Tableciary plotkary V - Strona 26 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-08-21, 13:50   #751
Pomidora
Zakorzenienie

Dot.: Tableciary plotkary V

Madziu, bo mały jest już cwany i z mamusią chce więcej czasu spędzać

Marcelinko, my będziemy mieć duży pokój w stylu lat 50. i sesję zrobiliśmy sobie właśnie taką a'la lata 50. P. ma zdjęcia w takim fajnym, staromodnym kapeluszu i w sepii wywołamy. Zamiast obrazków wolę takie klimatyczne zdjęcia A wykonanie nie jest trudne, trzeba tylko wiedzieć, czego się chce. A po te doniczki to nie wiem, czy wyjdziemy, bo mój mąż dogorewa dziś po wczorajszym pożegnaniu w pracy

Rozmawiałam dziś z kuzynką Czuje się dobrze, maluszek też. Jak spytałam o poród to powiedziała, ze opowie mi jak sama urodzę, bo inaczej się nie zdecyduję Masakra.
Justysia odebrała dziś wyniki, ale nie będę jej uprzedzać z wpisywaniem, co i jak wyniki pokazały. Wystarczy obserwować wrześniowe

28.09.2014

Pomidora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-21, 13:57   #752
Mijalea
Zakorzenienie

Pomidorko, to wspanialy pomysl z tymi latami 50tymi! Bedzie oryginalnie i ciekawie, no i pieknie zapewne
jejciu, jak ja bym miala w przyszlosci urzadzac swoj dom czy mieszkanie, to pewnie bylabym mega niezdecydowana. Siostra jest na etapie urzadzania domu, na razie wybieraka podlogi, kominek itp...wystarczylo, ze posluchalam i widze, ze robia to na prawde z gustem
Co do porodu- ja mowilam kolezankom, jak pytaly jak bylo, ze same sie przekonaja No bo co mam im mowic, straszyc nie ma po co, bo kazdy porod jest inny...

Dobra, ja zdazylam sie najesc i poprasowac rzeczy malego i meza koszuliny, zeby mial bidak w czym do pracy chodzic jak mnie zabraknie

Teraz wcinam jablko- mala przerwana odpoczynek
Edwardzik pewnie niebawem sie obudzi i trzeba bedzie zabawiac dziecie.

A shopaholic's confessions: http://lenasplanetblog.blogspot.de/
Mijalea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-21, 14:17   #753
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Pomidorko, ale takie zdj formatu A4 wywola fotograf?? Cos czuje, ze beda same dobre wiesci

Madziu widzisz, jak sobie poradzilas z prasowankiem Edwardzik moze da mamusi odpoczac i dluzej pospi

Kupilam kartke na slub brata i teraz musze tylko kase do wrzucic Dla przyszlej tesciowej kupilam karte, ale juz urodzinowa z melodyjka hihihi J mnie zastrzeli

zgadnij_MS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-21, 14:31   #754
kina2807
Zakorzenienie

Pomidorko jak o tych wynikach Justysi napisałaś, to od razu zajrzałam na wrześniówki, ale nie ma Justysi teraz, a mnie już nosi, bo nie mogę się doczekać wieści

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-21, 14:53   #755
Pomidora
Zakorzenienie

Marcelinko, takie zdjęcia wywoła fotograf normalnie. My z P. raz do roku kupujemy w Foto Jokerze taki pakiet za 6 zł. W tym pakiecie można wywołaś 300 zdjęć za 88 zł (normalnego formatu) i do tego jest 10 zdjęć A4 za 20 zł I własnie z tego pakietu wywołujemy. Ale jak normalnie zaniesiesz to też ci wywoła.

Dziewczyny, nie spodziewajcie się raptem cudownego ozdrowienia małej, ale wieści są naprawdę zadowalające i niosące nadzieję Justysia niedługo powinna być w domu, bo już jakiś czas temu wyjeżdżała z Bydzi.

28.09.2014

Stary 2008-08-21, 15:03   #756
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pomidora Pokaż wiadomość
Dziewczyny, nie spodziewajcie się raptem cudownego ozdrowienia małej, ale wieści są naprawdę zadowalające i niosące nadzieję Justysia niedługo powinna być w domu, bo już jakiś czas temu wyjeżdżała z Bydzi.
w takim razie czekam na wieści

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-21, 15:20   #757
Ray
Zakorzenienie

no w koncu udalo mi sie wejsc...

pomidora fajnie ze wiesci sa dobre bo pamietam jej wateczek na mamaz klasa jak zastanwiala sie co robic...

a ja jestem po 2,5 h spacerze i jeszcze dzis basen czeka

jestem dumna bo wlazlam w przedciazowe dzinsy zostalo mi aby 3 kg i praca nd brzuchem i bedzie extra

echhh tyle zaparcia w sobie to ja nigdy nie mialam

ja tez jestem na etapie wybieranai kafelek i innych rzwczy na 100% to wiem co Ali w pokoju zrobic akle do reszty hmm... lubie odcienie kawa, bez, biel wiec pewnie w tej tonacji bedzie cale mieszkanie
Stary 2008-08-21, 15:26   #758
Pomidora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ray Pokaż wiadomość
no w koncu udalo mi sie wejsc...

pomidora fajnie ze wiesci sa dobre bo pamietam jej wateczek na mamaz klasa jak zastanwiala sie co robic...

a ja jestem po 2,5 h spacerze i jeszcze dzis basen czeka

jestem dumna bo wlazlam w przedciazowe dzinsy zostalo mi aby 3 kg i praca nd brzuchem i bedzie extra

echhh tyle zaparcia w sobie to ja nigdy nie mialam

ja tez jestem na etapie wybieranai kafelek i innych rzwczy na 100% to wiem co Ali w pokoju zrobic akle do reszty hmm... lubie odcienie kawa, bez, biel wiec pewnie w tej tonacji bedzie cale mieszkanie
To jesteśmy na tym samym etapie. Tylko my lubimy kolory, więc nasze mieszkanko będzie raczej kolorowe. Dziś mamy wycenę mieszkania, aż mi pikawa lata, czy wszystko w porządku będzie. A we wtorek juz podpisujemy umowę notarialną i niedługo się wprowadzamy jak wszystko dobrze pójdzie

28.09.2014

Stary 2008-08-21, 15:36   #759
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Pomidorko wazne, ze wiesci zdecydowanie lepsze Wiesz co, zaciekawilas mnie tym pakietem hmm wejde na ich strone moze cos zlukam i poczytam
Nie stresuj sie juz kochana, jeszcze troszke i bedzie po wszytskim
Ray, ja chcialam kuchnie w odcieniu kawowym, ale mama sie nie zgodzila hmm moze to i lepiej, bo jak widzialam odcien cappucino u kolezanki, to nie za bardzo mi sie podobal ale kazdy ma inny gust i odcien, odcieniowi nie rowny

Stary 2008-08-21, 15:43   #760
Ray
Zakorzenienie

zgadnij to zalezy od odcieni np lazienki mi sie bardzo podobaja wygladaja elegancko i czysto....

kuchnie mam akurat z salonem bardziej aneks i chce ciemna drewniana kuchnie z podswietleniem punktowym do tego drewniany prosty stol z krzeslami i dwie zwisajace nad nimi lampy , przedpokoj i kicyhnia a z salonem na podlodze plytki i kanapa skorzana ... natomiast ala bedzie miaal bardzo kolorowo

sama kuchnia w brazie i bezu wyjdzie mdlo
Stary 2008-08-21, 16:01   #761
dragonka123
Rozeznanie

Pomidorko dziekuje bardzo za informacje dotyczącą tego lakieru będę musiała go sobie sprawić ja pewnie mam takie pazurki bo kiedyś akryle miałam ale to już ponad rok minął a dalej łamią mi się
To kuruj mężusia hehe zabalował i się meczy biedny
Super pomysł z tymi zdjęciami w pokoju Mi o wiele bardziej podobają się zdjęcia w ramkach niż obrazy nie wiem czemu

zgadnij_MS Dziękuję również za pomoc jeśli chodzi o ten lek ale narazie jestem bankrutem ze tak powiem bo wszystko na wycieczke a walizy dalej nie mam dzis jeszcze szukac bede a patrzyłam na allegro na jego cene więc jak mi Inglocik nie pomoże to będę musiała po wycieczce zabrać sie za to co zaproponowałaś

Ray oj chudniesz kochana chudniesz patrz żeby tam jeszcze coś z Ciebie zostało bo tak leci Ci waga hehe
"Aniu, ja wierze że jeśli ktoś teraz długo jest sam, to przyjdzie taki czas że w końcu pozna osobę wartą naszego uczucia i te szczęście przyjdzie do nas ze zdwojoną siłą" - Hmm no to teraz trzeba czekać ..

tylko jak długo ??
dragonka123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-21, 16:03   #762
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Ray to macie niezla zabawe z meblowaniem i urzadzaniem od "zera", bo Pomidorko to juz czesc ma zrobiona

Moja chrzestna to robi remont za remontem... Jeszcze jednego nie konczy a juz nasteony zaczyna... Wszystko musi byc oryginalne, najlepsze, najpiekniejsza, wszystko naj , ale ja to sie z niej smieje, ze ona do samej smierci bedzie cos remontowac... Dla przykladu, to np. maja zamontowane czesc kominka hihi i to juz z drugi rok jest ta jedna czesc, a pozostalej czesci nie ma bo wujkowi sie nie chce

Pomidorko nie znalazlam tego pakietu na ich str hmm najwyzej w sklepi zapytam, jak bede przy okazji

Dragonko 20pare zl to nie az tak wiele, a mozna sprobowac, a noz pomoze

Stary 2008-08-21, 16:14   #763
Pomidora
Zakorzenienie

Ray, mi się podobają pokoje urządzone na takie łagodne kolory, ale tylko w magazynach lub u kogoś. Ja to muszę kopa dostać od rana, mieć bardziej radosne niż uspokajające mieszkanie, żebym nie zasnęła. W końcu ja niedźwiadek jestem I tak u nas duży pokój ma być taki słoneczny żółty, sypialnia pomarańczowa, pracownia zielona, kuchnia granatowo-żółto-zielona, a łazienka morska Duuużo kolorów.

Aniu, warto wypróbować taką odżywkę do paznokci, mam nadzieję, że ci pomoże.

Marcelinko, to nieźle twoja chrzestan robi Ja to raczej się przywiązuję do rzeczy i nawet do ich ustawienia. Jak już coś zrobię to nie lubię przemeblowywać ani remontować od nowa. Ciekawe jak we własnym mieszkaniu będzie A o zdjęcia to rzeczywiście spytaj w salonie, ta promocja jest do końca września.

Chyba dziś nie pójdziemy po doniczki P. umiera sobie pomalutku, zrobiłam mu kisiel, bo nic nie chciał jeść, to przez godzinę go wciągał. I powiedział, że on nie da rady pójść ze mną do sklepu. A ja chciałam jeszcze zrobić sakiewki ze szpinakiem, a szpinaku nie mam. No cóż, poczekam aż się wykuruje.
Kuzynka przesłała mi zdjęcie Bartusia Ale z niego mały kosmita - oczka takie zapuchnięte jeszcze, że aż skośne lekko, nosek spłaszczony, a już minki strzela. Słodkie maleństwo
K

28.09.2014

Stary 2008-08-21, 16:16   #764
kachula27
Zakorzenienie

czesc dziewczyny ja po pracy jutro narewszcie wolne
Pozniej podczytam co napisalyscie,najpierw lece zobaczyc na wrzesniowki co u Justysi potem do sklepu i juz do Was zawitam

Mateuszek jest z nami od 03,11,2009

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
kachula27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-21, 16:18   #765
Mijalea
Zakorzenienie

hehe Pomidorko, usmialam sie jak przeczytalam o mezu...bidoczek, moze rosolek mu lepiej zrobi?? Moj tata mowi, ze na kaca najlepsza jest chinska zupka Zawsze sobie sam w kuchni gotuje jak ma gorszy dzien

My mamy tez salonik w zolciach, a pokoj malego rowniez I nie narzekam, przynajmniej jest wesolo, tak orzezwiajaco
Kiedys wam wstawie fotki, ale to jak sie bede nudzic, bo poki co nie mam czasu

A shopaholic's confessions: http://lenasplanetblog.blogspot.de/
Mijalea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-21, 16:24   #766
Pomidora
Zakorzenienie

Kachulko, Justysia jeszcze nic nie napisała, pewnie gdzieś z mężem poszli. Fajnie, że masz już jutro wolne

Madziu, ale P. nic nie chce jeść, nawet ten kisiel w niego wmusiłam A teraz sobie śpi, a niech śpi, ja pójdę po pizzę bo dla mnie samej to nie ma sensu robić obiadu
Musicie mieć ładnie w mieszkanku, też bardzo lubię żółte pokoje. Szczególnie zimą, są takie przytulne

28.09.2014

Stary 2008-08-21, 16:39   #767
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Czesc dziewczyny

miałam iść do kosmetyczki, ale mnie nie przyjeła bo jestem za katarzona nie wiedziałam że wtedy nie morzna . Robie sobie fervexa i do łózka musze sie dzis podkurować bo jutro ostatni dzien do pracy
Nikita_Wawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-21, 16:50   #768
dragonka123
Rozeznanie

zgadnij_MS aaa bo na allegro 51,99 kosztuje

Pomidorko o ja ale fajowo że tak kolorowo a mi się łazienki czerwone podobają takie romantiko heheh

Nikitko biedactwo to kuruj się zrób mleczko z miodkiem
"Aniu, ja wierze że jeśli ktoś teraz długo jest sam, to przyjdzie taki czas że w końcu pozna osobę wartą naszego uczucia i te szczęście przyjdzie do nas ze zdwojoną siłą" - Hmm no to teraz trzeba czekać ..

tylko jak długo ??
Stary 2008-08-21, 16:56   #769
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Nikitko kuruj sie
Dragonko to coz znalazlas za 55zl?? Mi chodzilo to http://www.allegro.pl/item415527113_nail_tek_fo rmula_ii_nailtek_polska_w ysylka_0.html

Stary 2008-08-21, 17:10   #770
dragonka123
Rozeznanie

zgadnij_MS o taki cuś -> http://www.allegro.pl/item409758459_..._ii_60_ml.html
Ja znalazłam chyba jakieś podwójne opakowanie hehe ale i tak jak kupie to pójde do sklepu kosmetycznego tylko chciałam zobaczyć jaka cena mniej wiecej

tylko jak długo ??
Stary 2008-08-21, 17:24   #771
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dragonka123 Pokaż wiadomość
zgadnij_MS o taki cuś -> http://www.allegro.pl/item409758459_..._ii_60_ml.html
Ja znalazłam chyba jakieś podwójne opakowanie hehe ale i tak jak kupie to pójde do sklepu kosmetycznego tylko chciałam zobaczyć jaka cena mniej wiecej
Dragonko lepiej mniejsze opakowanie, bo moze szybciej zaschnac/zgestniec w tym duzym, lepiej nie ryzykowac W sklepie moze byc drozej

Ide zrobic sobie czerwona herbate, bo jesc mi sie chce, a jadlam niedawno...

Stary 2008-08-21, 18:37   #772
kachula27
Zakorzenienie

Pomodorko wlasnie doczytalam o Justynce,ale dobre wiadomosci!!!!!!!!!!!!Cie sze sie ogromnie!!!!

Mateuszek jest z nami od 03,11,2009

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
kachula27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-21, 19:09   #773
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dragonka123 Pokaż wiadomość
zgadnij_MS aaa bo na allegro 51,99 kosztuje

Pomidorko o ja ale fajowo że tak kolorowo a mi się łazienki czerwone podobają takie romantiko heheh

Nikitko biedactwo to kuruj się zrób mleczko z miodkiem

Nie lubie mleka z miodem , wypiłam fervex i położyłam sie bo czułam sie strasznie słaba ciśnienie mi spadło 95/56 ale teraz jest odrobinke wyższe i lepiej sie czuje ale całkiem zdrowa nie jestem

Pomidorko tak sie ciesze że u Justysi tak sprawy sie mają wierzyłam ze moze jednak coś sie zmieni i widac cuda się zdarzają a Justysia jest wspaniałą i dzielną kobietą i dostanie wspaniałą nagrode jaka jest Anielka

Marta a jak tam twoja córcia napisz cos wiecej o niej?
Stary 2008-08-21, 19:19   #774
Pomidora
Zakorzenienie

Nikitko, leż i się kuruj biedactwo

Już widzę, że przeczytałyście nowiny Justysi Ja jestem mega szczęśliwa, jak rano do mnie zadzwoniła to prawie się popłakałam Mała nie będzie miała łatwego startu, ale jest ogromna nadzieja. No i będę mogła jej coś nakupować

28.09.2014

Stary 2008-08-21, 19:21   #775
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Nikitko, leż i się kuruj biedactwo

Już widzę, że przeczytałyście nowiny Justysi Ja jestem mega szczęśliwa, jak rano do mnie zadzwoniła to prawie się popłakałam Mała nie będzie miała łatwego startu, ale jest ogromna nadzieja. No i będę mogła jej coś nakupować

