![]() |
#961 |
Zadomowienie
|
Dot.: Chcę być mamą - ploteczek część II :)
Dziewczyny cud, normalnie cud. Jeśli nagle po drodze nic się nie rozleci z tego co robiliśmy, to wrócimy dzisiaj do domu. Padam już na twarz, tż przykręca ostatnią rzecz i koniec. Wreszcie. Muszę w domu tylko jakoś domyc tonę syfu z paznokci.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#962 |
Zadomowienie
|
Nie mogę spać 😋
Dance mam nadzieję że dojechaliście bezpiecznie do domu. Nie stresuj się tak, zdrowie jest najważniejsze. Karola przykro mi ☹ A ja znowu dziwnie się czuję tyle czasu bez @, jutro zaczynam drugie opakowanie tabletek, zostaną mi już tylko 4 opakowania do pożarcia i oby koniec. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#963 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ania a ty tabletki bierzesz i nie robisz przerwy tak?
25.01.2008 ![]() ![]() Ważne rzeczy nigdy nie przychodziły łatwo. Dlatego były ważne. Początkująca scraperka ![]() Zapraszam https://www.instagram.com/w_chwili_luzu/ https://www.facebook.com/W-Chwili-Luzu-122769098281801/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#964 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry w środę 😊 Ufff jak gorąco.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#965 |
Zakorzenienie
|
Belina i Karola przykro mi
![]() Marcja gratulacje dla Oliwki ![]() ![]() Ania to faktycznie długo będziesz bez @ Cześć w środę ![]() Nie moglam spać w nocy, dopiero koło 1 usnelam z wiatrakiem. Ogolnie w ciazy jednak te upały bardziej mnie meczą. Mialam iść wczoraj na spacer, ale poszłam po bulki i mialam dość ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#966 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Aniu witaj w klubie ![]() Karola przytulam mocno z powodu okresu ![]() Dance fajnie, że wszystko się jakoś układa. W poniedziałek wyjeżdżacie nad morze tak? ![]() Gratulacje dla Oliwki ![]() ![]()
![]() |
#967 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny. Witam sie przy kawusi. Trochę się rozplywam ale co tam
![]() Też mi sie imię Oliwka podoba, Pola i Maja. ![]() Dance i jak tam, dojechaliście szczęśliwie? Już połowa czerwca A ja urlopu jeszcze nie zaklepalam, tak sobie myślę czy jakis wypad last minute nie wypali ![]() ![]() Aniu A jak twoje wczasy minęły? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#968 |
Wtajemniczenie
|
Ja mam urlop w sierpniu i wrześniu, też nic jeszcze nie mamy zaklepanego ale albo w sierpniu polskie morze albo na wrzesień będziemy szukać jakiegoś last'a. Też właśnie myślę o Bułgarii albo jakaś wyspa grecka.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#969 |
Wtajemniczenie
|
Beellina identyczne imiona Ci się podobają jak mi
![]() ![]() U nas padła propozycja spontanicznego wyjazdu na Chorwację. Muszę tylko dopytać lekarza czy mam sobie darować całkowicie kąpiele w morzu z powodu tej bakterii ![]()
![]() |
#970 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#971 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#972 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry 😊
Karola tak nie robię przerwy, ale to nie daje pewności że przez te kolejne miesiące nie będzie @, takie życie w niepewności. Bellina wczasy się udały, chociaż wcale nie było jakoś ciepło, ale i tak się spaliliśmy 😊 ---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- Dzasta to ja z dniami cyklu jestem na bieżąco bo mierzę dalej temp. Te tabletki podwyższają temp ,nigdy nie miałam tak długo tak wysokiej. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#973 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wróciliśmy wczoraj tak późno, że tylko się wykąpaliśmy i padliśmy spac. Nie daliśmy rady iść na pierwszą zmianę na zbiory, za mało snu, ale pójdziemy na 16. Jest taki upał że nie daje rady w ogóle sprzed wiatraka się ruszyć. Jeszcze chce zaciągnąć tż-ta do ciucholandu dzisiaj po jakieś krótkie spodenki i bluzki na ramiączkach. No nic takiego w ogóle z ubrań nie mam. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ---------- Cytat:
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#974 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- Cytat:
My mamy już zaplanowany urlop - od 14 lipca, lecimy do Turcji |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#975 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() cukier mam na granicy ale wysoko w sumie więc może to od tego... wątroby natomiast nigdy nie badałam więc nie mam pojęcia. I wiem o czym mówisz bo ja też aż łóżkiem trzęsę ale mój tż raczej się od tego nie budzi. Mam jeszcze pytanko do Was czy macie jakieś sprawdzone sposoby na komary? U nas nie jest z nimi tak źle ale jadę na weekend do domu rodzinnego a tam jest ponoć plaga... Wiem, że te odstraszacze do kontaktu są dobre na komary ale na nich pisze, że nie wolno tego używać w ciąży. Grrr... nienawidzę komarów to kolejny powód przez który nie mogę spać. Jakieś rady? |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#976 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#977 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ---------- Cytat:
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#978 |
Zadomowienie
|
[/COLOR]Super że wakacje zaklepane, strzaskasz sie na skwareczka w Turcji.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Taki mam plan 😁 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#979 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ---------- Topie sie, doslownie sie topie. Wiatraki nie działają. Ciało odmawia posłuszeństwa na cokolwiek. Dostalam dzis wiadomość ostrzegawcza jakiś Alert z prawdopodobieństwem burzy..hmmm ciekawe czy to nadejdzie. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#980 |
Zakorzenienie
|
Jak mieszkałam z Rodzicami komarów było mnóstwo, ratowalam się wkładami do kontaktu w domu, na działce świeczki odstraszające, ale to tak sobie się sprawdzało
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ---------- Ja się dziś obudziłam z bólem gardła, wczoraj wiatraki w pracy poszły w ruch i to chyba efekt. Ale nie daje się, poszłam dziś jeszcze na Jogę ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#981 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#982 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#983 |
Zakorzenienie
|
Tez nie mam nic sprawdzonego na komary, jedynie tak jak dziewczyny piszą to wklady do kontaktu.
Też dostałam alert, ale nie coś czuję ze minie nas to bokiem, jak zawsze wszystkie deszcze... Basiczek może pisałaś ale przegapiłam jak dlugo sie staracie? Macie już dziecko czy to będzie pierwsza ciąża?
25.01.2008 ![]() ![]() Ważne rzeczy nigdy nie przychodziły łatwo. Dlatego były ważne. Początkująca scraperka ![]() Zapraszam https://www.instagram.com/w_chwili_luzu/ https://www.facebook.com/W-Chwili-Luzu-122769098281801/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#984 |
Wtajemniczenie
|
Karola, mamy córeczkę (2,6 m-cy) o którą staraliśmy się niecałe 2 lata a teraz to dopiero od 2-3 m-cy tak nam przyszło żeby się postarać jeszcze o jednego szkraba żeby córcia nie była sama. Nie byłoby mi smutno jakby były bliźniaki
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ---------- A i chyba nie pisałam więc nic nie przeoczyłaś Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#985 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#986 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#987 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny. Kaszel nie dawał mi spać, nie mam pojęcia kiedy wreszcie mi przejdzie. Nie mam siły w ogóle żeby do tej pracy iść, wczoraj na drugiej zmianie był dramat. Jak ostatnio mogłam sobie siedzieć i było w miarę okej, to teraz nie ma już nawet takiej opcji. Mało tego, teraz to do wyboru jest tylko kucanie lub stanie i bycie zgiętym w pół.
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#988 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 05:57 ---------- Poprzedni post napisano o 05:53 ---------- Witam się w 1 dniu cyklu. Ten cykl był długi bo aż 32dniowy. Ale jest menda @ więc zaczynamy cykl z clo. Jeszcze zrobię prolaktyne z obciążeniem w piątek lub sobotę. Już przypomniałam tż towi, że ma być dyspozycyjny 😁 Także taki plan i duże nadzieje z nim wiąże... ech |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#989 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Najważniejsze ze coś kupiłaś. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 06:12 ---------- Poprzedni post napisano o 06:10 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 06:12 ---------- Poprzedni post napisano o 06:12 ---------- Dzień dobry w chłodniejszy poranek ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#990 |
Wtajemniczenie
|
Dzień doberek 🌺
Marcja jak ja czekałam na ten Twój cykl. Kiedy jedziesz na monitoring? Trzymam mocno kciuki, aby był szczęśliwy 🤞✊ Beellina u nas dalej takie upały. Teraz dziękuję mężowi, że zamontowaliśmy pompę ciepła. Grzeje nam wodę i tym samym chłodzi pomieszczenia 😊 Dance chyba nie pozostaje Ci nic innego jak zapisać się do lekarza 😏 Nie skorzystasz z wyjazdu nad morze na maksa źle się czując
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:18.