morwa.
II śniadanie -truskawki, jabłko ,jogurt naturalny.
Obiad-kalafior i brokuł z wody,2 młode ziemniaki i mizeria.
Kolacja -zawijańce z sałaty z warzywami w środku

Do tego 2 litry wody i 3 hallsy

No chyba ten alko ma wpływ na wzrosty wagi....bo jak czytam co jadasz,to bym raczej głodna była ..... no u mnie się ta zasada nie zmienia,nadal alko oddam za batona

---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ----------

Cytat:
Cześć dziewczynki

Ja trzymam się też jako tako dietetycznie, dziś zjadłam bułkę zamiast przekąski.
Ale poszłam na basen 40 długości jak ba pierwszy raz po przerwie zaliczyłam.

Kupiłam 2 stroje kąpielowe,więc mam motywację do basenu.... no i kręgosłup zaraz w lepszej formie...basen dla niego jak dobry masaż
Stary 2019-05-30, 21:14   #1402
basia_ww
Zakorzenienie

Cytat:
Kupiłam 2 stroje kąpielowe,więc mam motywację do basenu.... no i kręgosłup zaraz w lepszej formie...basen dla niego jak dobry masaż
Uwielbiam basen ale ciągle mi było nie po drodze, ale wracam i będę tam często.
Też chciałam nowy kostium - ale stary mam idealny więc szkoda kasy.

Stary 2019-05-30, 21:26   #1403
Milennka03
Zakorzenienie

Cytat:
L
No chyba ten alko ma wpływ na wzrosty wagi....bo jak czytam co jadasz,to bym raczej głodna była ..... no u mnie się ta zasada nie zmienia,nadal alko oddam za batona

--
na pewno ma ale widzisz, dla mnie batom może nie istnieć Na pewno zwiększę kaloryczność ale te 2 tygodnie sobie obcinam menu głównie do warzywek.No i porcje nie są małe ,najadam się sporoTeraz jak są nowalijki itp to sobie folguję z kalafiorem i innymi pysznymi rzeczami.No i truskaweczki

-fasolinno-

siestowo

Stary 2019-05-30, 23:32   #1404
barbra66
Wtajemniczenie

GG do barbra66

Truskaweczki krajowe też kocham.....

No nic...majowo trochę odpuściłam,ale co się odwlecze,to jeszcze nie porażka

---------- Dopisano o 00:32 ---------- Poprzedni post napisano o 00:28 ----------

Cytat:
Uwielbiam basen ale ciągle mi było nie po drodze, ale wracam i będę tam często.
Też chciałam nowy kostium - ale stary mam idealny więc szkoda kasy.

Ja dodatkowe/nadprogramowe dyżury przeznaczam na takie przyjemności.... dla rekompensaty
Stary 2019-05-31, 20:49   #1405
Milennka03
Zakorzenienie

Dobry na wieczór
Dziś zakańczam dzień ładnie, bez grzeszków.
Menu mało urozmaicone, w zasadzie prawie tak samo jak wczoraj.
Śniadanie - kawa z mlekiem, sałatka i morwa.
II śniadanie -koktajl z truskawek na kefirze, robiony o 5:10 rano -blender pod kołdrę żeby zminimalizować huk-działa Lubię taki świeży nie z nocy
Obiad-kalafior ,brokuł i ziemniaki z wody +mizeria.
Kolacja-2 zawijańce z sałaty z warzywami i odrobiną fety.
Do tego 3 małe herbatniki holenderskie, zmieściłam się mimo to w kaloriach .
Do tego 2 literki czystej.

-fasolinno-

siestowo

Czas edycji: 2019-05-31 o 21:35
Stary 2019-06-02, 19:19   #1406
basia_ww
Zakorzenienie

Cześć dziewczynki

Dziś piękna pogoda - cały dzień na rowerku 90 km zaliczone. Dietetycznie ładnie - tylko jeden mały lód .

Stary 2019-06-02, 20:28   #1407
barbra66
Wtajemniczenie

GG do barbra66

Witajcie Dziewczęta..

Ja dzisiaj zaliczyłam basen z jacuzzi .... i od razu samopoczucie lepsze.

Żywieniowo tez całkiem znośnie.....wracam do zdrowszych nawyków,bo aż zal by nie wykorzystać nowalijek

---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ----------

Cytat:
na pewno ma ale widzisz, dla mnie batom może nie istnieć Na pewno zwiększę kaloryczność ale te 2 tygodnie sobie obcinam menu głównie do warzywek.No i porcje nie są małe ,najadam się sporoTeraz jak są nowalijki itp to sobie folguję z kalafiorem i innymi pysznymi rzeczami.No i truskaweczki
Tak racja....trzeba wykorzystać sezon truskawkowy.....

---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ----------

Cytat:
Cześć dziewczynki

Dziś piękna pogoda - cały dzień na rowerku 90 km zaliczone. Dietetycznie ładnie - tylko jeden mały lód .

Też lubię rowerek,ale w mieście nie bardzo mam go gdzie trzymać ,i ostatecznie jeszcze go nie kupiłam....

Za to zamówiłam koteczce siatkę na okno,żeby swobodnie mogła na ulubionym parapecie się wylegiwać
Stary 2019-06-02, 20:31   #1408
eliza40
Zakorzenienie

Cytat:

Dziś piękna pogoda - cały dzień na rowerku 90 km zaliczone.

Chyba bym okrakiem chodziła Super

Ja nie chudnę i nie tyję Od jutra trzeba do karteczek wrócić bo nigdy nie zrzucę tych 5 kg.
Stary 2019-06-02, 20:35   #1409
barbra66
Wtajemniczenie

GG do barbra66

Cytat:
Napisane przez eliza40 Pokaż wiadomość
Chyba bym okrakiem chodziła Super
Ja nie chudnę i nie tyję Od jutra trzeba do karteczek wrócić bo nigdy nie zrzucę tych 5 kg.

No coś w tym jest.... karteczki mają dziwną moc .... chociaż ja już wiem,że stale gubi mnie powrót do słodyczowania,a najgorsze,że staje się to w momentach,kiedy już zaczynam ich nie potrzebować ...ech szkoda gadać ..../???

Edytowane przez barbra66
Czas edycji: 2019-06-02 o 20:38
barbra66 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-06-02, 20:45   #1410
Milennka03
Zakorzenienie

O co chodzi z tymi karteczkami???

-fasolinno-

siestowo

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości