|
|
#751 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tableciary plotkary V
Madziu, bo mały jest już cwany i z mamusią chce więcej czasu spędzać
![]() Marcelinko, my będziemy mieć duży pokój w stylu lat 50. i sesję zrobiliśmy sobie właśnie taką a'la lata 50. P. ma zdjęcia w takim fajnym, staromodnym kapeluszu i w sepii wywołamy. Zamiast obrazków wolę takie klimatyczne zdjęcia A wykonanie nie jest trudne, trzeba tylko wiedzieć, czego się chce. A po te doniczki to nie wiem, czy wyjdziemy, bo mój mąż dogorewa dziś po wczorajszym pożegnaniu w pracy ![]() Rozmawiałam dziś z kuzynką Masakra.Justysia odebrała dziś wyniki, ale nie będę jej uprzedzać z wpisywaniem, co i jak wyniki pokazały. Wystarczy obserwować wrześniowe
|
|
|
|
#752 |
|
Zakorzenienie
|
Pomidorko, to wspanialy pomysl z tymi latami 50tymi! Bedzie oryginalnie i ciekawie, no i pieknie zapewne
jejciu, jak ja bym miala w przyszlosci urzadzac swoj dom czy mieszkanie, to pewnie bylabym mega niezdecydowana. Siostra jest na etapie urzadzania domu, na razie wybieraka podlogi, kominek itp...wystarczylo, ze posluchalam i widze, ze robia to na prawde z gustem Co do porodu- ja mowilam kolezankom, jak pytaly jak bylo, ze same sie przekonaja No bo co mam im mowic, straszyc nie ma po co, bo kazdy porod jest inny...Dobra, ja zdazylam sie najesc i poprasowac rzeczy malego i meza koszuliny, zeby mial bidak w czym do pracy chodzic jak mnie zabraknie ![]() Teraz wcinam jablko- mala przerwana odpoczynek ![]() Edwardzik pewnie niebawem sie obudzi i trzeba bedzie zabawiac dziecie. |
|
|
|
#753 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Pomidorko, ale takie zdj formatu A4 wywola fotograf??
Cos czuje, ze beda same dobre wiesci ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Madziu widzisz, jak sobie poradzilas z prasowankiem Edwardzik moze da mamusi odpoczac i dluzej pospi ![]() Kupilam kartke na slub brata i teraz musze tylko kase do wrzucic Dla przyszlej tesciowej kupilam karte, ale juz urodzinowa z melodyjka hihihi J mnie zastrzeli
|||||||||||||||||||||
|
|
#754 |
|
Zakorzenienie
|
Pomidorko jak o tych wynikach Justysi napisałaś, to od razu zajrzałam na wrześniówki, ale nie ma Justysi teraz, a mnie już nosi, bo nie mogę się doczekać wieści
|
|
|
|
#755 |
|
Zakorzenienie
|
Marcelinko, takie zdjęcia wywoła fotograf normalnie. My z P. raz do roku kupujemy w Foto Jokerze taki pakiet za 6 zł. W tym pakiecie można wywołaś 300 zdjęć za 88 zł (normalnego formatu) i do tego jest 10 zdjęć A4 za 20 zł
I własnie z tego pakietu wywołujemy. Ale jak normalnie zaniesiesz to też ci wywoła. Dziewczyny, nie spodziewajcie się raptem cudownego ozdrowienia małej, ale wieści są naprawdę zadowalające i niosące nadzieję Justysia niedługo powinna być w domu, bo już jakiś czas temu wyjeżdżała z Bydzi.
|
|
|
|
#756 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#757 |
|
Zakorzenienie
|
no w koncu udalo mi sie wejsc...
pomidora fajnie ze wiesci sa dobre bo pamietam jej wateczek na mamaz klasa jak zastanwiala sie co robic... a ja jestem po 2,5 h spacerze i jeszcze dzis basen czeka ![]() ![]() jestem dumna bo wlazlam w przedciazowe dzinsy ![]() echhh tyle zaparcia w sobie to ja nigdy nie mialam ![]() ja tez jestem na etapie wybieranai kafelek i innych rzwczy na 100% to wiem co Ali w pokoju zrobic akle do reszty hmm... lubie odcienie kawa, bez, biel wiec pewnie w tej tonacji bedzie cale mieszkanie
|
#758 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#759 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Pomidorko wazne, ze wiesci zdecydowanie lepsze
Nie stresuj sie juz kochana, jeszcze troszke i bedzie po wszytskim ![]() Ray, ja chcialam kuchnie w odcieniu kawowym, ale mama sie nie zgodzila hmm moze to i lepiej, bo jak widzialam odcien cappucino u kolezanki, to nie za bardzo mi sie podobal ale kazdy ma inny gust i odcien, odcieniowi nie rowny
|||||||||||||||||||||
|
|
#760 |
|
Zakorzenienie
|
zgadnij to zalezy od odcieni np lazienki mi sie bardzo podobaja wygladaja elegancko i czysto....
kuchnie mam akurat z salonem bardziej aneks i chce ciemna drewniana kuchnie z podswietleniem punktowym do tego drewniany prosty stol z krzeslami i dwie zwisajace nad nimi lampy , przedpokoj i kicyhnia a z salonem na podlodze plytki i kanapa skorzana ... natomiast ala bedzie miaal bardzo kolorowo ![]() sama kuchnia w brazie i bezu wyjdzie mdlo
|
#761 |
|
Rozeznanie
|
Pomidorko dziekuje bardzo za informacje dotyczącą tego lakieru będę musiała go sobie sprawić
ja pewnie mam takie pazurki bo kiedyś akryle miałam ale to już ponad rok minął a dalej łamią mi się To kuruj mężusia hehe zabalował i się meczy biedny ![]() Super pomysł z tymi zdjęciami w pokoju Mi o wiele bardziej podobają się zdjęcia w ramkach niż obrazy nie wiem czemu zgadnij_MS Dziękuję również za pomoc jeśli chodzi o ten lek ale narazie jestem bankrutem ze tak powiem bo wszystko na wycieczke a walizy dalej nie mam dzis jeszcze szukac bede a patrzyłam na allegro na jego cene więc jak mi Inglocik nie pomoże to będę musiała po wycieczce zabrać sie za to co zaproponowałaś ![]() Ray oj chudniesz kochana chudniesz patrz żeby tam jeszcze coś z Ciebie zostało bo tak leci Ci waga hehe
"Aniu, ja wierze że jeśli ktoś teraz długo jest sam, to przyjdzie taki czas że w końcu pozna osobę wartą naszego uczucia i te szczęście przyjdzie do nas ze zdwojoną siłą" - Hmm no to teraz trzeba czekać .. tylko jak długo ??
|
|
|
|
#762 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Ray to macie niezla zabawe z meblowaniem i urzadzaniem od "zera", bo Pomidorko to juz czesc ma zrobiona
Moja chrzestna to robi remont za remontem... Jeszcze jednego nie konczy a juz nasteony zaczyna... Wszystko musi byc oryginalne, najlepsze, najpiekniejsza, wszystko naj , ale ja to sie z niej smieje, ze ona do samej smierci bedzie cos remontowac... Dla przykladu, to np. maja zamontowane czesc kominka hihi i to juz z drugi rok jest ta jedna czesc, a pozostalej czesci nie ma bo wujkowi sie nie chce ![]() Pomidorko nie znalazlam tego pakietu na ich str hmm najwyzej w sklepi zapytam, jak bede przy okazji Dragonko 20pare zl to nie az tak wiele, a mozna sprobowac, a noz pomoze
|||||||||||||||||||||
|
|
#763 |
|
Zakorzenienie
|
Ray, mi się podobają pokoje urządzone na takie łagodne kolory, ale tylko w magazynach lub u kogoś. Ja to muszę kopa dostać od rana, mieć bardziej radosne niż uspokajające mieszkanie, żebym nie zasnęła. W końcu ja niedźwiadek jestem
I tak u nas duży pokój ma być taki słoneczny żółty, sypialnia pomarańczowa, pracownia zielona, kuchnia granatowo-żółto-zielona, a łazienka morska Duuużo kolorów.Aniu, warto wypróbować taką odżywkę do paznokci, mam nadzieję, że ci pomoże. Marcelinko, to nieźle twoja chrzestan robi Ja to raczej się przywiązuję do rzeczy i nawet do ich ustawienia. Jak już coś zrobię to nie lubię przemeblowywać ani remontować od nowa. Ciekawe jak we własnym mieszkaniu będzie A o zdjęcia to rzeczywiście spytaj w salonie, ta promocja jest do końca września.Chyba dziś nie pójdziemy po doniczki P. umiera sobie pomalutku, zrobiłam mu kisiel, bo nic nie chciał jeść, to przez godzinę go wciągał. I powiedział, że on nie da rady pójść ze mną do sklepu. A ja chciałam jeszcze zrobić sakiewki ze szpinakiem, a szpinaku nie mam. No cóż, poczekam aż się wykuruje.Kuzynka przesłała mi zdjęcie Bartusia Ale z niego mały kosmita - oczka takie zapuchnięte jeszcze, że aż skośne lekko, nosek spłaszczony, a już minki strzela. Słodkie maleństwo ![]() K |
|
|
|
#764 |
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewczyny ja po pracy jutro narewszcie wolne
Pozniej podczytam co napisalyscie,najpierw lece zobaczyc na wrzesniowki co u Justysi potem do sklepu i juz do Was zawitam
|
#765 |
|
Zakorzenienie
|
hehe Pomidorko, usmialam sie jak przeczytalam o mezu...bidoczek, moze rosolek mu lepiej zrobi?? Moj tata mowi, ze na kaca najlepsza jest chinska zupka
Zawsze sobie sam w kuchni gotuje jak ma gorszy dzien ![]() My mamy tez salonik w zolciach, a pokoj malego rowniez ![]() Kiedys wam wstawie fotki, ale to jak sie bede nudzic, bo poki co nie mam czasu
|
|
|
|
#766 |
|
Zakorzenienie
|
Kachulko, Justysia jeszcze nic nie napisała, pewnie gdzieś z mężem poszli. Fajnie, że masz już jutro wolne
Madziu, ale P. nic nie chce jeść, nawet ten kisiel w niego wmusiłam A teraz sobie śpi, a niech śpi, ja pójdę po pizzę bo dla mnie samej to nie ma sensu robić obiadu ![]() Musicie mieć ładnie w mieszkanku, też bardzo lubię żółte pokoje. Szczególnie zimą, są takie przytulne |
|
|
|
#767 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny
miałam iść do kosmetyczki, ale mnie nie przyjeła bo jestem za katarzona nie wiedziałam że wtedy nie morzna . Robie sobie fervexa i do łózka musze sie dzis podkurować bo jutro ostatni dzien do pracy
|
|
|
|
#768 |
|
Rozeznanie
|
zgadnij_MS aaa bo na allegro 51,99 kosztuje
![]() Pomidorko o ja ale fajowo że tak kolorowo a mi się łazienki czerwone podobają takie romantiko heheh ![]() Nikitko biedactwo
"Aniu, ja wierze że jeśli ktoś teraz długo jest sam, to przyjdzie taki czas że w końcu pozna osobę wartą naszego uczucia i te szczęście przyjdzie do nas ze zdwojoną siłą" - Hmm no to teraz trzeba czekać .. tylko jak długo ??
|
|
|
|
#769 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Nikitko kuruj sie
![]() Dragonko to coz znalazlas za 55zl?? Mi chodzilo to http://www.allegro.pl/item415527113_nail_tek_fo rmula_ii_nailtek_polska_w ysylka_0.html
|||||||||||||||||||||
|
|
#770 |
|
Rozeznanie
|
zgadnij_MS o taki cuś
-> http://www.allegro.pl/item409758459_..._ii_60_ml.htmlJa znalazłam chyba jakieś podwójne opakowanie hehe ale i tak jak kupie to pójde do sklepu kosmetycznego tylko chciałam zobaczyć jaka cena mniej wiecej
|
|
|
|
#771 | |||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ide zrobic sobie czerwona herbate, bo jesc mi sie chce, a jadlam niedawno...
||||||||||||||||||||||
|
|
#772 |
|
Zakorzenienie
|
Pomodorko wlasnie doczytalam o Justynce,ale dobre wiadomosci!!!!!!!!!!!!Cie sze sie ogromnie!!!!
|
#773 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie lubie mleka z miodem , wypiłam fervex i położyłam sie bo czułam sie strasznie słaba ciśnienie mi spadło 95/56 ale teraz jest odrobinke wyższe i lepiej sie czuje ale całkiem zdrowa nie jestem![]() Pomidorko tak sie ciesze że u Justysi tak sprawy sie mają ![]() Marta a jak tam twoja córcia napisz cos wiecej o niej? |
|
|
|
|
#774 |
|
Zakorzenienie
|
Nikitko, leż i się kuruj biedactwo
Już widzę, że przeczytałyście nowiny Justysi Ja jestem mega szczęśliwa, jak rano do mnie zadzwoniła to prawie się popłakałam Mała nie będzie miała łatwego startu, ale jest ogromna nadzieja. No i będę mogła jej coś nakupować |
|
|
|
#775 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kasiu a czy to ty masz być chrzestną Anielki?
|
|
|
|
|
#776 |
|
Zakorzenienie
|
Nie podejrzewam, pewnie wezmą kogoś z rodziny. Zresztą nigdy o tym nie gadłyśmy z Justysią, bo wcześnie zaczęły się problemy i ten temat był pomijany. Ale to nie ma znaczenia, bo Justysia jest dla mnie od ponad 10 lat jak siostra i mała to będzie jakby moja siostrzenica
A ja będę najbardziej rozpieszczającą ciocią na świecie
|
|
|
|
#777 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie śmiem wątpic że bedzesz wspaniałą ciocią i że mała bedziesz rozpieszczać w granicach rozsądku ![]() co do Kasiasiar to Kasia utrzymuje ze nie była w sklepie o którym Karolinka mówiła, wiec to raczej nie ona była, Kasia jutro wraca do Norwegi i na pewno do nas napisze, oczywiście gorąco nas pozdrawia |
|
|
|
|
#778 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja jestem dziś super szczęśliwa i mam bardzo dobry humorek. Aż fluidki mogę wysyłaś Wiadomości o mojej kuzynce, o Justysi, zbliżające się zakończenie spraw kredytowych... Ale fajnie |
|
|
|
|
#779 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a do mnie zadzownił przed chwila ubezpieczyciel w sprawie mojego wypadku w Hurghadzie farmularz dla nich był niejasno wypełniony i zadawali mi pytania oczywiście pytali czy piłam wtedy alkohol kurde jakie dochodzenie robia
|
|
|
|
|
#780 |
|
Wtajemniczenie
|
czesc kobietki
ja nareszcie po pracy,a jutro wolne pierwsze co to poczytalam o nabuko tak sie ciesze ze Anielka ma szanse na normalne zycie Pomidoro salon napewno bedzie slicznie wygladal z waszymi portretami jestes wyjatkowo fotogeniczna zazdroszcze ![]() Marcelinko co do goscia od fa to brak slow poprostu.To sie tesciowa ucieszy z grajacej kratki ![]() Nikitko kuruj sie kochana kachulo jak dzien w pracy minal? kiniu a macie juz zaplanowana podroz poslubna ![]() Aniu,Marto jak dzien wam minal? Madziu oby Edzio dal mamie porzadnie sie spakowac a mi wyszly plamy na plecach(tzw.lupiez pstry)to samo mialam 3lata temu,z ta roznica ze wszesniej to mialam z solarium,a teraz nie chodze juz na solarke jakies 2lata i nie wiem czemu sie nawrocilo ![]() mam nadzieje ze jutro uda mi sie dostac do lekarza
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:26.

Cos czuje, ze beda same dobre wiesci 

Ja to raczej się przywiązuję do rzeczy i nawet do ich ustawienia. Jak już coś zrobię to nie lubię przemeblowywać ani remontować od nowa. Ciekawe jak we własnym mieszkaniu będzie