|
|
#751 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2009 cz. V
baja, mam nadzieje, ze jestes na tej liscie
![]() Malikaa, nie przejmuj sie, moj tez mi sie nie oswiadczyl, ale to w niczym nie przeszkadza ![]() atomufka, to lipa. Zapomnialam, ze ty nie w PL.
|
#752 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a rozmawialiście o nich, czy tylko ty czekasz na nie, a Tż jak to facet niedomyślny. Czy może macie już wyznaczoną datę?jaga jestem ale co z tego, jak pewnie i tak nie zadzwonią z resztą mam staż już więc aż tak bardzo mi nie zależy ale jak zadzwonią to pojadę na rozmowę, co mi szkodzi
|
|
|
|
|
#753 | |
|
Raczkowanie
|
jaga ja już tracę nadzieje ze weźmiemy ślub w dokładnie 2 i pół roku związku
coś czuje ze to będzie dużo później chociaż on cały czas "jeszcze się kiedyś zdziwisz" Cytat:
a on zawsze żartuje oj już coraz bliżej
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-08-21 o 22:23 Powód: proszę nie pisać post pod postem, w tym celu nalezy korzystać z funkcji "edytuj" bądź "multicytowania" |
|
|
|
|
#754 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#755 |
|
Raczkowanie
|
|
#756 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak dostaniesz probke to daj znac![]() Cytat:
widzisz zespol na was czekal![]() Cytat:
takie z lodowki sa dla mnie bez smaku![]() Cytat:
moze serio cie zaskoczy a jak nie to w czym to przeszkadza![]() a ja dzis wpadalamw panike ze zlas zukienke sobie zamowilam... no i chyba z milion stron ogladalam - bo mam zapisane 816 a mialam wrazenie ze to 812 ale jest dobrze tz zaczol sie smiac ze mnie, to mu powiedzialam oj kochanie ty jestes od myslenia a ja od wygladania i sie zaczol tak panicznie smiac ze powiedzial e od jutra mama w szpitkach popinac i "lezec i pachniec" hahahaah wariat
|
|
|
#757 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My zaręczyliśmy się w dniu 4 rocznicy bycia parą, więc też się naczekałam. Wiesz mi, że warto |
|
|
|
|
#758 |
|
Raczkowanie
|
po tym co przeszliśmy to najchętniej wzięłabym z Nim ślub i potem chciałabym wyjechać na koniec świata by uciec od rzeczywistości i wreszcie odpocząć tak tylko we dwójkę
|
#759 |
|
Zadomowienie
|
my jestesmy ze soba 4,5 roku.zareczyny byly w listopadzie.w sumie nic nie naciskalam i sie ciesze,ze tak wyszlo.teraz mieszkamy ze soba i zrozumielismy ze to jest naprawde to i postanowilismy pozalatwiac slubne sprawy i stac sie legalna para
wszystko w swoim czasie...tak mysle![]() co do kanapek to ja tez nie lubie takich juz "wylezalych" z lodowki:P a mojemu tż to sniadanie jak robie to to samo co sobie np. jajecznice czy parowki.nie wymyslam nic specjalnego-i kazde jego "ojej jakie to pyszne" mnie cieszy i dla mnie nigdy to nie bedzie uslugiwanie bo ja robie cos dla niego a on dla mnie i mysle,ze to jest partnerstwo
|
|
|
|
#760 |
|
Raczkowanie
|
idę spać... dobranoc wszystkim
|
#761 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cierpliwości, doczekasz się wszystkiego, chociaż rozumiem, że chciałabyś już teraz
|
|
|
|
|
#762 |
|
Zakorzenienie
|
sloneczka ja tez uciekam spac
a jutro bede robic nalesniki z serem na obiad![]() ![]() pierwszy raz w zyciu sama bede je smazyc bede potrzebowac wsparcia
|
|
#763 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#764 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobranocojej toż to tygrys prawie
|
|
|
|
|
#765 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#766 |
|
Zakorzenienie
|
ooo matko to by było straszne
a ile by taka bestia jadła
|
|
|
|
#767 |
|
Zakorzenienie
|
a ja Cię rozumiem ja nie wyobrażam sobie brac slubu w inny dzień niż 17.04.2010 bo wtedy jest nasza rocznica!
|
#768 |
|
Rozeznanie
|
Norweskie też są bardzo duże
ale nie masz się co przejmować- miałam persa, który był jak mały tygrys, wyjątkowo duży stwór,chociaż trochę mniejszy niż ten main coon( to zresztą wielki okaz jest, trochę się na tym znam , ale jak się go wykąpało to pod tym całym futrem taki mały kotek jest![]() duże kociska są najfajniejsze- takie miłe do tulenia i sliczne! no i "magiczne", np. wygrzewają brzuch jak ma się okres i od razu przestaje boleć- wiem coś o tym, bo mój taki był- zawsze jak ktoś był chory to wiedział i się łasił albo wskakiwał na brzuszek i grzał... A w ogóle to nawet takie duże koty mało jedzą, to tylko się tak zdaje że powinny sporo wcinać
|
#769 |
|
Zakorzenienie
|
kochane wrocilam do domku...na konikach bylo super dzis...kolezanka ma konika polskiego i zrebaczka...jezdzilam w terenie... 2 godz.... super bylo i w niedziele mam kolejna jazde
galopik jest super na Oliwce a to fotka jedna z dzisiaj na naszej klasie dodalam nowe fotki z konikow co bylam na weekend
|
|
#770 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() Znalazłam jeszcze takie zierlone dekoracje, mi również zaczynają się podobać ![]() http://www.dekoracje.weselicho.net/d...h-galeria.html naweet tort zielony znalazłam ihih Wczoraj mielismy niezłą jazdę z dzrwiami i ościeżnica ![]() kupiliśmy już ościeżnicę i zamówiliśmy dzrwi w rozmiarze 80 ![]() jak się okazało - żeby ościeżnica w rozmiarze 80 weszła gdzie ma wejść, to otwór na nią musi być w rozmioarze 90! No i jak się okazało ościeżnicy wymienić już nei możemy, drzwi na szczęście udało nam się zamienić bo w zasadzie one jeszcze nawet do sklepu nie dojechały ![]() A z ośceiżnicą będziemy musieli jechac do takiego sklepu stolarskiego i tam nam przytną, notmlanie wczorajszy dzień to jakaś masakra była. ![]() A teściówka mnie poprosiła bym zorbiłą moje słynne już spagetti ![]() I cała szczęśliwa że sobie podję. Teściu raczej woli schabowego nie przepada za makaronami i kuchnią włoską. Ale dziś pojechał do Poznania i tesciówka to wykorzystuje ihihihDziś w zasadzie też będzie lekko masakryczny dzień, no ale nic to Scio jesli źle się tam czułaś i w dodatku nie płacili, to tez bym się zwolniła. jakiś zasiłek czy coś Ci przysługuje? jaga moja mamuśka miała już dwa razy atak na nerkach. W badaniu moczu wyszło że ma piasek. I faktycznie jak chce Ci się siku i latasz często ale nic nie wylatuje to coś ziarnistego siedzi w układzie moczowym ![]() Bidulka. Może w końcu trafiłaś tego porządnego lekarza. madzia takie silne krwawienie się zdarza. I wg mnie to normlane. witam z rana |
|
|
|
#771 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() ale mi sie wstawac dzis nie chciało. kurcze... TZ wyszedł z domku o 7.30 wiec i ja sie zebrałam bo o 8.45 szef po mnie pod dom podjedzie i do pracy ma zaweźć tak wiec nie pisac mi tu duzo![]() zaraz wam cos opowiem ![]() 1. siostra TZ wczoraj znowu dzwoni do drzwi. nikomu sie wstawac nie chciało. wiec koledzy mówią "nie ma nas w domu jak cos" ale tak sie z tego smielismy ze kaszana i było nas słychac" wiec w koncu jeden z kolegów w kurzony podchodzi do drzwi , otwiera i mówi, ze w koncu klucze by mogła wyjąć bo nikt jej latac nie bedzie na co ona zbulwersowana"ale ja pracuje... i jestem zmęczona" i sobie poszła. my takie oczy na siebie i pozostawilismy to bez komentarza ![]() 2. bylam wczoraj w biurze i odebralam nasze wyciągi bankowe. TZ siostry połozylam w jej pokoju a nasze wzięłam do nas. u nas w salonie są 2 kanapy . ja siedziałam na tej 2 osobowej która byla zastawiona w połowie gazetami, jakąs posciela kolegi itp. a 3 osobowa byla w połowie wolna, bo TZ sie kapał a jeden kolega jadł kolacje w kuchni. idzie siostra TZ ze wszytskimi wcyiagami bankowymi i co?? nie , nie siada na tej 3 osobowej kanapia. patrze a ta zdejmuje te wszytskie rzeczy co sa obok mnie i siada obok mnie po co?? aby pokazac mi ile ona juz zarobiła. i za chwile tekst: a wiesz ile ty juz zarobiłas?? i mi mowi bo ja to wiecej... i cos tam gada . no wkurzylam sie. bo kto to słyszał. ja nie mam pracy, juz tu w jakies depresje popadam a ta mi codziennie gada ile to ona zarabia a ile ja zarobiłam. po co?? chyba dla swojej satysfakcji. no ja bym sie tak napewno nie zachowała. wiec poszłam do siebie do pokoju, połozyłam sie i za minutke wyszedl TZ z łazienki. zobaczył, ze ja leze i wystraszony "kochanie źle sie czujesz"?? rozbawił mnie wiec mu to opowiedziałam. TZ az głowe o sciane oparł i stwierdził: "ja sobie z nia pogadam, ale nie martw sie nie powiem, ze to ty sie skarzyłas" wow w koncu cos przeciwko siostrze powiedzial, a ja juz myslałam ze nic nie powie3. godzina 24 Z gra w gre z kolegą , ja leze mu na kolanach i przysypiam nagle wpada siostra TZ i mówi "ten bank by mógł juz karte wam przysłac do bankomatu (ona ma wpłacana kase na nasze konto aby juz nie musiała zakładac swojego). wszyscy takie oczy bo wyrwała sie z tym jak filip z konopi.. TZ taki zniesmaczony sie pyta "o co ci chodzi??" a ona.. bo przeciez za miesiąc musze moją kase pobrac z banku . taaak super.edit: kliwia dzieki za pocieszenie. teraz czuje sie juz lepiej i mam nadzieje, ze tak juz bedzie
|
|
|
|
#772 |
|
Zakorzenienie
|
ta jego siotra tojakaś wywłoka jest
jakbym ją pacnęła małą zarozumiałą smarkulę, to by się odwróciła na pięcie i wyjechałą do polski
|
|
|
|
#773 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak samo jak wracamy tydzien temu z pracy co wsyztskie zostalysmy zwolnione z wyjatkiem TZ siostry. kazda siedzi i sie nie odzywa w złym humorze. a ta rzuca tekst " ooo i bede teraz obiady w firmie dostawac" (bo przy nadgodzinach sa obiady) myslałam, ze dziewczyny ją wzrokiem zabija hehe
|
|
|
|
|
#774 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzieńdoberek
Cytat:
![]() Madzialenka --> ja to siostrę Tz bym chyba udusiła, albo wykrzyczała wszystko co o niej myślę, podziwiam Twoje opanowanie. Niektórych ludzi to ja nigdy nie zrozumiem... A propo zaręczyn ja na nie wcale nie musiałam czekać, TZ, po 2 miesiącach "chodzenia" spytał, czy chcę zotać jego żoną, ale byłam zaskoczona
|
|
|
|
|
#775 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie zazdroszczę! Widzę jednak, że jestes bardzo cierpliwą i spokojną osobą. Mnie by szlag przy niej trafił i awantura za awanturą by była. Jak już wczesniej pisałam-gdybym ja nie zainterweniowała to siostra mojego Lubego też by mi najchetniej na głowę weszła i zostawiła braciszka tylko dla siebie! ![]() Ale dziwę się, że po takim tekscie o obiedzie żadna z dziewczyn nic nie powiedziała tej wywłoce! |
|
|
|
|
#776 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam nadzieje, ze jakos ją przezyjesz... a ja dzis ide ostatni dzien do pracy, wczoraj powiedzialam szefowej, ze chce odejsc... wczoraj kazala mi wczesniej wyjsc i dzis juz ostatni dzien mam... moze wpadne kiedys na salatke, ale to tylko zeby laski zobaczyc , bo za szefowa tesknic nie bede
|
|
#777 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzymaj się |
|
|
|
|
#778 |
|
Zakorzenienie
|
o matko wszytskie odchodzicie z roboty
![]() ja też mam ochotę
|
|
|
|
#779 |
|
Zakorzenienie
|
heh..niestety...
ale ja nie bede siedziec w miejscu gdzie laski czuja sie druga kierowniczka i ciagle tylko slysze, ty zrob to, a ty tamto a one stoja i ie patrza i nie racza nigdy pomoc.... w ogole atmosfera jest okropna , a ja za stara juz chyba jestem na podawanie piwska osiedlowym gowniarzom ![]() trudno, bede szukac cos innego Scio a masz juz cos zaklepane? cos nowego
|
#780 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:33.

i nasze plany chyba nie wypalą... nawet oświadczyn nie było 
a rozmawialiście o nich, czy tylko ty czekasz na nie, a Tż jak to facet niedomyślny. Czy może macie już wyznaczoną datę?
ale w wiekszosci po to, zeby alko kupic sesesese
Ale bylam tez obejzec jaskinie, safari zoo, skocznie
Inaczej smauja niz te robbione tego samego dnia.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
bo ja to wiecej... i cos tam gada . no wkurzylam sie. bo kto to słyszał. ja nie mam pracy, juz tu w jakies depresje popadam a ta mi codziennie gada ile to ona zarabia a ile ja zarobiłam. po co?? chyba dla swojej satysfakcji. no ja bym sie tak napewno nie zachowała. wiec poszłam do siebie do pokoju, połozyłam sie i za minutke wyszedl TZ z łazienki. zobaczył, ze ja leze i wystraszony "kochanie źle sie czujesz"?? rozbawił mnie