Mamy majowe 2019 cz. 7 - Strona 53 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2019-06-13, 22:04   #1561
xxKasiax
Wtajemniczenie

Dot.: Mamy majowe 2019 cz. 7

Cytat:
Napisane przez anuhaaaaaaaaaa Pokaż wiadomość
Kiepski salon masz. Znajdź taki z mniej rozgarniętą kobitką, żeby Ci chociaż ze 2 godziny malowała

---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ----------

Moja zawsze z pieluchą. Najgorzej jak zmieniasz ten mokry ciuch na nowy, a tu znowu chlust!
Znam ten bol 😂😱

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Stary 2019-06-13, 22:04   #1562
Misha_
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Eceea Pokaż wiadomość
Dziewczyny rozumiem wszystko. U mnie chodzi o to, że jeśli docelowo chcę zejść z mm to dlatego te 60... tylko że ja juz nie dam rady rozkręcać laktacji a Kazina co? Zaczyna ładnie ssać cycka ;( teraz połykał tak pięknie, że aż mi to w końcu radość sprawiło... tylko, że teraz to moja laktacja jest zapewne tak marna, że to nie może się udać

Wysłane z mojego Nokia 7 plus przy użyciu Tapatalka
Ja tobie zycze z calego serca zeby ci sie udalo z ta laktacja. Ja nie mam sily karmic 1,5h zeby nawet siku bez ryku nie moc zrobic. Moj maly ma juz za duze potrzeby zeby sama piers wystarczyla. Moim zdaniem cisniej za bardzo, nie zejdziesz z butelki w 2 dni. Moja polozna mowila ze zejscie z mm przy malej produkcji mleka moze trwac 2-3tyh. Ja sobie nie wyobrazam tyle czasu glodzic tylko dla idei. Przystawiaj jak najczesciej 3 mam kciuki.

Misha_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-06-13, 22:08   #1563
Lilly Greace
Dostojna peema.

Ej, ja chyba dostałam okres. Myslaalm,że to plamienie przy tabletkach ale trwa już trzy dni i do tego brzuch boli jak na okres,tylko trochę lżej. Czy jestem pierwszą na wątku? (((

Stary 2019-06-13, 22:09   #1564
Eceea
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anuhaaaaaaaaaa Pokaż wiadomość
Spoko, u nas identiko
Dziękuje

Eceea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-06-13, 22:11   #1565
anuhaaaaaaaaaa
Zakorzenienie

Lilly to na pewno przez tabletki ten okres. Przecież ty karmisz regularnie, mało prawdopodobne by tak szybko sam przylazł. Ja sobie nie życzę takich rewelacji co najmniej przez najbliższy rok
anuhaaaaaaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-06-13, 22:12   #1566
Eceea
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Misha_ Pokaż wiadomość
Ja tobie zycze z calego serca zeby ci sie udalo z ta laktacja. Ja nie mam sily karmic 1,5h zeby nawet siku bez ryku nie moc zrobic. Moj maly ma juz za duze potrzeby zeby sama piers wystarczyla. Moim zdaniem cisniej za bardzo, nie zejdziesz z butelki w 2 dni. Moja polozna mowila ze zejscie z mm przy malej produkcji mleka moze trwac 2-3tyh. Ja sobie nie wyobrazam tyle czasu glodzic tylko dla idei. Przystawiaj jak najczesciej 3 mam kciuki.

On przybiera. Dziś na patronazu pediatra mówiła ze silny jest. Glowey podniósł jak 3miesieczne dziecko

Stary 2019-06-13, 22:23   #1567
AgataAgata9090
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sysa09 Pokaż wiadomość
Agata, dzisiaj dwa razy robiłam. I po kąpieli, przemylam woda i też wyczesalam. Nam się taka czerwona plamka zrobiła koło oczka i noska.
Dziewczyny, czy wasze dzieciaczki też zezuja bardzo? Podobno to normalne ale dzisiaj neonatolog zauważyła, że malutkiej jedno oczko bardziej ucieka i jest większe. Martwię się bardzo bo powiedziała, że może mieć zeza. W poniedziałek mamy okulistę. Będzie badał dno oka itd. Smutno mi, że od początku ciąży ciągle coś. Jakiegoś dołka złapałam. Dlaczego nasze dziecko. Pokłóciłam się z mezem niepotrzebnie przez to wszystko o jakieś pierdoły.

Wysłane z mojego moto g(6) plus przy użyciu Tapatalka
Rozumiem. Czekasz aż zejdzie czy masz zamiar coś na tą plamke kupić? Bo ja już sama nie wiem czy dam mu czas.
Ogólnie zauważyłam że jak np całuje małego a zdarza się to baaardzo często to wysypują go krostki. Przemyje wodą i potem jest buzka czysta. Zauważylyscie u Was coś takiego?

Co do zeza to mój też zezuje ale podobno to normalne. Nie wiem czy to nie ma związku z niewyksztalconym układem nerwowym (?). W każdym bądź razie jeszcze nic z tym nie robię i się tym nie martwię. Jednego czego nie rozumiem u ciebie to tego że jedno oczko ma większe. Jak to? Całe oczko czy źrenice czy co? Dziwne

AgataAgata9090 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2019-06-13, 22:27   #1568
sysa09
Zakorzenienie

Agata, nie robię nic, będę smarować oliwka tylko i wyczesywać dalej bo mi się wydaje, że u mnie to ten zgrubiały łupek. Całe oczko ma większe. Powiedziała, że może to być asymetria, że taka jej uroda ale nie musi i według niej to oczko bardziej ucieka.

30.06.2018
sysa09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-06-13, 22:27   #1569
AgataAgata9090
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Elsabel Pokaż wiadomość
O tak, super jest pogadać z kimś kto ma podobne rozterki Ja dzisiaj spotkałam się z bliską koleżanką, mamą rocznego chłopca, która przechodziła bardzo podobne rozterki do moich i dobrze rozumie co teraz przeżywam. Łącznie z konfliktem i brakiem wsparcia ze strony TŻ. Naprawdę dużo nowej siły dało mi to spotkanie

Nie wspiera Cię? Myślałam że tylko u mnie związkowa kaszana...

Stary 2019-06-13, 22:28   #1570
agadzie
Zakorzenienie

Cytat:
Agata, dzisiaj dwa razy robiłam. I po kąpieli, przemylam woda i też wyczesalam. Nam się taka czerwona plamka zrobiła koło oczka i noska.
Dziewczyny, czy wasze dzieciaczki też zezuja bardzo? Podobno to normalne ale dzisiaj neonatolog zauważyła, że malutkiej jedno oczko bardziej ucieka i jest większe. Martwię się bardzo bo powiedziała, że może mieć zeza. W poniedziałek mamy okulistę. Będzie badał dno oka itd. Smutno mi, że od początku ciąży ciągle coś. Jakiegoś dołka złapałam. Dlaczego nasze dziecko. Pokłóciłam się z mezem niepotrzebnie przez to wszystko o jakieś pierdoły.

Syska jeśli cię to pocieszy to mojemu oko uciekało pierwszy rok, z tym że tu oni to traktują jako coś normalnego i mówią że jak do 2 r.z dalej tak będzie to wtedy okulista.
Nie martw się mycha, wszystko będzie dobrze, a nawet jeśli to zez to na pewno się go skoryguje nie dziwię się że masz dołki, bo wszystko naraz się zebrało ale oprócz tego malutkiej nic nie dolega, prawda? Głowa do góry. Kłopoty nie trwają wiecznie

agadzie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-06-13, 22:35   #1571
AgataAgata9090
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sQuaara Pokaż wiadomość
Ja chciałam. Helena się odpycha. Oglądała to laska od chust. Oglądała fizjo. Nie wiedzą o co jej chodzi... A ona z całej siły się odpycha... Pf. Brawo Ja mam dodam Cię agatkaswift Popatrz u panatabletki. On tma pisał co działa a co nie jak wzdęcia już są. Typu że coś pomoże ale jak się poda przed... Bo jak już są to kiepsko jest cały artykuł o kolce Moja panna też! Masakra. Siła jej przekłada głowę a ta jak mankawstanka siup i na ulubiona stronę :/

Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ----------

Kutfa hela mi przysnela o 18.05 myślę trudno. To do spania. Bez sensu drzemka o tej porze.
Poszłam płakała że ją wybudzilam. Mycie coś i laska leży i patrzy.. A ja leżę z nią i marnuje wieczór. Co za typka!

Może asymetria jeśli chodzi o ulubioną stronę dziecka? Nam fizjo powiedziała że generalnie do 3 miesiąca życia jeśli dziecko tak robi np spi tylko na iednej stronie to jest to normalne. Potem trzeba zacząć się tym martwić. Natomiast u nas sprawdziła główkę i ma asymetrie. Główka po każdej ze stron jest nierownomierna. Delikatną bo delikatną asymetrie ale musimy popracować.

---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ----------

Cytat:
Napisane przez Lilly Greace Pokaż wiadomość
Ej, ja chyba dostałam okres. Myslaalm,że to plamienie przy tabletkach ale trwa już trzy dni i do tego brzuch boli jak na okres,tylko trochę lżej. Czy jestem pierwszą na wątku? (((

Ze mnie za to wylatuje dziwny brzydki żółty śluz podbarwiony czymś ciemnawym :zygam: muszę iść do gina. Ogólnie jak się tam podmywam to mam wrażenie jakby ciągle śluz ze mnie wylatywal....

---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ----------

Cytat:
Agata, nie robię nic, będę smarować oliwka tylko i wyczesywać dalej bo mi się wydaje, że u mnie to ten zgrubiały łupek. Całe oczko ma większe. Powiedziała, że może to być asymetria, że taka jej uroda ale nie musi i według niej to oczko bardziej ucieka.

Warto to sprawdzić ale pewnie to nic strasznego. Trzymam kciuki *

Zrobisz mi zdjęcie tych zmian skórnych?

Edytowane przez AgataAgata9090
Czas edycji: 2019-06-13 o 22:36
Stary 2019-06-13, 22:49   #1572
sysa09
Zakorzenienie

agadzie, kurcze, oby kochana Tak, wszystkie bodźce elegancko wyszły. Ma już 3500g i 51cm. Zobaczymy co ten okulista powie. Chyba oszaleje do poniedziałku.

30.06.2018
sysa09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-06-14, 03:07   #1573
Lilly Greace
Dostojna peema.

Z jednej strony spotkała mnie dziś mega radość bo Stasiek spał.od 21.30 do 3.40, jednak wiadomo, co to może znaczyć - wyspał się!!! Masakra! Ale walczę, karmię go pod korek żeby błogo mu się zrobiło i żeby usnął jeszcze. Nie mam dużych wymagań ale do tej 6 chociaż... No nie chce mi się z nim bawić o 4 rano. Jeszcze co do samego zasypiania chciałam coś napisać. Moim zdaniem różne dzieci to różne potrzeby i najważniejsze jest to, żeby te potrzeby zaspokajać. Przykładem jest tu moja ciocia. Ma ona dwie córki. Pierworodna miała ogromną potrzebę bliskosci - wyła jeżeli nie spała z rodzicami, trzeba było ją nosić, bujać, przytulać. W ogóle inaczej miała druga córka. Od początku nie lubiła być bujana, a żeby zasnąć potrzebowała aby odłożyć ją samą do łóżeczka, a do tego zgasić światło i zamknąć drzwi! Byla w stanie zasnąć tylko w samotności. Ciotka to nawet nad tym ubolewała, bo wolała podejście pierwszej córki.

Edytowane przez Lilly Greace
Czas edycji: 2019-06-14 o 03:21
Lilly Greace jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-06-14, 04:48   #1574
sQuaara
Zakorzenienie

Lilly o tej porze zaczecie dnia nie wchodzi w grę. Tyle bym w ciemności i ciszy leżała aż by zasnął znów choćby to była 6 rano. Powinien się nauczyć że za wcześnie.
Macie już inne zachowanie w dzień i nocy? Typu światło głos itp? Może On sobie tego nie ustawił i w nocy ma 1wsza aktywność. Ile śpi Ci w dzień?
Współczuję.

My się karmimy i jeszcse spać

Stary 2019-06-14, 05:12   #1575
grejpfrutowa01
Zakorzenienie

My mieliśmy przed 5 ze 40 minut mega wrzasku. Ehhhh ( teraz podsypia u mnie na rękach.

grejpfrutowa01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-06-14, 05:37   #1576
Lilly Greace
Dostojna peema.

Cytat:
Lilly o tej porze zaczecie dnia nie wchodzi w grę. Tyle bym w ciemności i ciszy leżała aż by zasnął znów choćby to była 6 rano. Powinien się nauczyć że za wcześnie.
Macie już inne zachowanie w dzień i nocy? Typu światło głos itp? Może On sobie tego nie ustawił i w nocy ma 1wsza aktywność. Ile śpi Ci w dzień?
Współczuję.

On po prostu musi się najesc i idzie dalej spać nakarmilam co porządnie i śpi do teraz. Raz zaczął dzień około 5.40 i był koniec, a tak do wstaje około 7 a nawet 8. W dzień ma dwie drzemki po około 2 godziny i czasami trzecią, to też zależy czy jesteśmy na spacerze bo w wózku na spacerze zawsze zaśnie.

Stary 2019-06-14, 05:46   #1577
Olusiaa_
Zakorzenienie

Lily
Po 1 porodzie dostałam @ 8 tyg po,karmiac tylko piersią, wiec jak najbardziej mozliwe!
Olusiaa_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-06-14, 06:39   #1578
Lilly Greace
Dostojna peema.

Cytat:
Napisane przez Olusiaa_ Pokaż wiadomość
Lily
Po 1 porodzie dostałam @ 8 tyg po,karmiac tylko piersią, wiec jak najbardziej mozliwe!
Echhh

Stary 2019-06-14, 07:08   #1579
e60e5454b131baabfef11f4156e093bc04f95d5e_5ebdcd725ac57
Konto usunięte

Dzień dobry
Mój mały dzisiaj tak spał, że mogłoby tak zostać ale takie rzeczy tylko jak stary w domu, bo matce to trzeba dać popalić TŻ go wczoraj kąpał to nawet nie zapłakał, ja robię niby wszystko jak on, a mały drze się strasznie. Mam za dużo pokarmu (albo mały w nocy za mało zjadł) i mały śpi, a ja pompuję W tym zakręcanych pojemniczkach do lodówki, ile on może stać, wie ktoś może. Bo w sobotę wesele to chciałabym coś uzbierać
Mój laptop się kończy Musiałam kilka razy reseta zrobić, żeby w ogóle go włączyć, a kurcze nie stać mnie teraz na nowego.
e60e5454b131baabfef11f4156e093bc04f95d5e_5ebdcd725ac57 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2019-06-14, 07:13   #1580
agadzie
Zakorzenienie

Dzień dobry!
Moja panna jeszcze śpi, jakoś koło 4.30 wstała na mleko i potem nie chciała spać, ale chyba znalazłam sposób - daje smoczka i głaszcze po główce, po nosku na samej górze, między oczami i wtedy zasypia. No identycznie jak brat.

Stary 2019-06-14, 07:21   #1581
Olusiaa_
Zakorzenienie

Cytat:
Echhh

I co gorsze,normalnie regularnie miesiaczkowalam mimo,ze pół roku tylko kp
Olusiaa_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-06-14, 07:23   #1582
e60e5454b131baabfef11f4156e093bc04f95d5e_5ebdcd725ac57
Konto usunięte

Cytat:
Ech, zacznę chyba farbować włosy Hybrydy to niestety tylko 40 minut relaksu, do tego robię je w salonie pod domem

Ja nadal się zbieram, żeby sobie zrobić, ale nie mam kiedy

Cytat:
Nie każdy. Plus nie wszystkie które tu płaczą maja problemu brzuszkowe. Ja nie wiem czy mojej coś pomogło czy po prostu się ogarnęła

A co do snu to doprecyzuje. Moja jak się na brzuchu to się nie ruszq

Czyli jest szansa, że nas ominie

Cytat:
Napisane przez grejpfrutowa01 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, macie konta na Insta?? (Lilly, Magda, Wy wiem że tak )
Jakby co, ja to: grejpfrutowa_ możecie mnie poszukać.

Ta Dorota to ja, jakby co

Cytat:
Napisane przez mysia1103 Pokaż wiadomość
Alicja tez po kapaniu zasypia sama , alw muszę siedzieć kolo niej, tzn leze na lozku i ogladam tv a ona przy szumisiu lezy i sis patrzynna mnie. Ja zdążę obejrzeć big brathera i ona akutat śpi mimo, ze po 18 ryczala bo chciała spać to po kapaniu oczy jak 5 zl. Ale dobrze, ze lezy cichutko az zasnie . A tak to wygląda Załącznik 7679494

Słodka Mój też wczoraj sam zasnął. Po kąpieli karmienie, opuściłam rolety i od razu mu oczka poleciały, a my z mężem mogliśmy sobie posiedzieć, póki ja nie padłam

Cytat:
O tak, super jest pogadać z kimś kto ma podobne rozterki Ja dzisiaj spotkałam się z bliską koleżanką, mamą rocznego chłopca, która przechodziła bardzo podobne rozterki do moich i dobrze rozumie co teraz przeżywam. Łącznie z konfliktem i brakiem wsparcia ze strony TŻ. Naprawdę dużo nowej siły dało mi to spotkanie

Ciekawe kiedy mi się uda wyrwać do koleżanki, marzenie.

Cytat:
Napisane przez magda1706 Pokaż wiadomość
Ja wychodzę taka podbudowana ze spotkań klubu Mam

---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ----------

Wyszłam sama pierwszy raz od porodu, pomijając uczelnie idę do sklepu

Gratuluję Ja jak wyszłam sama pierwszy raz do sklepu to zdążyłam obdzwonić wszystkich do których nie miałam czasu, albo jak tylko zaczynał się rozmowa to mały zaczynał arię

Cytat:
Napisane przez xxKasiax Pokaż wiadomość
Hahaha słodka 😍 i że tak długo sama zasypia 👍 mój to by zaraz się wiercil. Ale też lubi szumisia. Tylko że ja to samo serduszko misia uzywam bo ten miś jakiś za duży dla mnie 😅

Wysłałam ci priv z linkiem na ten ochraniacz.

Cytat:

Ehhh współczuję! Ze mnie jeszcze wszystko nie wyleciało po porodzie i też mam już dość.
e60e5454b131baabfef11f4156e093bc04f95d5e_5ebdcd725ac57 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-06-14, 07:24   #1583
Eceea
Zakorzenienie

Pogrzewacie wodę do mm?

Stary 2019-06-14, 07:36   #1584
sQuaara
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agadzie Pokaż wiadomość
Dzień dobry!
Moja panna jeszcze śpi, jakoś koło 4.30 wstała na mleko i potem nie chciała spać, ale chyba znalazłam sposób - daje smoczka i głaszcze po główce, po nosku na samej górze, między oczami i wtedy zasypia. No identycznie jak brat.

Na moje też działa

Stary 2019-06-14, 07:37   #1585
mysia1103
Raczkowanie

Cytat:
Pogrzewacie wodę do mm?

Zazwyczaj mam w termosie wrzatek i rozrabiam zimna, jak mi zabraknie w termosie to w mikrofali podgrzewam.

mysia1103 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-06-14, 07:37   #1586
sQuaara
Zakorzenienie

U nad już 1 drzemka

Stary 2019-06-14, 07:39   #1587
mysia1103
Raczkowanie

Cytat:
U nad już 1 drzemka

U nas tez
Pobudka o 7.30, troche zjadla, kupe zrobila, przebrałam, umylam a teraz w wózku próbuje zasnąć a ja jem śniadanie

mysia1103 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-06-14, 07:43   #1588
agadzie
Zakorzenienie

Cytat:
Pogrzewacie wodę do mm?

W dzień podgrzewam w garnku mineralna, i mieszam pół na pół z zimna, na noc mam wrzątek w termosie i potem też rozrabiam z zimna. Choć termos muszę kupić nowy, albo butelkę ktora trzyma ciepło dłużej niż parę godzin.
Cytat:
Na moje też działa

Dobrze że jest coś co działa no nie? Choć ja naprawdę nie mogę narzekac. Wręcz nie mam prawa przy większości z Was
Cytat:
Zazwyczaj mam w termosie wrzatek i rozrabiam zimna, jak mi zabraknie w termosie to w mikrofali podgrzewam.

