|
|
#721 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rocznik `93 . część III :D !
|
|
|
|
#722 |
|
Wtajemniczenie
|
ja też nie wiem co mu opdiac.. moze ah ;* . i tyle :d ty go zamurujesz buziakiem ;p
|
|
|
|
#723 |
|
Zakorzenienie
|
a nie ma za co
![]() ja tez mam grzywe na ukos i TEZ mi sie podkreca bo juz jest dluga, ale zapuszczam bo mi sie juz taka grzywka znudzila..taka na ukos nosze juz chyba od 6kl. podstawowki, tylko raz mialam bardziej wycieniowana a raz mniej.. postej sobie nie zrobie, bo mam okragla twarz i wtedy bylaby jeszcz bardizj szeroka:/ ogollnie najdluzsze wlosyto mamza ramionaa... a marza mi sie takie dlugie do polowy plecow, grzywka delikatnie na bok, calosc pofalowana... ale ja mam problemy
|
|
|
|
#724 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam już takie w pół pleców
a jeszcze na tamtych wakacjach miałam do ramion i bez grzywki ![]()
|
#725 |
|
Zakorzenienie
|
Zapytałam, czy nie jest czasem na mnie zły za to, że wtedy nie przyszłam jak prosił... a on: "Ja jestem zdziwiony że Ty chcesz ze mną rozmawiać, bardzo dobrze wiem czemu nie przyszłaś"... dziołchy jak go ruszyć?
wiem, wiem, sama się powinnam wytężyć, ale mam dwa tik taki zamiast mózgu w tej chwili ![]() fillette też chcę takie problemy ;P hm.. ja miałam w maju takie do pasa prawie ale ścięłam do łopatek bo nie wytrzymałam to męczarnia dla mnie... nie wiem jak można takie długie kUaki hodować
|
#726 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#727 |
|
Zakorzenienie
|
ja falowane mam z natury, więc zostaje mi tylko zawzięcie zapuszcać do połowy pleców
![]() w ogoóle to ja już spadam nie wiem czy sie odezwę w ciągu najbliższych 3-4 dni, bo jade do babci.. oO |
|
|
|
#728 |
|
Zakorzenienie
|
moje tez sie falują
ale tak niezbyt fajnie, dlatego ciągle je prostuję
|
#729 |
|
Wtajemniczenie
|
mi sie marza loki do talii <3 ... marzenia.
daiana nie rozumie o co mu chdozi ale sspoko
|
|
|
|
#730 |
|
Zakorzenienie
|
Dianaaaaa jak moglas je sciac?! gdybym ja takie miala to bym kochala jak wlasne dzieci
niewiem co ci doradzic w sprawie tego chlopaka bo tak jak Kacha nie nadarzam ![]() a wlasnie, Katarzyno; dlaczego uwazasz ze zycie jest gowniane? czyzby jakis problem? wylej to z siebie, dziecko! ![]() a no i ja mam proste wlosy, to akurat teraz podobaja mi sie falowane..:roleyes: zawsze podoba mi sie to czego nie mam ![]() Madelajnn wracaj szybko, niech cie babcia zbytnio nie przetrzymuje
|
|
|
|
#731 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lśniącee to może i taak ale trudno takie ,,utrzymać,, ja też niezbyt... ale napisałam coś tam, że nie chce tracić z nim kontaktu, długo myślałam, czy napisać. I napisałam, skąd wie dlaczego nie przyszłam... ale to porypanee ^^ jak trzy kilo gwoździ bez czapeczek ![]() ![]() fillette ścięłam, bo były nudne xD nie lubiłam ich ;P teraz nagle po tym jak ścięłam tak wycieniowałam i grzywkę mam to wielu kolesi podbija do mnie
|
|
#732 |
|
Zakorzenienie
|
dobra dziewczynki
idę spać
|
#734 |
|
Zadomowienie
|
a ja mam ok 53 cm włosy, wycieniowane w trójkąt i grzywka na bok. falują mi się przez ścieniowanie bo z natury mam proste. myślę aby trochę bardziej podciąć końce......ale sama nie wiem.
|
|
#735 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dooobranoc : * mi się kręcą teraz bardziej bo prostownicy codziennie używam o.O
|
|
#736 |
|
Zakorzenienie
|
Dianka ja pamietam ze jak w 6kl; podstawowki wycieniowalam wlosy i grzywke wlasnie zrobilam, to polowa chlopakow z klasy do mnie startowala
Angi ja niepamietam kiedy ostatnio poszlam o 22 spac a powinnam bo potem rano nie potrafie wsrac wczesniej niz o 10 :P dobranoc ;*Oliffka to dokad masz teraz wlosy? |
|
|
|
#737 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wyobrażam sobie jak to wyglądało ![]()
|
|
#738 |
|
Konto usunięte
|
Yo
![]() Bylam 2 raz w Koszalinie,kupilam dzinsowe rurki xD I tak musze skrócic z 10cm -.- Wracalam po ciemku lasem z buta 14kilosów do domu ^^ xD Bo się kumpelą zachciało adrenaliny
|
|
|
|
#739 |
|
Wtajemniczenie
|
amless ale macie zachcianki ;p
dianka co z Towim lubym?
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#740 |
|
Zakorzenienie
|
eh.. o tak o... jutro się spotykamy ale to już mówiłam, on mówi, że chciał niby też napisać, ale nie mógł się zebrać i że też nie chce stracić ze mną kontaktu i coś tam pisaliśmy o głupotach samych i powiedział, że miło było mnie znowu ,,usłyszeć,, i dobranoc, a ja mu ,,wzajemnie. dobranoc ;*,, i na tym się skończyło... doszłam do wniosku, że on mnie nie kocha już... będę musiała sobie chyba dać spokój i zapomnieć jakoś
|
#741 |
|
Wtajemniczenie
|
daiana nawet tak nie pisz! jutro sie wszytkiego dowiesz
bedzie dobrze kochana ! 3mam kciuki aa no i pamietaj zeby po spotkaniu opisac wszytko bardzo dokładnie tu nam!
|
|
|
|
#742 |
|
Konto usunięte
|
Noo teraz mnie nogi bolą strasznie.
Ale warto było. ![]() Zmykam,bo jestem potwornie zmęczona. Dobranoc
|
|
|
|
#743 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jutro wieczorem będę na kompie to na pewno wszystko opowiem... kurde, boję się tego... bo chyba będzie najgorszy moment w moim życiu o.O gorszy niż wtedy na mostku słowa ,,to koniec,,.. bo wtedy to jeszcze do mnie nie dotarło... to było stopniowe... dopiero jak wstał i odszedł to zrozumiałam.. ale teraz to może zdarzyć się po raz kolejny...miłej nocki amless ; )
|
|
#744 |
|
Wtajemniczenie
|
... amless dobrej nocki ;*
daianka ja wierze ze będzie dobrze, nie przejmuj sie tak (wiem,wiem łatwo mi mówic) ale pomys o czyms zupełnie innym (przynajmniej dzis), jutro zapytaj się go gdzie TY popełniłas błąd i czy dałoby sie to jakos naprawic ja tez ide już się kąpac, potem spac więc dobranoc ;** |
|
|
|
#745 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#746 |
|
Zadomowienie
|
![]() ![]() a co Wy tak wszystkie wcześnie spać idziecie???!!!! jezuu ja nie zasnę najwcześniej jak 12 w nocy [no może jak jestem po czymś bardzo padnięta....]. a ostatnio to do 2 nie śpie. miażdżycie
|
|
#747 |
|
Zakorzenienie
|
pobudka kochane!
![]() do której to się śpi, hę.? |
|
|
|
#748 |
|
Wtajemniczenie
|
ja już jestem... kot- darmowy budzik
|
|
|
|
#749 |
|
Zakorzenienie
|
ja też już jestem
![]() aa wczoraj poszłam tak wcześnie, bo mama stwierdziła, że i tak całymi dniami siedzę przy komputerze, więc mam już kończyć ![]() Daiana trzymam dzisiaj kciuki mocniutko i tak w ogóle to u mnie ten co mi się podoba puścił mi strzałkę 1:50, normalnie jak dzisiaj rano to zobaczyłam to mi kopara opadła, że tak sam z siebie
|
#750 |
|
Wtajemniczenie
|
ulala Angi widzisz
a odpusciłas mu rano? :p ![]() ja wczoraj poszłam tak o 23 z kompa bo - zanim pójde spac musze : - iśc jescze troche na tv ;p - wykompac sie, itp (30 minuek D: ) no i ide spac .. ![]() jak tak wsyztko obliczyc ide spac około 24. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:43.

ale tak niezbyt fajnie, dlatego ciągle je prostuję