|
|
#871 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Chcę być mamą - ploteczek część II :)
Cytat:
. Też jakiś czas temu robiłam taką przerwę od forum, bo za dużego świra na tym punkcie już miałam. Także witamy ponownie ️Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#872 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny!
Od pewnego czasu podczytuje Wasz wątek i chyba już pora, żeby się z Wami przywitać. Od ponad roku staramy się z Tż o powiększenie rodziny, ale bez skutku. W lutym poszliśmy do lekarza, szukamy przyczyny, jesteśmy na etapie diagnostyki. Temat dziecka jest dla mnie problematyczny, nie jestem chyba gotowa, żeby o tym rozmawiać nawet z najbliższymi. Choć myślę, że się domyślają to na szczęście nikt o to nie pyta. Stąd pomysł, żeby tu do Was dołączyć, może będzie mi łatwiej w grupie z tym samym problemem. Staram się być dobrej myśli, choć z natury jestem raczej pesymistką. Ale mój Tż jest dla mnie ogromnym wsparciem i moja siłą, więc musi być dobrze. Cierpliwość nigdy nie była moją mocną stroną, ale wiem, że nie na wszystko mamy wpływ. Wiem też, że pozytywne myślenie to połowa sukcesu, więc staram się jak mogę ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#873 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Przeszła mi myśl o krwiodawstwie bo mój tż był własnie oddać ostatnio krew kolejny raz i już ma 18 l oddanych Dumna jestem. Chciałabym sama tak pomagać, ale nie rozumiem czemu jak ktoś waży mniej niż 50 kg nie może oddawać krwi... Przecież można to inaczej rozwiązać np. oddać mniejszą ilość krwi. A wy oddajecie krew?Cytat:
Witamy z powrotem Mam nadzieję, że teraz masz nową energię ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
|
#874 |
|
Wtajemniczenie
|
Beellina odpoczynek dla głowy musi być, ale fajnie że do nas wróciłaś 😘
Zmotywowanaja witamy w naszym skromnym gronie 🌷 W grupie jest dużo łatwiej przeżywać różne rzeczy. Nieraz mówiłam, że ktoś kto tego nie przeszedł i nie ma zielonego pojęcia o naszych problemach tego nie zrozumie. Staracie się o pierwsze dziecko? Mnie to już nic nie zdziwi. Wyszła mi ureaplasma i jutro jadę do mojego lekarza. Pewnie da mi antybiotyk i stymulacja odwlecze się w czasie. Kurde no, skąd się wzięło to chlerstwo. Rok temu byłam "czyściutka" 🤷🏻☠♀️🤦🏻☠♀️
|
|
#875 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
|
#876 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi ten pomógł wątek pomógł zajść w ciążę także polecam skarbnica wiedzy ![]() Ile macie lat? ![]() Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez malutka89 Czas edycji: 2019-06-07 o 16:56 |
||
|
|
|
|
#877 |
|
Wtajemniczenie
|
Malutka nic, a nic. Zero objawów. Pani doktor pytała o pieczenie, swędzenie. Nic 😜 jutro dostanę antybiotyk i oby to dziadostwo sobie poszło jak najszybciej. Ciekawe czy mojemu Tżtowi też to wyjdzie 🤦🏻☠♀️
|
|
#878 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ---------- Beellina witaj ponownie 😀 |
|
|
|
|
|
#879 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam 32 lata, Tż 33. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
|
#880 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ---------- Wracam na chatę i tak mi się chce plackow z jabłkami ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ---------- Tz towi zapodam miecho a ja zjem z córką te placki. ---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#881 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry, w końcu weekend! Właśnie zbierany się do Ikei po kilka mebli. Tyle się naszukalam sofy, tyle już mogłam zapłacić, ale nic znaleźć nie mogłam. Aż przypadkiem w Ikei
![]() Mnie po clo nic szczególnego się nie działo. Jedynie miałam nagle napady ciepła i zimna. Czasami mi się w głowie zakolowalo Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#882 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ---------- Cytat:
. Z tą wagą to jest głupota, rozumiem jak ktoś faktycznie jest za chudy i może mu oddanie krwi szkodzić, ale nie jedna osoba jest po prostu niska ale wagę do swojego wzrostu ma jak najbardziej okej, ale nie może oddać bo nie. Bez sensu. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
|
#883 |
|
Zakorzenienie
|
Malutka89, i co wysprzątane na połysk?
ja też dziś ostro ganialam po domu i ostre porządki, wyprałam pościel także dzis pod świezutką będzie nocleg co do wieku mam 35 lat. Chyba jedna tu z najstarszych... ale wcale A wcale się nie czuje na ten wiek. Duchem i ciałem to jeszcze mały wariat ze mnie ![]() Dance, a jak twoje zdrówko?? Ból gardła minął? Zmotywowana, witam sie i ja. I życzę powodzenia. Tinulinka, ja oddaje krew, juz dluzszy czas. Także mam naeet książeczkę honorowego dawcy krwi. Miło, że wspominalyscie mnie. Dzasta, a to jakaś bakteria cie dopadła? Można wiedzieć czym się objawia?..dużo zdrówka! ![]() Marcja,.Ja dziś robilam placuszki na słodko ale z truskawkami i poziomkami. A na obiad mama mi przywiozła gołąbki. Także same rarytasy dziś jadłam. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#884 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.Już czuję się dobrze . Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#885 |
|
Wtajemniczenie
|
Tinulinka mój Tż systematycznie oddaje krew. Ja się trochę boję, że zemdleję
Niby ostatnimi czasy kłuję się co chwilę, ale jednak przy oddawaniu krwi ta igła jest dłużej w żyle Beellina właśnie u mnie zero objawów i byłam zaskoczona jak odebrałam wyniki. Szkoda mi trochę bo już byłam nastawiona na punkcję początkiem lipca, a tu trzeba będzie przesunąć stymulację. Ojaaa ale bym zjadła gołąbki ![]() Dance czekamy tu jutro na relację z rozmowy z Tż ![]() Moulin meble do salonu kupujecie? ![]() Marcja z córą najedzone? Bo Tż na pewno ![]() Zmotywowana, a coś już u Was wyszło w badaniach? Dziewczyny tak mnie dziś słonko spaliło, że wstyd z domu wychodzić. Smaruję się żelem chłodzącym z pantenolem i na chwilę przynosi ulgę. Jak ja jutro do lekarza pojadę? Nawet puder mi tego nie przykryje
|
|
#886 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#887 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#888 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
|
#889 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak miewają Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ---------- Cytat:
|||
|
|
|
|
#890 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#891 |
|
Zakorzenienie
|
A może on jeszcze nie chce mieć dziecka? Może nie czuję się gotowy?
25.01.2008 Ważne rzeczy nigdy nie przychodziły łatwo. Dlatego były ważne. Początkująca scraperka ![]() Zapraszam https://www.instagram.com/w_chwili_luzu/ https://www.facebook.com/W-Chwili-Luzu-122769098281801/ |
|
|
|
|
#892 |
|
Zadomowienie
|
Od zawsze mi mówił że chce mieć dzieci. Nawet jak ja jeszcze nie chciałam, to mi o to marudził. Nie raz gadał, że jak by się wreszcie udało to by się cieszył. Do tego ma już prawie 29 lat
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ---------- Jest mi już dzisiaj po prostu przykro. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#893 |
|
Raczkowanie
|
Sofa i lozko na razie kupione.
Dzisiaj testowaliśmy materace (teraz śpimy na rozkładanej sofie). O BOSZE jakie one są wygodne. Nie mogę się doczekać, jak będę na jednym z nich spać ![]() Dance - głowa do góry, wierzę że to chwilowe i się chłopak obudzi ![]() Zostaliśmy zaproszeni na wesele. Trochę niespodziewanie. Mam ochotę kupić sobie jakąś fajną sukienkę, ale nie jakaś zwykła, mogłaby mieć coś ciekawego w sobie. W sumie to nie wiem, czego oczekuje. Nie mam pojęcia,czy teraz jakaś moda obowiązuje, bo ja patrzę po necie, to różnorodne są sukienki. Polecacie coś? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#894 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#895 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny ja mam smutna wiadomosc, po 2 miesiącach przegraliśmy walkę o życie naszego zwierzaczka, musiałam dzisiaj podpisać zgodę na eutanazję, czuję się jak jakiś morderca, siedzę i ryczę, nie umiem sobie z tym poradzić. Zastanawiam się co jeszcze mogliśmy zrobić...
|
|
|
|
|
#896 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Domyślam się jak ciężko Ci teraz jest. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#897 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#898 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry. Ja już nie śpię. Jak zwykle budzę się tak, jak wstaje w tygodniu. Więc zaraz sobie książkę poczytam zanim TZ wstanie.
Ania26 bardzo mi przykro ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#899 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 05:43 ---------- Poprzedni post napisano o 05:41 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 05:45 ---------- Poprzedni post napisano o 05:43 ---------- A poza tym padlam wczoraj przed 21 więc jestem super wyspana. Dobrze bo mam kupe roboty, jak to w sobotę. Zaraz jadę na targ po owoce, pomidorki i mięso a i swojskie jajka. Szkoda, że tz w pracy bo tragarz mile widziany 😁 ---------- Dopisano o 05:50 ---------- Poprzedni post napisano o 05:45 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#900 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry w sobotę, ja szykuję się do pracy znowu
![]() Zmotywowanaja witaj, oby udało się szybko znaleźć przyczynę i ją wyleczyć a tż bierze jakieś suplementy na poprawę nasienia?Bellinko witaj, brakowało nam tu Ciebie ![]() Dzasta co to za choler.stwo sie przyplatało, oby szybko leki zadziałały i duzo wam sie w czasie ta stymulacja i punkcja nie przesuneła. A co do twarzy to współczuję... dzisiaj jest coś lepiej? Moulin pokaż co kupiłaś ja też dlugo szukałam narożnika, mialam upatrzony, ale niestety był za duży do naszego mieszkania i później był problem. Co do sukienki to za bardzo nie pomoge, bo temat mody zbytnio mnie nie interesuje i nie wiem co jest na topie teraz.Kiedyś chciałam oddać krew żeby pozbyć sie strachu przed igłami, jak już sie odważyłam i poszłam do punktu to właśnie za mało ważyłam i mnie odesłali. A co do igiel to do tej pory robi mi sie słabo przy pobraniu, a jak mam wenflon to mdleje... Ania przykro mi, ale wyobraź sobie, że jeszcze bardziej by cie serce bolało, gdybyś widziała jak on cierpi...;( Też w weekend wstaje tak jak do pracy... zegar biologiczny sie ustawił i koniec spania ![]() Miłego dnia, u mnie dzis będzie się działo;D
25.01.2008 Ważne rzeczy nigdy nie przychodziły łatwo. Dlatego były ważne. Początkująca scraperka ![]() Zapraszam https://www.instagram.com/w_chwili_luzu/ https://www.facebook.com/W-Chwili-Luzu-122769098281801/ |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:12.

. Też jakiś czas temu robiłam taką przerwę od forum, bo za dużego świra na tym punkcie już miałam. Także witamy ponownie
️

W grupie jest dużo łatwiej przeżywać różne rzeczy. Nieraz mówiłam, że ktoś kto tego nie przeszedł i nie ma zielonego pojęcia o naszych problemach tego nie zrozumie. Staracie się o pierwsze dziecko?
♀️🤦🏻
skarbnica wiedzy 

ja mam 32 lata, Tż 33. 

ale wcale A wcale się nie czuje na ten wiek. Duchem i ciałem to jeszcze mały wariat ze mnie 
Niby ostatnimi czasy kłuję się co chwilę, ale jednak przy oddawaniu krwi ta igła jest dłużej w żyle 

. Domyślam się jak ciężko Ci teraz jest.