![]() |
#511 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy majowe 2019 cz. 7
Cytat:
Wysłane z mojego Nokia 7 plus przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#512 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#513 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego Nokia 7 plus przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:48 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego Nokia 7 plus przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ---------- Nawet nie wiecie ile bym dała żeby Kazina ssał prawidłowo i połykał. Mogłabym z łóżka nie wychodzić tylko zebym miała pewność ze on w tym czasie jje a nie glodnieje Wysłane z mojego Nokia 7 plus przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ---------- Cytat:
|||
![]() ![]() |
![]() |
#514 | |
Dostojna peema.
|
Cytat:
![]() Oczywiście nie chcę przez to powiedzieć, że mm jest lepsze niż kp, ale nie ma co dramatyzować i się zadręczać. Myślę, że jak ustabilizujesz kwestię karmienia, tak czy inaczej, to odetchniesz i powoli zaczniesz cieszyć się macierzyństwem.
![]() |
#515 | |
Zakorzenienie
|
Ja już nie mam siły. A in jeszcze na maxa wypryszczony. No nie mam siły. Ludzie mają większe problemy, wiem. Ale... No nie potrafię się nim cieszyć za grosz. Chociaż jak mu wczoraj wyszło "ojojojoj" to była mała radość
Wysłane z mojego Nokia 7 plus przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ---------- Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#516 | |
Dostojna peema.
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#517 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#518 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja mimo że to wiem to tez się do małej uśmiecham nieustannie ![]() Moja się dziś przez sen śmiała... Ja wiem ze na śmiech jeszcze muszę cierpliwie czekać i że to przypadek i nieswiadomka ale to najpiękniejszy dźwięk świata ![]() Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#519 | |
Dostojna peema.
|
Cytat:
![]() ![]() W ogóle to czytam teraz książkę "Macierzyństwo non fiction" i polecam ją.
![]() |
#520 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
I zobaczymy jeszcze co on powie. Pochwaliłam młodą i już kicha. Nie naspała za długo, teraz znowu podjada. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#521 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Liczę że hela przestanie płakać żeby miała chwilę żeby się pośmiać ![]() ![]() Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#522 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego Nokia 7 plus przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego Nokia 7 plus przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ---------- Cytat:
|||
![]() ![]() |
![]() |
#523 | |
Dostojna peema.
|
Cytat:
![]() A co do Heli to uwielbiam jak opisujesz perypetie z nią ![]() Daję, nie widzę w tym nic złego :P Pierwszy raz dostał smoczka w klinice jak nie mogłam go uspokoić to pani od sprzątania mi podpowiedziała, że może smoczek pomoże. Staś dostaje smoczka zwykle na chwilę, do zasypiania jak nie da rady zasnąć. Później mu wyjmuję jak przyśnie.
![]() |
#524 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Sq o kurcze no to piękny poranek... A jak ten katar, przechodzi coś? Eceea no to teraz szykuj się na wylewy, ja sie budzę prawie co rano z mokrą koszulką. Elsabel, poodciagaj trochę to zawsze.jeszce poje twojego mleka ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#526 |
Zadomowienie
|
Mój dostał smoczek w 3 dobie, nie kocha go za bardzo, ale czasem daje się oszukać. Szczególnie nad ranem, co bardzo mnie cieszy
![]() ![]() |
![]() |
#527 |
Zakorzenienie
|
Moja ze smoczkiem też się średnio lubi, woli butle
![]() Elsabel, tak jak pisze Lilly, to co zawsze mówię ja - jeżeli się nie da z jakichś przyczyn karmić - obojętnie jakich, to jest mm. Ja akurat z wyboru nie przystawiam, daje jej swoje mleko ile mogę ale przystawiać nie chciałam i nie chce. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#528 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny moja kuzynka miala tez ten problem ze maluszek ciumkal godzinami. Ona po prostu nie dawala juz rady psychicznie ze nic nie moze zrobic bo karmi 20h na dobe a maly i tak po wyjeciu sutka plakal. Przestawila sie na laktator i odciagala na poczatku 40ml pozbiej doszla do 800ml dziennie. Maly jadl jej mleko z butli do 14 miesiaca. Ja bym tez tak chciala ale u mnie niestety ilosc mleka odciaganego sie nie zwieksza, ale uwazam ze lepsze 2 porcje mojego niz tylko mm. Pomyslcie nad taka alternatywa.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
“You can spend minutes, hours, days, weeks, or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened... or you can just leave the pieces on the floor and move the fu.k on!” |
![]() ![]() |
![]() |
#529 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny, u nas masakra-po dużej wodzie plaga komarów. Normalnie chmary.
Wczoraj już dwa Stefka ukąsiły- na szczęście obeszło się bez płaczu. Jak to jest z tymi skokami rozwojowymi? Czytałam, że do się liczy od wyznaczonego terminu porodu a nie od faktycznej daty urodzin- czyli jak mój z 38 tc, to muszę dwa tygodnie doliczyć? Jak to wyglądało u Waszych bobasów? |
![]() ![]() |
![]() |
#530 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#531 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Wypiłam wczoraj karmii i nie wiem czy coś podzialalo czy nie, ale mam od wczoraj potok mleka. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#532 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#533 |
Zakorzenienie
|
Nam podcinał wędzidełko stomatolog z jakąś tam specjalizacją, nie pamiętam, i powiedział, że to nie boli i jest jak obcięcie paznokci. I u nas faktycznie tak było. Ale może to kwestia jak bardzo to jest zrośnięte? No nie wiem.
Z tym, że moja jadła przez nakładki bez problemu. Ale podcięcie też jest ważne dla prawidłowego rozwoju mowy dlatego też podcinałam. Ja dopiero jem śniadanie. Szefowa mi nie dała do tej pory. Normalnie mobing mam w domu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#534 | |||
Zakorzenienie
|
Heeej
![]() Cytat:
Muszę się w końcu zabrać za kupno kolektora, bo mogłabym go zacząć uczyć z butelki, podobno między miesiącem-dwoma dobrze to zrobić jak się chce okazjonalnie dawać... Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#535 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#536 |
Zakorzenienie
|
U nas smoczek też w użyciu. Ale nie jest on wielką miłością. Czasem jednak ratuje sytuację. Moja starsza dwójka odstawiła smoka nim skończyli 1.5 roku
|
![]() ![]() |
![]() |
#537 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Moja polozna powiedziała że takie problemy z laktacja mogą być u osoby z niedoczynności tarczycy Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#538 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
“You can spend minutes, hours, days, weeks, or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened... or you can just leave the pieces on the floor and move the fu.k on!” |
|
![]() ![]() |
![]() |
#539 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#540 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:33.