O właśnie, ja jeszcze do termosu wlewam na noc więcej niż potrzebuje, żeby nie wstawać i wlec się do kuchni

Stary 2019-06-14, 07:46   #1589
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

Cytat:
Napisane przez grejpfrutowa01 Pokaż wiadomość
Mnie siada psycha z innego powodu- siedzę na tej wiosce już 4 tydzień, nawet się do sklepu nie ruszam. W kościele też od porodu nie byłam, teraz się mam zamiar wybrać, niech się dzieje co chce...tż jak wróci z pracy to i tak ma co robić, a mnie już trafia.
Fizycznie ok, ale psychicznie różnie...Niech się szybko uczy
I masz rację, dobrze że chociaż cycek działa, bo bez tego umarł w butach

---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ----------

Spokojnej nocy!

Ja do kościoła chodzę ze wszystkimi... Idziemy na poranną albo popołudniową msze, stajemy w cieniu i bujam wózkiem. Ewentualnie wybieram kościół gdzie jest łazienka, żebym mogła pójść nakarmić.
Cytat:
My ostatnio byliśmy na zakonczeniu sezonu z gimnastyki u córki w szkole, dzieci przygotowały wystepy , bylo głośno- muzyka, krzyki, oklaski a nasza panna spała w najlepsze a w domu to sie budzi jak ktos po schodac chodzi... tego to akutat nie kumam

Mój śpi najlepiej w halasie. Nic go wtedy nie rusza. Podejrzewam, że ten hałas jest permanentny i dlatego się nie budzi, a jak jest cisza i nagle coś to i starego wybudzi. Nie wiem jak wy, ale mnie np zgrzyt zamka w drzwiach potrafi obudzić w nocy. A w dzień zasnę przy tv i w ogóle i nic mi nie przeszkadza
Cytat:
Dziewczyny rozumiem wszystko. U mnie chodzi o to, że jeśli docelowo chcę zejść z mm to dlatego te 60... tylko że ja juz nie dam rady rozkręcać laktacji a Kazina co? Zaczyna ładnie ssać cycka ;( teraz połykał tak pięknie, że aż mi to w końcu radość sprawiło... tylko, że teraz to moja laktacja jest zapewne tak marna, że to nie może się udać

Rozkręcisz, oczywiście, że rozkręcisz. Właśnie przystawianiem i pięknym ciumkaniem.
Cytat:

Badanie dna oka podobno jest nieco... Mocne. Uzbroj się w nerwy ale lepiej sprawdzić.
Cytat:

Ja po Bartku dostałam po 3 msc. Mówią, że jak się dokarmia mm to szybciej przychodzi, bo wtedy nie ma stałego poziomu tych hormonów
Cytat:
Współczuję.

Ale o 4:30 już jest jasno. Nie pytajcie skąd wiem Nie mam ciemnych zasłon więc w sypialni jest jasno [1=e60e5454b131baabfef11f4 156e093bc04f95d5e_5ebdcd7 25ac57;86903783]Dzień dobry
Mój mały dzisiaj tak spał, że mogłoby tak zostać ale takie rzeczy tylko jak stary w domu, bo matce to trzeba dać popalić TŻ go wczoraj kąpał to nawet nie zapłakał, ja robię niby wszystko jak on, a mały drze się strasznie. Mam za dużo pokarmu (albo mały w nocy za mało zjadł) i mały śpi, a ja pompuję W tym zakręcanych pojemniczkach do lodówki, ile on może stać, wie ktoś może. Bo w sobotę wesele to chciałabym coś uzbierać
Mój laptop się kończy Musiałam kilka razy reseta zrobić, żeby w ogóle go włączyć, a kurcze nie stać mnie teraz na nowego.[/QUOTE]Stary ma większe ręce więc może młody czuje się bardziej bezpiecznie?

Dzień dobry

magda1706 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-06-14, 07:48   #1590
Misha_
Wtajemniczenie

Ja mam butelke z woda w podgrzewaczu ustawionym na letnia temp. Dostaje przegotowana. Na spacery letnia w termos

Misha_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości