|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2431 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Staraczki ze starej paczki i zaczynające starania w 2019r. - cz. 13
Hej dziewczyny
czytam Was na bieżąco ale ciężko mi się w wbić ![]() LaLoca ogromne kciuki trzymam na Ciebie i mam nadzieje że jutro zobaczymy piękna kreseczke ![]() AnnLady ja bym nie jechała u takiego malucha ospa gorzej przechodzi, łatwiej z kilkulatkiem. Mojej koleżanki córka przyniosła z przedszkola ona spoko przeszła a 7 miesięczna siostra wylądowała w szpitalu .U nas 30 tydzień, uwielbiam upały ale teraz to hoardcore jakoś daje rade ale kąpię się 5 razy dziennie . Dziś mamy wizytę zobaczymy co tam u synka, a w czwartek wyprawiam urodziny córce i będę sama piekła tort 1 raz w życiu, a co tam do odważnych świat należy .Trzymam kciuki za wszystkie testujace ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2432 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A nawet mi nie mów o upałach. U mnie teraz w biurze jest 30 stopni!! wszystkie wiatraki skierowane na mnie. Oby się to jakimś zawianiem nie skończyło, czy bólem ucha. Powodzenia na wizycie ![]() Wytyczne do dekoracji dostałaś? psi patrol, elza, jednorożce, LOL ? Powodzenia ![]() Kupiłam bobotesty |
|
|
|
|
#2433 |
|
Zadomowienie
|
LaLoca salke wynajelismy, dwie i pół godzinki zabawy i do domu a w domu porządek
co do tortu to miał być Psi Patrol, ale jak pojechaliśmy kupić opłatek na tort to wybrała Rycerkę Nellę także dobrze że sama nie kupiłam. Wczoraj robiłam próbę biszkoptu i wyszedł super, wysoki i puszysty, pierwszy raz z tego przepisu robiłam więc wolałam spróbować co mi wyjdzie, a krem mam sprawdzony bo często robię trate, śmietana z mascarpone, dekoracja gotowa w postaci opłatka nastawiam się że będzie dobrze![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2434 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja teraz chce w zamkniętym centrum zabaw, ale no dziadków tam nie zaprosi, więc bez domówki też się pewnie nie obejdzie. Ta masa jest pyszna. Często ją robię z różnymi owocami. Teraz można powciskać w nią świeże truskawki |
|
|
|
|
#2435 |
|
Zadomowienie
|
LaLoca te urodziny robię tylko dla koleżanek i kolegów z przedszkola
, dziadków zaprosimy na tort w lipcu, bo wtedy ma urodziny, ale te przedszkolne wolę mieć z głowy póki mam siłę![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2436 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A teście - zapraszaliśmy tydzień temu żeby przyjechali, to nie bo nie w zasadzie, oni rzadko gdziekolwiek jeżdżą. Cytat:
![]() Ale uratowałam ![]() Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka |
|||
|
|
|
#2437 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego CAM-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2438 |
|
Zakorzenienie
|
Moja Kluseczka próbowała dziś dynie w ramach rozszerzania diety
![]() Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#2439 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oby się przyjęła ![]() Wpadła do mnie przed chwilą do pracy koleżanka i padłam jak mi opowiedziała, że po niedzielnym wypadzie nad rzekę jej synek 11 miesięczny złapał 7 kleszczy!! siedział tylko na kocu. Szok! |
|
|
|
|
#2440 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też wyjęłam mate na dwór żeby ją kłaść, ale na to biały koc żeby widzieć czy coś nie łazi ![]() No zobaczymy jak to będzie, początek nie był zły. Zjadła ze dwie łyżeczki nieduże i w sumie dzioba otwierała i tak śmiesznie cmoktala ![]() Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2441 |
|
Wtajemniczenie
|
Haneczka nie rób sobie żadnych wyrzutów, l4 i koniec głupiej gadki
![]() MrsSeductive to dobry znak właśnie, jajniki pracują, przemęczysz się ten miesiąc, w przyszłym już będziesz patrzeć jak serduszko pięknie bije ![]() ![]() Klamerka, kasiula! Nasze tykające bomby. Ann ospa lubi długo się mnożyć w organizmie zanim się pokażą pierwsze objawy, zarazić się można właśnie tuż przed pojawieniem tych objawów. No nie wiem trochę ryzyko bo nie wiadomo czy się zaraziła i a jak zaraziła to od kiedy ta ospa wgl się pojawiła w przedszkolu. Zebra teraz już będzie dobrze, znajdziesz pracę, będzie mało stresów i cyk ciąża ![]() ![]() LaLoca ale ty podkręcasz napięcie ![]() jutro od rana odświeżam, czekam na te piękne dwie krechy.7 kleszczy 🤯 masakra. Ja w tym roku chyba jakoś mało atrakcyjna jestem dla komarów czy kleszczy. Wszystko mnie omija szerokim łukiem, może za bardzo śmierdze czy coś .Kobiety ja umieram w takie upały, weszłabym do jakiejś lodówki czy coś i w poniedziałek usuwam drugą 8. Chcę mieć spokojną głowę przed kolejną próbą. Drugi raz takiego błędu nie popełnie, tym razem przed owulacją ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2442 |
|
Zadomowienie
|
Powiem wam co do ospy że córka brata tżta miała ospę jak była mała nie pamiętam ile miała ale jeszcze leżąca była (może z pół roku) w sumie źle nie przeszła jej ale myślę że to bardzo indywidualna sprawa... Zaraziła się od brata który złapał w przedszkolu.. więc w sumie nieuniknione. Powiem wam że i ja był w strachu bo u mnie to z tą ospa nie wiadomo .... Mama mówi że jak u mnie w przedszkolu panowała ospa to miałam że 3 krostki takie jakby papowe.... I tyle... Lekarka ostatnio stwierdziła że jak miałam styczność z tyloma osobami w ciągu kilku miesięcy (chyba z 5) chorymi na ospę to musiałam przechodzić. Ale chyba dla spokoju ducha zrobię sobie w końcu kiedyś te badania....
Ann w sumie pod koniec pisania zdałam sobie sprawę że Twoja niunia też już ma praktycznie pół roku jak ten czas leci ![]() Wysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#2443 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I wychodzę na nadgorliwca ![]() Cytat:
![]() Pytam kiedy ?? Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
#2444 |
|
Zakorzenienie
|
My też już roZszerzamy i mojemu glodomorowi się spodobało
brzuszek nie boli, kupki ładne - Leo jest stworzony do jedzenia Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2445 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
turbociaze przy tym to pikuś hahhaa ![]() Wysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
#2446 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2447 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
ja już w pociągu do pracy ![]() LaLoca zaczynam odświeżać stronę. Trzymam kciuki ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2448 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tez trzymam ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#2449 |
|
Zadomowienie
|
Jak tam u ciebie? Który już masz tydzień na liczniku?
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2450 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
19+3 wiec zaraz połowa. Ciagle jest chłopak wiec już się chyba nie odmieni ![]() Lekarzowi coś się ostatnio nie podobało w nerkach dlatego w piątek idę na dokładne usg na lepszym sprzęcie i staram sie nie denerwować. Mam już całkiem spory brzuch chodzę ciagle do pracy a i jeszcze z nowości to biorę ślub za 2 tyg ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#2451 |
|
Zakorzenienie
|
LaLoca ! Wstawaj prędko!
|
|
|
|
#2452 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2453 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2454 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
myślałam że może koło 14tc jesteś. Turbociąża napewno będzie zdrowy chłopak, dobrze że idziesz to sprawdzić, trzymam kciuki żeby wizyta tylko Cię uspokoiła znam dwóch Wojtków i są to chłopaki do rany przyłóż![]() A i gratuluję ślubu! Robisz małe przyjęcie czy duże weselicho? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Edytowane przez Haneczka1122334445 Czas edycji: 2019-06-12 o 06:13 |
|
|
|
|
#2455 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Małe, będzie 53 osoby ale ja nigdy nie chciałam wielkiego weseliska bo nie widziałam się w roli panny młodej przy tych wszystkich zabawach itd. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#2456 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2457 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie tez są tylko Ci najbliższsi wiec bardzo sie cieszę ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#2458 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
szkoda mi tylko troszkę że nie miałam takiej pięknej, długiej sukni ślubnej ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2459 |
|
Raczkowanie
|
Nurek gratulacje
my też mieliśmy skromny ślub, obiad dla najbliższych, nie chcieliśmy wesela, ale suknie miałam biała i długą . Ale to zleciało za 2 miesiące mamy pierwszą rocznicę slubu .Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#2460 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I gratulacje! Cytat:
![]() Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 06:35 ---------- Poprzedni post napisano o 06:18 ---------- LaLoca! Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:33.

czytam Was na bieżąco ale ciężko mi się w wbić 
.
.

Powodzenia 

Oby się przyjęła 

i w poniedziałek usuwam drugą 8. Chcę mieć spokojną głowę przed kolejną próbą. Drugi raz takiego błędu nie popełnie, tym razem przed owulacją 

ja już w pociągu do pracy 

myślałam że może koło 14tc jesteś. Turbociąża 
. Ale to zleciało za 2 miesiące mamy pierwszą rocznicę slubu