Kasiu a czy to ty masz być chrzestną Anielki?
Stary 2008-08-21, 19:40   #776
Pomidora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nikita_Wawa Pokaż wiadomość
Kasiu a czy to ty masz być chrzestną Anielki?
Nie podejrzewam, pewnie wezmą kogoś z rodziny. Zresztą nigdy o tym nie gadłyśmy z Justysią, bo wcześnie zaczęły się problemy i ten temat był pomijany. Ale to nie ma znaczenia, bo Justysia jest dla mnie od ponad 10 lat jak siostra i mała to będzie jakby moja siostrzenica A ja będę najbardziej rozpieszczającą ciocią na świecie

28.09.2014

Stary 2008-08-21, 19:43   #777
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Nie podejrzewam, pewnie wezmą kogoś z rodziny. Zresztą nigdy o tym nie gadłyśmy z Justysią, bo wcześnie zaczęły się problemy i ten temat był pomijany. Ale to nie ma znaczenia, bo Justysia jest dla mnie od ponad 10 lat jak siostra i mała to będzie jakby moja siostrzenica A ja będę najbardziej rozpieszczającą ciocią na świecie

Nie śmiem wątpic że bedzesz wspaniałą ciocią i że mała bedziesz rozpieszczać w granicach rozsądku

co do Kasiasiar to Kasia utrzymuje ze nie była w sklepie o którym Karolinka mówiła, wiec to raczej nie ona była, Kasia jutro wraca do Norwegi i na pewno do nas napisze, oczywiście gorąco nas pozdrawia
Stary 2008-08-21, 19:54   #778
Pomidora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nikita_Wawa Pokaż wiadomość
Nie śmiem wątpic że bedzesz wspaniałą ciocią i że mała bedziesz rozpieszczać w granicach rozsądku

co do Kasiasiar to Kasia utrzymuje ze nie była w sklepie o którym Karolinka mówiła, wiec to raczej nie ona była, Kasia jutro wraca do Norwegi i na pewno do nas napisze, oczywiście gorąco nas pozdrawia
O w końcu Kasiasiar wróci Ciekawe, co tam dokładnie u niej i co załatwili

A ja jestem dziś super szczęśliwa i mam bardzo dobry humorek. Aż fluidki mogę wysyłaś Wiadomości o mojej kuzynce, o Justysi, zbliżające się zakończenie spraw kredytowych... Ale fajnie

28.09.2014

Stary 2008-08-21, 19:57   #779
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
O w końcu Kasiasiar wróci Ciekawe, co tam dokładnie u niej i co załatwili

A ja jestem dziś super szczęśliwa i mam bardzo dobry humorek. Aż fluidki mogę wysyłaś Wiadomości o mojej kuzynce, o Justysi, zbliżające się zakończenie spraw kredytowych... Ale fajnie
Kasiu ciesze sie bardzo że masz tak dobry dzień

a do mnie zadzownił przed chwila ubezpieczyciel w sprawie mojego wypadku w Hurghadzie farmularz dla nich był niejasno wypełniony i zadawali mi pytania oczywiście pytali czy piłam wtedy alkohol kurde jakie dochodzenie robia
Stary 2008-08-21, 20:00   #780
misia_25_26
Wtajemniczenie

czesc kobietki

ja nareszcie po pracy,a jutro wolne

pierwsze co to poczytalam o nabuko tak sie ciesze ze Anielka ma szanse na normalne zycie
Pomidoro salon napewno bedzie slicznie wygladal z waszymi portretami
jestes wyjatkowo fotogeniczna zazdroszczea mieszkanie zapowiada sie bardzo kolorowo
Marcelinko co do goscia od fa to brak slow poprostu.To sie tesciowa ucieszy z grajacej kratki
Nikitko kuruj sie kochana
kachulo jak dzien w pracy minal?
kiniu a macie juz zaplanowana podroz poslubna
Aniu,Marto jak dzien wam minal?
Madziu oby Edzio dal mamie porzadnie sie spakowac

a mi wyszly plamy na plecach(tzw.lupiez pstry)to samo mialam 3lata temu,z ta roznica ze wszesniej to mialam z solarium,a teraz nie chodze juz na solarke jakies 2lata i nie wiem czemu sie nawrociloa najgorsze jest to ze nie bede mogla ubrac bluzki z odkrytymi plecami na slub znajomych
mam nadzieje ze jutro uda mi sie dostac do lekarza
misia_25_26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości