![]() |
#781 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Chcę być mamą - ploteczek część II :)
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#782 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#783 |
Zakorzenienie
|
Annia26 układ da sie zmienic, bo i tak zrobimy tam szybki remont po odebraniu kluczy, najbardziej mnie ten brak windy martwił
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ---------- Tinulinka glownie kolor ścian ale to się szybko załatwi, no i poprzedni właściciel za namową biura nieruchomości wyburzyl ściankę działowa bo mu mówili że ludzie wola teraz przestrzeń otwartą i tak zamiast dwóch pokoi mam pokój o długości blisko 8 metrow ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#784 | ||
Zakorzenienie
|
Mniam
![]() Cytat:
![]() Co do luteiny to ja tak nie miałam Cytat:
![]() ![]() Nawet nie, oprócz braku energii i mdłości( Ale nie w każdy dzien) To jest ok, czuje się normalnie ![]() ![]() Nie mam pomysłu dziś na obiad, co macie w planach? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#785 |
Zadomowienie
|
Zazdroszczę Wam tych własnych warzyw. Mieliśmy w planach kupno działki, ale chyba dopiero po in vitro uda się nazbierać.
Marcja ja luteiny nigdy nie miałam, ale przy tych tabletkach co teraz biorę mam takie bóle także witaj w klubie. Dance lepiej wyleżeć chorobę, bardzo dużo osób teraz choruje, średnio kilka dziennie odsyłamy do domu i się nudzimy w pracy 😉 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#786 |
Zakorzenienie
|
Też zazdroszczę wam warzyw dziewczyny
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#787 |
Zadomowienie
|
Lady zobaczysz odnowicie, urządzicie po swojemu i będzie fajnie. Jak ja sobie przypomnę moje zrzędzenie mężowi, bo nie chciałam mieszkać akurat w tym mieście to teraz mi się śmiać chce 😉
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#788 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#789 |
Zadomowienie
|
[QUOTE=malutka89;86871866]Mniam
![]() ![]() Tak mieszkam w domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#790 |
Zadomowienie
|
Przespałam się dwie godziny i czuję jak okropnie wszystko mnie boli. Ciężko jest. Trzyma mnie znowu gorączka.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:21 ---------- Do tego ten upał na podwórku nie pomaga. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#791 |
Zadomowienie
|
Wracam do domu w klimatyzowanym, zimnym pociągu 😊 jak fajnie
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#792 |
Zakorzenienie
|
Zazdroszczę
![]() ---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ---------- Hejo, nie wiem jak wy, ale jestem z tych osób ktore nie lubią lata i upałow... Dzasta dłuższy weekend będę miała 20 na boze ciało, bo piatek mam wolny, w później urlop na koniec lipca, będę 3 tygodnie ładowała akumulatory ![]() Wiecie znowu moja pomoc nie przyszła do pracy...ehh Ania u was też szybko zleci i sama będziesz przygotowywała sie do procedury. Dziewczyny mogę zapytać ile to ivf kosztuje ostatecznie? Zakładając że uda się za pierwszym razem. Marcja takie warzywa z ogródka są najlepsze, już nie mogę się doczekać aż bede miala znowu swój ogród, ale nie mam najgorzej, bo obie mamy mają ogródki wiec świeże warzywa mam pod reķą ![]()
25.01.2008 ![]() ![]() Ważne rzeczy nigdy nie przychodziły łatwo. Dlatego były ważne. Początkująca scraperka ![]() Zapraszam https://www.instagram.com/w_chwili_luzu/ https://www.facebook.com/W-Chwili-Luzu-122769098281801/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#793 |
Zakorzenienie
|
Angelika trzeba wierzyć że tym razem wszystko bedzie dobrze
![]()
25.01.2008 ![]() ![]() Ważne rzeczy nigdy nie przychodziły łatwo. Dlatego były ważne. Początkująca scraperka ![]() Zapraszam https://www.instagram.com/w_chwili_luzu/ https://www.facebook.com/W-Chwili-Luzu-122769098281801/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#794 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Dzisiaj rano nie mogłam wyjść z łóżka tak dobrze mi się spało, ale za to mialam głupi sen... śnìło mi się, że zabrałam dzieci na wycieczkę do kina, ale nic nie powiedziałam ich rodzicom i później im sms wysyłałam ze jesteśmy w kinie, no glupkowaty sen ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#795 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#796 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry, ale fajnie ciepło. Aż szkoda tyle godzin w pracy siedzieć
![]() Dance to dziś musisz się wykurować, leż koniecznie w łóżku i jak masz gorączkę to pasuje się wygrzać ![]() Karola mi też czasami śnią się różne głupotki, choć już dawno mi się nic nie śniło ![]() Marcja koleżanka z pracy w niedzielę wzięła swoje dziewczynki na przejażdżkę pociągiem bo nigdy nie jechały. Opowiadała, że bardzo zadowolone i tylko zdjęcia sobie pstrykały ![]() Miłego dnia wszystkim ![]()
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty bo masz do przejścia całe życie". Edytowane przez Dzasta11 Czas edycji: 2019-06-04 o 06:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#797 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Dla dzieci co nie jeżdżą pociągiem, taka przejażdżka to atrakcja 😀 ---------- Dopisano o 07:12 ---------- Poprzedni post napisano o 07:11 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#798 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#799 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Domowy sposób na ból gardła to woda z łyżeczką sody i tym płucz gardlo. Pomaga |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#800 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry 😊
Dzasta a można wiedzieć co to za suple na poprawę komórek jajowych? Będę robiła dziś zamówienie to może dorzucę Dance dobrze, że już lepiej sie czujesz😊 Karola my szykujemy się na 30-40 tys ale to dlatego, ze najprawdopodobniej z badaniem zarodków, biję się z myślami póki co czy faktycznie badać. Marcja ja jeżdżę tramwajem i zazdroszczę klimy w pociągu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#801 |
Wtajemniczenie
|
Marcja serio woda z sodą pomaga na gardło? Zapamiętam
![]() Aniu macie jeszcze troszkę czasu. Zastanówcie się na spokojnie nad badaniami. Pgs nie wykrywa wszystkich chorób i wad serca. Nie daje pewności, że dziecko będzie zdrowe. U mojego lekarza są ostatnio niezłe jaja, ale nie chcę tu opisywać przypadków. Powiem tylko, że zarodki przebadane i zdrowe, a niestety dochodzi do poronień ![]()
![]() |
#802 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#803 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#804 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja odebrałam wyniki z krwi i mam wysokie ryzyko zespołu Downa echhh i nie wiem co dalej, mam skierowanie na aminopunkcje albo zrobić krew na badanie Nifty ale to koszt 2500 zł A amino nie zrobię bo się boję że poronie. Narazie mam mętlik w głowie, mam dziś wizytę u gin i zobacze co mi powie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#805 |
Wtajemniczenie
|
Malutka wiem, że to trudne ale spróbuj się nie denerwować
![]() ![]()
![]() |
#806 |
Zadomowienie
|
Malutka to tylko ryzyko. Nie oznacza, że jest ta choroba pamiętaj. Głowa do góry
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#807 |
Zadomowienie
|
Dzasta jak będę miała trochę czasu to napiszę na priv 😊
Malutka tak jak Dzasta pisala to tylko statystyka. Najważniejsze jest usg, jeśli z usg nie wszystko było tak jak powinno to chyba bym zrobiła nifty. Wcale nie dziwię Ci się że boisz się amniopunkcji. Bardzo mocno trzymam za Was kciuki 😊 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#808 |
Zakorzenienie
|
Dziękuje Wam za ciepłe słowa
![]() ![]() Zobaczę co mi lekarka powie, ale pewnie zrobię tak jak piszesz Ania, czyli zdecyduje się na to nifty dla spokojnej głowy, tam już jest 99% sprawdzalnosci Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#809 | |||
Kocia i psia mama :)
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ---------- Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#810 |
Zakorzenienie
|
Jeju dziewczyny straszne są te koszty... Państwo już nie dofinansowuje in vitro bo rozdaje 500+ ehh, lepiej byłoby gdyby to dołożyli do wypłaty to przynajmniej część patologii zmotywowało by to do pójścia do pracy....
Malutka tak jak dziewczyny piszą to tylko statystyka, a skoro usg wyszło ok to bądź dobrej myśli. Dzasta wlasnie co to za nowe suplementy? Co do upałow to mi najbardziej odpowiada temperatura do 20 stopni ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:23.